- 13 Ocak 2020
- 981
- 1.323
- 43
- 34
Pıt pıt diye hissedersin zaten ilk benimki birgün yapsa üç dört gün yapmazdıKızlar yine bisey sorucam sizlere , sanki geçen gün pıt pıt die bebisi hissettim kas seyirmesi mi bebesim mi tam ayırt edemedim neredeyse 2 gün geçti bidaha olmadı. Hisseden anneler ilk başlarda ne kadar arayla hissettiniz
Benimde öle canım bugün hiç olmayinca içime dert oldu sanki bekleyip duruyomBende pıt pıt hissediyodum ama çok seyrek oluyordu o yüzden pek anlamıyordum
Hmmm bunu duyunca daha iyi hissettim çünkü bugün hiç hissetmedim mozart bile dinlettim ama yok :)Pıt pıt diye hissedersin zaten ilk benimki birgün yapsa üç dört gün yapmazdı
Valla sanirim yaradi cunku artmis 3 gunde devamda ediirum.Suyu asiri artmamis ama organlar ve durumu iyi banada sivi al bol dedi etkilemez diolaedi ama bu doktor etkiler dedi ins ii olur.gözün aydin canim havuc suyumu ise yaradi? bidaha olmaz insallah. Saglikla gelsin prenses
İlk zamanlar öyle oluyo bu zamalar da sıkıntı yapma bence 20.hafta dan sonra hergün sürekli hissediyosun :)Benimde öle canım bugün hiç olmayinca içime dert oldu sanki bekleyip duruyom
Benimde çok hoşuma gitti, ebemde tavsiye ediyor sayfasında. Yorumları okudum bur göğsü pompayla birini bununla yapanlar varmış bu daha çabuk ve çok sagiyor yazmislar. Ben de de pompa var bundanda alıp öyle sagarim diye düşündüm. Kızım hiç biberon almamıştı ama tıkanmasın diye sagmistim aralarda. Bakalım belki şimdi ki alırsa daha kolaylık olur gibi geliyorHimm..anladim. Benim elektrikli pompam var ama cok pratik degil. Bu cok basit geldi. Ben de biraz daha arastirayim bakalim.
Ben cocugun emmesinden yanayım çene gelişimi için evde duran anneler için eskiden 20lik dış bizim dişimizmiş çiğnemeye çiğnemeye çene egzersizi yapmaya yapmaya buruşuk dudk biseu oldukBenimde çok hoşuma gitti, ebemde tavsiye ediyor sayfasında. Yorumları okudum bur göğsü pompayla birini bununla yapanlar varmış bu daha çabuk ve çok sagiyor yazmislar. Ben de de pompa var bundanda alıp öyle sagarim diye düşündüm. Kızım hiç biberon almamıştı ama tıkanmasın diye sagmistim aralarda. Bakalım belki şimdi ki alırsa daha kolaylık olur gibi geliyor
Bence sondaki rakami dikkate almayalim 1444gr ya mesela 144.4gr olmus olabilir. Dr dan degil cihaz ayarndan skntiYaaa ama yenianneyime de e öyle cikmis
Benim memisleri allah tas etmistiBen cocugun emmesinden yanayım çene gelişimi için evde duran anneler için eskiden 20lik dış bizim dişimizmiş çiğnemeye çiğnemeye çene egzersizi yapmaya yapmaya buruşuk dudk biseu olduk
Bende aynen ole oldm bebegi getirin evden bebege actiramazsak ameliyata alicam dedi doktor okadr kotuyduki bebegin kafasini bi bastirdilar gogsume aglaya aglaya tepine tepine emzirdim acilsn die evdede olsak sagmak sart oluyor ilk zmanlardaBenim memisleri allah tas etmistinefes alamadm atesim cikip acile zor yetistirmislerdi. Sagmadan olur mu kiz ilk zamanlar cok tikaniyo cocuk ememiyo bosaltmak gerekiyor. Benmki bide en ucuzuydu acemilik almis gelmisler weebaby gibi bisiydi cozene kadar öleyazdim
Sen söyleyince hatırladım,gece tuvaletim geldi hem de baya ve gitmeye üşenmiştim.hemen daldım sabaha karşı da bu oldu...tamamen unutmuşum.ben de diyorum uzun süredir olmamıştı nerden çıktı bu.Karabasanın sebebi vücudun ya aç olması, ya tuvalet ihtiyacı olması ama kuvvetle muhtemel tuvaletle ilgili hamilelikte de sık sık tuvalet ihtiyacı olduğu için rüyalar daha net, karabasan denilen olay da daha sık gerçekleşiyormuş.
Kesinlikle park yatak oneririm cnmBi fikre ihtiyacım var yineben ilk başta bebeğime şu küçük taşınabilen beşikler var ya onlardan almayı düşünüyorum ama onda çok uzun süre yatamaz büyük ihtimal . Daha sonra ne kullanmalıyım sizce? Büyüyen beşikler felan var onlar kullanışlı mıdır? Ya da siz neler kullandınız memnun kaldınız mı ? ❤
Yaa daha mı kullanışlı oluyor dersinKesinlikle park yatak oneririm cnm
Çok sevindim canımmm ❤Bu arada benim 24 saat idrar tahlilim cikti..
Protein kacagi varmi bobrek de sikinti var mi diye bakildi ama allahima binlerce sukur tertemiz cikmis o ilk verdigimde buyuk ihtimal az su icmisim o yuzden detayli bakildi ..
Yani kizlar ilk su su su ..... cok onemli❤
Ben ilk kizimda buyuyen yatak aldim ama o iki yasina gelmeden tahta ordan burdan kirildi sonra bana biri onerdi aldim park yatak ve cok kullanisli sallanandan aldim ufak kizim da kullaniyor suan ablasi 2 yasindayken aldim suan o 5 ufagim 2 muhtemelen oglum da yatar..Yaa daha mı kullanışlı oluyor dersin
Tamam o zaman sanırım bende öyle alcamBen ilk kizimda buyuyen yatak aldim ama o iki yasina gelmeden tahta ordan burdan kirildi sonra bana biri onerdi aldim park yatak ve cok kullanisli sallanandan aldim ufak kizim da kullaniyor suan ablasi 2 yasindayken aldim suan o 5 ufagim 2 muhtemelen oglum da yatar..
Sallanan al bence canm altan ayaklari oluyor takip cikarabiliosun.. ilk bebeginse unisex bi renk al kullanirsin belki yine ilerde .. ve icindeki yatagini deysidir cogu zaman sunger veriyorlar ben iyi ortopedik yatak aldim.. ha bide iki kat olan var benimki ondan ilk dogdunda birinci kata yatio hem anne icinde egilmek zor oluyor hele ki ameliyatliysa buyudukce ilk katini cikarip asa katina yatio bebislerTamam o zaman sanırım bende öyle alcamgenel de park yatağı önermişler. Peki tercih ederken şuna dikkat et diyebilceğin bişey var mı
Tamam o zaman sanırım bende öyle alcamgenel de park yatağı önermişler. Peki tercih ederken şuna dikkat et diyebilceğin bişey var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?