2021 Nisan Anneleri

Evet canım kesinlikle haklısın bende ondan istiyorum gidip gelelim artık ve düzenimiz bozulacak kaygısı yaşamayalım diye yani aynı duygulardayız çok iyi anlıyorum :) hastane işi en önemlisi Zaten bir de çocuk olunca, Allah düşürmesin ama yoklukları da olmasın durumu tam.

Bende aramadım sağlık ocağını ama bu hafta aradı hamileymişsiniz diye :) bence gerek yok evde Doğum mu yapıyoruz herşey steril paslı bi şey olma olasılığı 0 o nedenle gerek duymuyorum ben oğlumda da yaptırmadım.

Aynen öyle canım:) bakalım hayat bize neler gosterecek

Günaydın kızlar tetanoz aşısının ilk dozunu ilk hamileligimde oldum ama ikinci dozunu olmadım erken doğum riskim olduğunu söyledim yapmadılar doktorumda yaptırma demişti. Şimdiki gebeliğimde de aynı risk olduğu için yine yapmayacaklar. Evde doğum yapıp steril ortam sağlanamadığı için eskiden gerekli olabilir ama hastaneler şuan öyle değil yinede kişinin kendisine kalmış doktorunuz önerirse istiyorsanız yaptırın

Canım bak sende diyorsun erken doğum riskini tetikler vs diye yapmamış ee biz niye vurduruyoruz . Bu korona ilaçlarına döndü içen ölüyor içmeyen yaşıyor

Ben de sana çok yakınım6,5 kilo sürekli açım ama

Canım selam benim doktorum o şekilde açıkladı bana bazen en steril hastanelerden bile kapılabiliyor ve bebek ciddi risklere giriyor demişti ben ilkinde yaptırmadım şimdi yaptıracağım ne olur ne olmaz beni aradılar sağlık ocağından haftaya aşınız var diye

Tövbe de kiz Bosver tek derdin kilo olan verirsin bide buda kafa yorma Ben yaptirdm saglik ocagi daha bebek 5 haftalikken aradi sisteme dusmus ve surekli takip ediolar aşıyi olma sebebim hamileyken allah korusun kaza olur bisi olur veya dogum dogumhane disinda biryerde baslamak zornda kalir korunmak adina yaptiriyorm ben Allah korusun deprem olup enkaz altinda kalan hamileler de gorduk gecmis zmanda yani sadece önlem almak diyelim

Tetanoz sadece steril olmayan şeylerden bulaşmıyor. Hem aşı olup bu risklerden uzak durmak varken riske atmanın bir anlamı olmadığını düşünenlerdenim herkesin kendi tercihi yani...
Tetanoz aşağıdaki durumlardan sonra oluşabilir:
  • Delici yaralar; kıymıklar, piercingler, dövmeler
  • Silah yaralanmaları
  • Yanıklar
  • Cerrahi yaralar
  • Enjeksiyon ile alınan uyuşturucu maddeler
  • Hayvan ısırıkları
  • Enfekte olmuş ayak ülserleri
  • Dental (diş) enfeksiyonları
  • Enfekte olmuş göbek bağı (yenidoğanlarda anne aşı olmamış ise)

Kacirma oldu mu hatirlamiyorum ama bir defa falan oldu sanirim hapsirirken evet sanci oluyor ayrintiliya gidiyorum sorucam bunlari

Canım bak sende diyorsun erken doğum riskini tetikler vs diye yapmamış ee biz niye vurduruyoruz . Bu korona ilaçlarına döndü içen ölüyor içmeyen yaşıyor

Şimdi arkadaşımla konuştum Kardeşi corona olmuş durumu iyi evde geçiriyormuş ilaçları kullanmaya başlayınca fenalaşmış hastaneye kaldırmışlar doktor hemen ilaçları bırakın demiş.

E Elifhazal2 plasticwoman ben de 5 yasindaki oglum icin internetten alışveriş yapiyorum. Ozellikle lcwden. Ama simdi bebek icin diyelim tulum alicam kalinligini kestiremiyorum. Mart sonu gibi dogsa biraz kalin giysiler daha iyi olur cunku evim cok sicak olmuyor. O yuzden dedim bebek alışverişini internetten yapmak zor geldi. Sanki hic tecrubem yokmuş gibi hissediyorum kendimi, 2 çocuk arasi arayi uzatınca böyle oluyor demek

Yani her doktor farklı birşey söylüyor haklısın insanın kafası karışıyor ama herkesin kendi vereceği karar isteyen yaptırır istemeyen yaptırmaz kesin yaptıracaksın diye zorlamıyorlar ebeler de. Ben takip için gittiğimde söyledim benim riskli geçiyor falan diye o da doktoruna sorarsın ama riskliyse yapmayız dedi. Aramadilar bir daha hiç.

Merhaba arkadaşlar, ben iki ayrı doktora gidiyorum, ayrıntılı ultrason için bir tanesi betatom emar merkezine yönlendirdi ki orası hiç içime sinmedi. Anladığım kadarıyla radyolog bakıyor. Diğeri de fehmi yazıcıoğlu 'nu önerdi. İki perinatoloji uzmanı arasında kaldım, birisi Fehmi bey, diğeri nish istanbul' da Halil Aslan. İkisini de çok methediyorlar. Bilginiz var mı acaba?

Asi icin beni aradi saglik ocagi .
Takip ediyorlar ben mecburen yapdiracagim galiba ilk iki kizimda da yapdirmisdim

Ben ilk gebeligimde yaptirdim simdi simdi pisman oluyorum dr lar israr bile etmezken, Hamileyken agri kesici bile icmezken asilardaki civalari kimyasallari lutfen lutfen arastirin yetiskine de yeni dogan bebege de ayni dozda yapilan k asisini hepatiti arastirin nolur karaciger enzimlerini bozuyoruz, midesine gidecek olan anne sutunden baska bisey vermezken kanina kimyasallari veriyoruz aman pamuk giysin diye ozeniyoruz off cok dertlendim herkesin kendi karari tabiki

Daha bebeye birşey almadan lohusa süslüğüne yatırım yapanlar ilk doğumumda koşa koşa hastaneye gittim resmen bir gece dolandım boş boş, saçlar perperişan gitmiştim fotolarda ev topuzum var bunda ahtım var süslenecem dedim tabi nasip Allah nasip eder inş İnçi taç dışında birde bunu yaptırdım Kızlar nasıl sizce kızlarımada bu banttan yaptırayım diyorum çekim için bebişimizede

Eklentiler

• 3CE04E57-AF6C-4D53-B13C-C62D65908974.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 105
  • 9EEB56B1-02D2-42A4-BAD5-FA2B3E82035A.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 70
  • 90149428-ADC5-467A-B483-9603223EF3F2.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 124
Ben de sana çok yakınım6,5 kilo sürekli açım ama
Bende ac değiliz bence ağzımız boş durmuyor
Şimdi arkadaşımla konuştum Kardeşi corona olmuş durumu iyi evde geçiriyormuş ilaçları kullanmaya başlayınca fenalaşmış hastaneye kaldırmışlar doktor hemen ilaçları bırakın demiş.
Çok geçmiş olsun canim malesef çok feci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…