Çok iyiymiş ya fiyat olarak kullanmayı düşünüyorsan güzel kuzum. Ben waterwipes mı ne ondan alacağım bir de lcw çıkarmış nasıl acabaKızlar trendyolda 3x40lısı 44 tl
101 de 2x40lısı24.
Daha uyguna geliyor ben alayım diyorum. Unibaby kullanana anneler de memnunlar ama bu mavi paket olucak
Saglıklı yiyince düzeliyor demekki normalde abur cubur yiyordn sende galiba ben ne zaman yesem kabızım cünküKızlar ne diycem size benim kabızlık sorunu ortadan kalktı iki günde diyetle birlikte
Dur bakim bunlar hemen bitmez dedi eşim 2 gün sonra trendyol indiriminde bakarım gene hangisi uygunsa alırım. Valla ağzı kapalı kutusu da var alır gölge yere koyarım çok son ana da bırkmim napim.Çok iyiymiş ya fiyat olarak kullanmayı düşünüyorsan güzel kuzum. Ben waterwipes mı ne ondan alacağım bir de lcw çıkarmış nasıl acaba
Ay arada yiyordum evet ama sanırım sadece iki öğün yediğim için çalışmıyordu doğru düzgün şu an ha bire yiyorumSaglıklı yiyince düzeliyor demekki normalde abur cubur yiyordn sende galiba ben ne zaman yesem kabızım cünkü
Diyetle mi kalktı peki. Benim de kalktı da 2 tablet kan hapı üstüne damardan demir almama rağmenKızlar ne diycem size benim kabızlık sorunu ortadan kalktı iki günde diyetle birlikte
Ayy hadı tamam neyseeGelecek haftada iki saat sonrasını ölçecekmişim kuzum o zaman söylerim artık delmeyeyim şimdibana 140 sınır dediler ama bakalım
Doğrudur kuzum evde mümkün olduğunca kullanmayı düşünmüyorum açıkçası ama bakalım. Bu indirimlerden de pek beklentim yok benim ama hayırlısıDur bakim bunlar hemen bitmez dedi eşim 2 gün sonra trendyol indiriminde bakarım gene hangisi uygunsa alırım. Valla ağzı kapalı kutusu da var alır gölge yere koyarım çok son ana da bırkmim napim.
Water wipes duydum ama kullanan da bilemiyorum. Bu arada e bebeğin ıslak mendiline de iyi diyorlar pişik şikayeti de hiç olmamış Bi de orda çoklu olunca çok uyguna geliyormuş
Sen yine de favorilerine ekle bakarsn bi ne indirimde ne degil ben dört gözle bekliyorumDoğrudur kuzum evde mümkün olduğunca kullanmayı düşünmüyorum açıkçası ama bakalım. Bu indirimlerden de pek beklentim yok benim ama hayırlısı
Yaa bilmem kiDiyetle mi kalktı peki. Benim de kalktı da 2 tablet kan hapı üstüne damardan demir almama rağmenacaba haftamızla mı ilgili
İlk zamanlar pamuk kullanırız zaten bence daha çok zenne olurlar. Ama ıslak mendil de bulunur evde daa illaki geçecez.Doğrudur kuzum evde mümkün olduğunca kullanmayı düşünmüyorum açıkçası ama bakalım. Bu indirimlerden de pek beklentim yok benim ama hayırlısı
Ya bebde bir pamuk aldm ama sanki binyerde koyveririz ıslak memdille sileriz gibi geliyorDoğrudur kuzum evde mümkün olduğunca kullanmayı düşünmüyorum açıkçası ama bakalım. Bu indirimlerden de pek beklentim yok benim ama hayırlısı
Hiç bir şey belirlemedim artık o zaman açar bakarım. Bir de geçen de kasım mı ne indirimleri vardı ya indirim bittikten sonra daha ucuza satıyorlardı sinir olmuştumSen yine de favorilerine ekle bakarsn bi ne indirimde ne degil ben dört gözle bekliyorum
Attı bombayı ortaya biz de cebelleştik
Benim en cok baktıgım sey araba hepsinin fiyatı ezberimde artık kandıramazlar beniHiç bir şey belirlemedim artık o zaman açar bakarım. Bir de geçen de kasım mı ne indirimleri vardı ya indirim bittikten sonra daha ucuza satıyorlardı sinir olmuştum
Aman rahatladık işte salla niyesiniYaa bilmem kibenim diyetle oldu diye düşündüm ama
Sen hangi arabayı bekliyorsunBenim en cok baktıgım sey araba hepsinin fiyatı ezberimde artık kandıramazlar beni
Hiç ürün bakıp seçmedim ya bir iki parça var büyük zaten az çok biliyorum öncesini düşerse o zaman anlarım. Biz bir şifonyer alacağız dolap vs olmayacak odada. Şunu beğendim ben ama 138 genişliği küçük mü olur acabaİlk zamanlar pamuk kullanırız zaten bence daha çok zenne olurlar. Ama ıslak mendil de bulunur evde daa illaki geçecez.
Bakalım daa işte dediğim gibi yap çakal bunlae favladıklaırnı çek resmini de gerçek düşüş mü bakarız
Öyle valla benim de az çok aklımda zatenBenim en cok baktıgım sey araba hepsinin fiyatı ezberimde artık kandıramazlar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?