- 19 Aralık 2014
- 511
- 859
- 103
Canım o zaman çok güzel bir kahvaltı yap.Benim de ayın 16sında saat 11 de.doktorum yumurtalı peynirli sütlü sağlam bir kahvaltı yap dediÇok severim ama benim de sabah 9 da randevu onun yerine cikolata yiyeyim
Benimkide makas almış eline getirmiş karnımı kesip kardeşini cikartacakmis. Bunlar hep kırmızı başlıklı kız masalı yüzünden
Hoş geldin
Koç burcu bebişler nasıl oluyor
Evet kullanıyorum. Bir kaç gün önce kontrolüm vardı bebeğin kilosu iyi ama ben kilo alamadım. Karnımda büyümedi pek.Keşke bende yaşasam
Vitamin kullanıyor musun ?
Yok canım rutin olarak istiyorum dedi doktor önce perinatologa gidip ayrıntılı yaptırıcam sonrasında da çocuk kardiyolojisinde randevumS
Senin cocugun kalbinde parlaklik gibi bisey mi gordu dr dun de bana dedi cocuk kardiyolojisine git sonucu getir dedi ayrintili dr u
Hoşgeldin canım
Çok severim ama benim de sabah 9 da randevu onun yerine cikolata yiyeyim
Benimkide makas almış eline getirmiş karnımı kesip kardeşini cikartacakmis. Bunlar hep kırmızı başlıklı kız masalı yüzünden
Hoş geldin
Hayırlı akşamlar kızlar bizim de bugün kontrolümüz vardı çok şükür iyi haberler aldık herşey yolunda
3 hafta sonra da perinatolojide ayrıntılı ultrasonum var. Darısı onave Muhittin listede cinsiyeti kız olarak yazabilirsin artık. Nasip olursa Beyza mıza Feyza kardeşi geliyor ❤❤
Doğurunca hamilelik özleniyo mu?
Evet kullanıyorum. Bir kaç gün önce kontrolüm vardı bebeğin kilosu iyi ama ben kilo alamadım. Karnımda büyümedi pek.belki gebeliğin sonuna doğru normallesir
Koç burcu bebişler çokkk tatlı oluyorlar, benim oğlum var, patron gibi doğdu çocuk ilk 3 4 ay çok ciddiydi hala da ciddi lider burç olmak bunu mu gerektiriyor neÇok severim ama benim de sabah 9 da randevu onun yerine cikolata yiyeyim
Hoş geldin
Özleniyor ya ilk 3 ayını özlemiyorum da sonrası güzel, hatta daha bilinçli oluyor insan, ben normal doğum yaptım çok korkuyordum etraftan duyduklarımla korkum daha da zorlaştırdı her şeyi meğerse o kadar korkulacak bir şey yokmuş birdaha hamile kaldığımda herrrr şeyin tadını çıkarıcamDoğurunca hamilelik özleniyo mu?
Benim dr.umun özel muayenehanesi var ve cihazı çok güzel 3 boyutlu da bakıyor 1 saate yakın muayene etti tek tek tüm organlarına baktığı halde yine de perinatolojiye yönlendirdi. Onların bilgisi daha fazla bizim gözden kaçırabildiğimiz küçük ayrıntıları görüyorlar dedi. 20 21.haftalarda öneriliyor genelde perinatolojiİyi akşamlar, bende ayrıntılı ultrason için kendi Doğum doktoruma gidecektim ama perinatolojiye mi gitmek lazım, hayırlı olsun bende cinsiyetini öğrenemedim henüz.
Bnmki 30 aralikta kardiyoloji randevm senin?Yok canım rutin olarak istiyorum dedi doktor önce perinatologa gidip ayrıntılı yaptırıcam sonrasında da çocuk kardiyolojisinde randevum
Bana 17 Aralıktan sonra gel dedi dr. Umarım her şey normal çıkarBnmki 30 aralikta kardiyoloji randevm senin?
Umarim canmBana 17 Aralıktan sonra gel dedi dr. Umarım her şey normal çıkar
Evet ya karnında tekmeleyen biri olmıcak :)Ben kendi adıma özlemiştim hamileliği :) en keyifli zamanlar
HahahahBugün oğlum anne bebek senin karnına nasıl girdi sen onu yedin mi diye sordu
Kesinlikle iyi geliyor.cok farkediyor.Kızlar iyi akşamlar aranızda magnezyum kullanan var mi dün doktora kasigima daha doğrusu kemiğime arada bir giren kramplardan bahsedince magnezyum verdi. Var mı kullanananiz iyi gelir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?