Benimki çok kesin kiz dediler hatta en son gittiğim şehir hastanesi dediki cinsiyeti soyleyim mi dedi söyleyin dedim ama ben diyim dedim kizzzz dedimAldılar canım hastane değil doktorun muayenehanesi olduğu için sanırım. Ama çocuk getirmeyin yalnızca bir kişi yanınızda olsun demişti. Bazi hastaneler alıyor bazıları almıyor ama gebede covid varsa esinde de vardır neye göre eşleri almıyorlar anlamadim
Çok teşekkür ederim canım inşaallahaynen erkek demişti 16. Haftada, görümcem de bir güzel parti hazırlamıştı tüm Dünya ya duyurmuştuk
Aminnn inşaallah
Teşekkür ederim, aminnn inşaallahaynen erkek demişti
Kesinlikle bende ilk başta cinsiyeti hemen söyledi sanki duymak istediğimizi biliyormuş gibi, kesin kız deyince zaten gösterdi eşimle şaşırdık oğlum olacak diye ayrı bir sevinmiştim sonra dediğin gibi tek tek gösterince ve sağlıklı olduğunu söyleyince içimi bir huzur ve mutluluk kapladı şükrettim
Valla gözünle görmeyinceye kadar inanma derim. Ayrıntılı ultrasonda başka bir cinsiyet derse şaşırma ☺ bir daha Allah bebek sahibi olmayı nasib ederse ayrıntılı ultrasona girmeyinceye kadar bir parça don bile almamBenimki çok kesin kiz dediler hatta en son gittiğim şehir hastanesi dediki cinsiyeti soyleyim mi dedi söyleyin dedim ama ben diyim dedim kizzzz dedimkıza benziyor dedi devlet olduğundan kesin demiyor ama yani kiz değişmez demi çok korkuyorum
Bende youtube den baktm orneklere semasini cikarttim oyle yapiyomyaparsin zor degil heleki bebisin icin yapiyon ya askla yaparsn
örgücü sirin cok guzel anlatiyo bide bir yumakla gelen diye bi kanal daha vvar iste fotosunu attigim instgrm sf sahibi
Benimki çok kesin kiz dediler hatta en son gittiğim şehir hastanesi dediki cinsiyeti soyleyim mi dedi söyleyin dedim ama ben diyim dedim kizzzz dedimkıza benziyor dedi devlet olduğundan kesin demiyor ama yani kiz değişmez demi çok korkuyorum
Bencede ayrıntılı ultrasonda kesinleşir o zamana kadar herşey olabilir. Benim başıma gelmedi böyle birşey ama çok duydum ayrıntılı da değişeni bende merak ediyorum değişecek mi aynı mı kalacakBenimki çok kesin kiz dediler hatta en son gittiğim şehir hastanesi dediki cinsiyeti soyleyim mi dedi söyleyin dedim ama ben diyim dedim kizzzz dedimkıza benziyor dedi devlet olduğundan kesin demiyor ama yani kiz değişmez demi çok korkuyorum
Cok guzel bir duygu ya pek severim ben oynamayi nereye pıt pıt yapiyorsam elimde oda orda vuruyor cok hosuma gidiyo yaHappy mom uygulamasında siz gün içinde hareket edince sıvı hareketiyle uyuyor. Siz sakinleşince uyanıp harekete geçiyor yazıyordu. Gece o yüzden hareket ediyorlarmış demek ki biz uyuyunca onlar parti yapıyo
Bende ikiside var tamazsiz olan ayni zamanda kulaktan olcumde yapiliyor onunla koltuk alti olcende oyle cok cikmiyor istersen sende ikisinide al zaten koltuk alti olanlar 20 tl falan sanirim evde bulunsun benceKızlar ateş ölçerlere bakıyorum aklıma takıldı temazsız alından olanlarda sapma oluyormuş koltuk altı ateş ölçer daha doğru diyorlar ama zor olur mu kullanı mı? Tecrübeli anneler hangi tip almak gerek, kullandığınız marka model nedir? Çok fazla kafa karışıklığı oluyor çeşitlilikten.
Birkaç gündür ben de öyleyi malesefNaber kizlar bana hic vakit gecmio enerjim cok dusuk bugun surekli yatmak uyumak istiyormSanki yillar var doguma hic pozitif olamiyorm bugun
Çok şeker, miniklerin bakış açısına akıl sır ermiyorBugün oğlum anne bebek senin karnına nasıl girdi sen onu yedin mi diye sordu
Hoşgeldin, 9. takımdan hatırladın mı beni?Merhaba arkadaşlar bi kaç gündür okuyorum burayı :) artık bende katılayım aranıza dedim, kabul ederseniz <3
Ne güzel, keşke ben de o kadar zayıf olsaydım...Benim yengem 45 kg 5 çocuk doğurdu Doğuma yakın görmüştük hayatta inanmazsın :) ne göbek, ne kilo hiç bir şey yoktu herkesin farklı oluyor.
5 çocuk sonrası da halen zayıfbi gram almadı
İlk defa bu konuda olumlu bir yorum okuyorumKoç burcu bebişler çokkk tatlı oluyorlar, benim oğlum var, patron gibi doğdu çocuk ilk 3 4 ay çok ciddiydi hala da ciddi lider burç olmak bunu mu gerektiriyor ne
Bende ilk hamilelikte gereksiz doğum korkuları yaşadımÖzleniyor ya ilk 3 ayını özlemiyorum da sonrası güzel, hatta daha bilinçli oluyor insan, ben normal doğum yaptım çok korkuyordum etraftan duyduklarımla korkum daha da zorlaştırdı her şeyi meğerse o kadar korkulacak bir şey yokmuş birdaha hamile kaldığımda herrrr şeyin tadını çıkarıcamsize tavsıyem her anı doya doya yaşamanız Rabbim sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin
Ben kullanıyorum. Doz olarak ne kadar verdi?Kızlar iyi akşamlar aranızda magnezyum kullanan var mi dün doktora kasigima daha doğrusu kemiğime arada bir giren kramplardan bahsedince magnezyum verdi. Var mı kullanananiz iyi gelir mi
Hahahah Allah iyiliğini versin
Benim kide öyle bir gün çok bir gün az bir gün hiç gibi meğerse böyle olduğu zamanlar geceleri vuruyor tabi daha küçük ve güçlü olmadıklarından uyandirmiyor. Birde uyku düzenleri henüz yok son iki ayda artık bir düzene giriyorlar. İnsaallah büyük kızım gibi uykusuz şirin olmaz bu, umarım tembel şirin olur aminKizlar bebegim dun cok hareketliydi, kipir kipirdi. Bugun o kadar sakindi ki neler yaptim hareket etsin diye, bir kere kipirdaniyor duruyor. Sizdeki hareketlilik ayni mi ilerliyor, bizim gibi gunu gunune uymuyor mu?
Hoşgeldin, 9. takımdan hatırladın mı beni?
Kizlar bebegim dun cok hareketliydi, kipir kipirdi. Bugun o kadar sakindi ki neler yaptim hareket etsin diye, bir kere kipirdaniyor duruyor. Sizdeki hareketlilik ayni mi ilerliyor, bizim gibi gunu gunune uymuyor mu?
Aminn.. Insallah benimki de abisine benzemez de uykucu olurBenim kide öyle bir gün çok bir gün az bir gün hiç gibi meğerse böyle olduğu zamanlar geceleri vuruyor tabi daha küçük ve güçlü olmadıklarından uyandirmiyor. Birde uyku düzenleri henüz yok son iki ayda artık bir düzene giriyorlar. İnsaallah büyük kızım gibi uykusuz şirin olmaz bu, umarım tembel şirin olur amin
Sorma hayatımın en kilolu halinde hamile kaldım. 98’le başladım 20.haftaya kadar 12 kilo verdim. Artık kilo vermem durdu gibi.Hoşbulduk Canım sende süreci tamamlayamadan hamile kalmışsın sanırım. Hayırlı olsun
Sorma hayatımın en kilolu halinde hamile kaldım. 98’le başladım 20.haftaya kadar 12 kilo verdim. Artık kilo vermem durdu gibi.
AminnnnnnAminn.. Insallah benimki de abisine benzemez de uykucu olur
Bisey degil canmHHarikalar cok teşekkür ederim canim yardımcı öldüğün icin bende hhappy babanın renklerine bayildimm
Bende ayni senin gibiydm canm okul is derken vakit bulamiyordm 1.5sene oldu isi birakali bari dedm bebisime biseyler yapaym bende ablamlardan gormstm onlar cok becerikliydi kanevice bile yaparlardi ama ben cocukken onlar evlendigi icin onlardan bisey ogrenemedm iste youtube bu konuda cok is goruyor patik videolari vardi converse gibi yaptm oldu meselaYa evet oğlumda yapamadım çalışıyordum bu kez dedim işten ayrılınca çocuk istiyorum nasip oldu şükür. İnşallah yaparım lise zamanlarında yapmıştım bi şeyler anneannem yapıyordu merak salmıştım :) ama sonra okul iş hayatı hiç bi şey yapamadım. Ama Videolar baya iyi o kanala da bakayım.
Canim 365 mg verdi toz olandanBen kullanıyorum. Doz olarak ne kadar verdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?