Gözün Aydın canımÇok şükür her şey normal çıktıminiğim 353 gr kontrol bir ay sonra iki üç hafta iyiydi de bir ay nasıl geçecek yav tetanoz aşısını da sordum benim doktorum yaptır dedi bir ay sonra da ikinci dozu yaptırırsın dedi
Amin canım inşallah herkes güzel haberler alırGözün Aydın canımdarısı detaylıya girmeyenlerin başına
Maşallah canım benimki de haftaya inşallah ben de güzel sonuçlar alırımÇok şükür her şey normal çıktıminiğim 353 gr kontrol bir ay sonra iki üç hafta iyiydi de bir ay nasıl geçecek yav tetanoz aşısını da sordum benim doktorum yaptır dedi bir ay sonra da ikinci dozu yaptırırsın dedi
Canımcım kesinlikle Fehmi Bey benim kızımda da başka bir doktor Fehmi Beye yönlendirmişti Aret Hoca da Fehmi beye yönlendirdi çok iyi bir doktor yılların doktoru kızım şu an 12 yaşında o zaman bağırsakla ilgili bir sorun çıkmıştı ben çok korkmuştum ama o bana dedi ki hiçbir şeyi yok en fazla biraz kabızlık problemi olur o kadar aynen dediği gibi de oldu ben de ayın onuna randevu aldımMerhaba arkadaşlar, ben iki ayrı doktora gidiyorum, ayrıntılı ultrason için bir tanesi betatom emar merkezine yönlendirdi ki orası hiç içime sinmedi. Anladığım kadarıyla radyolog bakıyor. Diğeri de fehmi yazıcıoğlu 'nu önerdi. İki perinatoloji uzmanı arasında kaldım, birisi Fehmi bey, diğeri nish istanbul' da Halil Aslan. İkisini de çok methediyorlar. Bilginiz var mı acaba?
Güzelmiş canım güle güle kullan benim de öyle kontrol diye gittim acil sezeryana alındım içimde kaldı birçok şey inşallah bunda her şey içime sine sine yaparımDaha bebeye birşey almadan lohusa süslüğüne yatırım yapanlarilk doğumumda koşa koşa hastaneye gittim resmen bir gece dolandım boş boş, saçlar perperişan gitmiştim fotolarda ev topuzum var bunda ahtım var süslenecem dedim tabi nasip Allah nasip eder inş İnçi taç dışında birde bunu yaptırdım Kızlar nasıl sizce kızlarımada bu banttan yaptırayım diyorum çekim için bebişimizede
@Elifhazal2plasticwoman ben de 5 yasindaki oglum icin internetten alışveriş yapiyorum. Ozellikle lcwden. Ama simdi bebek icin diyelim tulum alicam kalinligini kestiremiyorum. Mart sonu gibi dogsa biraz kalin giysiler daha iyi olur cunku evim cok sicak olmuyor. O yuzden dedim bebek alışverişini internetten yapmak zor geldi. Sanki hic tecrubem yokmuş gibi hissediyorum kendimi, 2 çocuk arasi arayi uzatınca böyle oluyor demek
Merhaba arkadaşlar, ben iki ayrı doktora gidiyorum, ayrıntılı ultrason için bir tanesi betatom emar merkezine yönlendirdi ki orası hiç içime sinmedi. Anladığım kadarıyla radyolog bakıyor. Diğeri de fehmi yazıcıoğlu 'nu önerdi. İki perinatoloji uzmanı arasında kaldım, birisi Fehmi bey, diğeri nish istanbul' da Halil Aslan. İkisini de çok methediyorlar. Bilginiz var mı acaba?
Ben ilk gebeligimde yaptirdim simdi simdi pisman oluyorum dr lar israr bile etmezken, Hamileyken agri kesici bile icmezken asilardaki civalari kimyasallari lutfen lutfen arastirin yetiskine de yeni dogan bebege de ayni dozda yapilan k asisini hepatiti arastirin nolur karaciger enzimlerini bozuyoruz, midesine gidecek olan anne sutunden baska bisey vermezken kanina kimyasallari veriyoruz aman pamuk giysin diye ozeniyoruz off cok dertlendim herkesin kendi karari tabiki
Daha bebeye birşey almadan lohusa süslüğüne yatırım yapanlarilk doğumumda koşa koşa hastaneye gittim resmen bir gece dolandım boş boş, saçlar perperişan gitmiştim fotolarda ev topuzum var bunda ahtım var süslenecem dedim tabi nasip Allah nasip eder inş İnçi taç dışında birde bunu yaptırdım Kızlar nasıl sizce kızlarımada bu banttan yaptırayım diyorum çekim için bebişimizede
Bende ac değiliz bence ağzımız boş durmuyor
Çok geçmiş olsun canim malesef çok feci
Eşim sabredemedi beşik kuruyor
Bende kendimi cok zor tutuyormEşim sabredemedi beşik kuruyor
son hali yatağını atmıştım üstünde zıplama amacıylka kullanmıştıBende kendimi cok zor tutuyormbutun esyalarini kurmak istiorm yikanacaklari yikayip utulemek
Yok sabredicem insallah 30 olunca baslicamkız 30 olsa neyse dur sabret az kaldı ocakta şubatta başlarız
son hali yatağını atmıştım üstünde zıplama amacıylka kullanmıştı
kız 30 olsa neyse dur sabret az kaldı ocakta şubatta başlarız
son hali yatağını atmıştım üstünde zıplama amacıylka kullanmıştı
Biz de kızıma odası için mobilyasını aldık haftasonu bebeğin beşiği kurulugeriye ablasını odasına alıştırma kaldı inşallah beşiğimi istiyorum diye tutturmaz şuan odasına eşyalarına çok heveslendi gösterdik birlikte seçtik duvar kağıdı yaptırıcaz mobilya gelmeden
O değilde atıyorum bi video biseye dalmışım karnından baloncuklar tekmeler geliyor hahaha lan diyorum ne oluyor sonra diyorum hamileyimhele bazen sese tepki veriyor ben şok denesenize mesela sessizlikte eşim çocuğum birinin sesi gelince gsöndürüyor kendiyle konuşuluyor mu sanıyor acaba
Aynen canim benimki doğunca 9 yaşında olcak hiç olmadı kiz babasıyla yatar ben oraya geçerim cunki kızın okulu eşimin işi derkenNe güzel olmuş iki çoçuğun aynı odada mı olacak
Erkek anneyi kiz babayı seviyor rabbim hayırlı evlat versinDuyuyordur duymaya başladılar artık :) eşimde ben onu benden yapacağım beni daha çok sevecek diyor :) geçen yanlışlıkla kolu çarptı bak gördün mü babanı bize napıyor en çok beni sev diyorumoha diyor dedim benim içimde çocuk ben ayarlarım onu diyordum ne sandın
Yaaa, alayım ben de o zaman çok teşekkür ederim canım.Canımcım kesinlikle Fehmi Bey benim kızımda da başka bir doktor Fehmi Beye yönlendirmişti Aret Hoca da Fehmi beye yönlendirdi çok iyi bir doktor yılların doktoru kızım şu an 12 yaşında o zaman bağırsakla ilgili bir sorun çıkmıştı ben çok korkmuştum ama o bana dedi ki hiçbir şeyi yok en fazla biraz kabızlık problemi olur o kadar aynen dediği gibi de oldu ben de ayın onuna randevu aldım
Aynen canim benimki doğunca 9 yaşında olcak hiç olmadı kiz babasıyla yatar ben oraya geçerim cunki kızın okulu eşimin işi derken
Erkek anneyi kiz babayı seviyor rabbim hayırlı evlat versininsallah seni çok sever ben seni tutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?