2021 Nisan Anneleri

Büyüeyn mobilya beşik almıştım hiç kullanışlı değil canım ya. Bir de o zamanlar çok ev değiştirmişti tayin nedeniyle .şimdi kendi evimdeyim çok şükür. Ben park beşik düşünüyorum Bakalım fikrim değişir mi

Ya yeğnimin de park yatağı vardı ve sallama isteyen bi bebekti onu sallaması da aşırı yoran zor bişe korkuyorum öyle olur diye

Ya yeğnimin de park yatağı vardı ve sallama isteyen bi bebekti onu sallaması da aşırı yoran zor bişe korkuyorum öyle olur diye
Kendinden sallanan beşik ler var ama park beşikte bu özellik var mı bilmiyorum. Araştırmak lazım ben son haftalrımı bekleyeceğim. Henüz erken benim için ama araştırmak lazım tabi

Bir de tecrübeli ir anne olarak tavsiye sallamaya sakın alıştırma canım. Benim ilk kızım çok nazlıydı illallah dedirtirdi kolik krizleri tutardı. Ama 2ve 3.fındıklarımı çok rahat büyüttüm.emziiriken uyuyup kalıyorlar dı yatırıyordum o kadar hiç sallamadım.

Kesinlikle benim de bu konuda kafam çok karışık ailelerimiz çok yakın mesafede hemen hemen her hafta sonu yanlarindayiz bu yüzden katlanıp taşınacak bir model istedim ama , ev içinde de gün içinde odadan odaya rahat taşınacak bir model de istiyorum kafam çok karışık yani ne yapmalıyım hala kararsızım , dediğin gibi onlar uzun süreli kullanım için uygun değil

Ben park yatak kullandim. Uzun surede yattı kızım. Ikiz olunca bir park yatak daha alacağım insallah

22.haftaya kadar hissetmeyebilirmissin canim. Endiselenme.. Icerde arada biseyler oluyor demissin ya muhtemelen bebektir o
İlk oldugu icin bilmiyorum iste neyse 2 hafta daha bekliyim bakalim zaten ayriltili ultrasonum var

Benm erken dollenmedir ondandir adetimden 1hafta once normal idrar testiyle ogrendim cunku cocumu hic goremedm ben baksana benm renklerime
Seninki masallah top gibi duruyo ayni bi kedicik kuzum yaaa
Benim adet geçtiği halde hala silikti ondan umudum erkekti kiz hemen gosteriyordu

He topalak bisey yerim senin siyah beyaz yavrusunuu benim de koca kafayı sağlıcakla gelsinler

Benim adet geçtiği halde hala silikti ondan umudum erkekti kiz hemen gosteriyordu

He topalak bisey yerim senin siyah beyaz yavrusunuu benim de koca kafayı sağlıcakla gelsinler
Benimki tvdeki 70ler gibi cikmis ben nasil anladm bilmiyom bi sabah kalktm ya ben hamileyim dedm test yaptm ikinci silik cikti ebe komsum var imkansiz bu zamanda ogrenmen dedi adetinden bi hafta sonra anca kesinledr dedi saglik ocagina adetten 5gun sonra kan verdm ama ben nerdeyse iki haftadr hamileydm zaten
Hic cinsiyetini tahmin etmedm biliyo musun onceki dusen cocuguma hasan hasan derken buna ugursuzluk getrck diye ne kiz ne erkek dedm saglicakla dogsunlar da baska bisey istemem

Kendinden sallanan beşik ler var ama park beşikte bu özellik var mı bilmiyorum. Araştırmak lazım ben son haftalrımı bekleyeceğim. Henüz erken benim için ama araştırmak lazım tabi
Bende hemen almayı düşünmüyorum ama araştırim bi fikrim olsun dedim

Hiç istemiyorum ama büyük konuşmakta istemiyorum çünkü yengem şunu yapmıcam böyle alıştırmıcam dediği herşeyi yaptı

Bende ilk zamanlar için odadan odaya taşıyabilceğim beşiklerden kullanırım diye düşünüyorum ama sonrası için napcam hiç bilmiyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…