Amin ins.Her bir organi sayarken kalbim duracakti.24 te bir daha gidecegim ins hersey daha iyi olur.Cok sevindimAllah hep icimizi ferahlatan haberler almayi nasip etsin..
Oyyy maşaallah seninki çok toparlak bir şey görünüyor
Gözün aydın canım inşaallah azalmaz. Çok sevindim senin içinKızlar bu sefer güzel haberlerle geldim.Çok yorgun,uzuntu ama tevekkul icinde gecen gunlerin ustune bugun prof preinatolog gordu bebegimi.
Hersey yolunda,suyumda artmis cok sukur ins bir daha azalmaz.Ve Cinsiyeti ogrendik.1 oglum vardi simdide 1 kizim oluyormus
DegismezseGunlerdir kalbimin icndeki aci bir anda geciverdi.Ins hicbirmizi saglikla imtihan etmesin Rabbim.:)))
Kafasını evetOyyy maşaallah seninki çok toparlak bir şey görünüyor
Gözün aydın canım inşaallah azalmaz. Çok sevindim senin için
Çok sevindim canım rabbimm bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah❤Kızlar bu sefer güzel haberlerle geldim.Çok yorgun,uzuntu ama tevekkul icinde gecen gunlerin ustune bugun prof preinatolog gordu bebegimi.
Hersey yolunda,suyumda artmis cok sukur ins bir daha azalmaz.Ve Cinsiyeti ogrendik.1 oglum vardi simdide 1 kizim oluyormus
DegismezseGunlerdir kalbimin icndeki aci bir anda geciverdi.Ins hicbirmizi saglikla imtihan etmesin Rabbim.:)))
Hahah evet ama vucudunu da bitistirmis kendine o yüzden öyle söyledimKafasını evet
Koca tarafı büyük kafası ama.burun felan cokgüzel bizim buruklarda laz burnu gibiHahah evet ama vucudunu da bitistirmis kendine o yüzden öyle söyledim
Malesef canim anlayissizliklari bir yana bide ilk bebegimin odasini bile rest cekerek aldim tüm hevesimi kursagimda birakip kv herseyi kendi istedigi gibi yapmk itedi lohusaligida o yasadi Allahim cok kötü günlerdi dikisli halimle cok kötü seyler yasattilar ogluma 2 ay doya doya sarilamadim haram zukkum olsun hakkim Allaha havale ettim. Dogumdan sonra 2 ay cektim ve sonunda kovdum hepsini eevden biletini kesip yolladim.Ayy canim yaa ne kadar anlayissiz insanlarmis
Gercekten oyle ve tum omur kalbin disariymis gibi bir his.Hep guzel seyler duyup mutluluklariyla mutlu olalim ins.Çok sevindim canım rabbimm bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah❤
Mutlulugun bana bile geçti burdan gercekten evlat rahme düştüğü andan beri insana canından öte can oluyomuşş
Bizim dedigimiz cikti kilosu simdi normal iste tombik degil oglusunKızlar bnde farklı bı hastaneye gittim 238 gram 21 cm bebeğim ağrım vardı idrar tahlili istedi
oyy kuzucuk masallah
1490 ne kiz bu haftalarda kagitta ole bisi nasi yazioBen kilo sorduğumda söylemedi doktor ama kâğıtta yazıyor 1490 gr acaba kaçı su
Bebeğin kilosu değildir bence o canımBen kilo sorduğumda söylemedi doktor ama kâğıtta yazıyor 1490 gr acaba kaçı su
gözün aydin canim havuc suyumu ise yaradi? bidaha olmaz insallah. Saglikla gelsin prensesKızlar bu sefer güzel haberlerle geldim.Çok yorgun,uzuntu ama tevekkul icinde gecen gunlerin ustune bugun prof preinatolog gordu bebegimi.
Bebeğin kilosu değildir bence o canım
Bencede suyu felan fismandir .1490 ne kiz bu haftalarda kagitta ole bisi nasi yazio
en son hepinizi toplayip benim doktora götürecem sizde bende rahat ederiz 1490 gr ne yaaBen kilo sorduğumda söylemedi doktor ama kâğıtta yazıyor 1490 gr acaba kaçı su
Şehir hastanesinde en son cihazlar var valla doktorda necati hançerlioğlu para verip doğurabilsem dogurcam o derece.muhtesem ve sıra bulunmayan nazik harika birien son hepinizi toplayip benim doktora götürecem sizde bende rahat ederiz 1490 gr ne yaa
Muhtemelen yanlis olculeri kaydetti bi oncekinin olabilir suyu bilmem neyi sabaha kadr toplasan bu haftada o rakam cikmazBencede suyu felan fismandir .
Boyuda cunki öyle geldi bir önceki çıkandan mi kaldi anlamadim kioda 39+5 di
Vitamin içmiyorum dedim bisi demedi
Tahlilelrine bakalim dedi
Havuç suyu içiyorum ilaç kullanmadığım dan dedim bırak onu dedi herşeyi gayet haftasıyla uyumlu dedi 18+2yim 18+0 olcru
Aynen kesinlikle şekerim felan normalMuhtemelen yanlis olculeri kaydetti bi oncekinin olabilir suyu bilmem neyi sabaha kadr toplasan bu haftada o rakam cikmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?