Evet tek Dalin kullaniyordum ama yok hiccc bir işe yaramiyir doğal olur farklı olur hani artık düzenli kullanmak istediğim birşey olsun istiyorum
Havalar soğuyalı azalttım ama rutinim şuydu bak. Sabah Hindistan cevizi yağı gün içinde ara ara kuru gördükçe kakao yağı akşam yatarken de lierac ama lierac tek başına nemlendiriyo gibi gelmiyodu altına Hindistan cevizi yağı. Böylr yani. Kilyanın dediği gibi karıştırabiliyosan karıştıradabilirsin

Evet kilyanin dediğini denicem lierac da bakayım saolun canlarim benim

Azcık arastırıyım bende baya bi kurutuyor havayı cünkü
Benim eşimin bekarlığında aldığı sinbo marka bi nemlendiricimiz var. Evde yer kaplıyo diye kaldırmayı düşünüyordum. Şu hasta olduğum dönemde hayat kurtarıcı oldu resmen. Burnum tıkanmıyo, rahat nefes aldım. Burnum tıkanmadığından sürekli temizlemek zorunda kalmadım, çünkü temizlerken kulağıma baskı yapıyordu bu sefer de kulağım çınlamaya başlıyordu ki orta kulak iltihabı için en korktuğum belirti bu.
bebeklere de mutlaka burun aspiratörü alın diye okuyorum yorumlarda, yeterince nemlenen bi ortamda zaten burnu tıkanmaz, aspiratöre de gerek kalmaz.
bi de odanın nemini ve sıcaklığını ölçen küçük bi alet almak lazım, yine eşimin varmış önceden. Nemi ordan takip ediyorum, çok işe yarıyo.

Eklentiler

• AB74C79B-89A4-4CA6-B682-8D9027CEF88B.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 31
  • F37CB4EA-66AC-41AC-B1A5-F1AF6F674E7F.webp
    51,9 KB · Görüntüleme: 32
Buhar makinası bende vardı kuzum kaç yıl önce almıştık kullanıyoduk kiwinin çok iyi bişe değil ama iş görür varken de almak olmaz şimdi
Bende bi bakym hic ihtiyac duymamistm bende aslinda ama ev soguk oluyor klima calisinca kuruyabilir gibi geldi

Onuda aldım kuzumm

Ben oda icin bi termometre aldm e bebekten ısı nem ölcüyor ama her halukarda aspiratör lazım bence cunku cok cabuk tıkanıyor bebisler elinin altında alması gerek ozellikle emzirme öncesi burnu acıkmı emin olmak lazım

Klima kurutur evet. Neyle ısınıuosunuz
Ya merkezi sistem ama pay ölcer ayrılmadı adamlar yakmıyor her kış aynı sorun kendi kafalarına göre acıp kapatıyorlar zaten surekli nobete gidil geliyorduk bizi cok etkilemiyordu da bebis insallah gelince durum degisiyor tabi

Ben iki sene önce kendim için almıştım buhar makinesini ben aspiratör sorucam bebeğe burun aspiratör ne alacaksınız bende almadım daha bilgileneyim sizden

Ay inşallah yaa. Yoksa klima da her anlamda nereye kadar

Ayy bende evime yeni taşındım 3 ay oldu burasıda merkezi sistem ilk defa yaşayacağım ins çok sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…