- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Öyle valla hersey onlar icin Allah ım hayırlısıyla sag salim bi karsımıza alsak valla dünya gözüyle görsek ohh dicem artikInsan tabıı tedırgın oluyorr sımsı buda nerden cıktı dıo ama sonra onunla yasamayada alısıyor beee
Herseuy bebeklerımızzz ıcın
Oohhh ınsallahhh kuzummmÖyle valla hersey onlar icin Allah ım hayırlısıyla sag salim bi karsımıza alsak valla dünya gözüyle görsek ohh dicem artik
Haha o bacakları nasıl bükmüş kasıkları pelvisi ağrımadan
Baska hamileleri gorunce benHaha o bacakları nasıl bükmüş kasıkları pelvisi ağrımadan
İlk başlarda kız aşağıdaydı. En son doktor ikisinin kafa aşağıda ayaklar yukarıda dedi benim kaburgalarım kıralacak gibi oluyor onanmış. Ama yerleşim yeri öyle okey de bazen Bayaa yer değiştiriyor bunlar ben görüyorum elim karnımdaydı bildiğin takla attı kolu bacağı hissettim sağdan sola geçti sabit kalmıyo lar yani. Anlamadım bişe. Kazasız belasız hayırlısıyla gelse günlerimizKuzum senın bı kız bı erkek ya kız asagıda oluyor dıyorlar ya acaba ondan mı senınkıde cogu kız bebek bekleyenlerle konusunca hep aynı sıkayetlerı oluyor
Bırde dr a gıdınce bı sorunsanıza bebegın ayakalrı asagdamı dıe benımkı oyleymıs bızde ona baglıyoruz bu durumu
İnşallah kuzum inşallahAynen hic bu agrilar varken gitmedim bi fikir alirim en azindan amaYasamademek123 de ayni seyleri söyleyince biraz rahatladm sadece erken basladi diye dusundum tek gebelik cok asırı almadm kilo normal aldm diye dusundum ama anlamadm insallah iyi olsunda bebis hayirlisiyla
Ahh kollaarr bacaklar oynadıkca ınsan nasıl mutlu oluyor bırde senın 2 taneİlk başlarda kız aşağıdaydı. En son doktor ikisinin kafa aşağıda ayaklar yukarıda dedi benim kaburgalarım kıralacak gibi oluyor onanmış. Ama yerleşim yeri öyle okey de bazen Bayaa yer değiştiriyor bunlar ben görüyorum elim karnımdaydı bildiğin takla attı kolu bacağı hissettim sağdan sola geçti sabit kalmıyo lar yani. Anlamadım bişe. Kazasız belasız hayırlısıyla gelse günlerimiz
Amin cümlemizi inşallahAhh kollaarr bacaklar oynadıkca ınsan nasıl mutlu oluyor bırde senın 2 tanerabbımm saglıkla kavustursun ınsallahh
Masallah Allah mutlulugunuz daim etsin insallah canım benim
Aminn cumlemızın kuzum ınsallahhMasallah Allah mutlulugunuz daim etsin insallah canım benim
Ohh maşallahh
Ohh maşallahh
Yaa erkekler sevmiyor ben bitteri normalde de çok severim. Afiyet olsun kuzumYaaa bıtteerr benım bı parcam onu saymıyorum kuzum yıllardır kahvem ve bıtterım olmazsa olmazım
Hatta esımle onunla ılgılı nısanlı ıken anımız var
Bogazturu yapıcaktık saatını beklıyorduk
Esım ozaman bufeye gıdıyordu bısey ısterım sın demsıtı bende ozaman bıtter alır mıısn demıstım
Oda ney bıhter mı felan demıstı o ney demıstı
Orada bı amcada esıme döndu dedı kı
Oglum gıt sen soyle onlar sana verır
Esımde ozaman tanısmıstı benım bıtterlerımle
Benım kacamak dedıgım 1 kac ruffles
Bir kere sırt üstü yatmış olmazzz
Ay kuzum hiç bilgim yok bence gerek olmaz ama yine de evinin durumuna göre karar vermelisinKızlarrrSimtech KM-1715 UZAKTAN KUMANDALI VE SAĞ-SOL HAREKETLİ ISITICI - Fiyatı, Yorumları
Simtech KM-1715 UZAKTAN KUMANDALI VE SAĞ-SOL HAREKETLİ ISITICI yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl ZEYNEPP5555 Kilya ve bılen varsa arkadaslar sızce bu fanlı Isıtıcı dan alsam nasıl olur bebbegınyıkamaya baslamadan evel ortamı ısıtmak ıcın ve yatakodamda ayrıyeten yatmadan ekstra ısıtmak ıcın
Bızım evın en sonunda yatak odası duruyor kombı sıcaklıgı tum petek sonrası en son oraya geldıgınden dolayı yatak odam bı tık daha serın oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?