- 17 Ocak 2015
- 2.150
- 1.707
- 333
- 34
Sormadim valla sorayim hemenEpidural spinal falan mı olmuş?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sormadim valla sorayim hemenEpidural spinal falan mı olmuş?
Yanlis hatirlamiyorsam sezeryana girmeden bayilmisti sanirimEpidural spinal falan mı olmuş?
Hımm bana genel anestezi yapıldı iyi ki de öyle yapılmış.Epidural yapıldı canım
Anladım internette araştırdıgımda da doktorunBiraz sorunlu oldu dogumu devlete gidiyor once bekletiyolar kendi sancisingelsin diye baya bir sonra suni sanci veriyolar onda da kotulesmis baya acilen sezeryana almislar oyle yani biraz kotu bir dogum oldu onun icin yani
AnladımBiraz sorunlu oldu dogumu devlete gidiyor once bekletiyolar kendi sancisingelsin diye baya bir sonra suni sanci veriyolar onda da kotulesmis baya acilen sezeryana almislar oyle yani biraz kotu bir dogum oldu onun icin yani
Sen tamamen mi baygındın yani canmHımm bana genel anestezi yapıldı iyi ki de öyle yapılmış.
O çok hırpalanmış canım.Bence belden uyuşturulmuş bana öyle geldi.Epiduraller bazı bünyelerde böyle etkiler yapıyormuş.Bazen de gebelik fıtığa yol açabiliyor öyle de olabilir.bence ortopediye gitsinYanlis hatirlamiyorsam sezeryana girmeden bayilmisti sanirim
Evet genel uyutuldum.Sen tamamen mi baygındın yani canm
erken gibi sanki 1.oglumu hatrlamiyormdaArtik doguma hazirlik yapip dönerler canim benimkide bas asagi döndü![]()
Ben yapmadım bu defa ama önceki gebeligimde bu şekilde yapmam söylenmişti, sgk anlaşmalı bir hastaneye gidip durumumu söyleyince oradaki doktor muayene edip raporu yazmıştı. Bu defa da aynı şekilde yapiliyordur muhtemelenMerhaba arkadaşlar,
24. Hafta idari izin için dilekçe yazan ya da yazmış olan öğretmen arkadaşlarıma bir sorum olacak. Benim kontrollerimi özel muayenehanede yapıyor doktor bir hastanede değil. O raporu yazarsa kabul ediliyor mu yoksa SGK ile anlasmali bir yerden mı almam gerek 24. Hafta raporunu? Bilen varsa yazabilir misiniz haftaya dilekçe vereceğim
Sgk ile anlaşması olan bir hastanenin yazması gerekiyor. Medula sistemine işlenmeli, elden yazılacak rapor, dilekçe, vs. sisteme işlenmediği için geçersizdir.Merhaba arkadaşlar,
24. Hafta idari izin için dilekçe yazan ya da yazmış olan öğretmen arkadaşlarıma bir sorum olacak. Benim kontrollerimi özel muayenehanede yapıyor doktor bir hastanede değil. O raporu yazarsa kabul ediliyor mu yoksa SGK ile anlasmali bir yerden mı almam gerek 24. Hafta raporunu? Bilen varsa yazabilir misiniz haftaya dilekçe vereceğim
Tamam canim tesekkurler bayilmislar zaten hatirlamiyorum nasil yaptiklarini dedi arkadasO çok hırpalanmış canım.Bence belden uyuşturulmuş bana öyle geldi.Epiduraller bazı bünyelerde böyle etkiler yapıyormuş.Bazen de gebelik fıtığa yol açabiliyor öyle de olabilir.bence ortopediye gitsin
Valla cnm uzun zmandir yok tahminen 17.haftada yukari cikti die dusunuyorm artik hareketlerde yukarida hissediyormmnezaman yukari cikti acaba senin canm dikislerinde agri varmi suanda haftalar ilerledkce
Valla bende sezeryan oldm ama sirt bel agrisi yasamadim onun sezeryandan kaynakli olduguna eminimisin yada arkadasina sor migdesi filan rahatsizsa sirtina agri vurur sezeryanla bel sirt agrisi duymadm cevremde bende spinal anestezi ile dogum yaptm bu aradaMerhaba kizlar birsey danismak istiyorum arkadasim 2 hafta once sezeryabla dogum yapti nasilsin diye konustum sirt bel agrisi cok varmis dayanamiyorum dedi sezeryan dogum yapan var mi onceden neyapilabilir bu durumda
Amin insallah canim valla bnde hep oyle diyorum vicdanli insanlara denk getirsin bizleriAnladım internette araştırdıgımda da doktorun
AnladımAllah herkese yardım etsin her türlü doktorların eline kalıyoruz Allah işini layıkıyla yapan vicdan sahibi doktorlarla karşılastırısın inşallah
Canim ben ilkinde spinal anestezi ile dogum yaptm bas bel agrisi dogumdan ciktiktan sonra baya oldu 3ubir arada kahve icmek lazimmis dogumdan çıkınca onunda faydasi cok oluyoms bu seferkinde 3tane alicam çantama koyacagm. Benm dikislerm iyilesmedi bel agrim coktu. Ve bi kac sene sonra migren ile tanistm o bas agrilari migrene dondu bu seferki hamileligimde 4-5atak gecirdm hattaAmin insallah canim valla bnde hep oyle diyorum vicdanli insanlara denk getirsin bizleri![]()
3 u bir arada degil sade sutsuz yani kahve icmelisin cnm sekerli icebilirsn ama sutsuz olmali ona dikkat etCanim ben ilkinde spinal anestezi ile dogum yaptm bas bel agrisi dogumdan ciktiktan sonra baya oldu 3ubir arada kahve icmek lazimmis dogumdan çıkınca onunda faydasi cok oluyoms bu seferkinde 3tane alicam çantama koyacagm. Benm dikislerm iyilesmedi bel agrim coktu. Ve bi kac sene sonra migren ile tanistm o bas agrilari migrene dondu bu seferki hamileligimde 4-5atak gecirdm hatta
Yaa, çok teşekkür ederim canım ben de bakayım, uzaktan eğitim olunca hiç çıkmıyorum biraz daha dişimi sıkayım diyorum ama kendimi çok kötü hissediyorum. Bu arada canım Salı günü Aret bey'deydim doğum ücretlerini sordum. Kolan'a pek sıcak bakmıyor doktor bey dediler çok çok nadir gidiyor dediler. Acıbadem 'in şu anki fiyatı 6.5 muş, iki gece hastane yatışı ve çocuğun ilk muayeneleri dahilmiş ama yeni yılda değişecekmiş. Aret bey' in aldığı ücret ise 5.5 miş. Benim sigortam kolan'ı kapsıyor ama oraya gönülsüz yaklaşıyorlar dediğim gibi.İnoa ile boyattım en zararsızı oymuş ben de geçen hafta boyattım ilk defa daha fazla dayanamadım
Evet kuzum ben de konuştum aynı şeyi söyledi ama sigortan varsa kolanda diret Aret Beyle konuş niye boşuna para ödeyesin ayrıntılı nasıl geçti? Yaptırdın mı?Yaa, çok teşekkür ederim canım ben de bakayım, uzaktan eğitim olunca hiç çıkmıyorum biraz daha dişimi sıkayım diyorum ama kendimi çok kötü hissediyorum. Bu arada canım Salı günü Aret bey'deydim doğum ücretlerini sordum. Kolan'a pek sıcak bakmıyor doktor bey dediler çok çok nadir gidiyor dediler. Acıbadem 'in şu anki fiyatı 6.5 muş, iki gece hastane yatışı ve çocuğun ilk muayeneleri dahilmiş ama yeni yılda değişecekmiş. Aret bey' in aldığı ücret ise 5.5 miş. Benim sigortam kolan'ı kapsıyor ama oraya gönülsüz yaklaşıyorlar dediğim gibi.
Evet evet yaptırdım canım, çok şükür iyi, bir tek plantaya giden damarlardan sağ taraftaki sol kadar kanı iyi pompalamıyormuş, sıkıntı olmaz dedi ama bakalımEvet kuzum ben de konuştum aynı şeyi söyledi ama sigortan varsa kolanda diret Aret Beyle konuş niye boşuna para ödeyesin ayrıntılı nasıl geçti? Yaptırdın mı?