2021 Nisan Anneleri

Canım ayrıntılı ultrasonda eşini de alıyorlarmı içeri? Benim 18 hafta bitti adam daha kalp atışını bile duyamadı bebeğin, covidden dolayı içeri almıyorlar

Gece 3 te başlıyor tepiklemeye. Şimdi de uyuyor galiba ama tam aldiğimda taş gibi olmuş. 20.haftada sürekli dönüyordu bilmem akşamda bberi vajinanın üstünde oynuyor

Gece 3 te başlıyor tepiklemeye. Şimdi de uyuyor galiba ama tam aldiğimda taş gibi olmuş. 20.haftada sürekli dönüyordu bilmem akşamda bberi vajinanın üstünde oynuyor
Happy mom uygulamasında siz gün içinde hareket edince sıvı hareketiyle uyuyor. Siz sakinleşince uyanıp harekete geçiyor yazıyordu. Gece o yüzden hareket ediyorlarmış demek ki biz uyuyunca onlar parti yapıyo

Gözün aydin canim, masallah hepimiz boyle guzel haberler alalim insallah..

Masallah ya❤❤darisi bizleredaha once erkek mi demislerdi sizin cinsiyeti

Trendyoldan 2 tane buyuk müslin 2 tane agiz mendili muslin olan paketi almistim 50 tl vermistim 4 lu olan bu oakete icinden hediye de cikti mama önlügü ve yastik kilifiyla cok cici bi not koyup gondermisler kaliteside cok guzel

Eklentiler

• 20201125_122703.webp
    34 KB · Görüntüleme: 99
Yaaa sağlıkla gelsin prenses..Maşallah. Ayrıntılıda doktor tek tek her organı sayıp asistanına rapor ettiriyor.. Benim de gözler yerinde mercek normal falan demişti.. O detayları duydukça şükrettim resmen..

Gerçekten mi ya bebek yanında ama karnın hala kıpır kıpır çok garip bi duygu olsa gerek
Evet çok garip oluyor..Zaten ben sezeryandım ve birkaç gün bebek hala oradaymış gibi karnım şişti.. Gören içerde bir tane daha mı var diyordu.Sinir oluyordum.. İnstagramda takip ettiğim bir dr var . Doğumdan sonra 10. günde tam korse giydiriyormuş hastalarına ben de bu sefer giymeyi düşünüyorum.

Happy mom uygulamasında siz gün içinde hareket edince sıvı hareketiyle uyuyor. Siz sakinleşince uyanıp harekete geçiyor yazıyordu. Gece o yüzden hareket ediyorlarmış demek ki biz uyuyunca onlar parti yapıyo
Bide ayak bileklerin ağrısından ölüyorum magnezyum içmiyorum ondan mı acaba

Sağol canım erkek gibi duruyor bu üsteki atliyi alim

Bu arada kızlar çok pis.merak saldım battaniye orcem ip olarak.ne önerir siniz kadife ip dusunuyroum

Eklentiler

• Screenshot_20201125-130110_Chrome.webp
    28 KB · Görüntüleme: 94
Kocamı kopyalayıp yapistirmisim resmen where is the adalet az bisey benden de alırmı acaba minnacikta olsa

Eklentiler

• 2020-11-22-03-21-38-137.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 99
Sağol canım erkek gibi duruyor bu üsteki atliyi alim

Bu arada kızlar çok pis.merak saldım battaniye orcem ip olarak.ne önerir siniz kadife ip dusunuyroum
Puffy ipler var onlarla örmek çok kolay annem bizim icin ikişer battaniye ördü o yüzden ben yapmıyorum yeterli diye ama yapsam bu iplerle yaparım kolay çünkü diğerleri zor

Kızlar merhabalar
Hep okuyorum uzaktan artık yazmak istedim bende ikizlere hamileyim tüp bebek tedavisiyle oldu inşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz
9 yıldan sonra olunca daha evhamlı oluyor insan Allah’a emanet olsunlar inşallah
Bu süreçte artık daha aktif olmak istedim en azından tecrübelerinizden de faydalanırım
Sormak istediğim bir kaç şey var
Sizinde karnınızda anlık sertleşme oluyor mu bazen sağda bazen solda oluyor 20 sn sonra geçiyor bu durumu yaşayan varmı sık değil ama günde 1 ya da 2 kez yaşıyorum ikiz olunca korkmamak elde değil
Birde ptesi tetanoz aşısı yaptırdım yaptrdıktan sonra bebeklerin hareketlerinde azalma hissettim hareketlerini hissediyorum ama yoğun değil
Ayrıntılı ultrason a 22. Haftada gitmemi söyledi dr um şuan 20+2 yim takvimde 21 yazıyor ben şimdi önümüzdeki hafta mı gitmeliym yoksa sonraki haftamı yani 22+1 de mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…