Günaydın CanımGünaydın kızlar hepimizde genel durum bozuluyor galiba. Varmı aranızda Bn hâlâ eskisi gibi pamuk gibi uyudum diyen
Yatarken kaburga batmasıyla dön dön zar zor dalmışım bütün gece ağrıdan kıvdandım sırtım belim kaburgalarım elim, inleye inleye Bi o yana döndüm bir bu yana. Elimin 3 parmağı yine yok upuyuşuk ne bişe tutabilşyorum şuan ne his var gün içinde bir tık açılsada sabahları yok. Karpal tünel bu %100 eminim hem gebelik hem ikiz olması hem romatizmal hastalık varlığı tetikliyormuş. Doğumdan sonra geçerse ne ala bazen geçiyormuş ne yapacağımı bilemedim vallahi daha da zaman var
Yok yavrum nerde uyku ya tuvalete kalkiyorum uykum kaciyor ya da agrim var dün sanciyla kitlendim gün boyu ayaga kalkarken felan hep agrim oldu gecede sagimdan soluma dönerken resmen kasıklarm agriyor idrar yolu enfeksiyonu mu var yoksa rahim mi büyüyor noluyor anlamafm ama kasıklarm cok hassas yarın kontrol var bakalim nolcakGünaydın kızlar hepimizde genel durum bozuluyor galiba. Varmı aranızda Bn hâlâ eskisi gibi pamuk gibi uyudum diyen
Yatarken kaburga batmasıyla dön dön zar zor dalmışım bütün gece ağrıdan kıvdandım sırtım belim kaburgalarım elim, inleye inleye Bi o yana döndüm bir bu yana. Elimin 3 parmağı yine yok upuyuşuk ne bişe tutabilşyorum şuan ne his var gün içinde bir tık açılsada sabahları yok. Karpal tünel bu %100 eminim hem gebelik hem ikiz olması hem romatizmal hastalık varlığı tetikliyormuş. Doğumdan sonra geçerse ne ala bazen geçiyormuş ne yapacağımı bilemedim vallahi daha da zaman var
Gebelik kuzuKız Allah seni niye aglıyorsun kendinde biliyorsn iste uzuldukce daha da artmıstır senin normalde seker var mıydı yoksa gebelik sekerimi hem insülin 4ünite yapıyorsun cok cok az onda ne var
Kuzum yediğim her şeyi 1 haftadır not alıyordum ben, diyetisyen nelerin yükselttiğini buldu ordan. Sabah ekmeği 1 dilime düşürdü misal, çorbalar 1 kepçe olacak full ch olduğu için. Sen de yaz istersen yanına kan şekeri değerlerini de yazarsın neyin yükselttiğini bulursun böylece. Yoğurt bile kaşık hesabı yiyorum 4 kaşık onda da ch varmış çünkü.Günaydın kuzum. Ah ya çok kötü bir şey buBenimde iki gündür yüksek çıkıyor moralim bozuk o yüksek çıktıkça moralim bozluyor ve daha yüksek çıkıyor Aşıya mı stres oldum ne oldu diyorum ama sanki ne yapsan boş gibi
Kuzum yastık sayını mı arttıran acaba hafif böyle oturur gibi pozisyonlar var ya gebeler için uykuda belki biraz rahatlatırGünaydın kızlar hepimizde genel durum bozuluyor galiba. Varmı aranızda Bn hâlâ eskisi gibi pamuk gibi uyudum diyen
Hey Allah ım ama haklisin biseyde diyemiyorum hormonlar etkiliyor yediklerine dikkat ediyorsun ama iste yürüyüs yapamadigin icinde etkileniyordur sekerin senin canım hepimiz evde hantallastk gerci kimse cıkmıyor korkudan da cogu gitti azı kaldı annesi sabret az daha sık disiniGebelik kuzuay hormonlar işte tavan yaptı hem bu kadar aç kalıyorum hem düşmüyor öleyim mi ben diye diye ağladım şimdi komik geliyo tabi de
Öyle kuzum yaa 29 dedim bugün itibariyle son 11 hafta bakalımHey Allah ım ama haklisin biseyde diyemiyorum hormonlar etkiliyor yediklerine dikkat ediyorsun ama iste yürüyüs yapamadigin icinde etkileniyordur sekerin senin canım hepimiz evde hantallastk gerci kimse cıkmıyor korkudan da cogu gitti azı kaldı annesi sabret az daha sık disini
Ayy dün bende öyleydim kitlendim kaldm öyle gun boyu da döndükce kalktikca devam etti anlamadm neyin nesiydi ama tırstm vallaGunaydinlar
Evet eskisi gibi uykular oturmalar kalmadı dinleenirken bile ağrı oluyor dün benim kasığımda bir sancı girdi öylece kaldım bir kaç saniye sürdü korkuttu bayağı beni
Hayırlısıyla kucaklarimiz alalım da ins.
Oh iyi masallah hepimiz saglikla sihhatle kavusalim insallah senin takvim nereye gitti kizzÖyle kuzum yaa 29 dedim bugün itibariyle son 11 hafta bakalımçoğu bitti azı kaldı... Sağ salim kavuşalım inşallah
Zaten öyle benimde kuzum kaşık hesabı yazdı. Belki ekmek fazla olabilir onu da kendi yazdı yani. Şu ana kadar sorun yoktu. Şu iki gündür yüksek çıkıyor. Meyveyi bana da tek vermedi ama ben tek yiyorum ondan mı acaba ama verdiği üç porsiyon iken ben iki öğün yiyorum genelde. Yanında yoğurt var meyvelerinde ben çoğu zaman yemiyorum. Şu hale bak ya bir kaşığın hesabını yapar oldukKuzum yediğim her şeyi 1 haftadır not alıyordum ben, diyetisyen nelerin yükselttiğini buldu ordan. Sabah ekmeği 1 dilime düşürdü misal, çorbalar 1 kepçe olacak full ch olduğu için. Sen de yaz istersen yanına kan şekeri değerlerini de yazarsın neyin yükselttiğini bulursun böylece. Yoğurt bile kaşık hesabı yiyorum 4 kaşık onda da ch varmış çünkü.
Meyveyi asla tek yeme 1 meyve yanında 2 ceviz ya da 2 yk yoğurt ya da 1 çb süt falan dedi
Hiç yapmamış olabilirim yaaOh iyi masallah hepimiz saglikla sihhatle kavusalim insallah senin takvim nereye gitti kizz
Canım ben dahiliyede calısırken hastalara ara ögün dagitilirdi mutlaka meyve ya yogurt ya da sütle ya da ayranla verilirdi o onu dengeliyormusZaten öyle benimde kuzum kaşık hesabı yazdı. Belki ekmek fazla olabilir onu da kendi yazdı yani. Şu ana kadar sorun yoktu. Şu iki gündür yüksek çıkıyor. Meyveyi bana da tek vermedi ama ben tek yiyorum ondan mı acaba ama verdiği üç porsiyon iken ben iki öğün yiyorum genelde. Yanında yoğurt var meyvelerinde ben çoğu zaman yemiyorum. Şu hale bak ya bir kaşığın hesabını yapar oldukbence yükseleceği varsa yükseliyor. Zaten benim ne yediğimi kaç kaşık olduğunu diyetisyen tek tek yazdı. Bazen saatler aksıyor o var ama makine değilim yani
Meyveyi 2 ye indirmen sorun değil kuzu, başka bir ara öğünde de grissini falan yersin muadil bir şey olur muhakkak. Ama meyveyi tek yeme kadının en net tavrı buna oldu gözlerini kocaman aça aça dedi.Zaten öyle benimde kuzum kaşık hesabı yazdı. Belki ekmek fazla olabilir onu da kendi yazdı yani. Şu ana kadar sorun yoktu. Şu iki gündür yüksek çıkıyor. Meyveyi bana da tek vermedi ama ben tek yiyorum ondan mı acaba ama verdiği üç porsiyon iken ben iki öğün yiyorum genelde. Yanında yoğurt var meyvelerinde ben çoğu zaman yemiyorum. Şu hale bak ya bir kaşığın hesabını yapar oldukbence yükseleceği varsa yükseliyor. Zaten benim ne yediğimi kaç kaşık olduğunu diyetisyen tek tek yazdı. Bazen saatler aksıyor o var ama makine değilim yani
Günaydın yavrum ben hamile yastığı aldım dün valla yoksa yatak yastık dolu sabah savaş alanı gibi onu bir tarafa diğerini diğer tarafa fırlatmışım gitmiş ve asla verimli uyku yok yanlarımın ağrısından bir o yana bir bu yana. Eşim gece kaçmış yataktan ne yapayım ne tarafa dönsem yastık diyorGünaydın kızlar hepimizde genel durum bozuluyor galiba. Varmı aranızda Bn hâlâ eskisi gibi pamuk gibi uyudum diyen
Yaa o zaman buna dikkat edeyim son zamanlar hep tek yedim çünkü aman dedim canım yoğurt istemeyince. Sağ olMeyveyi 2 ye indirmen sorun değil kuzu, başka bir ara öğünde de grissini falan yersin muadil bir şey olur muhakkak. Ama meyveyi tek yeme kadının en net tavrı buna oldu gözlerini kocaman aça aça dedi.
Ah kuzum sağ olun dikkat edeyim yemeyi bırakmıştım açıkçasıCanım ben dahiliyede calısırken hastalara ara ögün dagitilirdi mutlaka meyve ya yogurt ya da sütle ya da ayranla verilirdi o onu dengeliyormus
Hayırlı olsunOlmuş mu bakalım
Olmuş28+1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?