Günaydın kızlar benimde 2-3gündür ağrılarım var sırtım çok ağrıyor ne yana yatacağımı bilemiyorum birde iki gündür karnım çok kaşınıyor mustelanın kremini kullanıyorum günde iki kez ama sanırım yetmiyor bide ekstra yağ alayım diyorum ne kullanıyosunuz bio oil kullanan varmı

birde halen hiç bişey almadım ben sizi takipteyim favorilere ekliyorum aldıklarınızı bi cesaret edemiyorum almaya sanırım 32den sonra alacağım ben herşeyi inşallah yetişir aslında öyle daha külfetli olacak ama bilemedim şuanda sadece örülen yelekler hırka ve battaniye var kıyafetleri en çok nerden getirtiyosunuz trendyol e bebek mi yoksa başka sayfalardan mı getiripte kumaş kalitesini beğendiklerinizi yazabilirmisnz farklı bi sayfaysa

Günaydınn kızlarrr
Bu durum bende tam 1 ay sürdü ve çok alakasız haftalarda 15 te başlamıştı. Ve her gün ağlıyordum acıdan çok zordu gerçekten ne oturuyosun ne yatıyorsun sağa sola bakamıyodum şiddetli batıyordu ve kasılma giriyordu vücuduma bebeğe birşey olacak korkusu vs derken geçti. Şimdi de ara sıra ortaya çıkıyor kısa süreli ama ben sürekli dışarıdayım hep yürüyorum sağa sola gidiyorum çok hareketliyim. O ağrı zamanları kanamam olmustu ve öncesinde de bulantı vardı sürekli yatıyordum hareketsizlikten diye de düşünmüştüm. Şuan çok şükür iyiyim maşallah. Benm de dizlerimde eklem romatizması var sızlıyor şuan yağmur gelecek sanırm yagmurdan bir gün önce belirir

Ben de hamile yastıgını almıştım ağrı zamanlarımda ama onunla yatınca kaskatı kalkıyorum. Gecen gün yine bi yatayım dedim yok heryerm tutuluyor o yastıkla ben anlamadm o kdr para verdim napıcam ben bunu şimdi kocaman zaten Son ayımda belki işe yarar umuduyla tutuyorum yoksa yıkayıp paketleyip letgo

Bir de benim gibi karnı hatır hatır kaşınan var mı
Ben kaşınması çatlayacagı anlamına geliyor dedi bi arkadasım o kdr yağlıyorum ki yine kaşınıyo ama cilt üzernden kaşıma kuzum ben de dokuna dokuna kaşıyorum kıyafet üstünden ama bi yola yola kaşıyasım var

Aynen çatlama belirtisi olduğunu biliyorum Kaşımamaya çalışıyorum ama çıldırtıyor

Evet kahvaltı tokluğu peynir zeytin yumurta yeşillik iki dilim ekmek yedim…
Ekmeği tek dilim dene yarın istersen. Benim de bugün 165 çıktı 2. Dilim yüzünden. Üzme kendini bebeklerin insülin ihtiyacı arttıkça bunu yaşıyoruz Bi de alakası var mı bilmiyorum ama 3 Dr da kalktıktan sonra 1 saat içinde kahvaltını yapmış ol dedi 7 de kalkıyorum ilaç içiyorum 7.30 kahvaltı böyle takılıyorum... Uyursam da yükseliyor onu farkettim Bi de

Ben geç kahvaltı yapıyorum ya ona da dikkat edeyim kalkıyorum dönüp duruyorum yatakta deneyeyim bakalım canım sıkıldı baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…