2021 Nisan Anneleri

Hoşgeldiniz
Ben de tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım o yüzden endişelerinizi çok daha iyi anlıyorum sanıyorum.
Benim de günde 1-2 kere karnımın bir yerine ani bir sertlik geliyor ama ben onu şöyle yorumluyorum hep sanki bebek geriniyor, genlesiyor , ya da birden bir tarafa toplanıyor gibi. Endişe duyulacak birşey diye düşünmedim hiç .
Sağlıkla kavuşun inşallah bebislere cinsiyetler belli mi

Canım bende sezeryandım dr.um daha taburcu olmadan cırtcırtlı korsemi bedenime göre aldırdı. Kontrollerimi yapıp korsemi taktı öyle taburcu olmuştum ve dimdik yürüyordum korse sayesinde. arada uzanırken ve gece çıkardım sadece ilk 10gün onu kullandım sonra normal kilotlu korse kullandım göbeğim çabuk toparlamıştı. Kullanmayan arkadaşlarım aylarca yataktan kalkamadı. İlk bende prensesler gibi yatıcam zannediyordum öyle olmuyormuş meğer. Doğumdan 3gün sonra sağlık ocağına topuk kanı için, yok bebek sarılık oldu, 1.hafta kontrolü derken sürekli ayakta olmak gerekebiliyormuş. Canları sağolsun kuzucukların annelik hep fedakârlık

Sağol canım erkek gibi duruyor bu üsteki atliyi alim

Bu arada kızlar çok pis.merak saldım battaniye orcem ip olarak.ne önerir siniz kadife ip dusunuyroum
Arkadasimin kizina ördum bende kenarlarina ponpon serit geciricem

Eklentiler

• 1606302178227972813127815744813.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 40
Teşekkür ederim
Endişeler hiç bitmiyor kesinlikle beklenen bebekler onlar Aynen öyle oluyor benimde hatta dün resmen kafası gibiydi hafif dokununca 20 sn de geçiyor bazen sağ bazen sol oluyor ikiz oldukları için
Birde sağ kasığımda bazen şişlik oluyor iniyor yani bebeğin bi yeri mi diye düşünüyorum farklı
En son 2 hafta önce gittiğimde birine kesin erkek dedi diğerine önce kız dedi son dk muayene de erkeğe daha çok benziyor dedi sırtını dönmüştü kesinlikle dönmedi
Sizde sağlıkla kavuşun bebeğnize
Sizin belli mi aslın hep okuyorum yazışmları ama isimler karışıyor bnde

Kocamı kopyalayıp yapistirmisim resmen where is the adalet az bisey benden de alırmı acaba minnacikta olsa
Nasıl benzettin yav çocuk daha yüzü gözü yeni oluştu
Arkadasimin kizina ördum bende kenarlarina ponpon serit geciricem
Yaa yerim ellerine sağlık canim ipi nedenmi aldin kaç tane gidiyor bende renge karar vermedim sis kaç no kullandin

Nasıl benzettin yav çocuk daha yüzü gözü yeni oluştu

Yaa yerim ellerine sağlık canim ipi nedenmi aldin kaç tane gidiyor bende renge karar vermedim sis kaç no kullandin
Sağol cnmyok burdan ipciden aldm boy boy kalinligi ipin nosunu inan bilmiorm ama 6 no sis ile ördum 4 iple ordum elinin bolluguna yada sıklıgina gore ip sayisi degisebilir bacim

Kızlar sanırım az önce tuvalet temizlerken bir miktar kimyasal soludum hemen yoğurt yedim ama sanki hala içim de ne yapmalıyım bebeğe zarari olur mu istemeden oldu

Hoşgeldiniz
Allah sağlıklı doğumlarla yavrularınıza kavuşmayı nasip etsin inşallah
Benim doktorum da 24. Haftanda şeker yüklemesi için gel dedi yani 5 hafta sonra görüşeceğiz dedi ben o zaman 19. Haftamı bitirmiştim. O yüzden sanırım doktorlar bitirdiğin haftayı sayıyorlar yani aslında şu an 20 haftalık gibi düşünmek gerek

Kızlar bişey sorucam şimdi cumartesi kontrolüm var 19+4 oluyorum tam 1 ay sonra kontrole çağırmıştı doktorum. Detaylı ultrason içinde 22+4 günlükken randevu alıp gitsem geç olur mu sizce ya merak ettim

Kızlar ateş ölçerlere bakıyorum aklıma takıldı temazsız alından olanlarda sapma oluyormuş koltuk altı ateş ölçer daha doğru diyorlar ama zor olur mu kullanı mı? Tecrübeli anneler hangi tip almak gerek, kullandığınız marka model nedir? Çok fazla kafa karışıklığı oluyor çeşitlilikten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…