2021 Nisan Anneleri

Hayırlı akşamlar kızlar bizim de bugün kontrolümüz vardı çok şükür iyi haberler aldık herşey yolunda
3 hafta sonra da perinatolojide ayrıntılı ultrasonum var. Darısı ona ve Muhittin listede cinsiyeti kız olarak yazabilirsin artık. Nasip olursa Beyza mıza Feyza kardeşi geliyor❤❤

Canım o zaman çok güzel bir kahvaltı yap.Benim de ayın 16sında saat 11 de.doktorum yumurtalı peynirli sütlü sağlam bir kahvaltı yap dedi

Hoşgeldin canım

Hoşbulduk Canım

Hoşbulduk Canım, çocuklar bi alem :) benim ki diyor ki burada mı doğacak kardeşim ben biliyorum popodan çıkıyor diyor şok oldum bi şey de diyemedim

İyi akşamlar, bende ayrıntılı ultrason için kendi Doğum doktoruma gidecektim ama perinatolojiye mi gitmek lazım, hayırlı olsun bende cinsiyetini öğrenemedim henüz.

Evet kullanıyorum. Bir kaç gün önce kontrolüm vardı bebeğin kilosu iyi ama ben kilo alamadım. Karnımda büyümedi pek. belki gebeliğin sonuna doğru normallesir

Benim yengem 45 kg 5 çocuk doğurdu Doğuma yakın görmüştük hayatta inanmazsın :) ne göbek, ne kilo hiç bir şey yoktu herkesin farklı oluyor.
5 çocuk sonrası da halen zayıf bi gram almadı

Koç burcu bebişler çokkk tatlı oluyorlar, benim oğlum var, patron gibi doğdu çocuk ilk 3 4 ay çok ciddiydi hala da ciddi lider burç olmak bunu mu gerektiriyor ne

Doğurunca hamilelik özleniyo mu?
Özleniyor ya ilk 3 ayını özlemiyorum da sonrası güzel, hatta daha bilinçli oluyor insan, ben normal doğum yaptım çok korkuyordum etraftan duyduklarımla korkum daha da zorlaştırdı her şeyi meğerse o kadar korkulacak bir şey yokmuş birdaha hamile kaldığımda herrrr şeyin tadını çıkarıcam size tavsıyem her anı doya doya yaşamanız Rabbim sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin

İyi akşamlar, bende ayrıntılı ultrason için kendi Doğum doktoruma gidecektim ama perinatolojiye mi gitmek lazım, hayırlı olsun bende cinsiyetini öğrenemedim henüz.
Benim dr.umun özel muayenehanesi var ve cihazı çok güzel 3 boyutlu da bakıyor 1 saate yakın muayene etti tek tek tüm organlarına baktığı halde yine de perinatolojiye yönlendirdi. Onların bilgisi daha fazla bizim gözden kaçırabildiğimiz küçük ayrıntıları görüyorlar dedi. 20 21.haftalarda öneriliyor genelde perinatoloji

Selam öncelikle benim gibi öğretmen olan arkadaşlarımın gününü kurlarım
Bugün kontrolüm vardı şükür rahim uzunluğu 27mm den 32 mm çıkmış çok sevindim 20. Haftada doblere gideceğiz onu da sağsalim atlatırız inşallahhh hepiniz güzel haberler alın bebişler sağlıkla doğsun

Kızlar iyi akşamlar.kızımda 30. Haftada başlayan kasılmalar ,yani bebeğin bir yerde toplanıp sert oluşu , bu iki haftadır fazlaca var.öyle bir top gibi oluyor ki inanılmaz geriliyorum.doktoruma da soracağım fakat aynı şeyi yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…