Peki onların da değişik özellikleri olanları oluyor mu?Ben park yatak kullandim. Uzun surede yattı kızım. Ikiz olunca bir park yatak daha alacağım insallah
Aynen belli olmuyor canım bir de ilk sanırım senin birz hoppala zıppala büyürrsnüz o da bunu anlayıp size epey çektirirHiç istemiyorum ama büyük konuşmakta istemiyorum çünkü yengem şunu yapmıcam böyle alıştırmıcam dediği herşeyi yaptı
Canım bende izmirdeyim. 21.hafta için tınaztepe den randevu aldım 550tl dediler. Prof.perinatolog dr um. Seninki hangi hastanede acabaIzmirdeyim kendi doktorum tavsiye etti hatat hastaneyle arasinda 100tl var dedi hastahane 350 digeri 450 tl ama hwrseyine bakiyor doktor dedi doktorumuda severim aradim onlarsa ayni fiyat verdiler yinede size danismak istedim
Aynen senin gibi diyordum canım ama büyük konuşmamak gerekiyormuş bebeğim kolik olunca sallamanın her türlüsünü denedik yavrum ağlamaktan helak olurdu sallayınca biraz sakinleşirdiHiç istemiyorum ama büyük konuşmakta istemiyorum çünkü yengem şunu yapmıcam böyle alıştırmıcam dediği herşeyi yaptı
Allahtan öyleymiste 1490 gr cikmis ya bide aksi biri olsa bi 10 kilo cikardi herhaldeŞehir hastanesinde en son cihazlar var valla doktorda necati hançerlioğlu para verip doğurabilsem dogurcam o derece.muhtesem ve sıra bulunmayan nazik harika biri
Ben zaten kötü gelin oldum tanimadigim insanlara bile oturup beni karaliyo ee öyle olunca haliyle aramiyorumda artik baglarimiz tamamen koptu. Esim annesinin verdigi gazla üstüme gelmeye calisti susturdum suanda arada kalmis yanimda annesini aramiyor agzindan bisi kacirir diye gizli görüsüyor.. kadin ogluna yaptigi kötülügün bile farkinda degil tek cocuklari ve bende tek gelinleriyim. ayy valla umrumda degil Allah benim hakkimda ne düsünüyorsa 2 katini versin ne diyim.. ogullarim iyi olsun saglikli olsun kimse umrumda degil yavrularimdan baska.Anlayissiz insanlar ya boyleleri insanim diye geziyor bidekv olunca valide sultan oldum zannedip havaya giriyorlar anlayis mekanizmalari bir anda sifirlaniyor.o cocuk dogunca kadinin yatacagi uyuyacagi cocugunu doya doya sevecegini idrak edemiyorlar kocan nasil goz yumdu onun demesi daha munasipti simdi seni kotu gelin olarak nitelendiriyorlardir kesin kendi kotuluklerinden bihaber olarak tabi
Masallah büyüdüler3 gündür akşam karın hareketlerimi videolıyorum:) ben zaten oynadığını uzun zamandır hissediyordum ama dışardan görünmüyordu.bildiğin ben burdayım diyor.ismini de koyduk.ben o noktaya dokundukça o da orayı itiyor.çok zevkli yaakşam 3 kere arka arkaya oldu.konuşulsun istiyor hep benim sesimi duyunca tepki veriyor onu fark ettim.Bir de konu dışı olarak gece karabasan dedikleri olay oldu.size de oluyor mu? Zira,hamilelik ile de alakalı olduğu söylentileri hep var biliyorsunuz...
Evet canım ilk olcak o yüzden tecrübem hiç yok ama iyi ki siz varsınızAynen belli olmuyor canım bir de ilk sanırım senin birz hoppala zıppala büyürrsnüz o da bunu anlayıp size epey çektirirsağlıklı olsunlar da varalım çekelim canım işin şakası bir yana
Bu model de çok güzelmişAynen senin gibi diyordum canım ama büyük konuşmamak gerekiyormuş bebeğim kolik olunca sallamanın her türlüsünü denedik yavrum ağlamaktan helak olurdu sallayınca biraz sakinleşirdiyatak konusuna gelince biraz ev durumuna bağlı aslında benim önceki evimde ayrı oda yapma imkanım yoktu yatak odama göre bir beşik aldım hem sallanıyor hemde önü asansörlü hâlâ onda yatıyor biraz dar gelmeye başladı artık zaten şuan ayrı oda yapıcaz. Gayet memundum ben babynest yapmıştım onu da ilk zamanlar hem beşik içinde kullandık hemde oturma odasında falan yanımızda yattığı uyuduğunda koltuk üstüne koyarak ilk zamanlar kullandık. Bir de hediye gelmişti tinylove 3ü1 arada modeli var ana kucağı onu kullandık.
Karabasanın sebebi vücudun ya aç olması, ya tuvalet ihtiyacı olması ama kuvvetle muhtemel tuvaletle ilgili hamilelikte de sık sık tuvalet ihtiyacı olduğu için rüyalar daha net, karabasan denilen olay da daha sık gerçekleşiyormuş.3 gündür akşam karın hareketlerimi videolıyorum:) ben zaten oynadığını uzun zamandır hissediyordum ama dışardan görünmüyordu.bildiğin ben burdayım diyor.ismini de koyduk.ben o noktaya dokundukça o da orayı itiyor.çok zevkli yaakşam 3 kere arka arkaya oldu.konuşulsun istiyor hep benim sesimi duyunca tepki veriyor onu fark ettim.Bir de konu dışı olarak gece karabasan dedikleri olay oldu.size de oluyor mu? Zira,hamilelik ile de alakalı olduğu söylentileri hep var biliyorsunuz...
Bir kadin aileyi nasil sekillendiriyor goruyor musun! Esim hep der kadin evi yapar da yikar da.. keske empati yapabilen bir kv ye catsaymissin. Hem oglunun evini yonetmeye calisiyor hemde kendi evini ama yaparken bisey unutuyor oglununda bir hayati oldugunu! Ama sen bosver onu sonucta sende bir annesin sende cocugunun iyiligini istersin ama hayatina karismadan mutlulugunu bozmadan.insallah esin de bir an once farkeder annesinin kepce gibi ortaligi karistirdigniBen zaten kötü gelin oldum tanimadigim insanlara bile oturup beni karaliyo ee öyle olunca haliyle aramiyorumda artik baglarimiz tamamen koptu. Esim annesinin verdigi gazla üstüme gelmeye calisti susturdum suanda arada kalmis yanimda annesini aramiyor agzindan bisi kacirir diye gizli görüsüyor.. kadin ogluna yaptigi kötülügün bile farkinda degil tek cocuklari ve bende tek gelinleriyim. ayy valla umrumda degil Allah benim hakkimda ne düsünüyorsa 2 katini versin ne diyim.. ogullarim iyi olsun saglikli olsun kimse umrumda degil yavrularimdan baska.
Ya bizimde kendi evimizdi krediyle almıştık ama geçiciydi küçüktü onun için ayrı dolap falanda alamadım benim gardrobum büyüktü orda yer ayırdım geçici olarak.Bu model de çok güzelmişbenim bu evim de ayrı oda yapma imkanım var ama ne zaman ayrı oday geçiririm bilmiyorum hiç. Annemler de kendi evin olunca oda yaparsın diyolar. Ama yine de bi kıyafet dolabı alıcam giysilerini koymak için
Yaaa ama yenianneyime de e öyle cikmisAllahtan öyleymiste 1490 gr cikmis ya bide aksi biri olsa bi 10 kilo cikardi herhaldeanam cinsiyet ögrenene kadar helak olduk simdide kilolarla oynuyolar
insallah kuzum insallahhhhBir kadin aileyi nasil sekillendiriyor goruyor musun! Esim hep der kadin evi yapar da yikar da.. keske empati yapabilen bir kv ye catsaymissin. Hem oglunun evini yonetmeye calisiyor hemde kendi evini ama yaparken bisey unutuyor oglununda bir hayati oldugunu! Ama sen bosver onu sonucta sende bir annesin sende cocugunun iyiligini istersin ama hayatina karismadan mutlulugunu bozmadan.insallah esin de bir an once farkeder annesinin kepce gibi ortaligi karistirdigni
Aynen canım haklısın şimd oda yapsan başka eve geçtiğinde uycak mı uymıcak mı o sıkıntıYa bizimde kendi evimizdi krediyle almıştık ama geçiciydi küçüktü onun için ayrı dolap falanda alamadım benim gardrobum büyüktü orda yer ayırdım geçici olarak.
Şimdi kıyafet dolabı Montessori yatağı falan olan bir takım alıcaz odasını düzenlicez böylesi daha güzel bence sonra evine göre gönlünüzce alırsınızbenim kızım 2 buçuk yaşında anca 3 yaşında ayırırım odasını diyordum öylede olacak inşallah
Allahim sana geliyorum bu bacilar nasiil doguracak merakla bekliyorumYaaa ama yenianneyime de e öyle cikmis
Bende pıt pıt hissediyodum ama çok seyrek oluyordu o yüzden pek anlamıyordumKızlar yine bisey sorucam sizlere , sanki geçen gün pıt pıt die bebisi hissettim kas seyirmesi mi bebesim mi tam ayırt edemedim neredeyse 2 gün geçti bidaha olmadı. Hisseden anneler ilk başlarda ne kadar arayla hissettiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?