İkisine 500 müBen özelde 500baktırdım ikizlerim tırt yer de değildi medicalpark proftu
Ben demiştim been ciddili haklıymışım çok güzel ama güle güle kullanÇantada göz yok yok. İç cepler hariç 8 gözü var. Alt açma örtüsü de varKimdi biri demişti ciddili diye gerçekten çanta ciddi duruyor tam bir Oğlak çantası
Epey detaylı çektim belki düşünenler olur diye satıcı çekmemiştir böyle
Şimdi çantanın beğendiğim yanları gözlerinin bolluğu, iç kısmının aydınlık oluşu aradığını bulma açısından, sırtındaki pedler, anahtar asma aparatı bile var içinde anahtar en çok kaybolan şey ya
Sadecee 1 tık ağır gibi onu da başka çantaları bilmediğimden diyorum belki hep öyledir biraz hafif gelmedi bana ama zaten arabaya asma aparatı falan da var baya sağlam duruyor onlar da. Kütük gibi kalitesi valla kullandıkça daha iyi değerlendirilir elbet bu ilk baştaki yorumlarım
Oooo ne hız ya maşallah iyi günlerdeKızlar çantam geldi
He kuzum öyle valla. Tekiz mi ikizmi muhabbeti bile olmadı detaylı 550drmişlerdi telefonda hatta sonradan oraya gidince 500 oldu.İkisine 500 müçook iyi
Çok sağolasın saha iyileri sizlerin olsun canımBen demiştim been ciddili haklıymışım çok güzel ama güle güle kullan
Sağol ben de anlamadım cumartesi verdim bugün pazartesi hepsibutada hep böyle miOooo ne hız ya maşallah iyi günlerde
Valla harikaymış kızHe kuzum öyle valla. Tekiz mi ikizmi muhabbeti bile olmadı detaylı 550drmişlerdi telefonda hatta sonradan oraya gidince 500 oldu.
Canım ben baktım da yanı onların beden kısmı mesela gogus olcusu bel olcusu ve daha asagıya ınınce oranında ayrı olcusu yazıyordu bem cesaret edemedım zaten buranın xl bedenıne sahip tel kısı ben oldugum ııcnBu penti’nin emzirme atletleri nasıl? Onda da %25 indirim varmış, kullanışlı olur mu?
Satıcısı hepsiburada mı satıcı ile alakalı daha çokSağol ben de anlamadım cumartesi verdim bugün pazartesi hepsibutada hep böyle mi
Aaa fiyatı düşmüş biraz hayırlı olsun nasıl yeri filan kaç beden aldınCanım ben baktım da yanı onların beden kısmı mesela gogus olcusu bel olcusu ve daha asagıya ınınce oranında ayrı olcusu yazıyordu bem cesaret edemedım zaten buranın xl bedenıne sahip tel kısı ben oldugum ııcnbırde dogum sonrası ne kadae surede toparlnaırım felan oyuzden almadım Eki Görüntüle 2926868
Bu model den aldım bende 3 renk olarak sımsılık yeter herhalde ılerleyen zamnalara bakarım dedım
Niye iptal kızAyy ben resmen agliycam ayaga kalkarken cok agriyor bu kadari normal mi bilemedim yarin da randevu iptal oldu pff
Ewwt ama ben 70 tl den sıparıs verdım daha da uygun yanıAaa fiyatı düşmüş biraz hayırlı olsun nasıl yeri filan kaç beden aldın
Ooo iyi hizmetEwwt ama ben 70 tl den sıparıs verdım daha da uygun yanı
Orda calısan tanıdık bı kız var demsıtım ya bana mezureyı elıne al gogus olcunu al dedı bende ölctum 104 geldı dedım
Oda bana ozaman sana 85 beden D kap alıcaz bırde arkasına ekleme cıtcıt oluyorya ondan da ayarlarız dedı
Aynen kuzuOoo iyi hizmet
Bilmiyorum ki 182 aradı iptal edildi dedi hemde su agrılari soyelerdm iyi oldu harektsiz yatinca sorun yok ama kalkimca canimdan can gidiyor resmen birden bire basladı 29 unda kontrole gittim geldim basladı artik aklima iyi seyler gelmiyor olmadı burdaki doktoruma giderim yarın icim rahat etmeyecek yoksaNiye iptal kız
Evet hepsiburadaydı satıcıSatıcısı hepsiburada mı satıcı ile alakalı daha çok
Dinlenmeye devam et kuzum sende ama bi doktora görünmek iyi olur için rahat eder en azındanBilmiyorum ki 182 aradı iptal edildi dedi hemde su agrılari soyelerdm iyi oldu harektsiz yatinca sorun yok ama kalkimca canimdan can gidiyor resmen birden bire basladı 29 unda kontrole gittim geldim basladı artik aklima iyi seyler gelmiyor olmadı burdaki doktoruma giderim yarın icim rahat etmeyecek yoksa
Yaa sen mıydın ben unuttum ama sem gıbı hatırlıyorumDinlenmeye devam et kuzum sende ama bi doktora görünmek iyi olur için rahat eder en azındangeçer inşallah
Nolduuuu. Niye iptal ettilerAyy ben resmen agliycam ayaga kalkarken cok agriyor bu kadari normal mi bilemedim yarin da randevu iptal oldu pff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?