Okudum yorumlarınızı inşallah anlamsız bir şeydir dr un dediği kendinizi üzmeyin sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularımızaAynen canm hatrliyorm 19.haftada gitmistn sanirim degil mi ikizdi bide senin. Ben kadindoguma gidicm tekrar ona sorarcagm bide sonclarima baktiracagm o yonlendirsn beni eger downluysa bile yapacak bisey yok kaderime razi olacagm dunyanin sonu degil ya organlari saglam olsn yeterki . Noral tup defekti cikmadi baska bi yerinde problem cikmadi ya ona sukur insallah gecici birseydir doguma kadar gecer ikimizinkide
Yok be kuzum hele ben hiç anlamıyorum bunlardan içini ferah tut ve Yaradana sığın canım Allah gönlüne göre versinAmin canim insallahh hepimiz sag salim kucagimiza aliriz bebislerimizi
Anlarsaniz bana verdigi usg fotograflarini atiyorm
ee sizin test negatif cikmisti sizin adinizi neden vermislerki. anali kizli karantinadasiniz deseneBen eksik fazla biseymi dedim annem gil bizim Adınızı vermis 14 gün karantinaya alındık hadi bakalim
ay yerim onu ben yaİyi haftalar kızlar hastalara şifa diliyorum. Kontrolleri olan arkadaşlar inşallah güzel haberler alacağınız bir gün olsungün geçtikçe büyüdüklerini hissetmek çok güzel kızımda iyice alıştı kardeşim diye gelip seviyor öpüyor karnımı aklına gelince dur bir kardesime bakayım az kaldı hastaneye gidicez alıcaz diyor ben gözlerim dolarak izliyorum onu inşallah doğduğunda da bu tepkileri verir alışveriş için gün sayıyorum ama hâlâ istediğim gibi bir hastane çıkışı bulamadım oğluma hep kızlara daha çok çeşit var kızıma o kadar çok alışveriş yapmıştim ki doğru düzgün kullanamadıklarımız bile oldu bu sefer seçenek az zaten az öz alıcam ihtiyaç dahilinde alırım sonra.
Tadini cikar büyüyolar her anlari ayri bi güzel yaaMasallahbakalim bu cuma ayrintili usg var perinatolog ne diyecek. Herseyi kotu yormakta ustume yok..
Ben kadinlar kulubunun ilk hamile muhittin abisiyim deseydinSabah mesajlasiyordum burdan neyse muhittin gördü dedi bu ne dedi kadınlar kulübünde erkek var bide senmi konuşuyorsun beni aldı bir gülme bir bağırdı dedim.muhittin hamilemi baksana bi dedim o benim dedim
Allah kolaylik versin canim cok zor durumunAy arkadaşlar okuyorum ara ara ama yazamıyorum bir türlü, ben de hastanede çalıştıgımdan dolayı stres doluyum doğru düzgün karnımdakiyle ilgilenemiyorum bazen aklıma bile gelmiyor o derece, covid o kadar fazla ki doktoru personeli hastası tıklım tıklım, bende kaparım evdeki kızıma bulaştırırım diye aklım çıkıyor karnımdakini unutuyorum resmen oda hissediyor mu ne çok nadir hissediyorum, resmen hem hastalıkla hem vicdanımla savaşıyorum
Canım 24de iznin bailamıyor mu bikaç hafta önceden ayırırlar bence seni izne doktora rica etsen?Ay arkadaşlar okuyorum ara ara ama yazamıyorum bir türlü, ben de hastanede çalıştıgımdan dolayı stres doluyum doğru düzgün karnımdakiyle ilgilenemiyorum bazen aklıma bile gelmiyor o derece, covid o kadar fazla ki doktoru personeli hastası tıklım tıklım, bende kaparım evdeki kızıma bulaştırırım diye aklım çıkıyor karnımdakini unutuyorum resmen oda hissediyor mu ne çok nadir hissediyorum, resmen hem hastalıkla hem vicdanımla savaşıyorum
Tesekkur ederim canm hepimiz bebeklerimizi sapasaglam alalim insallah kucagimizaOkudum yorumlarınızı inşallah anlamsız bir şeydir dr un dediği kendinizi üzmeyin sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularımıza
İnsallah biseycik cikmaz canm ilerleyen zamanda bi problemle karsilasmayiz sapasaglam alalim bebislermizi kucagimizaYok be kuzum hele ben hiç anlamıyorum bunlardan içini ferah tut ve Yaradana sığın canım Allah gönlüne göre versin
Hosgeldin benim de içimden Martta doğum yapacakmisim gibi geçiyor ☺Merhaba arkadaslar ben 17 ağustos 'ta transfer oldum ve tüp bebekle 16+3 hamileyim. Normal doğum 8 mayıs görünüyor ama nedense ben hep nisan da doğum olacağını düşünüyorum. O yüzden burya da yazmak istedim. Iyisinizdr inşallah
Ahhh canım aminnn inşaallah. Ama yarın ki kontrollerde her sey yolunda diyecek inşallah doktorun hiç sıkma sen canını. Diğer testlerin gayet iyiydi bu haftalar risk fazla gösteriliyorYarin sabah kontrolüm var doktor tekrar ölçüm yapalım dedi, iyi haberlerle dönerim inşallah. Bebegim de benimle perişan oldu sabahtan beri. Ona bunu yapmaya hakkım yok ama onun için endişelenmeden duramıyorum... Hicbir anne adayının böyle bir şüphe ile yaralanmasin kalbi, aklı inşallah ya
Ultrason olcumlerimiz herşey yolundaydı, en son ayrıntılı ultrasonda organları da kontrol edilmişti böbreklerden, kalbe, beyne vs bayılmıştı. Bir anormallik olsa doktor söylemez miydi diyorum kendime.
İsin cok zor canm hele su ara markete bile cikilacak gibi degil buralarda kaparsak da dayanicaz vitamine istirahata yapacak biseyimiz yok. Sende strese sokma kendini ben dunden beri stresteym sabahtir kasiklarm deli gibi agriyor sanki bisi olcak gibi aman bebegine bu kotulugu yapma az once okudum stres gelisme geriligine sebep oluyoms o yuzden tum hamisler strrsten uzak duruyoruz!!Ay arkadaşlar okuyorum ara ara ama yazamıyorum bir türlü, ben de hastanede çalıştıgımdan dolayı stres doluyum doğru düzgün karnımdakiyle ilgilenemiyorum bazen aklıma bile gelmiyor o derece, covid o kadar fazla ki doktoru personeli hastası tıklım tıklım, bende kaparım evdeki kızıma bulaştırırım diye aklım çıkıyor karnımdakini unutuyorum resmen oda hissediyor mu ne çok nadir hissediyorum, resmen hem hastalıkla hem vicdanımla savaşıyorum
Şuan personel eksiği var gidebildiğim kadar gidiyorum işe mecbur, çıksam çıkarım ama ekip arkadaşlarımı bırakmak istemiyorumAllah kolaylik versin canim cok zor durumunannelik iznine nezaman baslayabiliyorsun? saglikla alsak bebislerimizi kucagimizada bi derin nefes alsak ya
Keşke bende yaşasamİştahsızlık yaşayan var mı? Hic kilo alamadım.
Devlet hastanesinde mi yaptırdın? Ne kadar sürdü?Bende detaylıya girdim ama aşırı ilgisizlik vardı hiçbir şey söylemedi erkek dedi en son tamam dedibi sıkıntı olsa söylerdi herhalde. Bir de iki kez girdim kımıldamadı galiba çikolata yiyip yürüyüş yaptım öğlene kalınca bende bişe sormadım. Ama kağıda baktım herşey normal felan yazıyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?