2021 Nisan Anneleri

İnsaAllah Allah razı olsun Allah sana bir daha böyle birşey yaşatmasın insaAllah. Zaten hareket etme sürekli yat demişti çok tedbir aldırdı hayırlısı Allah ne derse o.

Hayır yaptırmadım doktorum istemedi sadece hormon testi yapıyordu bana .
Tecrübelerim bu konuda doktorların çok da sallamadığını söylüyor.Lütfen önce bu testleri yaptır.herhangi bir genetik tanı merkezinde 4 düşüğün olduğunu söylemen yeterli.

Tecrübelerim bu konuda doktorların çok da sallamadığını söylüyor.Lütfen önce bu testleri yaptır.herhangi bir genetik tanı merkezinde 4 düşüğün olduğunu söylemen yeterli.
Ablamda bu konuda doktora güvenmedi Perşembe gününe bahçeci tup bebek merkezi var oradaki doktorlar üreme doktoru herşeyi biliyorlar dedi kendi doktoruna götürecekmis beni . Genetik test yaptırma olayını hiç bilmiyordum bilsem isterdim

Bence her kadının çocuk düşünmeden önce yaptırması gereken testler bunlar.lütfen bunları yaptırın belliki bir sorun var çözüm açısından iyi olur

Bence her kadının çocuk düşünmeden önce yaptırması gereken testler bunlar.lütfen bunları yaptırın belliki bir sorun var çözüm açısından iyi olur
Kaydettim dedikleriniz testleri ve yaptıracağım. Belkide bir kaç test yaptı hormon testi dedi adetin üçüncü günü onun dışında yok iki yıldır ona gidiyorum boşuna oyalanmisim...

Kaydettim dedikleriniz testleri ve yaptıracağım. Belkide bir kaç test yaptı hormon testi dedi adetin üçüncü günü onun dışında yok iki yıldır ona gidiyorum boşuna oyalanmisim...
Kesinlikle.Ablanızın dediği yer güzel.Hiç vakit kaybetmeyin bencede.

Hayırlı geceler öncelikle. Arkadaşların dediği gibi hcg artışınız normal değil gibi ama başlarda yavaş artıp sonrasında hızla artış da olabilir. İnşallah sağlıklıdır kese ve bebek görünür. 2.düşükten sonra ayrıntılı hormon tahlillerinin 3.den sonra genetik testlerinin yapılmış olması gerekirdi canım. 4 düşükte de aynı dr.unsa mutlaka dr.unu değiştirmelisin

Tavsiyenizi dikkate alicam diğer kimyasal gebeliklerinde en fazla 50 değerini görmustum ilk defa bukadar arttı degerlerim. Ve şuan anlıyorum ki doktorum bana gereken testleri yapmamış bile.

Kızlar iyi akşamlar aranızda magnezyum kullanan var mi dün doktora kasigima daha doğrusu kemiğime arada bir giren kramplardan bahsedince magnezyum verdi. Var mı kullanananiz iyi gelir mi
Canım ilk gebeliğimde ilerleyen aylarda kramplarım olduğunda dr.um vermişti magnezyum saşe tadından dolayı içememiştim ama içebilirsen çok faydasını görürsün. Muzun iyi geldiğini okudum günlük içtiğim süt yerine muzlu süt yapıp içtim her gün çok iyi gelmişti. Maden suyu da iyi geliyor. Benim gibi içemeyenlere fikir olsın Uyanır uyanmaz ılık su içmeyi ve gün içinde 2 3 kuru kayısı yemeyi ihmal etmezsen kabızlık şikayetinde olmaz.

Belli bir haftadan sonra alırsan da ona göre fiyat veriliyor diye duydum ama emin değilim arayıp sormam lazım ne kadara almıştın canım sen.bide mesela sezeryan normal doğum şeklinde fiyat değişiyor mu?Bayan doktor istiyorum ben orada bildiğin memnun kalınan bayan doktor var mı?Başta alayım paket dedim sonra kararsız kaldım derken epey bi vakit geçti doktora karar veremedim ikili üçlü testleri yaptırmak istememiştim ama en azından ayrintili ultrason için değerlendirebilirim.

Kızlar iyi akşamlar aranızda magnezyum kullanan var mi dün doktora kasigima daha doğrusu kemiğime arada bir giren kramplardan bahsedince magnezyum verdi. Var mı kullanananiz iyi gelir mi
Benimde vardi ayni sikayetlerin doktor banada magnezyum verdi insallah işe yarar karinima giriyor benimde krap ilk dega karsilasiyorum boyle bisi ile bir de bel fitiginda oturu sag bacagimi giren bir kramp var insallah yarar bugun baslarim ben

Bu da benim oğluşum
Benimde vardi ayni sikayetlerin doktor banada magnezyum verdi insallah işe yarar karinima giriyor benimde krap ilk dega karsilasiyorum boyle bisi ile bir de bel fitiginda oturu sag bacagimi giren bir kramp var insallah yarar bugun baslarim ben
Canım ben meyve suyuna karıştırıp içiyorum çok kötüydü tadı içememiştim doktor bana o şekilde önerdi

Ah dun wc de agladim kabizliktan.. Bi de hemoroidim hortladı, resmen hayattan sogudum. Oglumda 8.ayda basima gelmisti, simdi nasıl bu kadar erken oldu anlamadim. Ama nasil bir agri, nasil bir aci Allah düşmanıma vermesin
Ahh çok zordur yaa, geçmiş olsun canım.
Bana da doktor aynı sebepten verdi, sonradan verecektim zaten dedi ben şimdilik soda içiyorum ama magnezyumu kullanınca da gerçekten iyi geliyor.
O zaman devam edeyim iki gündür içiyorum inşallah faydasını görürüm bende
Maden suyu da arada bir iciyorum ama ilaç olunca daha düzenli kullanabiliyor insan maden suyu keyifmis gibi geliyor her gün icemiyordum değişik bişey

Birde magnezyumu bana eczacı bir bardak suya demişti , ama burada yarım litrw suya katıyorum demişsiniz, bende bir bardak olunca zor içiyordum. Bugün artık daha fazla suya kararım teşekkür ederim yorum yazan herkese

Evet kullanıyorum. Bir kaç gün önce kontrolüm vardı bebeğin kilosu iyi ama ben kilo alamadım. Karnımda büyümedi pek. belki gebeliğin sonuna doğru normallesir
Bencede son 3 ay illaki sende almış olacaksın, ama bazıları fazla bazıları az alıyor. Şanslısın bu konuda
Koç burcu bebişler çokkk tatlı oluyorlar, benim oğlum var, patron gibi doğdu çocuk ilk 3 4 ay çok ciddiydi hala da ciddi lider burç olmak bunu mu gerektiriyor ne
Maşaallah darısı bizimkilere inşaallah
Ah dun wc de agladim kabizliktan.. Bi de hemoroidim hortladı, resmen hayattan sogudum. Oglumda 8.ayda basima gelmisti, simdi nasıl bu kadar erken oldu anlamadim. Ama nasil bir agri, nasil bir aci Allah düşmanıma vermesin
Seni çok iyi anlıyorum benimde aynı. İlaçta kullanamiyoruz sıcak su tutmak iyi geliyor. Sıcak su banyosu yapmıyorum şu an riskli olur diye. Son ayımda doğum ayına girince otururum artık

Kızlar ayrıntılı ultrasonumuz çok güzel geçti şükür. Doktor gözünde katarakt var mı ona kadar baktı. Ilk hamileligimde de aynı doktordu ama bu söylediklerini hatırlamıyorum. Bu arada cinsiyetimiz erkek değil kızmış kesinleşti. Çok nette gördük, kızıma çok benziyor 390 gram 25 cm boyunda haftasiyla uyumlu dedi. Doktora 500 tl verdik.

Eklentiler

• Screenshot_20201125-120040_WhatsApp.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar lcw de 10 liraya 85x85 müslin örtü var.Diğer bebek ürünleri de indirimde ben bikaç birşey daha aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…