Bugun 8.gunum canim..Oyle mi diyorsun ay insallah insallahhhh Rabbim bu son sansimda ellerimi bos çevirmez insallah

Ya var ya benim zaten hiç birseyim soyle çarşaf gibi dümdüz olamaz..Ille de bir olay bir atraksiyon olacak

Kızlar ben bı test yaptm dayanmadım saçma sapan denedim biraz geçtikten sonra hayalet bı çizgi çıktı buraya atacaktım ama fotoda çıkmıyor 4. Gün bugün çıkması imkansız demi sizfe ilaclsrin etkisimi

Bugun 8.gunum canim..Oyle mi diyorsun ay insallah insallahhhh Rabbim bu son sansimda ellerimi bos çevirmez insallah

Ya var ya benim zaten hiç birseyim soyle çarşaf gibi dümdüz olamaz..Ille de bir olay bir atraksiyon olacak
Önemli olan güzel neticelenmesi kuzum içini ferah tut kendime stres verme

Hangi ilaç kuzum çatlatma iğnesi mi atsaydın bakardık yine de

Sen hangi ilaçları kullanıyorsun canim bir de testini çekip atsam misin

Sen hangi ilaçları kullanıyorsun canim bir de testini çekip atsam misin
Kuzum çekiyorum ama çizgi çıkmıyor yani o kadar hayalet ve yaptıktan 10 dk sonra falan çıktı ben progesteron iğne fitil folik asit ve ecoasprib kullanıyorum başka bişey kullanmiyorum

Çok şükür yok suana kadar. Insallah gelen her haber pozitif olsun cok istiyorum. Listenin sonuna ben kaldim en son da pozitifi ben vercecegim size. Mayisa kalanlarida eklerim hiç sorun degil. Beraber buyutecegiz bebislerimizi

Çok şükür yok suana kadar. Insallah gelen her haber pozitif olsun cok istiyorum. Listenin sonuna ben kaldim en son da pozitifi ben vercecegim size. Mayisa kalanlarida eklerim hiç sorun degil. Beraber buyutecegiz bebislerimizi
Ben listede yokmuşum şimdi farkettm ekler misin canım
Deneme sayısı: 2
Problem: morfoloji bozukluğu
Transfer tarihi: 13 nisan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…