Bugun 8.gunum canim..Oyle mi diyorsun ay insallah insallahhhhNe demek kuzum birbirimize destek olmak icin buradayizama bence senin pozitif sen kacinci gundesin su an? Ben bi kimyasal gebelik yasadim gecen transferimde 10.gun degerim 23 cikti hatta 22,... bi deger cikti sonra eve gelip bir de test yapayim dedim eski telefonumda kaldi bulsam aticaktim o resmi sana gozle zor goruluyor. Ama senin baya bildigin net yani benimki ile karsilastirdigimda Benim degerim 23ise senin bu kaset testeki goruntude degerin 70 80 olmasi lazim. Öyle düşününce yani iğnenin etkisi o kadar kalmış olamaz
yaaa inşallah öyledirLekelenme iyiye işarettir cnm..Ben de olsa sevinirdim ben
Önemli olan güzel neticelenmesi kuzum içini ferah tut kendime stres vermeBugun 8.gunum canim..Oyle mi diyorsun ay insallah insallahhhhRabbim bu son sansimda ellerimi bos çevirmez insallah
Ya var ya benim zaten hiç birseyim soyle çarşaf gibi dümdüz olamaz..Ille de bir olay bir atraksiyon olacak
Hangi ilaç kuzum çatlatma iğnesi mi atsaydın bakardık yine deKızlar ben bı test yaptm dayanmadım saçma sapan denedim biraz geçtikten sonra hayalet bı çizgi çıktı buraya atacaktım ama fotoda çıkmıyor 4. Gün bugün çıkması imkansız demi sizfe ilaclsrin etkisimi
Sen hangi ilaçları kullanıyorsun canim bir de testini çekip atsam misinKızlar ben bı test yaptm dayanmadım saçma sapan denedim biraz geçtikten sonra hayalet bı çizgi çıktı buraya atacaktım ama fotoda çıkmıyor 4. Gün bugün çıkması imkansız demi sizfe ilaclsrin etkisimi
Anlamadım cnm çatlatma iğnesi derjenHangi ilaç kuzum çatlatma iğnesi mi atsaydın bakardık yine de
Amin hepimize nasip olsun inşallah.İnşallah canım pozitifi görür sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
Kuzum çekiyorum ama çizgi çıkmıyor yani o kadar hayalet ve yaptıktan 10 dk sonra falan çıktı ben progesteron iğne fitil folik asit ve ecoasprib kullanıyorum başka bişey kullanmiyorumSen hangi ilaçları kullanıyorsun canim bir de testini çekip atsam misin
Tebrik ederim. Kucağına almakta nasip olsun
Çok şükür yok suana kadar. Insallah gelen her haber pozitif olsun cok istiyorum. Listenin sonuna ben kaldim en son da pozitifi ben vercecegim size. Mayisa kalanlarida eklerim hiç sorun degil. Beraber buyutecegiz bebislerimiziYasamademek123 @RAAT @angelbaby29 tebrik ederim kizlar, allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.. darisi testi bekleyenlerin sonra da daha transferi bekleyenlerin basina dua edin bol bol, hem ramazan hem hamis duasi
Topic gercekten ugurlu gelecek, daha hic negatif yok heralde dimi? Allahimm insalah geri kalan herkesinki de boyle guzel olur
Aminn kuzumm ınsalllahhh hepmızdeTebrik ederim. Kucağına almakta nasip olsun
5. Gün embriyosu çift transfer ben de ilk pozitifi 4. Gün aldımKızlar ben bı test yaptm dayanmadım saçma sapan denedim biraz geçtikten sonra hayalet bı çizgi çıktı buraya atacaktım ama fotoda çıkmıyor 4. Gün bugün çıkması imkansız demi sizfe ilaclsrin etkisimi
Kuzum taze transfer ise çatlatma iğnesinin etkisi olabilir 4.gün ya daha ondan dedimAnlamadım cnm çatlatma iğnesi derjen
Bana mesela dr um transfer öncesı aadece yunurtalarım topnamadan oncekı 2 gun evvel verdıgı 1 tane catlatma ıgmesı daha hıc yaptırmadı kortızon hap verdı o kadarKuzum taze transfer ise çatlatma iğnesinin etkisi olabilir 4.gün ya daha ondan dedim
Benimki 3. Gündü kuzum işte oda garip yanı ikiz mi kuzum senin5. Gün embriyosu çift transfer ben de ilk pozitifi 4. Gün aldım
Aaa evet evet taze transfer oviterelle vuruldum ama üzerinden 8 gün geçti etksii olabilir mi yaniKuzum taze transfer ise çatlatma iğnesinin etkisi olabilir 4.gün ya daha ondan dedim
Ben listede yokmuşum şimdi farkettm ekler misin canımÇok şükür yok suana kadar. Insallah gelen her haber pozitif olsun cok istiyorum. Listenin sonuna ben kaldim en son da pozitifi ben vercecegim size. Mayisa kalanlarida eklerim hiç sorun degil. Beraber buyutecegiz bebislerimizi
Daha bilmiyorum, ama 3. Gün embriyosu daha yeni tutunma aşamasında oluyor 4. 5. Gün diye biliyorum kuzum, taze transferde iğne etkisi olabiliyorBenimki 3. Gündü kuzum işte oda garip yanı ikiz mi kuzum senin
10 gün sürüyormuş canımAaa evet evet taze transfer oviterelle vuruldum ama üzerinden 8 gün geçti etksii olabilir mi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?