Doğru ya bunu görmüştümBırde bu 2Kilya
Anammm dostlaaaar kız katlanmış bile atmıyooooor duyun duyunnnDur birazdan atayim katladm hepsini
Valla mis olurdu. Az bişe yapmak için de birbirimizi dürtmüş olurdukOf ya komşu olsak birlikte geçerdik başına şimdi senin fotoğraf atmanı beklemezdim
Almayı düşünmüyorum ve şeker ölçmeye gidiyorumAy aklıma ne geldi çöp kovası alcakmısınız yaa şo korbel mi bişe vardı koku çıkaemıyomuş alcak olanınız var mı ondannnnn
Ben onu alayım desem eşim der ki ben atarım birer birer olsa bileAy aklıma ne geldi çöp kovası alcakmısınız yaa şo korbel mi bişe vardı koku çıkaemıyomuş alcak olanınız var mı ondannnnn
Kız ne pudrasıValla pudra kullanmayın diyorlar ya. Ayrı bez poşeti de almayı düşünmüyorum gider çöpe atarız
Hadi ölç ben de kocamın iş çıkışına gidem yaa gelince adam kazıyacak beni koltuktan yoksaAlmayı düşünmüyorum ve şeker ölçmeye gidiyorum
Bakk gunafumu aldun hanı ben görmedum dıeDoğru ya bunu görmüştümvalla kullanırsan saçma değil kuzum kullandığın her şey mantıklı bence benim aklıma gelmemişti açıkçası olmadı bakarım
Ben onu alayım desem eşim der ki ben atarım birer birer olsa bile
Ay aklıma ne geldi çöp kovası alcakmısınız yaa şo korbel mi bişe vardı koku çıkaemıyomuş alcak olanınız var mı ondannnnn
Benımde düşündüğüm konu genel olarak buAteşölçer ne aldınız kızlar hala kararsızım bebek için en iyi kulaktan diyorlar ama markada kararsızım?
Ahh eşler işlerine gelince nasıl da yardımseverler bak gözlerim yaşardıEsim ben onu balkona koyarim hemen atarim kokmaz dedi
Ay ne bilim bian cekindim atmayaAnammm dostlaaaar kız katlanmış bile atmıyooooor duyun duyunnn
Ayyayyayyy guzel gunlerde gıyınsın ınsallahhh cicileriniiiAy ne bilim bian cekindim atmayaBak dur atıyorm bunlar yenidogan hepsini ben almadm ama
Aminn insallah teyzesiAyyayyayyy guzel gunlerde gıyınsın ınsallahhh cicileriniii
Zeynep seni öldürürüm bunlar neeAy ne bilim bian cekindim atmayaBak dur atıyorm bunlar yenidogan hepsini ben almadm ama
Pudra yazmıyor muyduKız ne pudrası
Valla bende gelip gidip dolabi acıp bakıyorum Allah im sag salim icinde de görmeyi nasip etsin insallahZeynep seni öldürürüm bunlar nee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?