- 2 Eylül 2014
- 630
- 842
- 303
Dr unuz strese bagli tansiyon yuksekligi yasadiginiz icin beloc onermistir. Antidepresan gorevi goruyor bir nevi sakinlestirip kalp ritmini yavaslatiyor. Benm tansiyon yuksekligim simdilik yok o k9nuda fikir beyan edemeyecegim. 6sene once beloc kullanmam gerktiginde gebeligimin 5-6.ayindaydim dr um benm sagligimin daha onemli oldugunu ben rahat olursam onunda rahat buyuyebilecegini fakat ilacin gelisme geriligi yapabilecegini soyledi oyle olunca ben kullanmadm 8.ayda artik nefes alamiyorm diye agliyodm hastanede kullanmak zorundasn dedi mecbur kullandm kilosu dusuk dogdu bende gelisme geriligi yapti siz kullanin bence gebeliginiz kesinlesince dr unuza danisip birakabilirsiniz.cunku bu tur ilaclar bir anda kesilemiyor yoksunluk yapiyor azar azar birakmak gerekiyor yada bir kadin dogumcuya danisin bilemeyecegim. Dr um benden o kadar korkuyordu ki dogumda kardiyoloji drum dahi vardi 6-7kisi dogurttular kalp tansiyon isi uzmanlik istiyorMerhabalar benimde tansiyon yuksekligim var ama benim strese bagli herhangi bir kalp hastaligi ya da baska bi sebep yok dun tup bebek embriyo transferim yapildi 6 aydir vasoxen kullaniyordum doktoe birak dedi beloc kullanabilirsin dendi ama ben tereddutte kaldim kafam cok karisik suan gebelik.kesin deil beloc kullanmalimiyim napicagimi bilemedim
Stresi hayatinizdan atarsaniz rahatlarsiniz. Gecmis olsun umarim gebeliginiz vardir anne olunca herseyin ustesinden gelirsiniz