Harika fikir aslında kuzumKızlarımmm hedıyelıklerını kendılerı yapmak isteyenlere kutu alternatıf cok iyiAj Kraft Asetat Kapaklı Kutu 8x8x3 cm (50 Adet) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Aj Kraft Asetat Kapaklı Kutu 8x8x3 cm (50 Adet) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Icıne tek ıcım lık kahve 1 tane cıkolata veya sabun vs koyup ıkram edebilirsiniz uzerıınıde ya naturel rafya yada halat ipi gını olan kahverengı ıpler var
Evım ıcın gereklı ama bu nasıl olur onu bılemedımAy kuzum hiç bilgim yok bence gerek olmaz ama yine de evinin durumuna göre karar vermelisin
Bunun ısıtma gücü nasıldır bilmiyorum ama serinse kullanılabilir canım benimde oturma odam cok serindi klimayi kurdurduk yoksa serin oluyor burda yıkarım bebisi diye düsündümKızlarrrSimtech KM-1715 UZAKTAN KUMANDALI VE SAĞ-SOL HAREKETLİ ISITICI - Fiyatı, Yorumları
Simtech KM-1715 UZAKTAN KUMANDALI VE SAĞ-SOL HAREKETLİ ISITICI yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl ZEYNEPP5555 Kilya ve bılen varsa arkadaslar sızce bu fanlı Isıtıcı dan alsam nasıl olur bebbegınyıkamaya baslamadan evel ortamı ısıtmak ıcın ve yatakodamda ayrıyeten yatmadan ekstra ısıtmak ıcın
Bızım evın en sonunda yatak odası duruyor kombı sıcaklıgı tum petek sonrası en son oraya geldıgınden dolayı yatak odam bı tık daha serın oluyor
Babyy en iyisi kumtel isiticii mutlaka ona bak ben sana diyim cok kullanisli ve dayanikli biz calisirken ofiste kullaniyoduk uygun fiyatli ve sicacik yapiyoKızlarrrSimtech KM-1715 UZAKTAN KUMANDALI VE SAĞ-SOL HAREKETLİ ISITICI - Fiyatı, Yorumları
Simtech KM-1715 UZAKTAN KUMANDALI VE SAĞ-SOL HAREKETLİ ISITICI yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl ZEYNEPP5555 Kilya ve bılen varsa arkadaslar sızce bu fanlı Isıtıcı dan alsam nasıl olur bebbegınyıkamaya baslamadan evel ortamı ısıtmak ıcın ve yatakodamda ayrıyeten yatmadan ekstra ısıtmak ıcın
Bızım evın en sonunda yatak odası duruyor kombı sıcaklıgı tum petek sonrası en son oraya geldıgınden dolayı yatak odam bı tık daha serın oluyor
Ewet ona bakarken karsıma bu cıktı 129 tl trendyolda şükran kaymak paylasmısBabyy en iyisi kumtel isiticii mutlaka ona bak ben sana diyim cok kullanisli ve dayanikli biz calisirken ofiste kullaniyoduk uygun fiyatli ve sicacik yapiyo
İndirim gurusu oldun kuzum da baya iyi imiş fiyatı
Yaa ewett keske bende kı anakucaggının aparatla olacagını bılsem alırdım bunu kacırmazdımnİndirim gurusu oldun kuzum da baya iyi imiş fiyatı
Şifa olsun kuzumKızlar ilk doz aşımı oldum hayırlısı olur inşallah
Bolll antıkorlar canımKızlar ilk doz aşımı oldum hayırlısı olur inşallah
şifa olsun cnmKızlar ilk doz aşımı oldum hayırlısı olur inşallah
İnşallah kuzum teşekkürlerŞifa olsun kuzum
Sağol canımşifa olsun cnm
Ayy inşallah canımBolll antıkorlar canım
Kilyacım senin neden kahve içmemen gerekiyor orayı kaçırmışım sanırım. Gebelikte günde 1 fincan Türk kahvesi içebiliyoruz çünkü. Sen yoksa şekerli mi içmek istiyorsun da şekerin yüksek diye mş içemiyorsun? Yoksa şekersiz kahve de şekeri yükseltiyor muymuş? Kafamda deli sorularTers oldu ama foti. Kız bundan bir şey olmazçiklata laf etmeyin zira çiklat değil yüzde 90 şeker ilavesiz bitter diyabetliler kullanıyormuş şu ana kadar yükseltmedi inşallah etkilemez Ne hamarat hatunlar ben totoyu yay hep
Şifa olsun kuzum inşallahKızlar ilk doz aşımı oldum hayırlısı olur inşallah
Yok kuzum içmemem gerektiğini biliyorum günde bir fincan Türk kahvesi ya da filitre de olabilir dedi doktor ama birkaç günde bir Türk kahvesi içiyorum az telveli yapıyorum onu da. Şekere olumsuz etkisi yok şükür zaten normalde de şekerli kahve sevmem öylesine paylaştım onuKilyacım senin neden kahve içmemen gerekiyor orayı kaçırmışım sanırım. Gebelikte günde 1 fincan Türk kahvesi içebiliyoruz çünkü. Sen yoksa şekerli mi içmek istiyorsun da şekerin yüksek diye içemiyorsun? Yoksa şekersiz kahve şekeri de şekeri yükseltiyor muymuş? Kafamda deli sorular
KızlarrrSimtech KM-1715 UZAKTAN KUMANDALI VE SAĞ-SOL HAREKETLİ ISITICI - Fiyatı, Yorumları
Bizde kumtel ısıtıcıdan var, fanlı, iyi ısıtıyo ortamı ama havadaki nemi de çekiyo.Babyy en iyisi kumtel isiticii mutlaka ona bak ben sana diyim cok kullanisli ve dayanikli biz calisirken ofiste kullaniyoduk uygun fiyatli ve sicacik yapiyo
Kumtel LX-6331 Fanlı Isıtıcı 2000 Watt Bej Sıcak & Soğuk Yorumları, Fiyatı - Trendyol
KUMTEL Lx6331 Fanlı Isıtıcı, 3 Kademeli, Bej, 2000 W yorumlarını inceleyin, ücretsiz kargo fırsatıyla Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?