2021 Nisan Anneleri

Evet devlette. Ortalama 20 25 dk sürüyo sanırım ben iki sefer girip çıktığım için pek bilmiyorum ama.
Ben de 7 Aralık'ta şehir hastanesinde yaptırıcam umarım bizim de herşey normal çıkar insan ister istemez stres yapıyor neyse ki sen atlattın çok şükür beni ayrıca çocuk kardiyolojisine de yönlendirdi doktor ikisinin sonucunu getir dedi

Kızlar yarın ayrıntılı ultrasonum var. Her kontrole gittiğimizde ya ters duruyor, ya da pozisyonunu hiç değiştirmiyor. Bebeği hareketlendirmek için neler yemek içmek lazım?

Kızlar yarın ayrıntılı ultrasonum var. Her kontrole gittiğimizde ya ters duruyor, ya da pozisyonunu hiç değiştirmiyor. Bebeği hareketlendirmek için neler yemek içmek lazım?
Benim gideceğim doktorun sekreteri ultrasona girmeden yarım saat önce tatlı bir şeyler yiyebilirsin dedi. Ama benim kız genelde kahvaltıdan sonra hareketleniyor

Ultrasonu iyi geçenler gözünüz aydın inşallah hepimiz iyi haberlerle geliriz Yarın tetanoz aşısı olacağım geçen sene yaptırdıktan sonra bir hafta kolumu oynatamamıştım bu sefer öyle olmaması için neler yapabilirim kızlar

Umarım güzel geçer bi sıkıntı çıkmaz canım gönlünü ferah tut girmeden tatlı bişeler ye

Benimkinde hep secdedeydi sıfır hareket bu sefer giderken bir muz yedim bir palet çikolata ve filtre kahve yürüyüş ayrıntılıya bir girdik doktor bebeğimi durduramadı n’aptınız bu çocuğa dedi

S Senin cocugun kalbinde parlaklik gibi bisey mi gordu dr dun de bana dedi cocuk kardiyolojisine git sonucu getir dedi ayrintili dr u

2 dilim baklava ve meyve suyu
Çok severim ama benim de sabah 9 da randevu onun yerine cikolata yiyeyim
Bugün oğlum anne bebek senin karnına nasıl girdi sen onu yedin mi diye sordu
Benimkide makas almış eline getirmiş karnımı kesip kardeşini cikartacakmis. Bunlar hep kırmızı başlıklı kız masalı yüzünden
Merhaba arkadaşlar bi kaç gündür okuyorum burayı :) artık bende katılayım aranıza dedim, kabul ederseniz <3
Hoş geldin
2020 7 nisan anasıyım anılarımı canlandırdı bu topik şimdi ne tatlı heyecanlar hayaller ayyyy ne gizell
Koç burcu bebişler nasıl oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…