Canım ayrıntılı ultrasonda eşini de alıyorlarmı içeri? Benim 18 hafta bitti adam daha kalp atışını bile duyamadı bebeğin, covidden dolayı içeri almıyorlarKızlar ayrıntılı ultrasonumuz çok güzel geçti şükür. Doktor gözünde katarakt var mı ona kadar baktı. Ilk hamileligimde de aynı doktordu ama bu söylediklerini hatırlamıyorum. Bu arada cinsiyetimiz erkek değil kızmış kesinleşti. Çok nette gördük, kızıma çok benziyor390 gram 25 cm boyunda haftasiyla uyumlu dedi. Doktora 500 tl verdik.
Kuzum hayirlu olsun senin erkek dememismiydi doktor
Canım link atar misinKızlar lcw de 10 liraya 85x85 müslin örtü var.Diğer bebek ürünleri de indirimde ben bikaç birşey daha aldım.
Doğumdan sonra bir süre organlar yerine yerleşmeye başlıyor ya , sanıyorsun ki çocuk hala içerde hareket ediyor.Ben baya bir şaşırmıştım..Evet ya karnında tekmeleyen biri olmıcak :)
Gerçekten mi yaDoğumdan sonra bir süre organlar yerine yerleşmeye başlıyor ya , sanıyorsun ki çocuk hala içerde hareket ediyor.Ben baya bir şaşırmıştım..
Benim de bacak kramplarım için işyeri hekimi magnezyum yazdı. Çiğneme tableti inan 2 defa kullandım unutuyorum hep..Kızlar iyi akşamlar aranızda magnezyum kullanan var mi dün doktora kasigima daha doğrusu kemiğime arada bir giren kramplardan bahsedince magnezyum verdi. Var mı kullanananiz iyi gelir mi
Happy mom uygulamasında siz gün içinde hareket edince sıvı hareketiyle uyuyor. Siz sakinleşince uyanıp harekete geçiyor yazıyordu. Gece o yüzden hareket ediyorlarmış demek ki biz uyuyunca onlar parti yapıyoGece 3 te başlıyor tepiklemeye. Şimdi de uyuyor galiba ama tam aldiğimda taş gibi olmuş. 20.haftada sürekli dönüyordu bilmem akşamda bberi vajinanın üstünde oynuyor
Gözün aydin canim, masallahKızlar ayrıntılı ultrasonumuz çok güzel geçti şükür. Doktor gözünde katarakt var mı ona kadar baktı. Ilk hamileligimde de aynı doktordu ama bu söylediklerini hatırlamıyorum. Bu arada cinsiyetimiz erkek değil kızmış kesinleşti. Çok nette gördük, kızıma çok benziyor390 gram 25 cm boyunda haftasiyla uyumlu dedi. Doktora 500 tl verdik.
Böyle düşününce tam bi mucize yaşıyoruz yaDoğumdan sonra bir süre organlar yerine yerleşmeye başlıyor ya , sanıyorsun ki çocuk hala içerde hareket ediyor.Ben baya bir şaşırmıştım..
Masallah ya❤❤darisi bizlereKızlar ayrıntılı ultrasonumuz çok güzel geçti şükür. Doktor gözünde katarakt var mı ona kadar baktı. Ilk hamileligimde de aynı doktordu ama bu söylediklerini hatırlamıyorum. Bu arada cinsiyetimiz erkek değil kızmış kesinleşti. Çok nette gördük, kızıma çok benziyor390 gram 25 cm boyunda haftasiyla uyumlu dedi. Doktora 500 tl verdik.
Yaaa sağlıkla gelsin prenses..Maşallah. Ayrıntılıda doktor tek tek her organı sayıp asistanına rapor ettiriyor.. Benim de gözler yerinde mercek normal falan demişti.. O detayları duydukça şükrettim resmen..Kızlar ayrıntılı ultrasonumuz çok güzel geçti şükür. Doktor gözünde katarakt var mı ona kadar baktı. Ilk hamileligimde de aynı doktordu ama bu söylediklerini hatırlamıyorum. Bu arada cinsiyetimiz erkek değil kızmış kesinleşti. Çok nette gördük, kızıma çok benziyor390 gram 25 cm boyunda haftasiyla uyumlu dedi. Doktora 500 tl verdik.
Evet çok garip oluyor..Zaten ben sezeryandım ve birkaç gün bebek hala oradaymış gibi karnım şişti.. Gören içerde bir tane daha mı var diyordu.Sinir oluyordum.. İnstagramda takip ettiğim bir dr var . Doğumdan sonra 10. günde tam korse giydiriyormuş hastalarına ben de bu sefer giymeyi düşünüyorum.Gerçekten mi yabebek yanında ama karnın hala kıpır kıpır çok garip bi duygu olsa gerek
Bide ayak bileklerin ağrısından ölüyorum magnezyum içmiyorum ondan mı acabaHappy mom uygulamasında siz gün içinde hareket edince sıvı hareketiyle uyuyor. Siz sakinleşince uyanıp harekete geçiyor yazıyordu. Gece o yüzden hareket ediyorlarmış demek ki biz uyuyunca onlar parti yapıyo
Kuzum hayirlu olsun senin erkek dememismiydi doktor
Canım link atar misin
Sağol canım erkek gibi duruyor bu üsteki atliyi alimBebek Battaniyesi - LCW HOME - 22,99 TL
LCW HOME Karişik Müslin Bebek Battaniye size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - 0SL246Z1-F9Cwww.lcwaikiki.com
Puffy ipler var onlarla örmek çok kolay annem bizim icin ikişer battaniye ördü o yüzden ben yapmıyorum yeterli diye ama yapsam bu iplerle yaparım kolay çünkü diğerleri zorSağol canım erkek gibi duruyor bu üsteki atliyi alim
Bu arada kızlar çok pis.merak saldım battaniye orcem ip olarak.ne önerir siniz kadife ip dusunuyroum
Biraz erkek gibi ama uzay desenleri fln var kıza da uyar bence benim kız aldım valla.Sağol canım erkek gibi duruyor bu üsteki atliyi alim
Bu arada kızlar çok pis.merak saldım battaniye orcem ip olarak.ne önerir siniz kadife ip dusunuyroum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?