- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
İçinizde tüp bebek tedavisi olan varsa allah aşkına cevap versin ikinci adetin damla damla olup lekelenmek normal mi
Valla sabaha kadr korkuyoruz desek bos nereye verirseler gidecez rabbim hepimiz hakkinda en guzelini nasip etsin
Hic ailenden ayri kalmadiysan sana iyi gelebilir cnmben 12 yildir ayriyim ailemden okul icin bi ciktm yanlarindan sonra is evlilik esim daha fazla suredir galiba yaslaniyorz ikimizde artik ailelerimize yakin olalim istiorz zor geliyor bize
Erzincanda ilk şarkını bitirdi eşim sonra ben ataninca ağrının bi ilçesine geldik burada da ikiyi bitiriyor inşallah. Istanbul hemm kalabalık hemde uzak orduluyum aslen ben samsun olsun çok istiyorum ama eşim olmaz diyo büyük ihtimalle ankara ikinci seçenek tabi bu bizim isteklerimizTedbir amaçlı aslında :) amin Canım ne güzel ikisini de tadacaksın.
Biliyorum canım eşim geçti olay yerine ama vazgeçtik bende hiç istemiyordum anlatmaz bir de ama gördüklerinden etkilenir belli etmese de sonuçta insanız o yüzden kötü olur diyordum. Polisliği sadece çalışırken yapıyor geri kalan zamanda ben full etkinlik :) o yüzden onun stresi gidiyor evde olunca yoksa zor
Ben ailemin yanındayım ama ayrı da kaldım sorun yaşamam diye düşünüyorum her şeyden biraz uzaklaşmak istediğim bir dönem iyi olur inşallah. Bizde başlayalım dilekçeye :)
Evet epey varmış :)
Civilim ve e bebek, Polo var benim ama oğlum büyüdüğü için skala geniş :) önceden e bebek :)
Epey varmış polis eşi :) korkma İstanbul güzeldir ben istanbulluyum 8 senedir buradayız her an gidebiliriz kaygımız olduğu için bir an önce gidelim istiyoruz biz de. Hangi şehirdesiniz
Canım benim tüp bebek adet değil de sadece lekelenmelerim olmuştu benim koyu renkte. Bence doktorla bi gorüs. Yanı ben olsam öyle yapardim.İçinizde tüp bebek tedavisi olan varsa allah aşkına cevap versin ikinci adetin damla damla olup lekelenmek normal mi
Amin doğru söylüyorsun canım mecbur gidicez. Artık hayırlı yerler olur inşallah yapacak birşeyimiz yok. Bizim planladığımız gibi olmuyor hayat.Valla sabaha kadr korkuyoruz desek bos nereye verirseler gidecez rabbim hepimiz hakkinda en guzelini nasip etsin
Hic ailenden ayri kalmadiysan sana iyi gelebilir cnmben 12 yildir ayriyim ailemden okul icin bi ciktm yanlarindan sonra is evlilik esim daha fazla suredir galiba yaslaniyorz ikimizde artik ailelerimize yakin olalim istiorz zor geliyor bize
Tatlım lekelenme de olabilir kullandığın ilaçlar kist yapmış da olabilir doktorunla görüşsen daha sağlıklı bileği edinebilirsin Allah gönlüne göre versinİçinizde tüp bebek tedavisi olan varsa allah aşkına cevap versin ikinci adetin damla damla olup lekelenmek normal mi
Nitro damarıma bastın can evim bende hamileyken 1 kez vurdurdum baska yaptırmadım acaba diyorum yaptırmadan miKızlar merhaba tetanoz aşısı olanlarınız vardı çok gerekli birşeymidir?Beni sağlık ocağından aramadılar hamile olduğumu da bildirmedim.Doktoruma sordum yaptırmam gerekirmi diye gebelere bırakıyorum yaptırıp yaptırmamayı ben eşime yaptırtmamıştım dedi.Aşı karşıtı bir insan da değilim ama boş yere de yaptırmak istemem.
Merhaba, beni de aramadı sağlık ocağı ben de bilgilendirmedim.. Doktorum ilk gebeliğimde gerek yok demişti şimdi de ben sormadım o da birşey demedi. 23. haftamdayım doktor tavsiye edecek olsa atlamazdı zaten benim de işime geldi açıkçası. yaptırmadım..Kızlar merhaba tetanoz aşısı olanlarınız vardı çok gerekli birşeymidir?Beni sağlık ocağından aramadılar hamile olduğumu da bildirmedim.Doktoruma sordum yaptırmam gerekirmi diye gebelere bırakıyorum yaptırıp yaptırmamayı ben eşime yaptırtmamıştım dedi.Aşı karşıtı bir insan da değilim ama boş yere de yaptırmak istemem.
Sezeryan olursa orada aletlerden vs tetanoz kapmamak için mi öneriliyor hamilelere dedim.Yoo herhangi biryerden kapmamak için dedi:) 33 yıldır tetanoz olmadım açıkcası aşılı da değilim.Eğer risk hamilelerde de normal insanlardaki kadarsa olmak istemiyorum.Nitro damarıma bastın can evim bende hamileyken 1 kez vurdurdum baska yaptırmadım acaba diyorum yaptırmadan mi
Çok haklısın ama bak ben kizamikcik geçirmişim ve 30 yaşında öğrendim aşılı olduğum için anlamamışım acaba ne sandımSezeryan olursa orada aletlerden vs tetanoz kapmamak için mi öneriliyor hamilelere dedim.Yoo herhangi biryerden kapmamak için dedi:) 33 yıldır tetanoz olmadım açıkcası aşılı da değilim.Eğer risk hamilelerde de normal insanlardaki kadarsa olmak istemiyorum.
Benim doktorum ilk gebeliğimde gerek yok demişti.. Şimdi hastanelerde hijyen daha üst seviyede ve risk az falan demişti.. Bu çok ikilemde bir konu.. Herkes kendi hisleri ve fikirleri doğrultusunda karar almalı açıkçası.Sezeryan olursa orada aletlerden vs tetanoz kapmamak için mi öneriliyor hamilelere dedim.Yoo herhangi biryerden kapmamak için dedi:) 33 yıldır tetanoz olmadım açıkcası aşılı da değilim.Eğer risk hamilelerde de normal insanlardaki kadarsa olmak istemiyorum.
Kızamıkcık bağışıklığı bende de pozitif çıkmıştı ama kızamıkcığa hepimiz aşılıyız küçüklükten oyüzden bağışıklığımız pozitif çıkıyor diye biliyorum.Eğer geçirmediysen aşılısındır geçirsen bilirsin çünkü.Çok haklısın ama bak ben kizamikcik geçirmişim ve 30 yaşında öğrendim aşılı olduğum için anlamamışım acaba ne sandım
Evet benim doktorum da gebeye bırakıyorum dediBenim doktorum ilk gebeliğimde gerek yok demişti.. Şimdi hastanelerde hijyen daha üst seviyede ve risk az falan demişti.. Bu çok ikilemde bir konu.. Herkes kendi hisleri ve fikirleri doğrultusunda karar almalı açıkçası.
Erzincanda ilk şarkını bitirdi eşim sonra ben ataninca ağrının bi ilçesine geldik burada da ikiyi bitiriyor inşallah. Istanbul hemm kalabalık hemde uzak orduluyum aslen ben samsun olsun çok istiyorum ama eşim olmaz diyo büyük ihtimalle ankara ikinci seçenek tabi bu bizim isteklerimiz
Van çok güzel canım bize yakın gezmeye gidiyoruz biz deNe güzel bitmiş biz daha başlayamadık adam emekli olacak halen gönderecekler :) olur belki Canım belli olmaz bi arkadaş Van da yaptı o da Samsunlu yakın bi yere çıktı Karadeniz de şimdi, Ankara daha zor diyorlar sık sık 12/12 olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?