Sağlıkla dogsun da herseye değerEvet bende baktığımda oraları gördüm, iyi o zaman dışında otursak bile gidebiliyorsa süper o zaman çıkarsa bende öyle yaparım.
Benimde belim ağrıyor normal Canım oluyor öyle ağrılar. Genelde Regl tarihine yakın ilk hamileliğimde her ay aynı ağrıları çekerdim sanki hamile değilmişimde Regl olacakmışım gibiydi.
Yorgunluk bende de oluyor ama normal artık ağırlaşma zamanlarına gidiyoruz. Benimki baya düz duruyor sanırım hem yukarıda hem aşağıda hissediyorum :)
Yok Canım vermedim hiç ama artık Doğum sonrası düzenli vermek lazım hatta rahmimi aldırma fikri var kafamda ama yaşım genç cinselliği olumsuz etkiler mi bilmiyorum. Mantarda sıkıntı Canım hep tekrarlıyor. Benim sadece Regl düzensizliği olurdu o da kist varmış ondan Doğumda onu da aldılar :) o da ultrasonla baktı her doktor. Öyle canım senin sürecinde zorludur aşılama, tüp bebek süreci zor bebeğin olacak ama sonucunu almışsın ne güzel.
İyi Canım o zaman çok duydum çatın dar sezeryan dediklerini ama senin başlamamış Doğumun. Annesinde öyle olmuş 1 gün sürmüş Doğum bebek kanala girmiş en son müdahalede edememişler bütün doktorlar toplanmış başına anlatır hep öyle :) bir de kardeşim ters gelmiş o yüzden de elleyememişler ama normal Doğum yapmış. Bebek yorgun düşmesi sonra soruna yol açıyor zorlayınca iyi olmuş aslında önemli olan sağlıkla Doğum yapabilmek ama pişmanlık duymamak.
Yerlerde yatarımöyle yapıyorum hep :))) dilekçe nasıl yaptınız Canım bizde başlayalım şimdiden :)
Valla her yerde hissediyorum sanırım karnımda volta atıyorKızlar bebeğin hareketlerini nerede hissediyorsunuz... En belirgin kasıklarıma doğru hissediyorum normal mi endişelendim de
Haberlesiriz canım yazarım muayene sonrasıHadi ya araştırayım bende çok teşekür ederim yine de muayeneden sonra beni bilgilendirirsen çok sevinirimBu arada geçen gittigimde medipolde almıyodu muayeneye benim ağrım vardı diye gitmiştim. Doktorum neyse bi postada eşine anlatma dedi öyle aldı . Hepsi nisandaki hale geri döndü. Allah yardımcımız olsun.
Yaa öyle mi çok sevindim senin adına daYa benim kızım da tedaviyle oldu yıllarca olmadı ikinciyi istedik tüp bebek tedavisine başladık ilk transfer kimyasal gebelik ikinci için adet olmayı beklerken sürpriz kuzum kendiliğinden geldi12 yıl sonra gelen minik mucizem Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
Ankaraya goruse gitti elden orda dilekce birakda ankaradan donuste yoldayken buldugun ilk emniyeyten yjne dilekce yazdi istanbula geldi 3 tane daha yazdi onlar beni biktirdi bende onlari biktiracam dediEvet bende baktığımda oraları gördüm, iyi o zaman dışında otursak bile gidebiliyorsa süper o zaman çıkarsa bende öyle yaparım.
Benimde belim ağrıyor normal Canım oluyor öyle ağrılar. Genelde Regl tarihine yakın ilk hamileliğimde her ay aynı ağrıları çekerdim sanki hamile değilmişimde Regl olacakmışım gibiydi.
Yorgunluk bende de oluyor ama normal artık ağırlaşma zamanlarına gidiyoruz. Benimki baya düz duruyor sanırım hem yukarıda hem aşağıda hissediyorum :)
Yok Canım vermedim hiç ama artık Doğum sonrası düzenli vermek lazım hatta rahmimi aldırma fikri var kafamda ama yaşım genç cinselliği olumsuz etkiler mi bilmiyorum. Mantarda sıkıntı Canım hep tekrarlıyor. Benim sadece Regl düzensizliği olurdu o da kist varmış ondan Doğumda onu da aldılar :) o da ultrasonla baktı her doktor. Öyle canım senin sürecinde zorludur aşılama, tüp bebek süreci zor bebeğin olacak ama sonucunu almışsın ne güzel.
İyi Canım o zaman çok duydum çatın dar sezeryan dediklerini ama senin başlamamış Doğumun. Annesinde öyle olmuş 1 gün sürmüş Doğum bebek kanala girmiş en son müdahalede edememişler bütün doktorlar toplanmış başına anlatır hep öyle :) bir de kardeşim ters gelmiş o yüzden de elleyememişler ama normal Doğum yapmış. Bebek yorgun düşmesi sonra soruna yol açıyor zorlayınca iyi olmuş aslında önemli olan sağlıkla Doğum yapabilmek ama pişmanlık duymamak.
Yerlerde yatarımöyle yapıyorum hep :))) dilekçe nasıl yaptınız Canım bizde başlayalım şimdiden :)
Ne güzel yine tercihiniz olmuşAnkaraya goruse gitti elden orda dilekce birakda ankaradan donuste yoldayken buldugun ilk emniyeyten yjne dilekce yazdi istanbula geldi 3 tane daha yazdi onlar beni biktirdi bende onlari biktiracam dedisonuc olarak o yıl 4.gercih mardine geldik
Valla cnm haklisin istanbul bizi okadr yordu ki 1.tercih sirnak di yetrrki gidelim modundaydik ama mardin geldi ben istanbul ve ankarayi hic sevmiyorum donuste mecbur ikisinden birine verirler die dusunuyorz branşli oldugu icin kucuk yerlerde brans alimi az oluyor dogu degil dönus yoracak beniNe güzel yine tercihiniz olmuşbizim tercih dışı gelmişti hakkari.Hemde tam kobani olayları başlamadan önce.bizim gitmemizi beklemişlerdi resmen iki yıl boyunca yaşadıklarımı anlatsam kitap olur.
Ne branşı vardı canım.Bizimki de branşlı çıkacağım branştan deyip duruyorValla cnm haklisin istanbul bizi okadr yordu ki 1.tercih sirnak di yetrrki gidelim modundaydik ama mardin geldi ben istanbul ve ankarayi hic sevmiyorum donuste mecbur ikisinden birine verirler die dusunuyorz branşli oldugu icin kucuk yerlerde brans alimi az oluyor dogu degil dönus yoracak beniBu halimize sukur napalim daha ne tayinler gorcez kim bilir
Olayyeri inceleme uzmani cnm meslekde 2 sene flan ekiplerdeydi 10 yildir brnsli biz mardinin ilcesini istedik ona da gidemedk subeye alcaz die aradlar merkez oldu 5 yil cok dioduk merkez icin ama bitdi sayilir oda sükurNe branşı vardı canım.Bizimki de branşlı çıkacağım branştan deyip duruyor
Ama mardin çok güzel turistik yer.Ne güzel bitmiş.Biz ikinci doğu görevine gideriz ama nereye bilmem.İnşallah bize de merkez çıkar hep.Olayyeri inceleme uzmani cnm meslekde 2 sene flan ekiplerdeydi 10 yildir brnsli biz mardinin ilcesini istedik ona da gidemedk subeye alcaz die aradlar merkez oldu 5 yil cok dioduk merkez icin ama bitdi sayilir oda sükur
Guzel tabiki ben seviyorm ama ailemize cok uzak kaldik artik bitsin istiorz hayirlisi olsn cnm hakkimizda sag salim emeklilik nasip etsin eslerimize insallahAma mardin çok güzel turistik yer.Ne güzel bitmiş.Biz ikinci doğu görevine gideriz ama nereye bilmem.İnşallah bize de merkez çıkar hep.
Dogumdan sonra emzirirken cocugun pesinde kostururken verirsinncanm skma kendini suan vucut yag depoluyor herhangi bir kitlik olursa cocugu doyuramazsam diye dogumda 5kg kesin gidiyor 3-5kg da ilk aylarki sut cok yagli oluyor onunla gidiyor ben emzirirken 47kg ya dusmustm mesela asiri zayiflikta iyi degil sende toparlarsn hem ne guzel iste sutun yagli olur bebisin hemencecik toparlanrBoyum kısa olduğu için kilo zaten benim için hep sıkıntı oldu hep bir diyet modundaydım şimdi böyle aldığım kiloları gördükçe üzülüyorum ister istemezama tabi yavrularımız iyi olsun sağlıkla büyüsünler önemli olan o
Ahhh ah ben 6kilo aldım ya , inş ilk kızımdaki gibi 13kilo ile giderim Doğuma inş çıktığımda Doğumdan 10kilo gitmişti bile emzrirkende diğerleri gitmişti bu sefer gitmezse bile diyetisyenle hallederim diyorum zaten kilo tutan bir yapım yok şükürKilo konuları açılmış bende dün çok mutlu oldum bu ara biraz hamur işini fazla tüketmistim canım istedi diye ama ölçülü yedimsadece bir kilo almışım 55 dim 56 olmuşum 1 kilo almışım iyidir iyi
Yapı meselesi biraz bu kilo işi canımAhhh ah ben 6kilo aldım ya , inş ilk kızımdaki gibi 13kilo ile giderim Doğuma inş çıktığımda Doğumdan 10kilo gitmişti bile emzrirkende diğerleri gitmişti bu sefer gitmezse bile diyetisyenle hallederim diyorum zaten kilo tutan bir yapım yok şükür
Canim senle cok aramiz yok sezeryan dimi ilki senin meraj ettigim bisi var doktoruna sordunmu hic ikinci gebelikde bebegi ne zmn aliyorlarYapı meselesi biraz bu kilo işi canımsıkma canını ben yatarak hamilelik geçirdiğim için dikkat ediyorum ekmeği bir kahvaltıda yiyorum o da az. Şekeri baya baya azalttım. Kızımda da 7-8 kilo kadar alarak doğum yaptım dediğin gibi doğum sonrası hemen gitti kilolar eski kiloma döndüm ama pandemi döneminde evde ye iç yat aldim 3-4 kilo kadar sağlık olsun kilo verilir de alınırda
Henüz o konu hakkında konuşmadık hiç ama benim erken doğum riskim zaten hep var kızım 35+5 günlük doğdu bunda da 36-37 yi anca görürüm gibime geliyor bebek bekler bir sıkıntı olmazsa bekler herhalde doktorda ne bileyim sormadım bir dahaki gittiğimde sorarımCanim senle cok aramiz yok sezeryan dimi ilki senin meraj ettigim bisi var doktoruna sordunmu hic ikinci gebelikde bebegi ne zmn aliyorlaryani bunun kesin 38.haftada alinmasi lazim veya gidebildigi kadr gideriz tarzi bi konusma yaptinizmi
Sağlık sorunun mu var tahmini neden aldırıyorsun özel değilsebenim bir kızım var tüp bebekle sahip olduğum çok şükür şimdi ki hamileliğim sürpriz yumurta spontan gebelik Rabbim çok büyük
Kızlar bebeğin hareketlerini nerede hissediyorsunuz... En belirgin kasıklarıma doğru hissediyorum normal mi endişelendim de
Sağlıkla dogsun da herseye değer
Ankaraya goruse gitti elden orda dilekce birakda ankaradan donuste yoldayken buldugun ilk emniyeyten yjne dilekce yazdi istanbula geldi 3 tane daha yazdi onlar beni biktirdi bende onlari biktiracam dedisonuc olarak o yıl 4.gercih mardine geldik
Valla cnm haklisin istanbul bizi okadr yordu ki 1.tercih sirnak di yetrrki gidelim modundaydik ama mardin geldi ben istanbul ve ankarayi hic sevmiyorum donuste mecbur ikisinden birine verirler die dusunuyorz branşli oldugu icin kucuk yerlerde brans alimi az oluyor dogu degil dönus yoracak beniBu halimize sukur napalim daha ne tayinler gorcez kim bilir
Olayyeri inceleme uzmani cnm meslekde 2 sene flan ekiplerdeydi 10 yildir brnsli biz mardinin ilcesini istedik ona da gidemedk subeye alcaz die aradlar merkez oldu 5 yil cok dioduk merkez icin ama bitdi sayilir oda sükur
Anladım canım geçmiş olsunCanım hastalık üretiyor sürekli ondan aldırmayı düşünüyorum. Ne güzel Zaten Doğum sonrası oluyor hamilelik, allah uzun ömürler versin evlatlarımıza. Şimdikinin cinsiyeti belli mi
Olayyerine sinavla aliyorlar her yil sinav acilmiyor bide 2 yilda bir sanirim sinav dan sonra egitim mulakat bayagi uzun is yaniCanım hastalık üretiyor sürekli ondan aldırmayı düşünüyorum. Ne güzel Zaten Doğum sonrası oluyor hamilelik, allah uzun ömürler versin evlatlarımıza. Şimdikinin cinsiyeti belli mi
Benim ki düz duruyor sanırım :) yukarı da kafasını alt karnımda ayaklarını hissediyorum yani her yerde :)
Öyle canım pişmanlık yaşamasan rahat doğumlarımız olsun inşallah.
Bizde mi yapsak ya :) gerekçe söylemek gerekiyor mu?
Bende öyle diyorum eşime yazalım Şırnak gidelim hem kısa hem dönüş istediğin yere oluyor :)
Eşimde doğu da rahat olur diye geçiyordu ama geçince istanbuldan bi bu kadar daha göndermezler diye geçmedi :) hatta teklif geliyor gitmiyor hemen istanbuldan göndermezler diye ama sonuç yine göndermediler :)
Ben ilk dogumu tam 40 haftasi bitince yaptim normal dogum sancisyla gittim olmayinca sezeryan oldm acaba bundada 2 hafta oncesinde aldirmak yerine agriyi beklesem oyle gitsem hastaneye olmazmi diorm riski olurmu kiHenüz o konu hakkında konuşmadık hiç ama benim erken doğum riskim zaten hep var kızım 35+5 günlük doğdu bunda da 36-37 yi anca görürüm gibime geliyor bebek bekler bir sıkıntı olmazsa bekler herhalde doktorda ne bileyim sormadım bir dahaki gittiğimde sorarımkalpten dolayı taşikardim artıyor bebekte etkileniyor diye erken doğurdum bir de nst de sancılarım çıkmıştı o haftalarda. Ama bende ilk ne zaman alındıysa sezaryenle çok geçirmiyorlar vaktini diye okudum kadınlar kulübünde
Sanırım bu biraz doktoruna bağlı canım eğer sezaryen sonrası normal doğum düşünmüyorsan yani tekrar sezaryen olucam diyorsan 38. - 39. Hafta gibi alıyorlar bekleteceğini sanmıyorumBen ilk dogumu tam 40 haftasi bitince yaptim normal dogum sancisyla gittim olmayinca sezeryan oldm acaba bundada 2 hafta oncesinde aldirmak yerine agriyi beklesem oyle gitsem hastaneye olmazmi diorm riski olurmu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?