İlk başlarda kız aşağıdaydı. En son doktor ikisinin kafa aşağıda ayaklar yukarıda dedi benim kaburgalarım kıralacak gibi oluyor onanmış. Ama yerleşim yeri öyle okey de bazen Bayaa yer değiştiriyor bunlar ben görüyorum elim karnımdaydı bildiğin takla attı kolu bacağı hissettim sağdan sola geçti sabit kalmıyo lar yani. Anlamadım bişe. Kazasız belasız hayırlısıyla gelse günlerimiz

İnşallah kuzum inşallah

Ahh kollaarr bacaklar oynadıkca ınsan nasıl mutlu oluyor bırde senın 2 tane rabbımm saglıkla kavustursun ınsallahh

Yaa erkekler sevmiyor ben bitteri normalde de çok severim. Afiyet olsun kuzum

Kızlarımmm hedıyelıklerını kendılerı yapmak isteyenlere kutu alternatıf cok iyi
Icıne tek ıcım lık kahve 1 tane cıkolata veya sabun vs koyup ıkram edebilirsiniz uzerıınıde ya naturel rafya yada halat ipi gını olan kahverengı ıpler var

Kızlarrr ZEYNEPP5555 Kilya ve bılen varsa arkadaslar sızce bu fanlı Isıtıcı dan alsam nasıl olur bebbegınyıkamaya baslamadan evel ortamı ısıtmak ıcın ve yatakodamda ayrıyeten yatmadan ekstra ısıtmak ıcın
Bızım evın en sonunda yatak odası duruyor kombı sıcaklıgı tum petek sonrası en son oraya geldıgınden dolayı yatak odam bı tık daha serın oluyor

Ay kuzum hiç bilgim yok bence gerek olmaz ama yine de evinin durumuna göre karar vermelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…