2021 Nisan Anneleri

Pıt pıt diye hissedersin zaten ilk benimki birgün yapsa üç dört gün yapmazdı

gözün aydin canim havuc suyumu ise yaradi? bidaha olmaz insallah. Saglikla gelsin prenses
Valla sanirim yaradi cunku artmis 3 gunde devamda ediirum.Suyu asiri artmamis ama organlar ve durumu iyi banada sivi al bol dedi etkilemez diolaedi ama bu doktor etkiler dedi ins ii olur. en azindan organlari yerindymis.

Himm..anladim. Benim elektrikli pompam var ama cok pratik degil. Bu cok basit geldi. Ben de biraz daha arastirayim bakalim.
Benimde çok hoşuma gitti, ebemde tavsiye ediyor sayfasında. Yorumları okudum bur göğsü pompayla birini bununla yapanlar varmış bu daha çabuk ve çok sagiyor yazmislar. Ben de de pompa var bundanda alıp öyle sagarim diye düşündüm. Kızım hiç biberon almamıştı ama tıkanmasın diye sagmistim aralarda. Bakalım belki şimdi ki alırsa daha kolaylık olur gibi geliyor

Ben cocugun emmesinden yanayım çene gelişimi için evde duran anneler için eskiden 20lik dış bizim dişimizmiş çiğnemeye çiğnemeye çene egzersizi yapmaya yapmaya buruşuk dudk biseu olduk

Ben cocugun emmesinden yanayım çene gelişimi için evde duran anneler için eskiden 20lik dış bizim dişimizmiş çiğnemeye çiğnemeye çene egzersizi yapmaya yapmaya buruşuk dudk biseu olduk
Benim memisleri allah tas etmisti nefes alamadm atesim cikip acile zor yetistirmislerdi. Sagmadan olur mu kiz ilk zamanlar cok tikaniyo cocuk ememiyo bosaltmak gerekiyor. Benmki bide en ucuzuydu acemilik almis gelmisler weebaby gibi bisiydi cozene kadar öleyazdim

Bende aynen ole oldm bebegi getirin evden bebege actiramazsak ameliyata alicam dedi doktor okadr kotuyduki bebegin kafasini bi bastirdilar gogsume aglaya aglaya tepine tepine emzirdim acilsn die evdede olsak sagmak sart oluyor ilk zmanlarda

Sen söyleyince hatırladım,gece tuvaletim geldi hem de baya ve gitmeye üşenmiştim.hemen daldım sabaha karşı da bu oldu...tamamen unutmuşum.ben de diyorum uzun süredir olmamıştı nerden çıktı bu.

Selam kızlar bugün Perintalog gördü bizi, ve dediki yaramaz bir erkek çocuğundan daha felaketi nedir bilirmisiniz dedi yaramaz bir kız çocuğudur dedi Allah size kolaylık versin doktor delirten cinsten dedi Doktor kalbe bakacak sırtını dönüyor, popoya bakacak kaçırıyor, ultrasonla bastırıyor oraya tekmeyi basıyor, sonra dönüp gülüyor ekrana biz şok Yüzünden foto alcak elleriyle kapıyordu yalvar yakar açtırdık biraz Herşeyi iyi gözüküyor hareketlerden belli dedi Sadece sol rahim damarım kan akışında direnç gördü sağdaki normal dedi sıkıntı yaratmaz dedi şükür ki Maşaallah diyelim teyzeleri yaramaz kuşuma Darısı başlarınıza

Eklentiler

• 21BEBCF5-3535-40D0-9A57-54A18199EAB3.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 66
Kesinlikle park yatak oneririm cnm

Bu arada benim 24 saat idrar tahlilim cikti..
Protein kacagi varmi bobrek de sikinti var mi diye bakildi ama allahima binlerce sukur tertemiz cikmis o ilk verdigimde buyuk ihtimal az su icmisim o yuzden detayli bakildi ..
Yani kizlar ilk su su su ..... cok onemli❤

Çok sevindim canımmm ❤

Yaa daha mı kullanışlı oluyor dersin
Ben ilk kizimda buyuyen yatak aldim ama o iki yasina gelmeden tahta ordan burdan kirildi sonra bana biri onerdi aldim park yatak ve cok kullanisli sallanandan aldim ufak kizim da kullaniyor suan ablasi 2 yasindayken aldim suan o 5 ufagim 2 muhtemelen oglum da yatar..

Tamam o zaman sanırım bende öyle alcam genel de park yatağı önermişler. Peki tercih ederken şuna dikkat et diyebilceğin bişey var mı

Tamam o zaman sanırım bende öyle alcam genel de park yatağı önermişler. Peki tercih ederken şuna dikkat et diyebilceğin bişey var mı
Sallanan al bence canm altan ayaklari oluyor takip cikarabiliosun.. ilk bebeginse unisex bi renk al kullanirsin belki yine ilerde .. ve icindeki yatagini deysidir cogu zaman sunger veriyorlar ben iyi ortopedik yatak aldim.. ha bide iki kat olan var benimki ondan ilk dogdunda birinci kata yatio hem anne icinde egilmek zor oluyor hele ki ameliyatliysa buyudukce ilk katini cikarip asa katina yatio bebisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…