2021 Nisan Anneleri

Iste bizde dışarıdan içeriye kimseyi almıyor muayene fisiyle alıyorlar hatta salonda boş
otururken kotnrol ediyor güvenlikler

Allah korusun kiz tövbe de hepimiz.dogurup sonrasını konuscaz❤❤

Ben koltuk altından ölçememiştim çünkü hasta olunca çok ağlıyor ellettirmiyordu kendini. Braun kulaktan ölçer kullanmıştım ozamanlar doktorumuz da sağlık bakanlığının hastanede onu kullandırdığını söylemişti.. Geçen indirimden de temazsız aldım evde bulunsun her ihtimale karşı diye...

Arkadaşlar sabahtan beri üzerimde halsizlik sırt ağrısı mide bulantısı var ne yesem kusuyorum. Covid olan arkadaşlar kusma var mıydı sizde?

Arkadaşlar sabahtan beri üzerimde halsizlik sırt ağrısı mide bulantısı var ne yesem kusuyorum. Covid olan arkadaşlar kusma var mıydı sizde?
Mide bulantısı oldu ama çok şükür hiç çıkarmadım.ishalde vardı son günlerde

Sabah 1 bardak dolaptan süt içmiştim acaba midemi mi üşüttüm ateşim falan yok sadce kustum ishal değilim birde sırtım ağrıyor
Sırt ağrısı bebekten de olabiliyor evet sütle de alakalı olabilir canım.mideni üşüttün bence.

Herşey yarın belli olcak işte

Nasıl benzettin yav çocuk daha yüzü gözü yeni oluştu

Yaa yerim ellerine sağlık canim ipi nedenmi aldin kaç tane gidiyor bende renge karar vermedim sis kaç no kullandin
ilk Kizima kadife ipten ormustum yummusacikti ama belli zaman sonra ipleri minik minik tuy gibi kopmaya baslamsti.bere felanda ormustm hatta
Ben oren bayan in lux baby ipini aldm.pek secenegm yoktu kartopu ve alize ip bulamadm
Dun aksam da bu ornege basladm

Eklentiler

• 16063248472111538502685411681100.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 66
Kartopu ve alozenin hangisini önerirsin canim

Ellerine sağlık çok güzel olmus

Bende şimdi ip alıyordum :) alize alacağım bakalım yapabilirim umarım :) çok güzel görünüyor.

Bende şimdi ip alıyordum :) alize alacağım bakalım yapabilirim umarım :) çok güzel görünüyor.
Bende youtube den baktm orneklere semasini cikarttim oyle yapiyom yaparsin zor degil heleki bebisin icin yapiyon ya askla yaparsn
örgücü sirin cok guzel anlatiyo bide bir yumakla gelen diye bi kanal daha vvar iste fotosunu attigim instgrm sf sahibi

Eklentiler

• Screenshot_20201125-214236_Chrome.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 23
Canım ayrıntılı ultrasonda eşini de alıyorlarmı içeri? Benim 18 hafta bitti adam daha kalp atışını bile duyamadı bebeğin, covidden dolayı içeri almıyorlar
Aldılar canım hastane değil doktorun muayenehanesi olduğu için sanırım. Ama çocuk getirmeyin yalnızca bir kişi yanınızda olsun demişti. Bazi hastaneler alıyor bazıları almıyor ama gebede covid varsa esinde de vardır neye göre eşleri almıyorlar anlamadim
Kuzum hayirlu olsun senin erkek dememismiydi doktor

Canım link atar misin
Çok teşekkür ederim canım inşaallah aynen erkek demişti 16. Haftada, görümcem de bir güzel parti hazırlamıştı tüm Dünya ya duyurmuştuk
Gözün aydin canim, masallah hepimiz boyle guzel haberler alalim insallah..
Aminnn inşaallah
Masallah ya❤❤darisi bizleredaha once erkek mi demislerdi sizin cinsiyeti
Teşekkür ederim, aminnn inşaallah aynen erkek demişti
Kesinlikle bende ilk başta cinsiyeti hemen söyledi sanki duymak istediğimizi biliyormuş gibi, kesin kız deyince zaten gösterdi eşimle şaşırdık oğlum olacak diye ayrı bir sevinmiştim sonra dediğin gibi tek tek gösterince ve sağlıklı olduğunu söyleyince içimi bir huzur ve mutluluk kapladı şükrettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…