2021 Nisan Anneleri

İçinizde tüp bebek tedavisi olan varsa allah aşkına cevap versin ikinci adetin damla damla olup lekelenmek normal mi

Ben tüp bebek tedavisi görmedim ama normalde bu normal karşılanır miktarı önemli ama senin durumun farklı bence doktoruna danışman daha uygun olur. Burada sorun olmaz deriz bi sorun olur bizlere yükleme bu sorumluluğu hassas konu, hemen ulaş doktoruna bi sor bence.

Hep istanbuldaydım lise, üniversite hepsi İstanbul’da oldu :) insan özler tabi onca zaman hayat çok hızlı akıyor artık annem gelir yanıma :) emekliliğine az kaldı emekli olunca esir alırım onu :) o da benim gibi gerçi başka evde kalınca rahat edemiyor illa kendi evinde kalacak :)

Merhaba Nisan anneleri 2. Bebegimiz olacak, 2. Dogunca 1. 18 aylik olacak henuz bir oda yapmadim park yatakda yanimizda yatiyor, 2. Dogunca onu park yataga alip 1. Bebege yer yatagi yapmayi dusunuyorum simdilerin montesorisi, normal yatak alsam duser bir park yatak daha alsammi gerek var mi, bizim gibi olan varmi yanimdan ayirmak istemiyorum 2 sinide

Erzincanda ilk şarkını bitirdi eşim sonra ben ataninca ağrının bi ilçesine geldik burada da ikiyi bitiriyor inşallah. Istanbul hemm kalabalık hemde uzak orduluyum aslen ben samsun olsun çok istiyorum ama eşim olmaz diyo büyük ihtimalle ankara ikinci seçenek tabi bu bizim isteklerimiz

Son düzenleme:
İçinizde tüp bebek tedavisi olan varsa allah aşkına cevap versin ikinci adetin damla damla olup lekelenmek normal mi
Canım benim tüp bebek adet değil de sadece lekelenmelerim olmuştu benim koyu renkte. Bence doktorla bi gorüs. Yanı ben olsam öyle yapardim.

Amin doğru söylüyorsun canım mecbur gidicez. Artık hayırlı yerler olur inşallah yapacak birşeyimiz yok. Bizim planladığımız gibi olmuyor hayat.

Tatlım lekelenme de olabilir kullandığın ilaçlar kist yapmış da olabilir doktorunla görüşsen daha sağlıklı bileği edinebilirsin Allah gönlüne göre versin

Benim Allah belami vermiş 7 kilo almıştım tam tamina 7 kilo.
1.de 50yle başlayıp 77 doğum yaptım
2.de 60.5lebaslayip .... noktali yeri siz doldurun

Çok acıkıyorum acikmayida geç ağzım boş duramıyorum sürekli ağızda bisi çiğneme isteği psikolojim mi bozuk acaba 9 gündür karantinada mi aldim sanki 7 kg yu. Saçmalama muhittin.sakiz cignicem

Kızlar merhaba tetanoz aşısı olanlarınız vardı çok gerekli birşeymidir?Beni sağlık ocağından aramadılar hamile olduğumu da bildirmedim.Doktoruma sordum yaptırmam gerekirmi diye gebelere bırakıyorum yaptırıp yaptırmamayı ben eşime yaptırtmamıştım dedi.Aşı karşıtı bir insan da değilim ama boş yere de yaptırmak istemem.

Nitro damarıma bastın can evim bende hamileyken 1 kez vurdurdum baska yaptırmadım acaba diyorum yaptırmadan mi

Merhaba, beni de aramadı sağlık ocağı ben de bilgilendirmedim.. Doktorum ilk gebeliğimde gerek yok demişti şimdi de ben sormadım o da birşey demedi. 23. haftamdayım doktor tavsiye edecek olsa atlamazdı zaten benim de işime geldi açıkçası. yaptırmadım..

Nitro damarıma bastın can evim bende hamileyken 1 kez vurdurdum baska yaptırmadım acaba diyorum yaptırmadan mi
Sezeryan olursa orada aletlerden vs tetanoz kapmamak için mi öneriliyor hamilelere dedim.Yoo herhangi biryerden kapmamak için dedi:) 33 yıldır tetanoz olmadım açıkcası aşılı da değilim.Eğer risk hamilelerde de normal insanlardaki kadarsa olmak istemiyorum.

Çok haklısın ama bak ben kizamikcik geçirmişim ve 30 yaşında öğrendim aşılı olduğum için anlamamışım acaba ne sandım

Benim doktorum ilk gebeliğimde gerek yok demişti.. Şimdi hastanelerde hijyen daha üst seviyede ve risk az falan demişti.. Bu çok ikilemde bir konu.. Herkes kendi hisleri ve fikirleri doğrultusunda karar almalı açıkçası.

Çok haklısın ama bak ben kizamikcik geçirmişim ve 30 yaşında öğrendim aşılı olduğum için anlamamışım acaba ne sandım
Kızamıkcık bağışıklığı bende de pozitif çıkmıştı ama kızamıkcığa hepimiz aşılıyız küçüklükten oyüzden bağışıklığımız pozitif çıkıyor diye biliyorum.Eğer geçirmediysen aşılısındır geçirsen bilirsin çünkü.

Evet benim doktorum da gebeye bırakıyorum dedi

Ne güzel bitmiş biz daha başlayamadık adam emekli olacak halen gönderecekler :) olur belki Canım belli olmaz bi arkadaş Van da yaptı o da Samsunlu yakın bi yere çıktı Karadeniz de şimdi, Ankara daha zor diyorlar sık sık 12/12 olabilir.

Günaydııınn. Hamileyken rüyasında bebeğini görenler var mı? Rüyanızda ki gibi mi doğdu yoksa ben çok bebek videosu izlediğim için mi görüyorum

Günaydın kızlar nasilsiniz. Van çok güzel canım bize yakın gezmeye gidiyoruz biz de Benim eşim de bransli eşimden umudum yok bari aileme yakın olayım arada gider gelirim diyorum. Gittiğimiz yerde emekli oluruz diye düşünüyoruz artık o da nasipse... O yüzden artık bir yere düzen kurayim istiyor gönlüm Birde şimdiki yerimizde imkan yok doktor yok o yüzden artık büyük şehir istiyoruz. Memnun olmadığım doktora gitmek için bile yarim saat yol gidiyoruz. Başka seçenek te yok

Asi icin beni aradi saglik ocagi .
Takip ediyorlar ben mecburen yapdiracagim galiba ilk iki kizimda da yapdirmisdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…