Kızlar trendyolda 3x40lısı 44 tl
101 de 2x40lısı24.
Daha uyguna geliyor ben alayım diyorum. Unibaby kullanana anneler de memnunlar ama bu mavi paket olucak
Çok iyiymiş ya fiyat olarak kullanmayı düşünüyorsan güzel kuzum. Ben waterwipes mı ne ondan alacağım bir de lcw çıkarmış nasıl acaba

Çok iyiymiş ya fiyat olarak kullanmayı düşünüyorsan güzel kuzum. Ben waterwipes mı ne ondan alacağım bir de lcw çıkarmış nasıl acaba
Dur bakim bunlar hemen bitmez dedi eşim 2 gün sonra trendyol indiriminde bakarım gene hangisi uygunsa alırım. Valla ağzı kapalı kutusu da var alır gölge yere koyarım çok son ana da bırkmim napim.
Water wipes duydum ama kullanan da bilemiyorum. Bu arada e bebeğin ıslak mendiline de iyi diyorlar pişik şikayeti de hiç olmamış Bi de orda çoklu olunca çok uyguna geliyormuş

Doğrudur kuzum evde mümkün olduğunca kullanmayı düşünmüyorum açıkçası ama bakalım. Bu indirimlerden de pek beklentim yok benim ama hayırlısı

Doğrudur kuzum evde mümkün olduğunca kullanmayı düşünmüyorum açıkçası ama bakalım. Bu indirimlerden de pek beklentim yok benim ama hayırlısı
İlk zamanlar pamuk kullanırız zaten bence daha çok zenne olurlar. Ama ıslak mendil de bulunur evde daa illaki geçecez.
Bakalım daa işte dediğim gibi yap çakal bunlae favladıklaırnı çek resmini de gerçek düşüş mü bakarız

Ya bebde bir pamuk aldm ama sanki binyerde koyveririz ıslak memdille sileriz gibi geliyor

Hiç ürün bakıp seçmedim ya bir iki parça var büyük zaten az çok biliyorum öncesini düşerse o zaman anlarım. Biz bir şifonyer alacağız dolap vs olmayacak odada. Şunu beğendim ben ama 138 genişliği küçük mü olur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…