Gunaydinlar
Evet eskisi gibi uykular oturmalar kalmadı dinleenirken bile ağrı oluyor dün benim kasığımda bir sancı girdi öylece kaldım bir kaç saniye sürdü korkuttu bayağı beni
Hayırlısıyla kucaklarimiz alalım da ins.

Günaydın Canım
Geçmiş olsun zor valla bu arada eğer magnezyum ilacını gündüz içenler varsa gece yatmadan önce için daha etkili kesinlikle farkediyor.
Genel itibari ile uyuyorum gün boyu masa başı oturduğum için herhalde yorgunluktan uyuyorum arada yapıyor benim uykusuzluk. Ama dün baya ağrım oldu aşağıya çok baskı yapıyor arada bıçak gibi saplanıyor karnım taş gibi oluyor.

Yok yavrum nerde uyku ya tuvalete kalkiyorum uykum kaciyor ya da agrim var dün sanciyla kitlendim gün boyu ayaga kalkarken felan hep agrim oldu gecede sagimdan soluma dönerken resmen kasıklarm agriyor idrar yolu enfeksiyonu mu var yoksa rahim mi büyüyor noluyor anlamafm ama kasıklarm cok hassas yarın kontrol var bakalim nolcak

Kız Allah seni niye aglıyorsun kendinde biliyorsn iste uzuldukce daha da artmıstır senin normalde seker var mıydı yoksa gebelik sekerimi hem insülin 4ünite yapıyorsun cok cok az onda ne var
Gebelik kuzu ay hormonlar işte tavan yaptı hem bu kadar aç kalıyorum hem düşmüyor öleyim mi ben diye diye ağladım şimdi komik geliyo tabi de

Kuzum yediğim her şeyi 1 haftadır not alıyordum ben, diyetisyen nelerin yükselttiğini buldu ordan. Sabah ekmeği 1 dilime düşürdü misal, çorbalar 1 kepçe olacak full ch olduğu için. Sen de yaz istersen yanına kan şekeri değerlerini de yazarsın neyin yükselttiğini bulursun böylece. Yoğurt bile kaşık hesabı yiyorum 4 kaşık onda da ch varmış çünkü.
Meyveyi asla tek yeme 1 meyve yanında 2 ceviz ya da 2 yk yoğurt ya da 1 çb süt falan dedi

Kuzum yastık sayını mı arttıran acaba hafif böyle oturur gibi pozisyonlar var ya gebeler için uykuda belki biraz rahatlatır

Gebelik kuzu ay hormonlar işte tavan yaptı hem bu kadar aç kalıyorum hem düşmüyor öleyim mi ben diye diye ağladım şimdi komik geliyo tabi de
Hey Allah ım ama haklisin biseyde diyemiyorum hormonlar etkiliyor yediklerine dikkat ediyorsun ama iste yürüyüs yapamadigin icinde etkileniyordur sekerin senin canım hepimiz evde hantallastk gerci kimse cıkmıyor korkudan da cogu gitti azı kaldı annesi sabret az daha sık disini

Öyle kuzum yaa 29 dedim bugün itibariyle son 11 hafta bakalım çoğu bitti azı kaldı... Sağ salim kavuşalım inşallah

Ayy dün bende öyleydim kitlendim kaldm öyle gun boyu da döndükce kalktikca devam etti anlamadm neyin nesiydi ama tırstm valla

Zaten öyle benimde kuzum kaşık hesabı yazdı. Belki ekmek fazla olabilir onu da kendi yazdı yani. Şu ana kadar sorun yoktu. Şu iki gündür yüksek çıkıyor. Meyveyi bana da tek vermedi ama ben tek yiyorum ondan mı acaba ama verdiği üç porsiyon iken ben iki öğün yiyorum genelde. Yanında yoğurt var meyvelerinde ben çoğu zaman yemiyorum. Şu hale bak ya bir kaşığın hesabını yapar olduk bence yükseleceği varsa yükseliyor. Zaten benim ne yediğimi kaç kaşık olduğunu diyetisyen tek tek yazdı. Bazen saatler aksıyor o var ama makine değilim yani

Canım ben dahiliyede calısırken hastalara ara ögün dagitilirdi mutlaka meyve ya yogurt ya da sütle ya da ayranla verilirdi o onu dengeliyormus

Meyveyi 2 ye indirmen sorun değil kuzu, başka bir ara öğünde de grissini falan yersin muadil bir şey olur muhakkak. Ama meyveyi tek yeme kadının en net tavrı buna oldu gözlerini kocaman aça aça dedi.

Günaydın yavrum ben hamile yastığı aldım dün valla yoksa yatak yastık dolu sabah savaş alanı gibi onu bir tarafa diğerini diğer tarafa fırlatmışım gitmiş ve asla verimli uyku yok yanlarımın ağrısından bir o yana bir bu yana. Eşim gece kaçmış yataktan ne yapayım ne tarafa dönsem yastık diyor parmak konusuna gelince şeker ölçümü yaptığım parmaklarım ikinci boğumdan itibaren müthiş ağrıyor sabahları kalktığımda. Senin gibi uyuşma vs yok ama kitlenmiş gibi ağrı var sağ elim öyle değil ama sol parmaklarım komple öyle. Yani durumlar biraz sıkıntılı

Meyveyi 2 ye indirmen sorun değil kuzu, başka bir ara öğünde de grissini falan yersin muadil bir şey olur muhakkak. Ama meyveyi tek yeme kadının en net tavrı buna oldu gözlerini kocaman aça aça dedi.
Yaa o zaman buna dikkat edeyim son zamanlar hep tek yedim çünkü aman dedim canım yoğurt istemeyince. Sağ ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…