2021 Nisan Anneleri

Oyyy maşaallah seninki çok toparlak bir şey görünüyor
Gözün aydın canım inşaallah azalmaz. Çok sevindim senin için

Çok sevindim canım rabbimm bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah❤
Mutlulugun bana bile geçti burdan gercekten evlat rahme düştüğü andan beri insana canından öte can oluyomuşş

Ayy canim yaa ne kadar anlayissiz insanlarmis
Malesef canim anlayissizliklari bir yana bide ilk bebegimin odasini bile rest cekerek aldim tüm hevesimi kursagimda birakip kv herseyi kendi istedigi gibi yapmk itedi lohusaligida o yasadi Allahim cok kötü günlerdi dikisli halimle cok kötü seyler yasattilar ogluma 2 ay doya doya sarilamadim haram zukkum olsun hakkim Allaha havale ettim. Dogumdan sonra 2 ay cektim ve sonunda kovdum hepsini eevden biletini kesip yolladim.

Gercekten oyle ve tum omur kalbin disariymis gibi bir his.Hep guzel seyler duyup mutluluklariyla mutlu olalim ins.

gözün aydin canim havuc suyumu ise yaradi? bidaha olmaz insallah. Saglikla gelsin prenses

Bebeğin kilosu değildir bence o canım
1490 ne kiz bu haftalarda kagitta ole bisi nasi yazio
Bencede suyu felan fismandir .
Boyuda cunki öyle geldi bir önceki çıkandan mi kaldi anlamadim ki oda 39+5 di
Vitamin içmiyorum dedim bisi demedi
Tahlilelrine bakalim dedi
Havuç suyu içiyorum ilaç kullanmadığım dan dedim bırak onu dedi herşeyi gayet haftasıyla uyumlu dedi 18+2yim 18+0 olcru

en son hepinizi toplayip benim doktora götürecem sizde bende rahat ederiz 1490 gr ne yaa
Şehir hastanesinde en son cihazlar var valla doktorda necati hançerlioğlu para verip doğurabilsem dogurcam o derece.muhtesem ve sıra bulunmayan nazik harika biri

Yaklaşık iki saattir sol kasığımda devamlı bir ağrı var bugün pek hareket eetmedim hep yatmak istedim hareketsiz kaldım diye mi acaba böyle oldu hatta ayağıma kadar inen bir ağrı bu

Muhtemelen yanlis olculeri kaydetti bi oncekinin olabilir suyu bilmem neyi sabaha kadr toplasan bu haftada o rakam cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…