Ben demiştim been ciddili haklıymışım çok güzel ama güle güle kullan

Bu penti’nin emzirme atletleri nasıl? Onda da %25 indirim varmış, kullanışlı olur mu?
Canım ben baktım da yanı onların beden kısmı mesela gogus olcusu bel olcusu ve daha asagıya ınınce oranında ayrı olcusu yazıyordu bem cesaret edemedım zaten buranın xl bedenıne sahip tel kısı ben oldugum ııcn bırde dogum sonrası ne kadae surede toparlnaırım felan oyuzden almadım
Bu model den aldım bende 3 renk olarak sımsılık yeter herhalde ılerleyen zamnalara bakarım dedım

Aaa fiyatı düşmüş biraz hayırlı olsun nasıl yeri filan kaç beden aldın

Aaa fiyatı düşmüş biraz hayırlı olsun nasıl yeri filan kaç beden aldın
Ewwt ama ben 70 tl den sıparıs verdım daha da uygun yanı
Orda calısan tanıdık bı kız var demsıtım ya bana mezureyı elıne al gogus olcunu al dedı bende ölctum 104 geldı dedım
Oda bana ozaman sana 85 beden D kap alıcaz bırde arkasına ekleme cıtcıt oluyorya ondan da ayarlarız dedı

Ooo iyi hizmet

Bilmiyorum ki 182 aradı iptal edildi dedi hemde su agrılari soyelerdm iyi oldu harektsiz yatinca sorun yok ama kalkimca canimdan can gidiyor resmen birden bire basladı 29 unda kontrole gittim geldim basladı artik aklima iyi seyler gelmiyor olmadı burdaki doktoruma giderim yarın icim rahat etmeyecek yoksa

Kilya valla kendımı suclu hıssedıyorum ama mecbur kaldım resmen
Kahve yaptım kendıme kötu hıssedınce bırde onun yanında 2 kırıntı bısey yedım mutlu hıssetmem ıcın yoksa daha keyıfsızlıgım surecektı
Zaten yemek konusunda kacamak yapsam aklıma sen geliyorsun
Alısverıs konusundada pısman olmamak ıcın bakarken zeynep aklıma gelıyor
Vıcdan duyuyorum sonra

Dinlenmeye devam et kuzum sende ama bi doktora görünmek iyi olur için rahat eder en azından geçer inşallah

Dinlenmeye devam et kuzum sende ama bi doktora görünmek iyi olur için rahat eder en azından geçer inşallah
Yaa sen mıydın ben unuttum ama sem gıbı hatırlıyorum
Şu sandalet totemi yapan
Cok merak ettım bazen aklıma gelıyor senı gordukce de yaptın mı gercek ten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…