2021 Nisan Anneleri

Okudum yorumlarınızı inşallah anlamsız bir şeydir dr un dediği kendinizi üzmeyin sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularımıza

Amin canim insallahh hepimiz sag salim kucagimiza aliriz bebislerimizi
Anlarsaniz bana verdigi usg fotograflarini atiyorm
Yok be kuzum hele ben hiç anlamıyorum bunlardan içini ferah tut ve Yaradana sığın canım Allah gönlüne göre versin

Ay arkadaşlar okuyorum ara ara ama yazamıyorum bir türlü, ben de hastanede çalıştıgımdan dolayı stres doluyum doğru düzgün karnımdakiyle ilgilenemiyorum bazen aklıma bile gelmiyor o derece, covid o kadar fazla ki doktoru personeli hastası tıklım tıklım, bende kaparım evdeki kızıma bulaştırırım diye aklım çıkıyor karnımdakini unutuyorum resmen oda hissediyor mu ne çok nadir hissediyorum, resmen hem hastalıkla hem vicdanımla savaşıyorum

ay yerim onu ben ya benimkide gelmis göbek deligimden görmeye calisiyo bide ben abi sen bebisin tamammi diyo Benimde oglumdan kalan bisürü sey var hic giydiremedigim ve buda erkek oldugu icin busefer hiccc stresim yok herseyi hazir sadece bikac hosgeldin hediyesi aldim oturdum dogumu bekliyorum hareketleri daha kuvvetli kendini iyice belli ediyor heleki sabahlari uyandigimda bi tarafa toplanmis karnimin sol tarafini sivri yamuk görünce ohh sükür diiyorum özlemisim bu duyguyu

Sabah mesajlasiyordum burdan neyse muhittin gördü dedi bu ne dedi kadınlar kulübünde erkek var bide senmi konuşuyorsun beni aldı bir gülme bir bağırdı dedim.muhittin hamilemi baksana bi dedim o benim dedim
Ben kadinlar kulubunun ilk hamile muhittin abisiyim deseydin

Allah kolaylik versin canim cok zor durumun annelik iznine nezaman baslayabiliyorsun? saglikla alsak bebislerimizi kucagimizada bi derin nefes alsak ya

Canım 24de iznin bailamıyor mu bikaç hafta önceden ayırırlar bence seni izne doktora rica etsen?

Yok be kuzum hele ben hiç anlamıyorum bunlardan içini ferah tut ve Yaradana sığın canım Allah gönlüne göre versin
İnsallah biseycik cikmaz canm ilerleyen zamanda bi problemle karsilasmayiz sapasaglam alalim bebislermizi kucagimiza dua etmekten baska carem yokki

Hosgeldin benim de içimden Martta doğum yapacakmisim gibi geçiyor ☺
Ahhh canım aminnn inşaallah. Ama yarın ki kontrollerde her sey yolunda diyecek inşallah doktorun hiç sıkma sen canını. Diğer testlerin gayet iyiydi bu haftalar risk fazla gösteriliyor

İsin cok zor canm hele su ara markete bile cikilacak gibi degil buralarda kaparsak da dayanicaz vitamine istirahata yapacak biseyimiz yok. Sende strese sokma kendini ben dunden beri stresteym sabahtir kasiklarm deli gibi agriyor sanki bisi olcak gibi aman bebegine bu kotulugu yapma az once okudum stres gelisme geriligine sebep oluyoms o yuzden tum hamisler strrsten uzak duruyoruz!!

Günaydın hanımlar
Bir süredir pek aktif olamıyorum. Cumartesiden beri karın ağrılarım vardı dayanamadım doktora gittim kan tahlilimde yüksek enfeksiyon çıktı. Doktor augmentin verdi aslında kullanmak konusunda çekinceliyim ama kadın doğum doktorumu arayıp ona sordu öyle yazdı ilacı ben de kullanmaya başladım. Aranızda antibiyotik kullanan var mı hamilelik boyunca endişelendim biraz

Tünaydin hanimlar
Yepyeni birgun umarim hepimize saglik mutluluk getirr. Dr gidecek olanlar hayirli haberlerle gelir. Suan hastanede yatan arkadaslar da hemencecik sagligina kavusr umarim geri kalan 4ayimizi musmutlu geciririz umarim hicbirimiz bebegimizle sinanmayiz
Dunku stresli maceramdan geriye kalan bir fotograf eklemek istiyorm buraya.. kendinize cok cici bakin

Eklentiler

• IMG_20201123_143558.webp
    10 KB · Görüntüleme: 54
Bende detaylıya girdim ama aşırı ilgisizlik vardı hiçbir şey söylemedi erkek dedi en son tamam dedi bi sıkıntı olsa söylerdi herhalde. Bir de iki kez girdim kımıldamadı galiba çikolata yiyip yürüyüş yaptım öğlene kalınca bende bişe sormadım. Ama kağıda baktım herşey normal felan yazıyodu

Devlet hastanesinde mi yaptırdın? Ne kadar sürdü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…