2021 Nisan Anneleri

Kızlar bişey sorucam şimdi cumartesi kontrolüm var 19+4 oluyorum tam 1 ay sonra kontrole çağırmıştı doktorum. Detaylı ultrason içinde 22+4 günlükken randevu alıp gitsem geç olur mu sizce ya merak ettim

Beni haftaya çağırdı doktorum ama kadın Doğum doktorum bakacak. 20. Hafta olacağım

Ben hep onu kullandım zor olmuyor hatta halen onu kullanıyorum. Bence en iyisi koltuk altı olanı bebekken kolay büyüyünce de anlatıyorsun anlıyor Zaten. Marka model hiç bakmadım eczaneden aldım hep 2-3 tane var evde hepsi de aynı ölçüyor.

Ahh bu erkekler hep böyle hareketli mi
Benimki de erkek ve kıpır kıpır maşallah bin kere
Detaylı ultrason konusunda. Ben 19+4 de gittim doktora aslında randevu alırım diye gitmiştim ve detaylı ultrasona gönderdi beni devlette girdim . Ama şöyle birşey de var benim bebek 20+4 görünüyordu bu etki eder mi o yüzden mi detaylıya aldı bilemiyorum

Temassız olanlara guvenememistim nedense kullaktan ölçülenden almıştık omron markası memnunum şeffaf uçları var değiştiriyoruz her kullanımda.

Evet genelde koltuk altı zor yazmışlar ama en doğru sonuç verenmiş sanırım. Temazsız olanlar belli bir süre sonra sapma oluyormuş. Bilemedim bende ilk başta koltuk altı alıcam sanırım. Zamanla ihtiyaç olursa mı alsam temazsız

Evet koltuk altı iyiymiş doğruluk konusunda. braun prt2000 güzel gibi sizin markası neydi?

Beni haftaya çağırdı doktorum ama kadın Doğum doktorum bakacak. 20. Hafta olacağım
Kızımda bende 20. Haftada yaptırmıştım. Şimdi muayene zamaniyla peşpeşe gibi olacak detaylı ultrason onun icin arada biraz zaman olsa diye düşündüm benim kendi doktorum yapmayacak perinatoloğa gidicem.

Kac gundur hilal benim de aklimda bayadir yazmiyo
Bende merak ettim canim iyidir insallah
Kızlar bişey sorucam şimdi cumartesi kontrolüm var 19+4 oluyorum tam 1 ay sonra kontrole çağırmıştı doktorum. Detaylı ultrason içinde 22+4 günlükken randevu alıp gitsem geç olur mu sizce ya merak ettim
Beni 22+1de çağırdılar muhtemelen 2 3 gün geriden geliyor 21+5 21+6 da felan olur .
19dan itibaren yapyor devlet

Bende merak ettim canim iyidir insallah

Beni 22+1de çağırdılar muhtemelen 2 3 gün geriden geliyor 21+5 21+6 da felan olur .
19dan itibaren yapyor devlet
Devlet hastaneleri çok kalabalık virüs sayıları iyice arttı özelde yaptırıcam onun için iyi bari 23. Haftaya kadar yapıyorlarmış en azından muayeneden 3 hafta sonra gitmiş olurum yine doktoruma sorucam cumartesi günü

Olabilr canım o kdr hareketliki zaten mümkün değil ölçüm yapmak
Maşallah onlara canım
Haftaya 21 oluyorum gitsemmi 22 yi mi beklesem kararsz kaldım her dr farklı bir hafta diyo perinatologun sekreterine sordum şimdi 20 hafta ded 21 ya da 22 gelsem dedim bakıyoruz dedi

Anladım cnm en son kontrole 19 da gittin yani benim ikiz bide 4 hafta da bir çağırıyor bazı arkadaşlar ikizlerde daha sık muayene olmak gerek demişler dr ların rahatlığı

Canım ben şehir hastanesi ve cebeci tipa gidiyorum zaten yanında hiç keisnlikle birini almıyorlar randevu dışı hi özelin 5 hastası arsa devletin 30 onu kast ediyorsan virüs alınacaksa hepsinde alınır diye düşünüyorum. kndim adina her girdigim doktor örtüyü degistiyor peçete seriyor karnınıza gezdirdigimiz şey noluyor bilmiyorum ama olmadım olmam insallah

Allah korusun hepimizi de canım. Ben kızımda da ayni hastane ve doktorda doğum yapmıştım şimdide aynı doktora gidiyorum. He dersen çok mu sakin değil ama sabah erken ve cumartesi günleri gidiyoruz onun için bekleyen ya 1 yada 2 kişi oluyor dediğin gibi içeriye benim dışımda almıyor eşimi sadece bir kez muayene esnasında bebeği göstermek için aldı o kadar sonra hemen çıktı ben kalp hastasıda olduğum için daha bir endişeleniyorum üstüne birde hamilelik Allah hepimizin yardımcısı olsun

Anladım cnm en son kontrole 19 da gittin yani benim ikiz bide 4 hafta da bir çağırıyor bazı arkadaşlar ikizlerde daha sık muayene olmak gerek demişler dr ların rahatlığı
Aynen canım en son 19 da gittim 21 de detaylım var sonra 24 de gideceğim. İkizler normalde daha sık kontrol ediliyor diye biliyorum ben de ama doktorun bir sıkıntı görmemiş demek ki

Evet koltuk altı iyiymiş doğruluk konusunda. braun prt2000 güzel gibi sizin markası neydi?

Canım ben direkt eczaneden alıyordum öyle bi marka falan değil ama memnun kaldım. Pahalı bi şeye bile gerek yok.

Kızımda bende 20. Haftada yaptırmıştım. Şimdi muayene zamaniyla peşpeşe gibi olacak detaylı ultrason onun icin arada biraz zaman olsa diye düşündüm benim kendi doktorum yapmayacak perinatoloğa gidicem.

Ben de muayeneye gitmiyorum detaylıya gideceğim direkt. Eğer öyleyse yapabilirsin bence. Benim de kafam karıştı yapıyorum dedi ama perinatolağa mı gitmeliyim bilemedim.

Yani doktorun detaylı ultrasonu yapıyorum dediyse ona git o zaman ama genelde perinatologlar yapıyor detaylı ultrasonu vardır bir bildiği herhalde canım

Yani doktorun detaylı ultrasonu yapıyorum dediyse ona git o zaman ama genelde perinatologlar yapıyor detaylı ultrasonu vardır bir bildiği herhalde canım

Araştırdım bu konu da uzmanlaşmış kadın Doğum doktorları oluyormuş zaten sitesinde de yazıyor içim rahatladı :) doktorum dünya tatlısı ona gitmek benim için daha iyi olur. Hemde hastanede değil korkuyorum hastaneye gitmeye zaten

En az Yuzde 60 artis beklenir diye biliyorum ben de. Ama 2 gune bir. Sizin cogunlukla 4 gunde bir yapılmış artış az görünüyor. Doktorunuz daha iyi bilir tabi. Benim de yuzde 60 artardi hep 2 güne bir ama.Bazi kadinlarda 2 kat artmayabiliyor.

Doktorunuza sorup nestlestirin bence. Her doktorun fikri farkli bu konuda. Benim doktorum ikiz gebelikte 20.Hafta ideal sonrasi gec olur dedi. Ben cuma 20+4 olacağım cuma ayrintili ultrasonum var.

Ben alindan ölçer kullaniyorum. Koltuk altida kullaniyorum. Aradaki farka bakıyorum ona gore degerlendiriyorum. Koltuk alti uzun sürdüğü icin alindan.olcer pratik oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…