Canim gozun aydin cok sevindim bebeginin saglikli olmasinaSağol canım. Hepimize inşallah.
Sağol canım .. İnan yolda ve doktor kontrol ederken hep ayetel kürsi okudum içimden.. Allahım ters birşey olmasın lütfen diye.. Allah kimseyi evladı ile sınamasın.. Ne olur iyi düşün içini karartma . İyi gidecek herşey .. Sonra da tek derdimiz uykusuzluk falan olacak :))Canim gozun aydin cok sevindim bebeginin saglikli olmasinarenkli en zoruydu bunu da atlattin ya darisi doguma artik
Bize de dua et bebislerimiz saglikli olsun aklim cikiyo pazartesi kotu bisi diyecekler diye
Kızlar bnde farklı bı hastaneye gittim 238 gram 21 cm bebeğim ağrım vardı idrar tahlili istedi
Ayy insallah canim sagol. zaten az kaldi doguma da mart sonu gibi dogum olur diye düşünüyorum saglikli olsunlar varsin uykusuz kalalim aldiklari nefes yeter bizeSağol canım .. İnan yolda ve doktor kontrol ederken hep ayetel kürsi okudum içimden.. Allahım ters birşey olmasın lütfen diye.. Allah kimseyi evladı ile sınamasın.. Ne olur iyi düşün içini karartma . İyi gidecek herşey .. Sonra da tek derdimiz uykusuzluk falan olacak :))
Merhaba canim döndü diyor yüz görümlüğü istemis bak bana pozlar verdi diyor 3 tane verdi doktorMerhaba tatlımbu sefer döndü mü yüzünü hep arkası dönük diyordun yanlış hatırlamıyorsam
Canım ben de aynı durumi yaşıyorum. Benim ikiz. Senin de oyleydi sanirim. Tansiyonumu surekli olcuyorum. Hatta holter takıldı tansiyon takibim yapıldı. Ilk hamileliğimde tansiyon sorunu yaşadım ve gebelik zehirlenmesi yasadim erken dogum yaptım. Ben de kalp atim sesimi kulaklarimda duyuyorum surekli. Kardiyolojiye ve kulak buruna da gittim bir sey çıkmadi. Doktor ikiz gebelik vücudun bir tepkisi olabilir dedi. Insallahil öyledirValla bende hiç anlamadım canım sabah öyle cıktı aksam üstü ölçtürdüm tok da 11*6 yani tansiyonla alakalı değil.belki de bakalım kan sonuclarım yarın cıkacak ondan mı neden cıkar inşaallah kulaklarım sürekli zonkluyor anlamadım ki
Teşekkür ederim canım çok sağol❤Sira aldigin yerden bakiliyor canm
Ama almaları gerekiyodu bi değer var onu hem kanda hem idrarda bakmalılar böbrek fonksiyonu için sonucunu alırken sormanı tavsiye ederm cnm belki unutulduysa o yüzdende çıkmamış olabilirYok cnm sadece 24 saatlik birikdirdigim idrar verdim
Evet canım ikiz benimde. Ya kendimi dinlemiyim dedim ama sonrada önemli biseydir diye es geçmek istemedim. Kanım 10.3 cıktı ama doktor ilacı artırma geregi duymadı belki ilerde arttıracak.kulagım hala zonkluyor dedim kulak burun bogaz görsün dedi bakalım biraz zaman gecsinde kendimi gözlemliyim zaten randevu anca bulurum inşaallah ikiz olduğundandır dedigin gibi canım birde pekmez getirttim yakınıma sabahları pekmez takviyesi yapıcam inşaallahCanım ben de aynı durumi yaşıyorum. Benim ikiz. Senin de oyleydi sanirim. Tansiyonumu surekli olcuyorum. Hatta holter takıldı tansiyon takibim yapıldı. Ilk hamileliğimde tansiyon sorunu yaşadım ve gebelik zehirlenmesi yasadim erken dogum yaptım. Ben de kalp atim sesimi kulaklarimda duyuyorum surekli. Kardiyolojiye ve kulak buruna da gittim bir sey çıkmadi. Doktor ikiz gebelik vücudun bir tepkisi olabilir dedi. Insallahil öyledir
Bisey degil canim guzel haberlerle g elTeşekkür ederim canım çok sağol❤
Canım ayrıntılıya mı girdinMerhaba canim döndü diyor yüz görümlüğü istemis bak bana pozlar verdi diyor 3 tane verdi doktor
Yok canim normalnsehir hastanesine gittimCanım ayrıntılıya mı girdin
Cok sevindimKızlar bu sefer güzel haberlerle geldim.Çok yorgun,uzuntu ama tevekkul icinde gecen gunlerin ustune bugun prof preinatolog gordu bebegimi.
Hersey yolunda,suyumda artmis cok sukur ins bir daha azalmaz.Ve Cinsiyeti ogrendik.1 oglum vardi simdide 1 kizim oluyormus
DegismezseGunlerdir kalbimin icndeki aci bir anda geciverdi.Ins hicbirmizi saglikla imtihan etmesin Rabbim.:)))
Çok sevindim maşallah sağlıkla gelsin prensesKızlar bu sefer güzel haberlerle geldim.Çok yorgun,uzuntu ama tevekkul icinde gecen gunlerin ustune bugun prof preinatolog gordu bebegimi.
Hersey yolunda,suyumda artmis cok sukur ins bir daha azalmaz.Ve Cinsiyeti ogrendik.1 oglum vardi simdide 1 kizim oluyormus
DegismezseGunlerdir kalbimin icndeki aci bir anda geciverdi.Ins hicbirmizi saglikla imtihan etmesin Rabbim.:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?