2021 Nisan Anneleri

Insallahhhhh ınsallahhh eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsun kiz olsun gönlündeki olsun❤❤❤
biz dedik erkek olsada olur ama gönlümüz hepnkizdan yanaydi totem yaptırdım hamile kaldigimsna beri kiz kiz dedik

50 mg kullanıyordun dimi canım kaç çıktı değerlerin? Dahiliye ya da endokrin doktoruna göründün mü
Geçen sefer 3.3dü bu sefer 3.42 çıktı. Bi endokrin doktoruyla görüştük. Kaçıncı haftada oldugumu sordu bebegin kilosunu. 100 mg geçelim dedi. Bebeğin kilosunu hatırlamıyorum doktor söylemişti ama zayıf olsa gelişimi geri olsa söylerdi sanırım. Detaylıyı da girdim geçen hafta.

Ay canım benim inşallah yarın olsun hemen öğrenelim çok heyecanlıyım sanki ilk kez hamileyim :) ama iyi olmuş 1 kız 1 erkek

Zaten kucuk bebekler genelde daha cok kalin seyler giyiniyolar mayis haziran gibide olsa yinede ince bir tulum giydirilir. Ama size tercihim kadife tulumlarda var birde urun ozelliklerine girdiginizde kumas turu yaziyo. Normal pamuklu bir tulumda bile iclik altina patikli alt ve ustune tulum giydiriyodum kizim subatta dogmustu havalr cok soguktu sanirim bi kac ayla yirtiyoruz

Benim de hep 3 civarları çıkıyor canım 50mg kullanmama rağmen canını sıkma bence. Doktorum tsh değeriyle serbest t4 diye bir değere de bakıyor senin doktorun da bakıyordur mutlaka o değerden bebeğin hormonu yeterli alıp almadığını anlayabiliyor. Bebeğinin kilosu iyiyse detaylıda da kötü bir şey çıkmadıysa hiç üzülme 100 mg kullanırsın hallolur inşallah

Evet t4de söyledim. Ben yine düşer diye düşündüm ama aynı seviyede kalınca üzüldüm acıkcası. Çok şükür bi sıkıntı çıkmadı. İnşallah canım çok teşekkür ederim diyorum eskiden sanki kadınlarda tiroidi olan yokmuymuş doktor gördükleri mi varmış :)

Allah’ın izniyle yavrular iyi olsun da en azından ilaçla hallolan bir durum Senin önceden bu hormonla ilgili bir sıkıntın var mıydı yoksa hamilelikte mi ortaya çıktı canım ?

Allah’ın izniyle yavrular iyi olsun da en azından ilaçla hallolan bir durum Senin önceden bu hormonla ilgili bir sıkıntın var mıydı yoksa hamilelikte mi ortaya çıktı canım ?
Canım büyük ihtimal bizde genetik abilerim de var teyzem de teyze çocuklarım da. Ben hamilelikle öğrendim ama daha öncesinde vardı demekki.

Bugun gece hiç uyuyamadım bebek mesela sağ eli sonra sol ayağını oynatıyor galiba aynı anda bi aşağıdan bi yukarıdan pıt pıtlar elimi koyuyorum ki dursun diye yok geceler uykusunda gecelerrrrrrr cengiz kurtoğlu gibi bağırasın var

Gunaydin kizlar dun ayrintili ulturasona gittim cok sukur iyi cikti hersey oglusu kasiklarimda gissediyordum onu sordum pozisyonuyla alakaliymis baska bisi yok dedi asagida falan degil dedi birde tetonaz olan var mi aranizda ben ilk hamilelikte 5 dozumun hepsink olmustu sanirim 1 doz olacagim bugun saglik ocagina gidicem bakalim

Bende kizimla boyle bisiler istiyorum tam ayrintili arastiramadim cok guzeller

Yaa kızlar işyeri hekimimiz kafamı çok karıştırdı. Tetenoz aşısını benim doktorum ilk kızımda da yaptırma demişti yaptırmamıştım. Şimdi de yaptır falan demedi.. Sağlık ocağı da aramadı. Şimdi işyeri hekimim aşıyı mutlaka yaptır dedi, şeker yüklemesini yaptırma dedi.. Alt üst oldum açıkçası. Kendi doktorum da aralık 19 da şeker yüklemesini yapalım dedi. Çorba oldu beynim..

Canım bence kendi kadın doğum doktorun yaptır derse yaptır.Benim eşimin işyeri doktoru da ona her muayeneye gittiğinde tetenoz aşısı yaptır diyor.

Seker yuklemeside tetonoz da bana gore gereksiz degil seker yuklemesindd ilk hafif oran da yukleme yapilip bakiliyor zaten gizli seker yada hamilelik sekeri varmi did tetonoz da dunya hali basimiza be gelecegini bilmiorz önlem almak kadr guzel bisi yok bence bana saglik ocagi dozlarini tamamlarsan birdaha menopoza kadr seni bu asi koruyacak hic yaptirmana gerek yok demisti ben 2.dozu olucam 10 gun sonra geri kaln 3 doz da dogumdan sonra

Haklısın canım.. Sağlık ocağını arayacağım bakalım ne diyecekler..23. haftadayım ilk dozu yaparlarmı acep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…