Dr mi yok anlamadm iptal dedi 182 esimde nobetci yarin bi bakıcak gelirken sekreter bana ugrayın demis ne is anlamadm inan
Neyin nesiymiş bu yaa. Dur sen aklına kötü bişey getirme en olmadı orda doktorun varmış ona gidersin bişey çıkmaz Allahın izniyle korkma ama için Bi rahat eder

Neyin nesiymiş bu yaa. Dur sen aklına kötü bişey getirme en olmadı orda doktorun varmış ona gidersin bişey çıkmaz Allahın izniyle korkma ama için Bi rahat eder
En olmadi öyle yapıcam inan bazen cok iyiyim agriyor ama idare ediyorum ama simdi bi lavoboya kalkacaktm canımdan can gitti resmen anlamadm bir anda baslayıp boyle olması normal mi

evett bendim kız gittim sandaletle yazdım sana diyede hatırlıyorum
Yaa bak sneın dedıgını unutmamısım demekkı ama dedıgını unutmusum o detayı yada bazen gözumuzden kacıyor ya msjlar
Ben hamıle cekımı ıcınde elbısmeın altına giydim
Beyaz elbıse beyaz sandalet hatta giyerken bıle aklıma geldı ozaman

En olmadi öyle yapıcam inan bazen cok iyiyim agriyor ama idare ediyorum ama simdi bi lavoboya kalkacaktm canımdan can gitti resmen anlamadm bir anda baslayıp boyle olması normal mi
Bak bende de demiştim ya vaginaya baskı ağrı oluyor. Ani hareketlerle ne bilim zorlamayla falan daha çok gerçekten kötü Bi his elim direk oraya gidiyo tutasım geliyo. Bunu tabiki ben de gidince söyleyeceğim doktora bilsin ama artan hormonlar bebeklerin aşağıya yaptığı baskı bu dönemde bu ağrıyı normal düşğndürtüyo bana. Ama bilemeyiz elbet. Çok da korkma istrahatine bak dik ayaklarını yukarı daha var randevu zamanına senin bu arada Bi doktora da görün hep için rahat eder napcan

İnsallah canım ya dinlenirken sorun yok ama sagimdan soluma dönerken canım cıkıyor resmen yarın olsun bakalım bi gidicem insallah
Inan aylardır aynılarını yasıyorum kanepede yatarken kalkmak ezıyet zor donerek kalkıyorum
Yatkodamda yatarkende aynı kuzum onu kafana takma normal hamılelık te yasadıgın ağrılar dıe düşün ben 7 / 24 yatıyorum bazen oturuyorum kalkıp vc ye mutfaga gıt gel işte
Cogu kez yanımda bırılerı olunca elımden tutup kaldırıyorlar
Bırde benım karnım gercekten buyuk normal de olsam hareket etmek cok zor bemde artık kendı halıme bıraktım vucudum u
Canı nasıl ısterse bende alıstım bu rıtme onceden daha cok bunalıyroudm ama ınsan alısıyor

Bir görün kuzum o zaman bir yerlere baskı yapıyor kuzucuk bence ama için rahat eder. Beklemek zor

Kuzum senın bı kız bı erkek ya kız asagıda oluyor dıyorlar ya acaba ondan mı senınkıde cogu kız bebek bekleyenlerle konusunca hep aynı sıkayetlerı oluyor
Bırde dr a gıdınce bı sorunsanıza bebegın ayakalrı asagdamı dıe benımkı oyleymıs bızde ona baglıyoruz bu durumu

Kız benim gibi alabilirsin şükür şekeri etkilemedi şu ana kadar. Yüzde doksan seksen bitter onu da inan iki üç günde bir yiyorum. Afiyet olsun

Yaaa yerim senii 7 mayısta yazışmışız yazı getirmişsin demişim videon vardı ya doktorla, çok seviorum sandalet giymeyi yazmışsın, ben de giycem totem yapcam demişim kendi yazdığımı bulamadım yanlış hatırlıorum belki yazdım diye ama sandalet giydiğime eminim

Ben
Benim karnım normal de anlamadm ilk o gun cok yurudum dr de cok bekledim gecer diye dusundum ama yok dedigin gibi haklisin galiba bende evde bisey yaptigim yok inan yaparsam yemek felan iste anlamadm insallah bebis iyi olsunda ne deyim

Aynen hic bu agrilar varken gitmedim bi fikir alirim en azindan ama Yasamademek123 de ayni seyleri söyleyince biraz rahatladm sadece erken basladi diye dusundum tek gebelik cok asırı almadm kilo normal aldm diye dusundum ama anlamadm insallah iyi olsunda bebis hayirlisiyla

Kız benim gibi alabilirsin şükür şekeri etkilemedi şu ana kadar. Yüzde doksan seksen bitter onu da inan iki üç günde bir yiyorum. Afiyet olsun
Yaaa bıtteerr benım bı parcam onu saymıyorum kuzum yıllardır kahvem ve bıtterım olmazsa olmazım
Hatta esımle onunla ılgılı nısanlı ıken anımız var
Bogazturu yapıcaktık saatını beklıyorduk
Esım ozaman bufeye gıdıyordu bısey ısterım sın demsıtı bende ozaman bıtter alır mıısn demıstım
Oda ney bıhter mı felan demıstı o ney demıstı
Orada bı amcada esıme döndu dedı kı
Oglum gıt sen soyle onlar sana verır
Esımde ozaman tanısmıstı benım bıtterlerımle
Benım kacamak dedıgım 1 kac ruffles

Ben

Benim karnım normal de anlamadm ilk o gun cok yurudum dr de cok bekledim gecer diye dusundum ama yok dedigin gibi haklisin galiba bende evde bisey yaptigim yok inan yaparsam yemek felan iste anlamadm insallah bebis iyi olsunda ne deyim
İyi iyi bebegın merak etme senın fızyolojık yapın hormonlarla kemık yapınla sana yasatthı bısey

Yaa nasıl da gecmıs aylarr bebegımın ılkkwz kalp atısını duymuştum ogun offf varya bızden sonrakı nesıl okuyunca dıyecek kı vayy anasını ne konusmuslarrr beeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…