- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
Kızlar bişey sorucam şimdi cumartesi kontrolüm var 19+4 oluyorum tam 1 ay sonra kontrole çağırmıştı doktorum. Detaylı ultrason içinde 22+4 günlükken randevu alıp gitsem geç olur mu sizce yamerak ettim
Kızlar ateş ölçerlere bakıyorum aklıma takıldı temazsız alından olanlarda sapma oluyormuş koltuk altı ateş ölçer daha doğru diyorlar ama zor olur mu kullanı mı? Tecrübeli anneler hangi tip almak gerek, kullandığınız marka model nedir? Çok fazla kafa karışıklığı oluyor çeşitlilikten.
Ahh bu erkekler hep böyle hareketli miTeşekkür ederim
Endişeler hiç bitmiyor kesinlikle beklenen bebekler onlar Aynen öyle oluyor benimde hatta dün resmen kafası gibiydi hafif dokununca 20 sn de geçiyor bazen sağ bazen sol oluyor ikiz oldukları için
Birde sağ kasığımda bazen şişlik oluyor iniyor yani bebeğin bi yeri mi diye düşünüyorum farklı
En son 2 hafta önce gittiğimde birine kesin erkek dedi diğerine önce kız dedi son dk muayene de erkeğe daha çok benziyor dedi sırtını dönmüştü kesinlikle dönmedi
Sizde sağlıkla kavuşun bebeğnize
Sizin belli mi aslın hep okuyorum yazışmları ama isimler karışıyor bnde
Temassız olanlara guvenememistim nedense kullaktan ölçülenden almıştık omron markası memnunum şeffaf uçları var değiştiriyoruz her kullanımda.Kızlar ateş ölçerlere bakıyorum aklıma takıldı temazsız alından olanlarda sapma oluyormuş koltuk altı ateş ölçer daha doğru diyorlar ama zor olur mu kullanı mı? Tecrübeli anneler hangi tip almak gerek, kullandığınız marka model nedir? Çok fazla kafa karışıklığı oluyor çeşitlilikten.
Ben de koltuk altından ölçen var da mümkün değil ki onu bir dakika öyle tutabileyim2. De gelince temassız sipariş ettim yorumlar iyiydi indirimdeyken aldım ben de comedones Temassız Ateş Ölçer-dijital Termometre | Trendyol
Ben hep onu kullandım zor olmuyor hatta halen onu kullanıyorum. Bence en iyisi koltuk altı olanı bebekken kolay büyüyünce de anlatıyorsun anlıyor Zaten. Marka model hiç bakmadım eczaneden aldım hep 2-3 tane var evde hepsi de aynı ölçüyor.
Kızımda bende 20. Haftada yaptırmıştım. Şimdi muayene zamaniyla peşpeşe gibi olacak detaylı ultrason onun icin arada biraz zaman olsa diye düşündüm benim kendi doktorum yapmayacak perinatoloğa gidicem.Beni haftaya çağırdı doktorum ama kadın Doğum doktorum bakacak. 20. Hafta olacağım
Bende merak ettim canim iyidir insallahKac gundur hilal benim de aklimda bayadir yazmiyo
Beni 22+1de çağırdılar muhtemelen 2 3 gün geriden geliyor 21+5 21+6 da felan olur .Kızlar bişey sorucam şimdi cumartesi kontrolüm var 19+4 oluyorum tam 1 ay sonra kontrole çağırmıştı doktorum. Detaylı ultrason içinde 22+4 günlükken randevu alıp gitsem geç olur mu sizce yamerak ettim
Devlet hastaneleri çok kalabalık virüs sayıları iyice arttı özelde yaptırıcam onun içinBende merak ettim canim iyidir insallah
Beni 22+1de çağırdılar muhtemelen 2 3 gün geriden geliyor 21+5 21+6 da felan olur .
19dan itibaren yapyor devlet
Olabilr canım o kdr hareketliki zaten mümkün değil ölçüm yapmakAhh bu erkekler hep böyle hareketli mi
Benimki de erkek ve kıpır kıpır maşallah bin kere
Detaylı ultrason konusunda. Ben 19+4 de gittim doktora aslında randevu alırım diye gitmiştim ve detaylı ultrasona gönderdi beni devlette girdim . Ama şöyle birşey de var benim bebek 20+4 görünüyordu bu etki eder mi o yüzden mi detaylıya aldı bilemiyorum
Anladım cnm en son kontrole 19 da gittin yani benim ikiz bide 4 hafta da bir çağırıyor bazı arkadaşlar ikizlerde daha sık muayene olmak gerek demişler dr ların rahatlığıHoşgeldiniz
Allah sağlıklı doğumlarla yavrularınıza kavuşmayı nasip etsin inşallah
Benim doktorum da 24. Haftanda şeker yüklemesi için gel dedi yani 5 hafta sonra görüşeceğiz dedi ben o zaman 19. Haftamı bitirmiştim. O yüzden sanırım doktorlar bitirdiğin haftayı sayıyorlar yani aslında şu an 20 haftalık gibi düşünmek gerek
Canım ben şehir hastanesi ve cebeci tipa gidiyorum zaten yanında hiç keisnlikle birini almıyorlar randevu dışı hi özelin 5 hastası arsa devletin 30 onu kast ediyorsan virüs alınacaksa hepsinde alınır diye düşünüyorum. kndim adina her girdigim doktor örtüyü degistiyor peçete seriyor karnınıza gezdirdigimiz şey noluyor bilmiyorumDevlet hastaneleri çok kalabalık virüs sayıları iyice arttı özelde yaptırıcam onun içiniyi bari 23. Haftaya kadar yapıyorlarmış en azından muayeneden 3 hafta sonra gitmiş olurum yine doktoruma sorucam cumartesi günü
Eki Görüntüle 2727936 Eki Görüntüle 2727936
Allah korusun hepimizi de canım. Ben kızımda da ayni hastane ve doktorda doğum yapmıştım şimdide aynı doktora gidiyorum. He dersen çok mu sakin değil ama sabah erken ve cumartesi günleri gidiyoruz onun için bekleyen ya 1 yada 2 kişi oluyor dediğin gibi içeriye benim dışımda almıyor eşimi sadece bir kez muayene esnasında bebeği göstermek için aldı o kadar sonra hemen çıktıCanım ben şehir hastanesi ve cebeci tipa gidiyorum zaten yanında hiç keisnlikle birini almıyorlar randevu dışı hi özelin 5 hastası arsa devletin 30 onu kast ediyorsan virüs alınacaksa hepsinde alınır diye düşünüyorum. kndim adina her girdigim doktor örtüyü degistiyor peçete seriyor karnınıza gezdirdigimiz şey noluyor bilmiyorumama olmadım olmam insallah
Aynen canım en son 19 da gittim 21 de detaylım var sonra 24 de gideceğim. İkizler normalde daha sık kontrol ediliyor diye biliyorum ben de ama doktorun bir sıkıntı görmemiş demek kiAnladım cnm en son kontrole 19 da gittin yani benim ikiz bide 4 hafta da bir çağırıyor bazı arkadaşlar ikizlerde daha sık muayene olmak gerek demişler dr ların rahatlığı
Evet koltuk altı iyiymiş doğruluk konusunda. braun prt2000 güzel gibi sizin markası neydi?
Kızımda bende 20. Haftada yaptırmıştım. Şimdi muayene zamaniyla peşpeşe gibi olacak detaylı ultrason onun icin arada biraz zaman olsa diye düşündüm benim kendi doktorum yapmayacak perinatoloğa gidicem.
Yani doktorun detaylı ultrasonu yapıyorum dediyse ona git o zaman ama genelde perinatologlar yapıyor detaylı ultrasonu vardır bir bildiği herhalde canımCanım ben direkt eczaneden alıyordum öyle bi marka falan değil ama memnun kaldım. Pahalı bi şeye bile gerek yok.
Ben de muayeneye gitmiyorum detaylıya gideceğim direkt. Eğer öyleyse yapabilirsin bence. Benim de kafam karıştı yapıyorum dedi ama perinatolağa mı gitmeliyim bilemedim.
Yani doktorun detaylı ultrasonu yapıyorum dediyse ona git o zaman ama genelde perinatologlar yapıyor detaylı ultrasonu vardır bir bildiği herhalde canım
En az Yuzde 60 artis beklenir diye biliyorum ben de. Ama 2 gune bir. Sizin cogunlukla 4 gunde bir yapılmış artış az görünüyor. Doktorunuz daha iyi bilir tabi. Benim de yuzde 60 artardi hep 2 güne bir ama.Bazi kadinlarda 2 kat artmayabiliyor.Ben Nisan annesi değilim ama sizlere birşey sormak istiyorum . Ben 14 Kasım'da hamile olduğumu öğrendim su paylaştığım fotoğrafta tarihe Göre sizce sağlıksız bir gebelik mi doktorum bişey demiyor Perşembe birdaha gel dedi kese için ama sürekli kanaman olunca ara diyor yada kanaman varmı diyor dış gebelik bekliyor gibime geldi ama dört kimyasal gebelik yaşadım neler yaşadığımı biliyor sanırım şuan bişey oyuzden demiyorEki Görüntüle 2727702
Doktorunuza sorup nestlestirin bence. Her doktorun fikri farkli bu konuda. Benim doktorum ikiz gebelikte 20.Hafta ideal sonrasi gec olur dedi. Ben cuma 20+4 olacağım cuma ayrintili ultrasonum var.Kızlar merhabalar
Hep okuyorum uzaktan artık yazmak istedim bende ikizlere hamileyim tüp bebek tedavisiyle oldu inşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz
9 yıldan sonra olunca daha evhamlı oluyor insan Allah’a emanet olsunlar inşallah
Bu süreçte artık daha aktif olmak istedim en azından tecrübelerinizden de faydalanırım
Sormak istediğim bir kaç şey var
Sizinde karnınızda anlık sertleşme oluyor mu bazen sağda bazen solda oluyor 20 sn sonra geçiyor bu durumu yaşayan varmı sık değil ama günde 1 ya da 2 kez yaşıyorum ikiz olunca korkmamak elde değil
Birde ptesi tetanoz aşısı yaptırdım yaptrdıktan sonra bebeklerin hareketlerinde azalma hissettim hareketlerini hissediyorum ama yoğun değil
Ayrıntılı ultrason a 22. Haftada gitmemi söyledi dr um şuan 20+2 yim takvimde 21 yazıyor ben şimdi önümüzdeki hafta mı gitmeliym yoksa sonraki haftamı yani 22+1 de mi
Ben alindan ölçer kullaniyorum. Koltuk altida kullaniyorum. Aradaki farka bakıyorum ona gore degerlendiriyorum. Koltuk alti uzun sürdüğü icin alindan.olcer pratik oluyor.Kızlar ateş ölçerlere bakıyorum aklıma takıldı temazsız alından olanlarda sapma oluyormuş koltuk altı ateş ölçer daha doğru diyorlar ama zor olur mu kullanı mı? Tecrübeli anneler hangi tip almak gerek, kullandığınız marka model nedir? Çok fazla kafa karışıklığı oluyor çeşitlilikten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?