2021 Nisan Anneleri

Günaydın kızlar sizlere bir sorum olacak turp otu salatasına bayılırım bu aralar cnm çekiyor yersem sıkıntı olur mu ki bilginiz var mı haşlanmış turpotu salatası

Kizlar bebegim dun cok hareketliydi, kipir kipirdi. Bugun o kadar sakindi ki neler yaptim hareket etsin diye, bir kere kipirdaniyor duruyor. Sizdeki hareketlilik ayni mi ilerliyor, bizim gibi gunu gunune uymuyor mu?
Benim de aynı şekilde dün tepikleyip duruyordu bugün tık yok. Kağan Kocatepe doktorun videosunu izlemiştim. Her gün takip etmeye gerek yok günü gününü tutmaz diyordu

Kızlar attığınız iplere battaniye modellerine bayıldım puffy iplerden alıp kendim yapmaya kalksam becerebilir miyim acaba daha önce hiç örgü örmedim ama kızım için kendi ellerimle bir şeyler yapmak istiyorum Youtube daki videolardan hiç bilmeyen biri yapabilir mi sizce

Günaydıın bugün aşımın ikinci dozunu oldum. Bir daha 25 mayıs da olcakmışım doğumdan sonra artık
Benim de 2. Dozu 11 aralikda ilk asi cok agritti kolumu ya 2 gun surdu ama ustune flan yatamadm tas gbi oldu seninde agri oluyomu

Benim de 2. Dozu 11 aralikda ilk asi cok agritti kolumu ya 2 gun surdu ama ustune flan yatamadm tas gbi oldu seninde agri oluyomu
Benim ilkin de olmadı ilk gün çok hafif ağrı hissettim ama rahatsız etcek şekilde değildi. İnşallah bunda da bi sıkıntı yaşamam. Parol içebilirsin ağrın olursa dedi hemşire bende özellikle üstüne felan yatmadım bi sıkıntı olur diye.

Ben asidan gelince ustune yatip uyumusum ama unuttum sanirim ondan oldu bu sefer dikkat edicem

Canım youtube sıfırdan anlatanların videolarını bul .. Tabiki yapabilirsin..Hele ki zevkine varınca bağımlısı olursun .. Beni bıraksınlar 7-24 birşeyler örerim okadar aşığım..Ama çalıştığım için ancak biraz akşamları biraz hafta sonları örüyorum.. Kızım 9 yaşında ve 7 yaşındayken öğrendi benden . Biraz da heves meselesi.

Alip kullanıp memnun olan var mı yorumlar kötü gerçekten almışken ucuz değilde sağlam almak benim amacım

Benim alt kısmı okursanız anlarsınız bebekler uyuyor.

Eklentiler

• Screenshot_20201126-123742_Trendyol.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 58
Valla önceden hiç hevesim yoktu yalan yok ama şimdi kızım için el emeğim bir şeyler olsun istiyorum İnşallah becerebilirim

İlk gebeliğim de sorumu maruz görün benim minnak kızım sanki içerden baloncuk oluşur da sonra patlar ya öyle hafiften dokunuşlar hissediyorum bazen sanki gıdıklaniyor gibiyim bebek hareketleri böyle mi oluyor

Kızlar kızımdan kalma baston arabam vardı yepyeni duruyor yatabiliyor ama pusetli lazım olur diye istiyordum eşim bugün pusetli araba mı kurutma makinası mı dedi makinayı seçtim artık baston arabaya talim pusetli arabaya o fiyatları vermem onun yerine kurutma makinası alalım dedi gözlerim parladı

Bence de mantıklı keske benimkide oyle dese

Bunlarda benim emeklerim amigurumide yapıp satıyorum hatta Battaniyede artık kendime öreyim çeşit çeşit

Eklentiler

• 7EA112DB-9D30-414D-9E98-540A078899D9.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 26
  • 55A61584-A56F-4262-A897-858EA7C307E3.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 19
  • 44F988AE-5650-4D67-8304-C626B6E2CA87.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 23
  • 0BEEA1CF-B50D-4A10-9A9E-AF90A048F295.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 28
  • 291798F8-E603-4DF2-AB99-2674C9264E3E.webp
    78 KB · Görüntüleme: 47
Bence de mantıklı keske benimkide oyle dese
Ben kurnazlık yaptım ya dedim şu puset arabaların fiyata bak kurutma makinası kadar ama ilk gebeliğimde dandik araba almıştık ahtım var yoksa kurutma makinası almak daha mantıklı bir araba fiyatı resmen kurutma makinası ama asıl ihtiyaç kurutma neyse o da başka bahara kalsın dedim sonra bakmış fiyatlar dediğim gibi ya dedi istersen kurutma alalım napcan arabayı nereye çıkcaz 2-3ay sonra zaten bastona geçicen dedi bende bilmiyomki ık mık derken ikna olmuş gibi yapıp kaptım makinayı sonra diyor ki ya biz buraya nasıl geldik masraf yapmayalım derken makina aldım ya ben diyor

Kizlar bebegim dun cok hareketliydi, kipir kipirdi. Bugun o kadar sakindi ki neler yaptim hareket etsin diye, bir kere kipirdaniyor duruyor. Sizdeki hareketlilik ayni mi ilerliyor, bizim gibi gunu gunune uymuyor mu?
Benimde dun aynisi oldu canin bugun yine kahvaltida hareketlendi demekki normal dun bende korktum ama uyuyolar demekki

Alip kullanıp memnun olan var mı yorumlar kötü gerçekten almışken ucuz değilde sağlam almak benim amacım

Benim alt kısmı okursanız anlarsınız bebekler uyuyor.
Ben aldim aldigim firmadan da cantadanda cok memnun kaldm cok kakiteli geldi 80 tl odedim termos canta hediyeliydi benimki

Eklentiler

• 16063903231123657833049831302713.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 95
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…