- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
Günaydın kızlar nasilsiniz.
Van çok güzel canım bize yakın gezmeye gidiyoruz biz deBenim eşim de bransli eşimden umudum yok bari aileme yakın olayım arada gider gelirim diyorum. Gittiğimiz yerde emekli oluruz diye düşünüyoruz artık o da nasipse... O yüzden artık bir yere düzen kurayim istiyor gönlüm Birde şimdiki yerimizde imkan yok doktor yok o yüzden artık büyük şehir istiyoruz. Memnun olmadığım doktora gitmek için bile yarim saat yol gidiyoruz. Başka seçenek te yok
Asi icin beni aradi saglik ocagi .
Takip ediyorlar ben mecburen yapdiracagim galiba ilk iki kizimda da yapdirmisdim
Kızlar merhaba tetanoz aşısı olanlarınız vardı çok gerekli birşeymidir?Beni sağlık ocağından aramadılar hamile olduğumu da bildirmedim.Doktoruma sordum yaptırmam gerekirmi diye gebelere bırakıyorum yaptırıp yaptırmamayı ben eşime yaptırtmamıştım dedi.Aşı karşıtı bir insan da değilim ama boş yere de yaptırmak istemem.
Aynen öyle canım:) bakalım hayat bize neler gosterecekEvet canım kesinlikle haklısın bende ondan istiyorum gidip gelelim artık ve düzenimiz bozulacak kaygısı yaşamayalım diye yani aynı duygulardayız çok iyi anlıyorum :) hastane işi en önemlisi Zaten bir de çocuk olunca, Allah düşürmesin ama yoklukları da olmasın durumu tam.
Aynen öyle canım:) bakalım hayat bize neler gosterecek
Canım bak sende diyorsun erken doğum riskini tetikler vs diye yapmamış ee biz niye vurduruyoruz . Bu korona ilaçlarına döndü içen ölüyor içmeyen yaşıyorGünaydın kızlartetanoz aşısının ilk dozunu ilk hamileligimde oldum ama ikinci dozunu olmadım erken doğum riskim olduğunu söyledim yapmadılar doktorumda yaptırma demişti. Şimdiki gebeliğimde de aynı risk olduğu için yine yapmayacaklar. Evde doğum yapıp steril ortam sağlanamadığı için eskiden gerekli olabilir ama hastaneler şuan öyle değil yinede kişinin kendisine kalmış doktorunuz önerirse istiyorsanız yaptırın
Ben de sana çok yakınımBenim Allah belami vermiş 7 kilo almıştım tam tamina 7 kilo.
1.de 50yle başlayıp 77 doğum yaptım
2.de 60.5lebaslayip .... noktali yeri siz doldurun
Çok acıkıyorum acikmayida geç ağzım boş duramıyorum sürekli ağızda bisi çiğneme isteği psikolojim mi bozuk acaba 9 gündür karantinada mi aldim sanki 7 kg yu. Saçmalama muhittin.sakiz cignicem
Canım selam benim doktorum o şekilde açıkladı bana bazen en steril hastanelerden bile kapılabiliyor ve bebek ciddi risklere giriyor demişti ben ilkinde yaptırmadım şimdi yaptıracağım ne olur ne olmaz beni aradılar sağlık ocağından haftaya aşınız var diyeKızlar merhaba tetanoz aşısı olanlarınız vardı çok gerekli birşeymidir?Beni sağlık ocağından aramadılar hamile olduğumu da bildirmedim.Doktoruma sordum yaptırmam gerekirmi diye gebelere bırakıyorum yaptırıp yaptırmamayı ben eşime yaptırtmamıştım dedi.Aşı karşıtı bir insan da değilim ama boş yere de yaptırmak istemem.
Tövbe de kizBenim Allah belami vermiş 7 kilo almıştım tam tamina 7 kilo.
1.de 50yle başlayıp 77 doğum yaptım
2.de 60.5lebaslayip .... noktali yeri siz doldurun
Çok acıkıyorum acikmayida geç ağzım boş duramıyorum sürekli ağızda bisi çiğneme isteği psikolojim mi bozuk acaba 9 gündür karantinada mi aldim sanki 7 kg yu. Saçmalama muhittin.sakiz cignicem
Ben yaptirdm saglik ocagi daha bebek 5 haftalikken aradi sisteme dusmus ve surekli takip ediolar aşıyi olma sebebim hamileyken allah korusun kaza olur bisi olur veya dogum dogumhane disinda biryerde baslamak zornda kalir korunmak adina yaptiriyorm ben Allah korusun deprem olup enkaz altinda kalan hamileler de gorduk gecmis zmanda yani sadece önlem almak diyelimKızlar merhaba tetanoz aşısı olanlarınız vardı çok gerekli birşeymidir?Beni sağlık ocağından aramadılar hamile olduğumu da bildirmedim.Doktoruma sordum yaptırmam gerekirmi diye gebelere bırakıyorum yaptırıp yaptırmamayı ben eşime yaptırtmamıştım dedi.Aşı karşıtı bir insan da değilim ama boş yere de yaptırmak istemem.
Kacirma oldu mu hatirlamiyorum ama bir defa falan oldu sanirim hapsirirken evet sanci oluyor ayrintiliya gidiyorum sorucam bunlariBende aynı durumdayım ailem hatta karnın alt ta senin ondan çok çabuk yorulursun falan diyorlar ve sanırım haklılar mutfakta biraz uğraşayım ağrı oluyor bir de sizde de var mı bilmiyorum ama hapşırırken alt karnım sıkışıyor sancı giriyor yani zor işimiz Allah yardımcımız olsun
Canım bak sende diyorsun erken doğum riskini tetikler vs diye yapmamış ee biz niye vurduruyoruz . Bu korona ilaçlarına döndü içen ölüyor içmeyen yaşıyor
Yani her doktor farklı birşey söylüyor haklısın insanın kafası karışıyor ama herkesin kendi vereceği karar isteyen yaptırır istemeyen yaptırmaz kesin yaptıracaksın diye zorlamıyorlar ebeler de. Ben takip için gittiğimde söyledim benim riskli geçiyor falan diye o da doktoruna sorarsın ama riskliyse yapmayız dedi. Aramadilar bir daha hiç.Canım bak sende diyorsun erken doğum riskini tetikler vs diye yapmamış ee biz niye vurduruyoruz . Bu korona ilaçlarına döndü içen ölüyor içmeyen yaşıyor
Kızlar merhaba tetanoz aşısı olanlarınız vardı çok gerekli birşeymidir?Beni sağlık ocağından aramadılar hamile olduğumu da bildirmedim.Doktoruma sordum yaptırmam gerekirmi diye gebelere bırakıyorum yaptırıp yaptırmamayı ben eşime yaptırtmamıştım dedi.Aşı karşıtı bir insan da değilim ama boş yere de yaptırmak istemem.
Asi icin beni aradi saglik ocagi .
Takip ediyorlar ben mecburen yapdiracagim galiba ilk iki kizimda da yapdirmisdim
Bende ac değiliz bence ağzımız boş durmuyorBen de sana çok yakınım6,5 kilo sürekli açım ama
Çok geçmiş olsun canim malesef çok feciŞimdi arkadaşımla konuştum Kardeşi corona olmuş durumu iyi evde geçiriyormuş ilaçları kullanmaya başlayınca fenalaşmış hastaneye kaldırmışlar doktor hemen ilaçları bırakın demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?