Benim de aynı şekilde dün tepikleyip duruyordu bugün tık yok. Kağan Kocatepe doktorun videosunu izlemiştim. Her gün takip etmeye gerek yok günü gününü tutmaz diyorduKizlar bebegim dun cok hareketliydi, kipir kipirdi. Bugun o kadar sakindi ki neler yaptim hareket etsin diye, bir kere kipirdaniyor duruyor. Sizdeki hareketlilik ayni mi ilerliyor, bizim gibi gunu gunune uymuyor mu?
Benim de 2. Dozu 11 aralikda ilk asi cok agritti kolumu ya 2 gun surdu ama ustune flan yatamadm tas gbi oldu seninde agri oluyomuGünaydıın bugün aşımın ikinci dozunu oldum. Bir daha 25 mayıs da olcakmışım doğumdan sonra artık
Evet biraz daha fazla.Bende bilmiyordum ama kadın Doğum doktorlarında uzmanlıkmış bakalım bende gideceğim normal muayene ücretinden farklı mı fiyatı?
Benim ilkin de olmadı ilk gün çok hafif ağrı hissettim ama rahatsız etcek şekilde değildi. İnşallah bunda da bi sıkıntı yaşamam. Parol içebilirsin ağrın olursa dedi hemşireBenim de 2. Dozu 11 aralikda ilk asi cok agritti kolumu ya 2 gun surdu ama ustune flan yatamadm tas gbi oldu seninde agri oluyomu
Ben asidan gelince ustune yatip uyumusum ama unuttum sanirim ondan oldu bu sefer dikkat edicemBenim ilkin de olmadı ilk gün çok hafif ağrı hissettim ama rahatsız etcek şekilde değildi. İnşallah bunda da bi sıkıntı yaşamam. Parol içebilirsin ağrın olursa dedi hemşirebende özellikle üstüne felan yatmadım bi sıkıntı olur diye.
Canım youtube sıfırdan anlatanların videolarını bul .. Tabiki yapabilirsin..Hele ki zevkine varınca bağımlısı olursun .. Beni bıraksınlar 7-24 birşeyler örerim okadar aşığım..Ama çalıştığım için ancak biraz akşamları biraz hafta sonları örüyorum.. Kızım 9 yaşında ve 7 yaşındayken öğrendi benden . Biraz da heves meselesi.Kızlar attığınız iplere battaniye modellerine bayıldımpuffy iplerden alıp kendim yapmaya kalksam becerebilir miyim acaba daha önce hiç örgü örmedim ama kızım için kendi ellerimle bir şeyler yapmak istiyorum Youtube daki videolardan hiç bilmeyen biri yapabilir mi sizce
Olabilir canım. Yengem de ağrıdı felan demişti. Bende bi sıkıntı olmadı amaBen asidan gelince ustune yatip uyumusum ama unuttum sanirim ondan oldu bu sefer dikkat edicem
Valla önceden hiç hevesim yoktu yalan yokCanım youtube sıfırdan anlatanların videolarını bul .. Tabiki yapabilirsin..Hele ki zevkine varınca bağımlısı olursun .. Beni bıraksınlar 7-24 birşeyler örerim okadar aşığım..Ama çalıştığım için ancak biraz akşamları biraz hafta sonları örüyorum.. Kızım 9 yaşında ve 7 yaşındayken öğrendi benden . Biraz da heves meselesi.
DERİ.DY Anne Bebek Pembe Bakım Çantası | TrendyolAlip kullanıp memnun olan var mı yorumlar kötü gerçekten almışken ucuz değilde sağlam almak benim amacım
Benim alt kısmı okursanız anlarsınız bebekler uyuyor.
Bence de mantıklı keske benimkide oyle deseKızlar kızımdan kalma baston arabam vardı yepyeni duruyor yatabiliyor ama pusetli lazım olur diye istiyordum eşim bugün pusetli araba mı kurutma makinası mı dedi makinayı seçtimartık baston arabaya talim pusetli arabaya o fiyatları vermem onun yerine kurutma makinası alalım dedi gözlerim parladı
Ben kurnazlık yaptım ya dedim şu puset arabaların fiyata bak kurutma makinası kadar ama ilk gebeliğimde dandik araba almıştık ahtım var yoksa kurutma makinası almak daha mantıklı bir araba fiyatı resmen kurutma makinası ama asıl ihtiyaç kurutma neyse o da başka bahara kalsın dedim sonra bakmış fiyatlar dediğim gibi ya dedi istersen kurutma alalım napcan arabayı nereye çıkcaz 2-3ay sonra zaten bastona geçicen dedi bende bilmiyomki ık mık derken ikna olmuş gibi yapıp kaptım makinayıBence de mantıklı keske benimkide oyle dese
Benimde dun aynisi oldu canin bugun yine kahvaltida hareketlendi demekki normal dun bende korktum ama uyuyolar demekkiKizlar bebegim dun cok hareketliydi, kipir kipirdi. Bugun o kadar sakindi ki neler yaptim hareket etsin diye, bir kere kipirdaniyor duruyor. Sizdeki hareketlilik ayni mi ilerliyor, bizim gibi gunu gunune uymuyor mu?
Ben aldim aldigim firmadan da cantadanda cok memnun kaldm cok kakiteli geldi 80 tl odedim termos canta hediyeliydi benimkiAlip kullanıp memnun olan var mı yorumlar kötü gerçekten almışken ucuz değilde sağlam almak benim amacım
Benim alt kısmı okursanız anlarsınız bebekler uyuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?