2021 Nisan Anneleri

Gözün Aydın canım darısı detaylıya girmeyenlerin başına

Maşallah canım benimki de haftaya inşallah ben de güzel sonuçlar alırım

Canımcım kesinlikle Fehmi Bey benim kızımda da başka bir doktor Fehmi Beye yönlendirmişti Aret Hoca da Fehmi beye yönlendirdi çok iyi bir doktor yılların doktoru kızım şu an 12 yaşında o zaman bağırsakla ilgili bir sorun çıkmıştı ben çok korkmuştum ama o bana dedi ki hiçbir şeyi yok en fazla biraz kabızlık problemi olur o kadar aynen dediği gibi de oldu ben de ayın onuna randevu aldım

Güzelmiş canım güle güle kullan benim de öyle kontrol diye gittim acil sezeryana alındım içimde kaldı birçok şey inşallah bunda her şey içime sine sine yaparım

Çok kalın almamak lazım bence yine de soğuk olunca battaniye, iki kat falan çözülüyor. Öyle oluyor insan :)

Benim bilgim yok ama fiyat aldınız mı iki doktordan diye soracaktım.

Kesinlikle haklısın ölüyorum bazen ağrıdan içmiyorum, balıkta civa var diye yemiyoruz damardan veriyoruz ve alıyoruz mantıksızlığı aklım almıyor. Ağız yolu ile balıktan ne kadar alınır ki? Bende aynı fikirdeyim seninle Alişan Yıldıran hoca ve Ahmet hocayı oğlumda da çok dinledim Alişan hocadan fikir de aldım.

Oğlumda alamadım bende valla bu kez alacağım en çok almak istediğim bunlar hatta :) foto çekimi yaptık biz toparlandım o yüzden ama aklımda kalmasın :) bence çok güzel içinden geçeni al. Senin psikolojin mutluluğun daha önemli

Bende ac değiliz bence ağzımız boş durmuyor

Çok geçmiş olsun canim malesef çok feci

Aynen öyle ilaçsız atlatmak en doğrusu

Eşim sabredemedi beşik kuruyor

Ay ne güzel heyecanlar biz daha hiç bir şey almadık ama yarın cinsiyetini öğreneyim eğer istediğim olursa hemen bi Kıyafet almaya gideceğim bana dua edin gönlümde ki olsun

kız 30 olsa neyse dur sabret az kaldı ocakta şubatta başlarız
Bende kendimi cok zor tutuyorm butun esyalarini kurmak istiorm yikanacaklari yikayip utulemek
son hali yatağını atmıştım üstünde zıplama amacıylka kullanmıştı

Eklentiler

• WhatsApp Image 2020-11-30 at 18.51.58.webp
    56,3 KB · Görüntüleme: 104
  • WhatsApp Image 2020-11-30 at 18.51.20.webp
    54 KB · Görüntüleme: 88
Biz de kızıma odası için mobilyasını aldık haftasonu bebeğin beşiği kurulu geriye ablasını odasına alıştırma kaldı inşallah beşiğimi istiyorum diye tutturmaz şuan odasına eşyalarına çok heveslendi gösterdik birlikte seçtik duvar kağıdı yaptırıcaz mobilya gelmeden

O değilde atıyorum bi video biseye dalmışım karnından baloncuklar tekmeler geliyor hahaha lan diyorum ne oluyor sonra diyorum hamileyim hele bazen sese tepki veriyor ben şok denesenize mesela sessizlikte eşim çocuğum birinin sesi gelince gsöndürüyor kendiyle konuşuluyor mu sanıyor acaba

Bende oğluma yapacağım önce oda bakalım :)

Duyuyordur duymaya başladılar artık :) eşimde ben onu benden yapacağım beni daha çok sevecek diyor :) geçen yanlışlıkla kolu çarptı bak gördün mü babanı bize napıyor en çok beni sev diyorum oha diyor dedim benim içimde çocuk ben ayarlarım onu diyordum ne sandın

Ne güzel olmuş iki çoçuğun aynı odada mı olacak
Aynen canim benimki doğunca 9 yaşında olcak hiç olmadı kiz babasıyla yatar ben oraya geçerim cunki kızın okulu eşimin işi derken
Erkek anneyi kiz babayı seviyor rabbim hayırlı evlat versin insallah seni çok sever ben seni tutuyorum

Yaaa, alayım ben de o zaman çok teşekkür ederim canım.

Oo maşallah baya büyümüş benim ilk erkek bana düşkün en çok eşim istiyor kız olsun diye yarın kesinleşecek inşallah kız olur sağlıklı sıhhatli bana dua et hamile duası olur
Teşekkürler canım ayarlamaya çalışıyorum karnımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…