2021 Nisan Anneleri

Ben daha asi olamadim. Saglik ocaginda asi kalmamış, siparis etmeyi unutmuslar. Bi isi de duzgun yapsalar sasarim zaten..
Ben de henüz olmadım canım. Dün gittim olmak için ama antibiyotik aldığımı söyleyince hemşire riske atmayalım ilacın bitsin öyle yapalım acelesi yok dedi 10-15 gün ileri olsa bir sıkıntı olmuyor herhalde

Evet, kesin olarak yapilmasi gereken bi hafta yok sanirim.

Kızlar joker mağazasında güzel indirimler vardı ben bir kaç takım aldım sarılı olanlardan, ağız mendilleri 10 lu 7.90 mıydı ne ondan da aldım belki bakmak isteyen olur

Eklentiler

• Screenshot_2020-11-26-16-12-22-170_com.android.chrome.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 86
Yaa tesadüf benimki de dün çok hhareketsizdi artık alışmış olmalıyım bir gün full tempo bir gün durağan ama yine de moralim bozuldu dün çok durgundum neyse gece bir iki kıpirti oldu da rahatça uyudum bugün de maşallahı vardı bebemin bir gün vurup vurup yoruluyor ertesi gün dinleniyor çocuğum

Kızlar joker mağazasında güzel indirimler vardı ben bir kaç takım aldım sarılı olanlardan, ağız mendilleri 10 lu 7.90 mıydı ne ondan da aldım belki bakmak isteyen olur
Bende cok bakdim ama jokerin online satisiyla alakali sikayet cok okudum cesaret edemedim hic online almadm magazasindan cok alirdim istnbuldayken cok begeniyorm urunlerini

Kızlar civilde şöyle bir beşik var tekerlekli sallanan anne yanı hem beşik hem de oyun parkı olabiliyo chicco nun next2me sini alıp odasını da normal montessori yaptırmayı düşünüyodum ama bu next2me den daha büyük ve 6 aydan sonra da kullanılır gibi geldi kullanışlımıdır bu tarz bir beşik sizce?Fiyatı da next2me ile aynı hemen hemen

Eklentiler

• B3C05F6E-7C11-42C7-930D-7CDE182018C8.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 64
Bende cok bakdim ama jokerin online satisiyla alakali sikayet cok okudum cesaret edemedim hic online almadm magazasindan cok alirdim istnbuldayken cok begeniyorm urunlerini
Ben daha önce kızımda online da almıştım jokerden bir sorun yaşamadık canım. Aynı ürünler Instagram'daki sayfalarda 50-55 liradan aşağı değil görünce uygun geldi aldım bir kaç parça. Aslında Forum İstanbul yakın bana ama pandemiden dolayı mümkün olduğunca internetten yapıcam alışverişi.

Kızlar bugün karnımın iç tarafında acı oldu etim kisıliyo gibi ama içten hissettim ve ağrı şeklinde değil acı oldu neyin nesi bilen var mı?

Oldun mu canım asini nasıl geçti girip bakamadım

Oy maşallah ya ne guzel duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…