Harika fikir aslında kuzum

Bunun ısıtma gücü nasıldır bilmiyorum ama serinse kullanılabilir canım benimde oturma odam cok serindi klimayi kurdurduk yoksa serin oluyor burda yıkarım bebisi diye düsündüm

Babyy en iyisi kumtel isiticii mutlaka ona bak ben sana diyim cok kullanisli ve dayanikli biz calisirken ofiste kullaniyoduk uygun fiyatli ve sicacik yapiyo

Babyy en iyisi kumtel isiticii mutlaka ona bak ben sana diyim cok kullanisli ve dayanikli biz calisirken ofiste kullaniyoduk uygun fiyatli ve sicacik yapiyo
Ewet ona bakarken karsıma bu cıktı 129 tl trendyolda şükran kaymak paylasmıs
Bunuda gorunce zaman ayarlı uzaktan kumandalı ve saga sola dönuyor
Guvemlık acısından daha mı ıyı olur dedım ama kumtel aklımda

Kilyacım senin neden kahve içmemen gerekiyor orayı kaçırmışım sanırım. Gebelikte günde 1 fincan Türk kahvesi içebiliyoruz çünkü. Sen yoksa şekerli mi içmek istiyorsun da şekerin yüksek diye mş içemiyorsun? Yoksa şekersiz kahve de şekeri yükseltiyor muymuş? Kafamda deli sorular

Yok kuzum içmemem gerektiğini biliyorum günde bir fincan Türk kahvesi ya da filitre de olabilir dedi doktor ama birkaç günde bir Türk kahvesi içiyorum az telveli yapıyorum onu da. Şekere olumsuz etkisi yok şükür zaten normalde de şekerli kahve sevmem öylesine paylaştım onu

Bizde kumtel ısıtıcıdan var, fanlı, iyi ısıtıyo ortamı ama havadaki nemi de çekiyo.
Bebekler için ideal ortam sıcaklığının 22-24 derece olması gerektiğini söylüyorlar, bundan daha önemlisi nemin %50’nin üzerinde olması lazım. Böyle bi ısıtıcı alırsan mutlaka havayı da nemlendirmelisin bi de oda için termometre almak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…