- 17 Ocak 2015
- 2.150
- 1.707
- 333
- 34
Büyüeyn mobilya beşik almıştım hiç kullanışlı değil canım ya. Bir de o zamanlar çok ev değiştirmişti tayin nedeniyle .şimdi kendi evimdeyim çok şükür. Ben park beşik düşünüyorum Bakalım fikrim değişir miBi fikre ihtiyacım var yineben ilk başta bebeğime şu küçük taşınabilen beşikler var ya onlardan almayı düşünüyorum ama onda çok uzun süre yatamaz büyük ihtimal . Daha sonra ne kullanmalıyım sizce? Büyüyen beşikler felan var onlar kullanışlı mıdır? Ya da siz neler kullandınız memnun kaldınız mı ? ❤
Evet 22.hafta da dahil uygun.bildiğim kadarıyla 18-22 haftalarda yapılıyorKizlar ayrintili için 21.hafta uygunmudur
Ya yeğnimin de park yatağı vardı ve sallama isteyen bi bebekti onu sallaması da aşırı yoran zor bişe korkuyorum öyle olur diyeBüyüeyn mobilya beşik almıştım hiç kullanışlı değil canım ya. Bir de o zamanlar çok ev değiştirmişti tayin nedeniyle .şimdi kendi evimdeyim çok şükür. Ben park beşik düşünüyorum Bakalım fikrim değişir mi
Kendinden sallanan beşik ler var ama park beşikte bu özellik var mı bilmiyorum. Araştırmak lazım ben son haftalrımı bekleyeceğim. Henüz erken benim için ama araştırmak lazım tabiYa yeğnimin de park yatağı vardı ve sallama isteyen bi bebekti onu sallaması da aşırı yoran zor bişe korkuyorum öyle olur diye
Bir de tecrübeli ir anne olarak tavsiye sallamaya sakın alıştırma canım. Benim ilk kızım çok nazlıydı illallah dedirtirdi kolik krizleri tutardı. Ama 2ve 3.fındıklarımı çok rahat büyüttüm.emziiriken uyuyup kalıyorlar dı yatırıyordum o kadar hiç sallamadım.Ya yeğnimin de park yatağı vardı ve sallama isteyen bi bebekti onu sallaması da aşırı yoran zor bişe korkuyorum öyle olur diye
Kesinlikle benim de bu konuda kafam çok karışık ailelerimiz çok yakın mesafede hemen hemen her hafta sonu yanlarindayiz bu yüzden katlanıp taşınacak bir model istedim ama , ev içinde de gün içinde odadan odaya rahat taşınacak bir model de istiyorum kafam çok karışık yani ne yapmalıyım hala kararsızım , dediğin gibi onlar uzun süreli kullanım için uygun değilBi fikre ihtiyacım var yineben ilk başta bebeğime şu küçük taşınabilen beşikler var ya onlardan almayı düşünüyorum ama onda çok uzun süre yatamaz büyük ihtimal . Daha sonra ne kullanmalıyım sizce? Büyüyen beşikler felan var onlar kullanışlı mıdır? Ya da siz neler kullandınız memnun kaldınız mı ? ❤
Yükle kuzumMasallah canimbende 18+2de gitmistm dr a yukleyeyim mi fotoyu karsilastiririz kizceleri
En güzel hafta 20+0 21+06Kizlar ayrintili için 21.hafta uygunmudur
Benim detaylı randevumda 21+3 olacağız canım doktorum özellikle 21. Haftanın bittiği haftayı önerdiKizlar ayrintili için 21.hafta uygunmudur
Yükle kuzum❤ aynı haftaymis hatta gün
En güzel hafta 20+0 21+06
Ben park yatak kullandim. Uzun surede yattı kızım. Ikiz olunca bir park yatak daha alacağım insallahBi fikre ihtiyacım var yineben ilk başta bebeğime şu küçük taşınabilen beşikler var ya onlardan almayı düşünüyorum ama onda çok uzun süre yatamaz büyük ihtimal . Daha sonra ne kullanmalıyım sizce? Büyüyen beşikler felan var onlar kullanışlı mıdır? Ya da siz neler kullandınız memnun kaldınız mı ? ❤
İlk oldugu icin bilmiyorum iste22.haftaya kadar hissetmeyebilirmissin canim. Endiselenme.. Icerde arada biseyler oluyor demissin ya muhtemelen bebektir o
Benm erken dollenmedir ondandir
Benim adet geçtiği halde hala silikti ondan umudum erkektiBenm erken dollenmedir ondandiradetimden 1hafta once normal idrar testiyle ogrendim cunku cocumu hic goremedm ben baksana benm renklerime
Seninki masallah top gibi duruyo ayni bi kedicik kuzum yaaa
Benimki tvdeki 70ler gibi cikmisBenim adet geçtiği halde hala silikti ondan umudum erkektikiz hemen gosteriyordu
He topalak bisey yerim senin siyah beyaz yavrusunuu benim de koca kafayısağlıcakla gelsinler
Bende hemen almayı düşünmüyorum ama araştırim bi fikrim olsun dedimKendinden sallanan beşik ler var ama park beşikte bu özellik var mı bilmiyorum. Araştırmak lazım ben son haftalrımı bekleyeceğim. Henüz erken benim için ama araştırmak lazım tabi
Hiç istemiyorum ama büyük konuşmakta istemiyorum çünkü yengem şunu yapmıcam böyle alıştırmıcam dediği herşeyi yaptıBir de tecrübeli ir anne olarak tavsiye sallamaya sakın alıştırma canım. Benim ilk kızım çok nazlıydı illallah dedirtirdi kolik krizleri tutardı. Ama 2ve 3.fındıklarımı çok rahat büyüttüm.emziiriken uyuyup kalıyorlar dı yatırıyordum o kadar hiç sallamadım.
Bende ilk zamanlar için odadan odaya taşıyabilceğim beşiklerden kullanırım diye düşünüyorum ama sonrası için napcam hiç bilmiyorum işteKesinlikle benim de bu konuda kafam çok karışık ailelerimiz çok yakın mesafede hemen hemen her hafta sonu yanlarindayiz bu yüzden katlanıp taşınacak bir model istedim ama , ev içinde de gün içinde odadan odaya rahat taşınacak bir model de istiyorum kafam çok karışık yani ne yapmalıyım hala kararsızım , dediğin gibi onlar uzun süreli kullanım için uygun değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?