- 19 Ocak 2021
- 2.023
- 3.362
- 83
- 35
Dene bakalım bulacağız elbet bir yolunu, biraz deneme yanılma yöntemi gerektiriyorBen geç kahvaltı yapıyorum ya ona da dikkat edeyim kalkıyorum dönüp duruyorum yataktadeneyeyim bakalım canım sıkıldı baya
SüperAhhh canım cok sagol ıyıyım cok şükürkahbaltımı yaptım sakinim bugun tesekkur ederim
Evet daha külfetli olur cünkü bitmiyor genel olarak trendyol e bebekten aldık galiba cogumuz ben biraz civile de gitmistim ordan da aldm canımbirde halen hiç bişey almadım ben sizi takipteyim favorilere ekliyorum aldıklarınızı bi cesaret edemiyorum almaya sanırım 32den sonra alacağım ben herşeyi inşallah yetişir aslında öyle daha külfetli olacak ama bilemedim şuanda sadece örülen yelekler hırka ve battaniye var kıyafetleri en çok nerden getirtiyosunuz trendyol e bebek mi yoksa başka sayfalardan mı getiripte kumaş kalitesini beğendiklerinizi yazabilirmisnz farklı bi sayfaysa
Amin valla canım inşallahGunaydinlar
Evet eskisi gibi uykular oturmalar kalmadı dinleenirken bile ağrı oluyor dün benim kasığımda bir sancı girdi öylece kaldım bir kaç saniye sürdü korkuttu bayağı beni
Hayırlısıyla kucaklarimiz alalım da ins.
Ay inşallah kuzumDene bakalım bulacağız elbet bir yolunu, biraz deneme yanılma yöntemi gerektiriyorüzme kendini 2 3 güne çözeriz birlikte
Ay ben bide günde 2 alıyorum yaa füze gibi olmam lazım ozaman ama yok. Allah yardım etsin hepimizeGünaydın Canım
Geçmiş olsun zor valla bu arada eğer magnezyum ilacını gündüz içenler varsa gece yatmadan önce için daha etkili kesinlikle farkediyor.
Genel itibari ile uyuyorum gün boyu masa başı oturduğum için herhalde yorgunluktan uyuyorum arada yapıyor benim uykusuzluk. Ama dün baya ağrım oldu aşağıya çok baskı yapıyor arada bıçak gibi saplanıyor karnım taş gibi oluyor.
YaaaYok yavrum nerde uyku ya tuvalete kalkiyorum uykum kaciyor ya da agrim var dün sanciyla kitlendim gün boyu ayaga kalkarken felan hep agrim oldu gecede sagimdan soluma dönerken resmen kasıklarm agriyor idrar yolu enfeksiyonu mu var yoksa rahim mi büyüyor noluyor anlamafm ama kasıklarm cok hassas yarın kontrol var bakalim nolcak
2 en fazla 3 yastık ama daha nereme koyamKuzum yastık sayını mı arttıran acaba hafif böyle oturur gibi pozisyonlar var ya gebeler için uykuda belki biraz rahatlatır
Ben ne zaman inlesem almadın şu yastığı şimdiden sonra alsan nolcak diyo benimki deGünaydın yavrum ben hamile yastığı aldım dün valla yoksa yatak yastık dolu sabah savaş alanı gibi onu bir tarafa diğerini diğer tarafa fırlatmışım gitmiş ve asla verimli uyku yok yanlarımın ağrısından bir o yana bir bu yana. Eşim gece kaçmış yataktan ne yapayım ne tarafa dönsem yastık diyorparmak konusuna gelince şeker ölçümü yaptığım parmaklarım ikinci boğumdan itibaren müthiş ağrıyor sabahları kalktığımda. Senin gibi uyuşma vs yok ama kitlenmiş gibi ağrı var sağ elim öyle değil ama sol parmaklarım komple öyle. Yani durumlar biraz sıkıntılı
Zaten altı aydan sonra almış alanlar bu yastığı ben almam ya diyordum ama dün aldım artıkBen ne zaman inlesem almadın şu yastığı şimdiden sonra alsan nolcak diyo benimki de2 3 yastık en fazla da olmuyo işte yaa. Seninki demektendir kuzum ozamn geçer inşallahh o. İnşallah geçer vallahi yaa
Birşey olmaz cnm akşamları kuru kayısıyı ikiye böl iki üc tanesini suya köy sabah suyu ile kayisiyi ye aç karnına tuvalete cokk rahat çıkarsın çünkü kabızlık kaçınılmaz hep oluyor dupastin içmekte devamlı olmuyor bak dene ben böyle aylar geçirdim çok rahattimGünaydın kızlar.
Gece iyiydi, güzel güzel uyudum da şimdi biraz zorlandım tuvalette.
İnşallah bebeklerim benimledir.
Özellikle biyer batışıyo kaşımıyorum hiç ama sanki bişe batıyor gibi. Bi de yağlanmayı azalttım havalar soğuyunca. Çünkü göbeğim açık gezemiyorum sürdükten sonra üşüyorumBir de benim gibi karnı hatır hatır kaşınan var mı
Ben yağlayıp kapatıyorum bayadır bütün tshirtlerim battı artıkÖzellikle biyer batışıyo kaşımıyorum hiç ama sanki bişe batıyor gibi. Bi de yağlanmayı azalttım havalar soğuyunca. Çünkü göbeğim açık gezemiyorum sürdükten sonra üşüyorum
Günaydın canım o hiç etki etmiyor emin ol. Neler yaşandı da bebişler tutundu burada. Sen sadece hayırlısına odaklan kuzum o tutacaksa inan hiçbirşey engel olamaz. Ya varis çek sürekliGünaydın kızlar.
Gece iyiydi, güzel güzel uyudum da şimdi biraz zorlandım tuvalette.
İnşallah bebeklerim benimledir.
Benim d egemen hemen ozamanlar başladı merak etme yavrum odur budur çekiyorum zaten de iyice azdı artık. Sanki o ayaklar kaburgalarımın altına girmeye çalışıyor baskı ağrı ondan. Hareketsizlik desen çok hareketsiz geçirdiğim söylenemez süreçlerimi çıktım yürüdüm alışveriş yaptım yemeğe çıktım evde de hep yatmıyorum. Ha şu doğru uzun süre oturunca tabi kaburgam fena oluyo ama hareket etsem de gecesinde değişen bişe yok. Sanırım biz biraz da ondan romatizmal hastalıklar felaket geçiriyorGünaydınn kızlarrr
Bu durum bende tam 1 ay sürdü ve çok alakasız haftalarda 15 te başlamıştı. Ve her gün ağlıyordum acıdan çok zordu gerçekten ne oturuyosun ne yatıyorsun sağa sola bakamıyodum şiddetli batıyordu ve kasılma giriyordu vücuduma bebeğe birşey olacak korkusu vs derken geçti. Şimdi de ara sıra ortaya çıkıyor kısa süreli ama ben sürekli dışarıdayım hep yürüyorum sağa sola gidiyorum çok hareketliyim. O ağrı zamanları kanamam olmustu ve öncesinde de bulantı vardı sürekli yatıyordum hareketsizlikten diye de düşünmüştüm. Şuan çok şükür iyiyim maşallah. Benm de dizlerimde eklem romatizması var sızlıyor şuan yağmur gelecek sanırm yagmurdan bir gün önce belirir
bende aynı durumdayım canım aynı ağrılar idrar tahlili verdim cuma günü o da temiz çıktı sanırım bebek büyüdüğü için oluyor bunlarYok yavrum nerde uyku ya tuvalete kalkiyorum uykum kaciyor ya da agrim var dün sanciyla kitlendim gün boyu ayaga kalkarken felan hep agrim oldu gecede sagimdan soluma dönerken resmen kasıklarm agriyor idrar yolu enfeksiyonu mu var yoksa rahim mi büyüyor noluyor anlamafm ama kasıklarm cok hassas yarın kontrol var bakalim nolcak
Ne bilim ya boşa verilmiş gibi gelecek şimdiZaten altı aydan sonra almış alanlar bu yastığı ben almam ya diyordum ama dün aldım artıkinşallah geçer yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?