- 3 Mayıs 2019
- 833
- 1.327
- 63
Kızlar merhaba, bugün sabah bi kalktım dünden bu yana 800 gram almışım bu mümkün mü ya bu kadar hızlı kilo alınabilir mi? Hıçkıra hıçkıra ağladım, ben bu çocuğu hasta etcem diye abartarak yediğimi de düşünmüyorum bu arada. Dün sabah bi peynirli bazlama tost yedim, arada 4-5 tane çilek yedim, kefir içtim, akşam da çorba ve karnabahar yedim. Bi de iki üç dilim kendi yaptığım kekten yedim. Bu aşırı mı ya? 3 litre su içtim, gerçekten çıldırmak üzereyim. Günde yarım saat yürüyüş yapıyorum. Paketli gıdayı komple kestim, maksimum bi iki dilim Nutella yiyorum. Onu da abartmamaya çalışıyorum. Ya millet dünyaları yiyip benimle aynı kiloyu alıyor, ben dikkat etmeme rağmen hızlı alıyorum. Geçen şekerimi ölçtüm yemekten iki saat sonra tokluk 100 çıktı. Gebelik şekeri mi bu ne ya? Ödem olabilir mi? Hamilelikte kilo alınsa bile vardır bi sebebi falan diyordu. Ya şeker olmasın da aldığım kiloyu veririm bi şekilde ama böyle kilo almaktan çok korkuyorum bebeğe zarar vereceğim diye annem bana hamileyken 20 kilodan fazla almış, teyzem de 23 kilo almış, verirsin normal diyorlar ama internete bakıyorum işte 12 kilo falan almalısınız diyorlar. Çıldırmak üzereyim. Ben şimdiden 9 kilo aldım zaten daha üç ay var.