• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

İyi geceler kızlar artık pek girmiyorum buraya Kendi halinde evimde işimde gucumdeyim bı sıkıntı yok şükür ilk defa bugün gerçek anlamda bebeğimin hareketlerini hissettim o kadar mutluyum ki hiç böyle hissetmemistim
Arada yaz ama.olmaz böyle merak edioz biz :KK11: cok guzel o hisler ya benmki artık hic durmuyo maşallah nereye denk gelirse patlatiyo dahada buyuyunce napıcaz bakalm ne böbrek bırakacak gbi ne mide:KK70:arada yaz bak haa

Sizede zman durmus gbi gelmiyormu kizlar🙈 Bana artik hic vakit gecmiyor bugun tam 21+0 yarin 22 ye baslicaz ama sanki aylardir ayni haftalardaymisim gbi gecmek bilmio🤭 Benim oglan gece 1 den 2 ye kada bi taklalar ayio esime diorm bizimki gece kuşu olacak hazir ol uykusuzluga😂

Sizede zman durmus gbi gelmiyormu kizlar🙈 Bana artik hic vakit gecmiyor bugun tam 21+0 yarin 22 ye baslicaz ama sanki aylardir ayni haftalardaymisim gbi gecmek bilmio🤭 Benim oglan gece 1 den 2 ye kada bi taklalar ayio esime diorm bizimki gece kuşu olacak hazir ol uykusuzluga😂
Bana da bu haftalar çok hızlı geçiyor sanki hareketlerini her gün hissetmeye başladığımdan beri içim rahatladı doktor randevularına eskiden çok endişeli giderdim artık daha rahatım kızım hareket ettikçe içim ferahlıyor resmen 😍😍

Siz branş mı sınıf öğretmeni misiniz?
Müdürüm 24 te ayrılırsan 32 de tekrar balşayamazsın dedi çünkü o haftalarda çalışamıyorsan sonraki süreçte de çalışamazsın durumda olman lazım. Ayrıca bazı kaymakamlıklar tekkrar başlanmasına müsaade etmiyormuş,
24.hafta da ayrilmak zorunly diye biliyorum ii sayiliyor.Sonra 32 de doktor raporuyla calsiir calismaz durumu olusur bazi kurumlar cikmak zorundasin demis arkadaslarima ben ogretmen degilim ama kurumda calsiiyorum bakalim bende sorucam 32 de donebilirsem donup 38 e kdr calsiicam.ama en dogrudunu sgk bilir ve ik sureci bilir mudur vs karar veremez buna.Suan bizdeki sut iznindekiler bile coronadan evden calismaya dondu evdeler ve maas aliyrlar bu surec biraz daha degisik tek kisinin dedigine bakmayin mutlaka sorun.Kafalarina gore is yapiyor bazilari.

Bana da bu haftalar çok hızlı geçiyor sanki hareketlerini her gün hissetmeye başladığımdan beri içim rahatladı doktor randevularına eskiden çok endişeli giderdim artık daha rahatım kızım hareket ettikçe içim ferahlıyor resmen 😍😍
bence benden haric herkese cabuk geciyor zman🤭 Hamilelik surecini sevmiyorum ben oyuzden gecmiyor galiba 🙈Hayirlisiyla bi doguraydik🥰

Arada yaz ama.olmaz böyle merak edioz biz :KK11: cok guzel o hisler ya benmki artık hic durmuyo maşallah nereye denk gelirse patlatiyo dahada buyuyunce napıcaz bakalm ne böbrek bırakacak gbi ne mide:KK70:arada yaz bak haa
Kızım hep kaburgalarimi tekmelerdi çok özlemiştim dün gece 2 ye kadar tekmeledi benimkide bel ağrısı çok fazla vardı gece uyurken zorlanıyorum şimdiden son ayimda nolucak çok merak ediyorum 😂😂

Kızlar kalbimde çarpıntı var gibi derin derin nefes almaya başladım. Sizce bu normal birşey mi? Doktorumu arasam mı anlayamadım? Başına gelen oldu mu buna benzer birşey falan?

Kızlar kalbimde çarpıntı var gibi derin derin nefes almaya başladım. Sizce bu normal birşey mi? Doktorumu arasam mı anlayamadım? Başına gelen oldu mu buna benzer birşey falan?
Bende var son birkac haftadir.. Sanki nefes alamiyormusum gibi hissediyorum zaman zaman. Hele yattigimda cok daha bariz oluyor.. Ben doktora sorma geregi duymadim, normal olabileceğini dusunuyorum..

Kızlar sorum garip gelecek ama ilk hamileliğim olduğu için normali bu mu diye merak ettim. Sizin de benim gibi bazen bebik hareketlerinden dolayı bulantı gaz gibi hissiyatınız oluyor mu? Öğleden beridir hem kasıklarıma hem göbeğime sağlı sollu geçiriyor benim yaramaz 😀 içim acayip tuhaf oldu sanki çok gaz yapmış gibi

Geçmiş olsun canım. Bende 1 haftadır çarpıntı ve nefes nefese kalma var. Nabzımı ölçüyorum 85 lerde bana göre yüksek hamilelikten önce hep 50-55 gibiydi şimdi sağ kulağımda atıyor kalbim resmen. Doktoruma sordum 100 ü geçmiyorsa normal dedi sen de bi ölç istersen.

bence benden haric herkese cabuk geciyor zman🤭 Hamilelik surecini sevmiyorum ben oyuzden gecmiyor galiba 🙈Hayirlisiyla bi doguraydik🥰
Doğurduktan sonrasını bilmediğim için şu an güzel geliyor bana eminim doğunca her şey çok daha güzel ve Farklı olur 🥰

Doğurduktan sonrasını bilmediğim için şu an güzel geliyor bana eminim doğunca her şey çok daha güzel ve Farklı olur 🥰
Kimi hamilelik kismini sever dogurunca zor gelir bende de dogdukdan kismi daha kolay goruyorum saglik sorunu olmadigi surece uykusuzlul filan zorlamio ama hamilelikde hersey kisitli oldugu icin biraz ozgurlukcu ruh haline sahip olanlar zorlaniyor benim gibi🙈

Back
X