2021 Nisan Anneleri

Sanırım bu biraz doktoruna bağlı canım eğer sezaryen sonrası normal doğum düşünmüyorsan yani tekrar sezaryen olucam diyorsan 38. - 39. Hafta gibi alıyorlar bekleteceğini sanmıyorum
Anladim canim saolasin kafami karistirdilar biraz doktor 38 de alicaz dedi ama cevremdekiler neden erkenden aldiriiyosun yok kucuk dogar bilmem ne biraz canim skldi benim kizim 40 haftalik dogdu ama 2900 dogdu dokunmaya korkuyoduk simdi 38 de daha da kucuk olursa bebek die aklima takildi

Ay sen boşver o konuşanları 38 hafta erken doğum olmuyorki benim kızımı bile prematüre saymadı doktorlar hiç 35+5 günlük 2.700gr doğdu her gebelik her bebek farklıdır evet küçük minnaciktı ama hemen toparladı

Sagol canmYarin 20.haftam basliyor doktorun dedigi tarihde alinirsa 18 hafta kaliyor doguma ❤❤Biran once gecsin zman saglikla doguralim insallah

En gariban benim eşim çalışmış haha zaten benim 7kez polis olamamdan anlayacaksiniz

Ekiplerde başlayıp havalaminanlarinda süründü

En gariban benim eşim çalışmış haha zaten benim 7kez polis olamamdan anlayacaksiniz

Ekiplerde başlayıp havalaminanlarinda süründü
Yine 8 bin polis alınacakmış ama bunun kaçı bayan onu bilmiyorum.Ama eğer birşey olmuyorsa hayrına derler.Allah senin de başka yerden yüzünü güldurur

Doğru diyorsun büyüyüne kadar giyer
Zaten o kadar cok ust degistiyorki insan ilk zamanlar.Oglum ocak dogunluydu kolikti gunde 8 kez ust degistiyorduk.Hani hr cocuk oyle degildir tabi ama min 2 3 oluyordur bende tulum alicam cok begeniyorum.

Zaten o kadar cok ust degistiyorki insan ilk zamanlar.Oglum ocak dogunluydu kolikti gunde 8 kez ust degistiyorduk.Hani hr cocuk oyle degildir tabi ama min 2 3 oluyordur bende tulum alicam cok begeniyorum.
Yine de hazırlıklı olmak lazım nasıl bişe çıkcağını bilmiyoz insallah sakin bi bebis olur ama

Bezmialemde Dr.Mehmet Serdar Kütüke yaptırdım ben ayrıntıliyi.Tavsiye ederim.450 TL .

Recep Hası benim doktorumda önermişti ama ayrintiliya 900 TL dediler ..Benim bütçeme uymadı.

Benim kızım 38+3 te sezeryanla oldu 3310 Gr dogdu..Herkes birşey söyler takılma sen..Doktoruna güven hayırlısı ile sağlıkla gelsin .

Kizlar bebisler icin internetten alışveriş yapip memnun oldugunuz site var mi? Dokunarak almak istiyorum ama bu dönemde pek disari cikmak istemiyorum. Aldiginiz yerleri paylasir misiniz?

Kizlar bebisler icin internetten alışveriş yapip memnun oldugunuz site var mi? Dokunarak almak istiyorum ama bu dönemde pek disari cikmak istemiyorum. Aldiginiz yerleri paylasir misiniz?
Genelde civil lcw ebebek den aliyorum bende surekli siparis veriyorum disari cikamk pek mumkun olmuyo oldukca iyi geliyo

Tercih işleri çok sıkıntı ya biz de seneye tayinciyiz eşim bitiriyor şarkı çok sukur inşallah bize de tercih disi gelmez istanbuldan çok korkuyorum ama artık büyük şehir istiyorum gurbetlik zor küçük yer zor bitse de gitsek

Kızlar nasılsınız? Okadar birikmişki yine okuyamadım bir gün icinde onbeş sayfa olmus neler aldınız neler kaldı yada nezaman baslayacaksınız? Ben çok bişey almak istemiyorum acıkcası bir dogsunlar hersey olur simdi gerekli acil seyler olsun diyorum hersey nasip kısmet belki kayıp olduğundan tedirginliktir bilmiyorum ama bir yandan da herseye de heves ediyor insan. Bir haftadır yine ful yatıyorum sancılarım devam ediyordu şükür bugün iyi hissediyorum inşaallah böyle devam eder bakalım

Anladım canım geçmiş olsun amin cümlemizin evlatlarına inşallah bir kızım vardı Allah nasip ederse şimdiki erkek bir de oğlum olacak

Tedbir amaçlı aslında :) amin Canım ne güzel ikisini de tadacaksın.

Biliyorum canım eşim geçti olay yerine ama vazgeçtik bende hiç istemiyordum anlatmaz bir de ama gördüklerinden etkilenir belli etmese de sonuçta insanız o yüzden kötü olur diyordum. Polisliği sadece çalışırken yapıyor geri kalan zamanda ben full etkinlik :) o yüzden onun stresi gidiyor evde olunca yoksa zor

Ben ailemin yanındayım ama ayrı da kaldım sorun yaşamam diye düşünüyorum her şeyden biraz uzaklaşmak istediğim bir dönem iyi olur inşallah. Bizde başlayalım dilekçeye :)

Topiği polis eşleri olarak ele geçirdik

Evet epey varmış :)

Civilim ve e bebek, Polo var benim ama oğlum büyüdüğü için skala geniş :) önceden e bebek :)

Epey varmış polis eşi :) korkma İstanbul güzeldir ben istanbulluyum 8 senedir buradayız her an gidebiliriz kaygımız olduğu için bir an önce gidelim istiyoruz biz de. Hangi şehirdesiniz

Valla sabaha kadr korkuyoruz desek bos nereye verirseler gidecez rabbim hepimiz hakkinda en guzelini nasip etsin Hic ailenden ayri kalmadiysan sana iyi gelebilir cnmben 12 yildir ayriyim ailemden okul icin bi ciktm yanlarindan sonra is evlilik esim daha fazla suredir galiba yaslaniyorz ikimizde artik ailelerimize yakin olalim istiorz zor geliyor bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…