Sonuçta pudralı bir şey var oradaBugün herkes mesajları yanlış anlıyor
Hepsi çok güzel canım sağlıkla giysin inşallah yavruAy ne bilim bian cekindim atmayaBak dur atıyorm bunlar yenidogan hepsini ben almadm ama
Çok güzel maşşalllahh çapraz fermuarlı tulumlara Bayıldım.sağlıkla giysin inşallahValla bende gelip gidip dolabi acıp bakıyorum Allah im sag salim icinde de görmeyi nasip etsin insallah
Aman Allah ımAy ne bilim bian cekindim atmayaBak dur atıyorm bunlar yenidogan hepsini ben almadm ama
Hahah pudra kokuku bez posetı kuzummm ahhahh hepımız ayrı olduk valllaaPudra yazmıyor muydu
Ben ayrı olarak algıladımHahah pudra kokuku bez posetı kuzummm ahhahh hepımız ayrı olduk valllaa
Aminn insallah kuzum Bunlar 03 canım hep eldivenleri ayrı aldm civilden sapkayla beraber takimlarin ki büzgülü degildiÇok güzel maşşalllahh çapraz fermuarlı tulumlara Bayıldım.sağlıkla giysin inşallahEldivenlerin bu şekilde lastikli olması gerekiyor işte elinden çıkmaması için. Diğer arkadaşlara da duyurulur. Bedenlerı genelde ne 03 mü 3 6 mı giysilerin kuzum
Amin insallah hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallahAman Allah ımiyi günlerde kullanmak nasip olsun kuzum maşallah hepsi harika
Aminn insallah canimHepsi çok güzel canım sağlıkla giysin inşallah yavru
Takımlardan normal çıkıyor evet. Güzelmiş ama. Ben de bakayım civileAminn insallah kuzum Bunlar 03 canım hep eldivenleri ayrı aldm civilden sapkayla beraber takimlarin ki büzgülü degildi
Bizim burda e bebek yok civil var o yüzden ben civile takılıyorum kontrolden kontrole e bebege gidiyorum sen e bebekcisin gormuyosundurTakımlardan normal çıkıyor evet. Güzelmiş ama. Ben de bakayım civile
Normal kuzum hele 1 saat sonrası normal bırde yemekten 2 saat sonrasını ölcseneBen ayrı olarak algıladımkafam gidik valla şekerim de 127 çıktı ya
Ay yine mi deleyimNormal kuzum hele 1 saat sonrası normal bırde yemekten 2 saat sonrasını ölcsene
E bebekte dikkatimi çekmemiş kuzum gerçi hususi de aramadım amaBizim burda e bebek yok civil var o yüzden ben civile takılıyorum kontrolden kontrole e bebege gidiyorum sen e bebekcisin gormuyosundur
Benım 2 saat sonrası 154 bıle cıkmıstı kuzum gecen haftaAy yine mi deleyimtamam ölçerim kuzum
Gelecek haftada iki saat sonrasını ölçecekmişim kuzum o zaman söylerim artık delmeyeyim şimdiBenım 2 saat sonrası 154 bıle cıkmıstı kuzum gecen hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?