- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
İnsallah canım ya dinlenirken sorun yok ama sagimdan soluma dönerken canım cıkıyor resmen yarın olsun bakalım bi gidicem insallahDinlenmeye devam et kuzum sende ama bi doktora görünmek iyi olur için rahat eder en azındangeçer inşallah
Dr mi yok anlamadm iptal dedi 182 esimde nobetci yarin bi bakıcak gelirken sekreter bana ugrayın demis ne is anlamadm inanNolduuuu. Niye iptal ettiler
Neyin nesiymiş bu yaa. Dur sen aklına kötü bişey getirme en olmadı orda doktorun varmış ona gidersin bişey çıkmaz Allahın izniyle korkma ama için Bi rahat ederDr mi yok anlamadm iptal dedi 182 esimde nobetci yarin bi bakıcak gelirken sekreter bana ugrayın demis ne is anlamadm inan
En olmadi öyle yapıcam inan bazen cok iyiyim agriyor ama idare ediyorum ama simdi bi lavoboya kalkacaktm canımdan can gitti resmen anlamadm bir anda baslayıp boyle olması normal miNeyin nesiymiş bu yaa. Dur sen aklına kötü bişey getirme en olmadı orda doktorun varmış ona gidersin bişey çıkmaz Allahın izniyle korkma ama için Bi rahat eder
Yaa sen mıydın ben unuttum ama sem gıbı hatırlıyorum
Şu sandalet totemi yapan
Cok merak ettım bazen aklıma gelıyor senı gordukce de yaptın mı gercek ten
Yaa bak sneın dedıgını unutmamısım demekkıevett bendim kız gittim sandaletle yazdım sana diyede hatırlıyorum
Bak bende de demiştim ya vaginaya baskı ağrı oluyor. Ani hareketlerle ne bilim zorlamayla falan daha çok gerçekten kötü Bi his elim direk oraya gidiyo tutasım geliyo. Bunu tabiki ben de gidince söyleyeceğim doktora bilsin ama artan hormonlar bebeklerin aşağıya yaptığı baskı bu dönemde bu ağrıyı normal düşğndürtüyo bana. Ama bilemeyiz elbet. Çok da korkma istrahatine bak dik ayaklarını yukarı daha var randevu zamanına senin bu arada Bi doktora da görün hep için rahat eder napcanEn olmadi öyle yapıcam inan bazen cok iyiyim agriyor ama idare ediyorum ama simdi bi lavoboya kalkacaktm canımdan can gitti resmen anlamadm bir anda baslayıp boyle olması normal mi
Inan aylardır aynılarını yasıyorum kanepede yatarken kalkmak ezıyet zor donerek kalkıyorumİnsallah canım ya dinlenirken sorun yok ama sagimdan soluma dönerken canım cıkıyor resmen yarın olsun bakalım bi gidicem insallah
Bir görün kuzum o zaman bir yerlere baskı yapıyor kuzucuk bence ama için rahat eder. Beklemek zorBilmiyorum ki 182 aradı iptal edildi dedi hemde su agrılari soyelerdm iyi oldu harektsiz yatinca sorun yok ama kalkimca canimdan can gidiyor resmen birden bire basladı 29 unda kontrole gittim geldim basladı artik aklima iyi seyler gelmiyor olmadı burdaki doktoruma giderim yarın icim rahat etmeyecek yoksa
Kuzum senın bı kız bı erkek ya kız asagıda oluyor dıyorlar ya acaba ondan mı senınkıde cogu kız bebek bekleyenlerle konusunca hep aynı sıkayetlerı oluyorBak bende de demiştim ya vaginaya baskı ağrı oluyor. Ani hareketlerle ne bilim zorlamayla falan daha çok gerçekten kötü Bi his elim direk oraya gidiyo tutasım geliyo. Bunu tabiki ben de gidince söyleyeceğim doktora bilsin ama artan hormonlar bebeklerin aşağıya yaptığı baskı bu dönemde bu ağrıyı normal düşğndürtüyo bana. Ama bilemeyiz elbet. Çok da korkma istrahatine bak dik ayaklarını yukarı daha var randevu zamanına senin bu arada Bi doktora da görün hep için rahat eder napcan
Kız benim gibi alabilirsin şükür şekeri etkilemedi şu ana kadar. Yüzde doksan seksen bitter onu da inan iki üç günde bir yiyorum. Afiyet olsunKilya valla kendımı suclu hıssedıyorum ama mecbur kaldım resmen
Kahve yaptım kendıme kötu hıssedınce bırde onun yanında 2 kırıntı bısey yedım mutlu hıssetmem ıcın yoksa daha keyıfsızlıgım surecektı
Zaten yemek konusunda kacamak yapsam aklıma sen geliyorsun
Alısverıs konusundada pısman olmamak ıcın bakarken zeynep aklıma gelıyor
Vıcdan duyuyorum sonra
Ya cok sükür bi sorun olsa hareketlerde hissederim diye dusunuyorm gayet normal ama birden baslamasi ne bilim korkuttu beniBir görün kuzum o zaman bir yerlere baskı yapıyor kuzucuk bence ama için rahat eder. Beklemek zor
Yaaa yerim seniiYaa bak sneın dedıgını unutmamısım demekkıama dedıgını unutmusum o detayı yada bazen gözumuzden kacıyor ya msjlar
Ben hamıle cekımı ıcınde elbısmeın altına giydim
Beyaz elbıse beyaz sandalethatta giyerken bıle aklıma geldı ozaman
Benim karnım normal de anlamadm ilk o gun cok yurudum dr de cok bekledim gecer diye dusundum ama yok dedigin gibi haklisin galiba bende evde bisey yaptigim yok inan yaparsam yemek felan iste anlamadm insallah bebis iyi olsunda ne deyimInan aylardır aynılarını yasıyorum kanepede yatarken kalkmak ezıyet zor donerek kalkıyorum
Yatkodamda yatarkende aynı kuzum onu kafana takma normal hamılelık te yasadıgın ağrılar dıe düşün ben 7 / 24 yatıyorum bazen oturuyorum kalkıp vc ye mutfaga gıt gel işte
Cogu kez yanımda bırılerı olunca elımden tutup kaldırıyorlar
Bırde benım karnım gercekten buyuk normal de olsam hareket etmek cok zor bemde artık kendı halıme bıraktım vucudum u
Canı nasıl ısterse bende alıstım bu rıtme onceden daha cok bunalıyroudm ama ınsan alısıyor
Aynen hic bu agrilar varken gitmedim bi fikir alirim en azindan amaBak bende de demiştim ya vaginaya baskı ağrı oluyor. Ani hareketlerle ne bilim zorlamayla falan daha çok gerçekten kötü Bi his elim direk oraya gidiyo tutasım geliyo. Bunu tabiki ben de gidince söyleyeceğim doktora bilsin ama artan hormonlar bebeklerin aşağıya yaptığı baskı bu dönemde bu ağrıyı normal düşğndürtüyo bana. Ama bilemeyiz elbet. Çok da korkma istrahatine bak dik ayaklarını yukarı daha var randevu zamanına senin bu arada Bi doktora da görün hep için rahat eder napcan
Yaaa bıtteerr benım bı parcam onu saymıyorum kuzum yıllardır kahvem ve bıtterım olmazsa olmazımKız benim gibi alabilirsin şükür şekeri etkilemedi şu ana kadar. Yüzde doksan seksen bitter onu da inan iki üç günde bir yiyorum. Afiyet olsun
İyi iyi bebegın merak etme senın fızyolojık yapın hormonlarla kemık yapınla sana yasatthı bıseyBen
Benim karnım normal de anlamadm ilk o gun cok yurudum dr de cok bekledim gecer diye dusundum ama yok dedigin gibi haklisin galiba bende evde bisey yaptigim yok inan yaparsam yemek felan iste anlamadm insallah bebis iyi olsunda ne deyim
Yaa nasıl da gecmıs aylarr bebegımın ılkkwz kalp atısını duymuştum ogun offf varya bızden sonrakı nesıl okuyunca dıyecek kı vayy anasını ne konusmuslarrr beeeeYaaa yerim senii7 mayısta yazışmışız yazı getirmişsin demişim videon vardı ya doktorla, çok seviorum sandalet giymeyi yazmışsın, ben de giycem totem yapcam demişim kendi yazdığımı bulamadım yanlış hatırlıorum belki yazdım diye ama sandalet giydiğime eminim
Ayy insallah canım benimİyi iyi bebegın merak etme senın fızyolojık yapın hormonlarla kemık yapınla sana yasatthı bısey
Insan tabıı tedırgın oluyorr sımsı buda nerden cıktı dıo ama sonra onunla yasamayada alısıyor beeeAyy insallah canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?