Maşallah ellerine sağlık hepsi çok güzel.. Şu amigurumiyi ben de denemek istiyorum..Bunlarda benim emeklerim amigurumide yapıp satıyorum hattaBattaniyede artık kendime öreyim çeşit çeşitEki Görüntüle 2728348 Eki Görüntüle 2728348 Eki Görüntüle 2728348 Eki Görüntüle 2728348 Eki Görüntüle 2728349 Eki Görüntüle 2728350 Eki Görüntüle 2728350 Eki Görüntüle 2728351 Eki Görüntüle 2728350 Eki Görüntüle 2728353 Eki Görüntüle 2728352 Eki Görüntüle 2728348
Teşekkür ederimMaşallah ellerine sağlık hepsi çok güzel.. Şu amigurumiyi ben de denemek istiyorum..
Ben daha asi olamadim. Saglik ocaginda asi kalmamış, siparis etmeyi unutmuslar. Bi isi de duzgun yapsalar sasarim zaten..Günaydıın bugün aşımın ikinci dozunu oldum. Bir daha 25 mayıs da olcakmışım doğumdan sonra artık
Hadi ya. Nolcakmış peki ne zaman geliyolarmış ki siparişlerBen daha asi olamadim. Saglik ocaginda asi kalmamış, siparis etmeyi unutmuslar. Bi isi de duzgun yapsalar sasarim zaten..
Ben de henüz olmadım canım. Dün gittim olmak için ama antibiyotik aldığımı söyleyince hemşire riske atmayalım ilacın bitsin öyle yapalım acelesi yok dediBen daha asi olamadim. Saglik ocaginda asi kalmamış, siparis etmeyi unutmuslar. Bi isi de duzgun yapsalar sasarim zaten..
Haftaya gelir arayin sorub dediler..Hadi ya. Nolcakmış peki ne zaman geliyolarmış ki siparişler
Evet, kesin olarak yapilmasi gereken bi hafta yok sanirim.Ben de henüz olmadım canım. Dün gittim olmak için ama antibiyotik aldığımı söyleyince hemşire riske atmayalım ilacın bitsin öyle yapalım acelesi yok dedi10-15 gün ileri olsa bir sıkıntı olmuyor herhalde
Bende cok bakdim ama jokerin online satisiyla alakali sikayet cok okudum cesaret edemedim hic online almadm magazasindan cok alirdim istnbuldayken cok begeniyorm urunleriniKızlar joker mağazasında güzel indirimler vardı ben bir kaç takım aldım sarılı olanlardan, ağız mendilleri 10 lu 7.90 mıydı ne ondan da aldım belki bakmak isteyen olur
Ben daha önce kızımda online da almıştım jokerden bir sorun yaşamadık canım. Aynı ürünler Instagram'daki sayfalarda 50-55 liradan aşağı değil görünce uygun geldi aldım bir kaç parça. Aslında Forum İstanbul yakın bana ama pandemiden dolayı mümkün olduğunca internetten yapıcam alışverişi.Bende cok bakdim ama jokerin online satisiyla alakali sikayet cok okudum cesaret edemedim hic online almadm magazasindan cok alirdim istnbuldayken cok begeniyorm urunlerini
Oldun mu canım asini nasıl geçti girip bakamadımUltrasonu iyi geçenler gözünüz aydıninşallah hepimiz iyi haberlerle geliriz Yarın tetanoz aşısı olacağım geçen sene yaptırdıktan sonra bir hafta kolumu oynatamamıştım bu sefer öyle olmaması için neler yapabilirim kızlar
Oy maşallah ya ne guzel duruyoKızlar ayrıntılı ultrasonumuz çok güzel geçti şükür. Doktor gözünde katarakt var mı ona kadar baktı. Ilk hamileligimde de aynı doktordu ama bu söylediklerini hatırlamıyorum. Bu arada cinsiyetimiz erkek değil kızmış kesinleşti. Çok nette gördük, kızıma çok benziyor390 gram 25 cm boyunda haftasiyla uyumlu dedi. Doktora 500 tl verdik.
Antibiyotik kullandığım için şimdilik yapmadı canım. İlaç bitince haftaya yapalım içimiz rahat olsun dediOldun mu canım asini nasıl geçti girip bakamadım
Yok tatlım 20. Hafta dolduktan sonra gına oluyor sağlık ocağından da arayan soran olmadı kendim aticam artikAntibiyotik kullandığım için şimdilik yapmadı canım. İlaç bitince haftaya yapalım içimiz rahat olsun dediSen yaptırmış mıydın?
Yok tatlım 20. Hafta dolduktan sonra gına oluyor sağlık ocağından da arayan soran olmadı kendim aticam artikAntibiyotik kullandığım için şimdilik yapmadı canım. İlaç bitince haftaya yapalım içimiz rahat olsun dediSen yaptırmış mıydın?
20 haftam dolunca beni hemen aradılar bence seni de ararlar. Sistemlerine direk düşüyor herhaldeYok tatlım 20. Hafta dolduktan sonra gına oluyor sağlık ocağından da arayan soran olmadı kendim aticam artik
Bakalım inşallah ilgili olurlar20 haftam dolunca beni hemen aradılar bence seni de ararlar. Sistemlerine direk düşüyor herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?