2021 Nisan Anneleri

Benimki çok kesin kiz dediler hatta en son gittiğim şehir hastanesi dediki cinsiyeti soyleyim mi dedi söyleyin dedim ama ben diyim dedim kizzzz dedim kıza benziyor dedi devlet olduğundan kesin demiyor ama yani kiz değişmez demi çok korkuyorum

Valla gözünle görmeyinceye kadar inanma derim. Ayrıntılı ultrasonda başka bir cinsiyet derse şaşırma ☺ bir daha Allah bebek sahibi olmayı nasib ederse ayrıntılı ultrasona girmeyinceye kadar bir parça don bile almam

Ya evet oğlumda yapamadım çalışıyordum bu kez dedim işten ayrılınca çocuk istiyorum nasip oldu şükür. İnşallah yaparım lise zamanlarında yapmıştım bi şeyler anneannem yapıyordu merak salmıştım :) ama sonra okul iş hayatı hiç bi şey yapamadım. Ama Videolar baya iyi o kanala da bakayım.

Hadi hayırlısı aynı durumdayız bende emin olmayınca korkuyorum değişirse diye. Umutlanmak istemiyorum da :) kız olunca geç söylüyorlar benim özel ama halen emin olamadı.

Bencede ayrıntılı ultrasonda kesinleşir o zamana kadar herşey olabilir. Benim başıma gelmedi böyle birşey ama çok duydum ayrıntılı da değişeni bende merak ediyorum değişecek mi aynı mı kalacak

Happy mom uygulamasında siz gün içinde hareket edince sıvı hareketiyle uyuyor. Siz sakinleşince uyanıp harekete geçiyor yazıyordu. Gece o yüzden hareket ediyorlarmış demek ki biz uyuyunca onlar parti yapıyo
Cok guzel bir duygu ya pek severim ben oynamayi nereye pıt pıt yapiyorsam elimde oda orda vuruyor cok hosuma gidiyo ya

Bende ikiside var tamazsiz olan ayni zamanda kulaktan olcumde yapiliyor onunla koltuk alti olcende oyle cok cikmiyor istersen sende ikisinide al zaten koltuk alti olanlar 20 tl falan sanirim evde bulunsun bence

Naber kizlar bana hic vakit gecmio enerjim cok dusuk bugun surekli yatmak uyumak istiyorm Sanki yillar var doguma hic pozitif olamiyorm bugun
Birkaç gündür ben de öyleyi malesef
Bugün oğlum anne bebek senin karnına nasıl girdi sen onu yedin mi diye sordu
Çok şeker, miniklerin bakış açısına akıl sır ermiyor
Merhaba arkadaşlar bi kaç gündür okuyorum burayı :) artık bende katılayım aranıza dedim, kabul ederseniz <3
Hoşgeldin, 9. takımdan hatırladın mı beni?
Benim yengem 45 kg 5 çocuk doğurdu Doğuma yakın görmüştük hayatta inanmazsın :) ne göbek, ne kilo hiç bir şey yoktu herkesin farklı oluyor.
5 çocuk sonrası da halen zayıf bi gram almadı
Ne güzel, keşke ben de o kadar zayıf olsaydım...
Koç burcu bebişler çokkk tatlı oluyorlar, benim oğlum var, patron gibi doğdu çocuk ilk 3 4 ay çok ciddiydi hala da ciddi lider burç olmak bunu mu gerektiriyor ne
İlk defa bu konuda olumlu bir yorum okuyorum
Bende ilk hamilelikte gereksiz doğum korkuları yaşadım
Kızlar iyi akşamlar aranızda magnezyum kullanan var mi dün doktora kasigima daha doğrusu kemiğime arada bir giren kramplardan bahsedince magnezyum verdi. Var mı kullanananiz iyi gelir mi
Ben kullanıyorum. Doz olarak ne kadar verdi?

Kizlar bebegim dun cok hareketliydi, kipir kipirdi. Bugun o kadar sakindi ki neler yaptim hareket etsin diye, bir kere kipirdaniyor duruyor. Sizdeki hareketlilik ayni mi ilerliyor, bizim gibi gunu gunune uymuyor mu?

Kizlar bebegim dun cok hareketliydi, kipir kipirdi. Bugun o kadar sakindi ki neler yaptim hareket etsin diye, bir kere kipirdaniyor duruyor. Sizdeki hareketlilik ayni mi ilerliyor, bizim gibi gunu gunune uymuyor mu?
Benim kide öyle bir gün çok bir gün az bir gün hiç gibi meğerse böyle olduğu zamanlar geceleri vuruyor tabi daha küçük ve güçlü olmadıklarından uyandirmiyor. Birde uyku düzenleri henüz yok son iki ayda artık bir düzene giriyorlar. İnsaallah büyük kızım gibi uykusuz şirin olmaz bu, umarım tembel şirin olur amin

Benim ki öyle tam olarak her haraketi henüz hissetmediğimizden olabilir bence ben öyle düşünüyorum.

Aminn.. Insallah benimki de abisine benzemez de uykucu olur

Sorma hayatımın en kilolu halinde hamile kaldım. 98’le başladım 20.haftaya kadar 12 kilo verdim. Artık kilo vermem durdu gibi.

Bu haftalar durur Zaten gayet güzel vermişsin. Olsun sağ Salim bebeklerimizi alalım kucağımıza da emzirirken daha hızlı veririz kilo avantaj olur.

Bende ayni senin gibiydm canm okul is derken vakit bulamiyordm 1.5sene oldu isi birakali bari dedm bebisime biseyler yapaym bende ablamlardan gormstm onlar cok becerikliydi kanevice bile yaparlardi ama ben cocukken onlar evlendigi icin onlardan bisey ogrenemedm iste youtube bu konuda cok is goruyor patik videolari vardi converse gibi yaptm oldu mesela
Hadi sana kolay gelsnnn canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…