Iste bizde dışarıdan içeriye kimseyi almıyor muayene fisiyle alıyorlar hatta salonda boşAllah korusun hepimizi de canım. Ben kızımda da ayni hastane ve doktorda doğum yapmıştım şimdide aynı doktora gidiyorum. He dersen çok mu sakin değil ama sabah erken ve cumartesi günleri gidiyoruz onun için bekleyen ya 1 yada 2 kişi oluyor dediğin gibi içeriye benim dışımda almıyor eşimi sadece bir kez muayene esnasında bebeği göstermek için aldı o kadar sonra hemen çıktıben kalp hastasıda olduğum için daha bir endişeleniyorum üstüne birde hamilelik Allah hepimizin yardımcısı olsun
Benim kadin dogum doktorum yapacak.Bi şey sormak istiyorum detaylı ultrasonu kadın Doğum doktorunda yaptıran var mı?
Ben koltuk altından ölçememiştim çünkü hasta olunca çok ağlıyor ellettirmiyordu kendini. Braun kulaktan ölçer kullanmıştım ozamanlar doktorumuz da sağlık bakanlığının hastanede onu kullandırdığını söylemişti.. Geçen indirimden de temazsız aldım evde bulunsun her ihtimale karşı diye...Kızlar ateş ölçerlere bakıyorum aklıma takıldı temazsız alından olanlarda sapma oluyormuş koltuk altı ateş ölçer daha doğru diyorlar ama zor olur mu kullanı mı? Tecrübeli anneler hangi tip almak gerek, kullandığınız marka model nedir? Çok fazla kafa karışıklığı oluyor çeşitlilikten.
Mide bulantısı oldu ama çok şükür hiç çıkarmadım.ishalde vardı son günlerdeArkadaşlar sabahtan beri üzerimde halsizlik sırt ağrısı mide bulantısı var ne yesem kusuyorum. Covid olan arkadaşlar kusma var mıydı sizde?
Sabah 1 bardak dolaptan süt içmiştim acaba midemi mi üşüttüm ateşim falan yok sadce kustum ishal değilim birde sırtım ağrıyorMide bulantısı oldu ama çok şükür hiç çıkarmadım.ishalde vardı son günlerde
Sırt ağrısı bebekten de olabiliyor evet sütle de alakalı olabilir canım.mideni üşüttün bence.Sabah 1 bardak dolaptan süt içmiştim acaba midemi mi üşüttüm ateşim falan yok sadce kustum ishal değilim birde sırtım ağrıyor
Herşey yarın belli olcak işteEn az Yuzde 60 artis beklenir diye biliyorum ben de. Ama 2 gune bir. Sizin cogunlukla 4 gunde bir yapılmış artış az görünüyor. Doktorunuz daha iyi bilir tabi. Benim de yuzde 60 artardi hep 2 güne bir ama.Bazi kadinlarda 2 kat artmayabiliyor.
Benim kadin dogum doktorum yapacak.
ilk Kizima kadife ipten ormustum yummusacikti ama belli zaman sonra ipleri minik minik tuy gibi kopmaya baslamsti.bere felanda ormustm hattaNasıl benzettin yav çocuk daha yüzü gözü yeni oluştu
Yaa yerim ellerine sağlık canim ipi nedenmi aldin kaç tane gidiyor bende renge karar vermedim sis kaç no kullandin
Kartopu ve alozenin hangisini önerirsin canimilk Kizima kadife ipten ormustum yummusacikti ama belli zaman sonra ipleri minik minik tuy gibi kopmaya baslamsti.bere felanda ormustm hatta
Ben oren bayan in lux baby ipini aldm.pek secenegm yoktu kartopu ve alize ip bulamadm
Dun aksam da bu ornege basladm
Kaptopu baby oneKartopu ve alozenin hangisini önerirsin canim
Ellerine sağlık çok güzel olmus
ilk Kizima kadife ipten ormustum yummusacikti ama belli zaman sonra ipleri minik minik tuy gibi kopmaya baslamsti.bere felanda ormustm hatta
Ben oren bayan in lux baby ipini aldm.pek secenegm yoktu kartopu ve alize ip bulamadm
Dun aksam da bu ornege basladm
Bende youtube den baktm orneklere semasini cikarttim oyle yapiyomBende şimdi ip alıyordum :) alize alacağım bakalım yapabilirim umarım :) çok güzel görünüyor.
Coookk guzellBen de bunu yapıyorum bayadir elime almadım..Anca yarilayabildim..Kolay ve güzel geldi gözüme..
İnşallah canım..İnsan çok hevesle yapıyor.Coookk guzelleline saglik kuzum insallah bitirip bebisini icinde gormek nasip olur
Kaptopu baby one
Alize hapy baby
Battaniyeleri bu iki iple oruyorlar genelde youtube da bi suru ornek var basit te mesela bi ornekten kizima elbise yaptm bebek battaniyesi modeliyle
HHarikalar cok teşekkür ederim canim yardımcı öldüğün icin bende hhappy babanın renklerine bayildimmBenmki bitince asagidaki gibi olcak insallah
Aldılar canım hastane değil doktorun muayenehanesi olduğu için sanırım. Ama çocuk getirmeyin yalnızca bir kişi yanınızda olsun demişti. Bazi hastaneler alıyor bazıları almıyor ama gebede covid varsa esinde de vardır neye göre eşleri almıyorlar anlamadimCanım ayrıntılı ultrasonda eşini de alıyorlarmı içeri? Benim 18 hafta bitti adam daha kalp atışını bile duyamadı bebeğin, covidden dolayı içeri almıyorlar
Çok teşekkür ederim canım inşaallahKuzum hayirlu olsun senin erkek dememismiydi doktor
Canım link atar misin
Aminnn inşaallahGözün aydin canim, masallahhepimiz boyle guzel haberler alalim insallah..
Teşekkür ederim, aminnn inşaallahMasallah ya❤❤darisi bizleredaha once erkek mi demislerdi sizin cinsiyeti
Kesinlikle bende ilk başta cinsiyeti hemen söyledi sanki duymak istediğimizi biliyormuş gibi, kesin kız deyince zaten gösterdi eşimle şaşırdık oğlum olacak diye ayrı bir sevinmiştim sonra dediğin gibi tek tek gösterince ve sağlıklı olduğunu söyleyince içimi bir huzur ve mutluluk kapladı şükrettimYaaa sağlıkla gelsin prenses..Maşallah. Ayrıntılıda doktor tek tek her organı sayıp asistanına rapor ettiriyor.. Benim de gözler yerinde mercek normal falan demişti.. O detayları duydukça şükrettim resmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?