2021 Nisan Anneleri

Bazen cocugun durusundan kaynaklaniyor bazen susuzluktan.Buyuk ihtimal kalsiyumla magnezyum verecek.Bir an once sorun da rahminiz rahatlasim benimde gecen haftalarda oldu benimki susuzluktan olmus.oysaki cok su icerim ama sanirim ilk aylar zorlu gecti diye boyle oldu..

İnsanın aklına bin tane kötü senaryo geliyor devamı gelince.susuzluk ya da bebeğin suyu iyi mi diye ben de düşündüm ama magnezyum ve kalsiyumu bu yönden düşünmemiştim.kızım doğduktan sonra ayaklarımda sinir sıkışması olurdu magnezyum eksikliğinden,acıdan o an çarşafı sıkardım ve bir dk ya yakın süre öyle kalırdı.araçta yolda dışarda ani bir şekilde kasılırdım.magnezyum çok önemli.çok teşekkürler cevap için.

Yaaaa bak bu süper tam anlamıyla kabızlık olmasa da gidişat ona doğru artık bende .
Ah dun wc de agladim kabizliktan.. Bi de hemoroidim hortladı, resmen hayattan sogudum. Oglumda 8.ayda basima gelmisti, simdi nasıl bu kadar erken oldu anlamadim. Ama nasil bir agri, nasil bir aci Allah düşmanıma vermesin

Kızlar iyi akşamlar aranızda magnezyum kullanan var mi dün doktora kasigima daha doğrusu kemiğime arada bir giren kramplardan bahsedince magnezyum verdi. Var mı kullanananiz iyi gelir mi
Gebeliğin başından beri ara ara magnezyum ve kalsiyum kullanıyorum beni çok rahatlatıyor kesinlikle kullanmak lazım.bak şu an bile içiyorum.Yarım litre suya karıştırıp içiyorum.

Eklentiler

• 20201124_223324.webp
    13 KB · Görüntüleme: 31
Ben magnezyumu bir bardak suya atiyorm iciyorm ama asiri bulanti yapiyor sonra bende bide kizlar kulaklarim uguldamaya basladi son 3 gundur asiri basinc hissediyorm kulaklarimda bu nie oluo acaba

Kizlar 20.haftadayım 2 3 gundur sanki bebek asagidaymis gibi hissedyrm sanki kasiklarima dogru dolgunluk oluyor ara ara boyle bo durum yasayan varmi?

Ben magnezyumu bir bardak suya atiyorm iciyorm ama asiri bulanti yapiyor sonra bende bide kizlar kulaklarim uguldamaya basladi son 3 gundur asiri basinc hissediyorm kulaklarimda bu nie oluo acaba
Canım bana doktor yarım litre suya dök gün içinde iç dedi.Tabi aynı ilaç olmayabilir ama bu şekilde bi danış istersen doktora.ben yudum yudum gün içinde bitiriyorum.

Kizlar 20.haftadayım 2 3 gundur sanki bebek asagidaymis gibi hissedyrm sanki kasiklarima dogru dolgunluk oluyor ara ara boyle bo durum yasayan varmi?
Bende bazen asagida hissediorm bazen yukari cikio baya gezio
Canım bana doktor yarım litre suya dök gün içinde iç dedi.Tabi aynı ilaç olmayabilir ama bu şekilde bi danış istersen doktora.ben yudum yudum gün içinde bitiriyorum.
Saol cnm danisip ona gore bende oyle yapicm ictikden sora afedersn kusuyorum ikidir

Kızlar doğum paketi almak için geç mı kaldım.Ankarada doğum paketi alan var mı?Hangi hastaneyi önerirsiniz
Ben aldım livden ama sanırım fiyatlar artmış bi de doğum paketinde ikili, detaylı vs falan her şey oluyor ya ben livden memnunum bu arada. Doktorumdan memnunum Bora hoca ya da Buğra hoca olsun diye istediğim için liv i seçtim bu arada.

Kızlar iyi akşamlar aranızda magnezyum kullanan var mi dün doktora kasigima daha doğrusu kemiğime arada bir giren kramplardan bahsedince magnezyum verdi. Var mı kullanananiz iyi gelir mi
Bana da doktor aynı sebepten verdi, sonradan verecektim zaten dedi ben şimdilik soda içiyorum ama magnezyumu kullanınca da gerçekten iyi geliyor.

Ben Nisan annesi değilim ama sizlere birşey sormak istiyorum . Ben 14 Kasım'da hamile olduğumu öğrendim su paylaştığım fotoğrafta tarihe Göre sizce sağlıksız bir gebelik mi doktorum bişey demiyor Perşembe birdaha gel dedi kese için ama sürekli kanaman olunca ara diyor yada kanaman varmı diyor dış gebelik bekliyor gibime geldi ama dört kimyasal gebelik yaşadım neler yaşadığımı biliyor sanırım şuan bişey oyuzden demiyor

Sağlıklı bir gebelikte en az %60 artış bekleriz.tabi en makbulü iki katı artmasıdır ama sizinki tam iki kat artmamış.sanırım doktor bu yüzden korkuyor.

Sağlıklı bir gebelikte en az %60 artış bekleriz.tabi en makbulü iki katı artmasıdır ama sizinki tam iki kat artmamış.sanırım doktor bu yüzden korkuyor.
Doktor banada birşey demediği için bende korkuyorum. Kontrole çağırıyor okadar. Perşembe nasıl gecicek bilmiyorum . sağlıklı gibi gelmedi lekelenmeden dolayı progestron vermişti bide yine artmış dedi düşük demedi . Ama dış gebelik mi sizce diyince de hiçbir cevap vermedi normaldi öyle yapmaz sanırım stres yaptığımı gördü bişey demek istemedi bugün

İnşallah sağlıklıdır ve tutunmaya çalışıyordur.perşembe günü vajinal ultrasonda kesenin görünmesi gerekir.Daha önce ben dış gebelik geçirdim.İnşallah sizinki öyle değildir

Dış gebelikte ben değerlerim gibimi artmıştı dizinde degerleriniz
Yok hayır benim bir artıp bir azalıyordu tabi bu durum kişiye göre değişiyor buradan öğrendiklerim kadarıyla.ben de kahverengi lekelenme vardı.İplik iplik küçük parçalar geliyordu.Dış gebelik teşhisi çok zor konuyor.Doktorunu anlıyorum hemen dış gebelik diyemezdi.Seninki inşallah dış değildir ve tutunmaya çalışıyordur ayaklarını uzatıp dinlen.yarın gider allahın içniyle keseyi görürsün inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…