2021 Nisan Anneleri

Sağlıkla dogsun da herseye değer

Kızlar bebeğin hareketlerini nerede hissediyorsunuz... En belirgin kasıklarıma doğru hissediyorum normal mi endişelendim de
Valla her yerde hissediyorum sanırım karnımda volta atıyorcanım yorulunca kasığıma doğru hissediyorum bazen göbek deliğimde

Haberlesiriz canım yazarım muayene sonrası
Yaa öyle mi çok sevindim senin adına da o kadar emindim ki hamile olmadığımdan adet günü lekelenmem olmuştu heh dedim oluyorum gittim cam sildim tül pere yıkadım astım adetim sökülsün diye sonra bı baktım gelen giden yok gittim test yaptım ertesi gün şak diye çıktı oturup ağladım sevinçten rabbim sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin hepimize de

Ankaraya goruse gitti elden orda dilekce birakda ankaradan donuste yoldayken buldugun ilk emniyeyten yjne dilekce yazdi istanbula geldi 3 tane daha yazdi onlar beni biktirdi bende onlari biktiracam dedisonuc olarak o yıl 4.gercih mardine geldik

Ankaraya goruse gitti elden orda dilekce birakda ankaradan donuste yoldayken buldugun ilk emniyeyten yjne dilekce yazdi istanbula geldi 3 tane daha yazdi onlar beni biktirdi bende onlari biktiracam dedisonuc olarak o yıl 4.gercih mardine geldik
Ne güzel yine tercihiniz olmuş bizim tercih dışı gelmişti hakkari.Hemde tam kobani olayları başlamadan önce.bizim gitmemizi beklemişlerdi resmen iki yıl boyunca yaşadıklarımı anlatsam kitap olur.

Ne güzel yine tercihiniz olmuş bizim tercih dışı gelmişti hakkari.Hemde tam kobani olayları başlamadan önce.bizim gitmemizi beklemişlerdi resmen iki yıl boyunca yaşadıklarımı anlatsam kitap olur.
Valla cnm haklisin istanbul bizi okadr yordu ki 1.tercih sirnak di yetrrki gidelim modundaydik ama mardin geldi ben istanbul ve ankarayi hic sevmiyorum donuste mecbur ikisinden birine verirler die dusunuyorz branşli oldugu icin kucuk yerlerde brans alimi az oluyor dogu degil dönus yoracak beni Bu halimize sukur napalim daha ne tayinler gorcez kim bilir

Ne branşı vardı canım.Bizimki de branşlı çıkacağım branştan deyip duruyor

Ne branşı vardı canım.Bizimki de branşlı çıkacağım branştan deyip duruyor
Olayyeri inceleme uzmani cnm meslekde 2 sene flan ekiplerdeydi 10 yildir brnsli biz mardinin ilcesini istedik ona da gidemedk subeye alcaz die aradlar merkez oldu 5 yil cok dioduk merkez icin ama bitdi sayilir oda sükur

Olayyeri inceleme uzmani cnm meslekde 2 sene flan ekiplerdeydi 10 yildir brnsli biz mardinin ilcesini istedik ona da gidemedk subeye alcaz die aradlar merkez oldu 5 yil cok dioduk merkez icin ama bitdi sayilir oda sükur
Ama mardin çok güzel turistik yer.Ne güzel bitmiş.Biz ikinci doğu görevine gideriz ama nereye bilmem.İnşallah bize de merkez çıkar hep.

Ama mardin çok güzel turistik yer.Ne güzel bitmiş.Biz ikinci doğu görevine gideriz ama nereye bilmem.İnşallah bize de merkez çıkar hep.
Guzel tabiki ben seviyorm ama ailemize cok uzak kaldik artik bitsin istiorz hayirlisi olsn cnm hakkimizda sag salim emeklilik nasip etsin eslerimize insallah

Dogumdan sonra emzirirken cocugun pesinde kostururken verirsinncanm skma kendini suan vucut yag depoluyor herhangi bir kitlik olursa cocugu doyuramazsam diye dogumda 5kg kesin gidiyor 3-5kg da ilk aylarki sut cok yagli oluyor onunla gidiyor ben emzirirken 47kg ya dusmustm mesela asiri zayiflikta iyi degil sende toparlarsn hem ne guzel iste sutun yagli olur bebisin hemencecik toparlanr

Ahhh ah ben 6kilo aldım ya , inş ilk kızımdaki gibi 13kilo ile giderim Doğuma inş çıktığımda Doğumdan 10kilo gitmişti bile emzrirkende diğerleri gitmişti bu sefer gitmezse bile diyetisyenle hallederim diyorum zaten kilo tutan bir yapım yok şükür

Yapı meselesi biraz bu kilo işi canım sıkma canını ben yatarak hamilelik geçirdiğim için dikkat ediyorum ekmeği bir kahvaltıda yiyorum o da az. Şekeri baya baya azalttım. Kızımda da 7-8 kilo kadar alarak doğum yaptım dediğin gibi doğum sonrası hemen gitti kilolar eski kiloma döndüm ama pandemi döneminde evde ye iç yat aldim 3-4 kilo kadar sağlık olsun kilo verilir de alınırda

Canim senle cok aramiz yok sezeryan dimi ilki senin meraj ettigim bisi var doktoruna sordunmu hic ikinci gebelikde bebegi ne zmn aliyorlar yani bunun kesin 38.haftada alinmasi lazim veya gidebildigi kadr gideriz tarzi bi konusma yaptinizmi

Canim senle cok aramiz yok sezeryan dimi ilki senin meraj ettigim bisi var doktoruna sordunmu hic ikinci gebelikde bebegi ne zmn aliyorlar yani bunun kesin 38.haftada alinmasi lazim veya gidebildigi kadr gideriz tarzi bi konusma yaptinizmi
Henüz o konu hakkında konuşmadık hiç ama benim erken doğum riskim zaten hep var kızım 35+5 günlük doğdu bunda da 36-37 yi anca görürüm gibime geliyor bebek bekler bir sıkıntı olmazsa bekler herhalde doktorda ne bileyim sormadım bir dahaki gittiğimde sorarım kalpten dolayı taşikardim artıyor bebekte etkileniyor diye erken doğurdum bir de nst de sancılarım çıkmıştı o haftalarda. Ama bende ilk ne zaman alındıysa sezaryenle çok geçirmiyorlar vaktini diye okudum kadınlar kulübünde

Sağlık sorunun mu var tahmini neden aldırıyorsun özel değilse benim bir kızım var tüp bebekle sahip olduğum çok şükür şimdi ki hamileliğim sürpriz yumurta spontan gebelik Rabbim çok büyük

Canım hastalık üretiyor sürekli ondan aldırmayı düşünüyorum. Ne güzel Zaten Doğum sonrası oluyor hamilelik, allah uzun ömürler versin evlatlarımıza. Şimdikinin cinsiyeti belli mi

Kızlar bebeğin hareketlerini nerede hissediyorsunuz... En belirgin kasıklarıma doğru hissediyorum normal mi endişelendim de

Benim ki düz duruyor sanırım :) yukarı da kafasını alt karnımda ayaklarını hissediyorum yani her yerde :)

Sağlıkla dogsun da herseye değer

Öyle canım pişmanlık yaşamasan rahat doğumlarımız olsun inşallah.

Bizde mi yapsak ya :) gerekçe söylemek gerekiyor mu?

Bende öyle diyorum eşime yazalım Şırnak gidelim hem kısa hem dönüş istediğin yere oluyor :)

Eşimde doğu da rahat olur diye geçiyordu ama geçince istanbuldan bi bu kadar daha göndermezler diye geçmedi :) hatta teklif geliyor gitmiyor hemen istanbuldan göndermezler diye ama sonuç yine göndermediler :)

Canım hastalık üretiyor sürekli ondan aldırmayı düşünüyorum. Ne güzel Zaten Doğum sonrası oluyor hamilelik, allah uzun ömürler versin evlatlarımıza. Şimdikinin cinsiyeti belli mi
Anladım canım geçmiş olsun amin cümlemizin evlatlarına inşallah bir kızım vardı Allah nasip ederse şimdiki erkek bir de oğlum olacak

Olayyerine sinavla aliyorlar her yil sinav acilmiyor bide 2 yilda bir sanirim sinav dan sonra egitim mulakat bayagi uzun is yani doguda cok rahat olmuyor malesef batida gittigi is belli cok konuya girmiyim burdaa ama batidaki gordukleriyle burdakilerin arasinda kat be kat fark var.Dilekce icin biz maddi zorluk yasiyoruz yazmistik baska da hic neden belirtmedik ama istanbula elini veren kolunu kaptiriyo valla tez zmanda kurtulun insallah bide yas ilerledikce gercekten dogu cekilmezmis ben bunu anldim sosyallik acisindan degil aileye uzaklik ozlem belli bir yasdan sonra bence erkeklerede bu gorev zor gelir ama hic korkulacak yerler degil okadr guzel yerlerimiz varmis ki diyarbakir batman van mardin enfes guzel yerleri var esim hadi gidelim dese sirnak hakkariyi gezmeyi cok istiyorm bidaha dogu turunu ne zmn yapabilirz ki diorm hakkinizda hayirlisi olsn insallah Ben ilk dogumu tam 40 haftasi bitince yaptim normal dogum sancisyla gittim olmayinca sezeryan oldm acaba bundada 2 hafta oncesinde aldirmak yerine agriyi beklesem oyle gitsem hastaneye olmazmi diorm riski olurmu ki

Ben ilk dogumu tam 40 haftasi bitince yaptim normal dogum sancisyla gittim olmayinca sezeryan oldm acaba bundada 2 hafta oncesinde aldirmak yerine agriyi beklesem oyle gitsem hastaneye olmazmi diorm riski olurmu ki
Sanırım bu biraz doktoruna bağlı canım eğer sezaryen sonrası normal doğum düşünmüyorsan yani tekrar sezaryen olucam diyorsan 38. - 39. Hafta gibi alıyorlar bekleteceğini sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…