Arada kasınma tutuyor beni deBir de benim gibi karnı hatır hatır kaşınan var mı
Olmus olmusOlmuş mu bakalım
Olmuş28+1
tam bunu yazdımBir de benim gibi karnı hatır hatır kaşınan var mı
İki gündür var bende de sinir bozucu şu an daha da gerildiğim konu şekerim 156 çıktı ilk defaArada kasınma tutuyor beni de
Yaa benimde iki gündür yağlıyorum ama bana mısın demiyortam bunu yazdımbenimde iki gündür çok kaşınıyor
Günaydınn kızlarrrGünaydın kızlar hepimizde genel durum bozuluyor galiba. Varmı aranızda Bn hâlâ eskisi gibi pamuk gibi uyudum diyen
Yatarken kaburga batmasıyla dön dön zar zor dalmışım bütün gece ağrıdan kıvdandım sırtım belim kaburgalarım elim, inleye inleye Bi o yana döndüm bir bu yana. Elimin 3 parmağı yine yok upuyuşuk ne bişe tutabilşyorum şuan ne his var gün içinde bir tık açılsada sabahları yok. Karpal tünel bu %100 eminim hem gebelik hem ikiz olması hem romatizmal hastalık varlığı tetikliyormuş. Doğumdan sonra geçerse ne ala bazen geçiyormuş ne yapacağımı bilemedim vallahi daha da zaman var
Ben de hamile yastıgını almıştım ağrı zamanlarımda ama onunla yatınca kaskatı kalkıyorum. Gecen gün yine bi yatayım dedim yok heryerm tutuluyor o yastıkla ben anlamadm o kdr para verdim napıcam ben bunu şimdi kocaman zatenGünaydın yavrum ben hamile yastığı aldım dün valla yoksa yatak yastık dolu sabah savaş alanı gibi onu bir tarafa diğerini diğer tarafa fırlatmışım gitmiş ve asla verimli uyku yok yanlarımın ağrısından bir o yana bir bu yana. Eşim gece kaçmış yataktan ne yapayım ne tarafa dönsem yastık diyorparmak konusuna gelince şeker ölçümü yaptığım parmaklarım ikinci boğumdan itibaren müthiş ağrıyor sabahları kalktığımda. Senin gibi uyuşma vs yok ama kitlenmiş gibi ağrı var sağ elim öyle değil ama sol parmaklarım komple öyle. Yani durumlar biraz sıkıntılı
BenBir de benim gibi karnı hatır hatır kaşınan var mı
Aynen çatlama belirtisi olduğunu biliyorumBenkaşınması çatlayacagı anlamına geliyor dedi bi arkadasım o kdr yağlıyorum ki yine kaşınıyo ama cilt üzernden kaşıma kuzum ben de dokuna dokuna kaşıyorum kıyafet üstünden ama bi yola yola kaşıyasım var
Eveeet daha sabah düşündüm çatlayacak mı acaba diye kremi sürmeyi bıraktım ondan mı oluyor diye falanBir de benim gibi karnı hatır hatır kaşınan var mı
Ne yedin öğünde kuzum tokluk sanırım bu kahvaltı tokluğu muİki gündür var bende de sinir bozucu şu an daha da gerildiğim konu şekerim 156 çıktı ilk defa
Evet kahvaltı tokluğu peynir zeytin yumurta yeşillik iki dilim ekmek yedim…Ne yedin öğünde kuzum tokluk sanırım bu kahvaltı tokluğu mu
Bende çatlayacak heralde diyorum yavrumEveeet daha sabah düşündüm çatlayacak mı acaba diye kremi sürmeyi bıraktım ondan mı oluyor diye falan
Ahhh canım cok sagol ıyıyım cok şükürNasıl oldun yavrum ?
Ekmeği tek dilim dene yarın istersen. Benim de bugün 165 çıktı 2. Dilim yüzünden. Üzme kendini bebeklerin insülin ihtiyacı arttıkça bunu yaşıyoruzEvet kahvaltı tokluğu peynir zeytin yumurta yeşillik iki dilim ekmek yedim…
Winter is comingBende çatlayacak heralde diyorum yavrum
Sevindim kuzumAhhh canım cok sagol ıyıyım cok şükürkahbaltımı yaptım sakinim bugun tesekkur ederim
Ben geç kahvaltı yapıyorum ya ona da dikkat edeyim kalkıyorum dönüp duruyorum yataktaEkmeği tek dilim dene yarın istersen. Benim de bugün 165 çıktı 2. Dilim yüzünden. Üzme kendini bebeklerin insülin ihtiyacı arttıkça bunu yaşıyoruzBi de alakası var mı bilmiyorum ama 3 Dr da kalktıktan sonra 1 saat içinde kahvaltını yapmış ol dedi 7 de kalkıyorum ilaç içiyorum 7.30 kahvaltı böyle takılıyorum... Uyursam da yükseliyor onu farkettim Bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?