- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.868
- 133
- 42
Ben incia kullanıyorum canım hiç te düzenli sürüyorum açıkçası henüz çatlak yok ama bakalım ilerleyen zamanlarda ne olur.Evet tek Dalin kullaniyordum ama yok hiccc bir işe yaramiyir doğal olur farklı olur hani artık düzenli kullanmak istediğim birşey olsun istiyorum
Havalar soğuyalı azalttım ama rutinim şuydu bak. Sabah Hindistan cevizi yağı gün içinde ara ara kuru gördükçe kakao yağı akşam yatarken de lierac ama lierac tek başına nemlendiriyo gibi gelmiyodu altına Hindistan cevizi yağı. Böylr yani. Kilyanın dediği gibi karıştırabiliyosan karıştıradabilirsinEvet tek Dalin kullaniyordum ama yok hiccc bir işe yaramiyir doğal olur farklı olur hani artık düzenli kullanmak istediğim birşey olsun istiyorum
Evet kilyanin dediğini denicem lierac da bakayım saolun canlarim benimHavalar soğuyalı azalttım ama rutinim şuydu bak. Sabah Hindistan cevizi yağı gün içinde ara ara kuru gördükçe kakao yağı akşam yatarken de lierac ama lierac tek başına nemlendiriyo gibi gelmiyodu altına Hindistan cevizi yağı. Böylr yani. Kilyanın dediği gibi karıştırabiliyosan karıştıradabilirsin
Ne demek canım benim. Suyuna da dikkat aman 2.5 ltre altına kolayca düşmemeye çalışEvet kilyanin dediğini denicem lierac da bakayım saolun canlarim benim
Buhar makinası bende vardı kuzum kaç yıl önce almıştık kullanıyoduk kiwinin çok iyi bişe değil ama iş görür varken de almak olmaz şimdinurselek buhar makinesini diyorum canım
Benim eşimin bekarlığında aldığı sinbo marka bi nemlendiricimiz var. Evde yer kaplıyo diye kaldırmayı düşünüyordum. Şu hasta olduğum dönemde hayat kurtarıcı oldu resmen. Burnum tıkanmıyo, rahat nefes aldım. Burnum tıkanmadığından sürekli temizlemek zorunda kalmadım, çünkü temizlerken kulağıma baskı yapıyordu bu sefer de kulağım çınlamaya başlıyordu ki orta kulak iltihabı için en korktuğum belirti bu.Azcık arastırıyım bende baya bi kurutuyor havayı cünkü
Bende bi bakym hic ihtiyac duymamistm bende aslinda ama ev soguk oluyor klima calisinca kuruyabilir gibi geldiBuhar makinası bende vardı kuzum kaç yıl önce almıştık kullanıyoduk kiwinin çok iyi bişe değil ama iş görür varken de almak olmaz şimdi
Onuda aldım kuzummBizde kumtel ısıtıcıdan var, fanlı, iyi ısıtıyo ortamı ama havadaki nemi de çekiyo.
Bebekler için ideal ortam sıcaklığının 22-24 derece olması gerektiğini söylüyorlar, bundan daha önemlisi nemin %50’nin üzerinde olması lazım. Böyle bi ısıtıcı alırsan mutlaka havayı da nemlendirmelisinbi de oda için termometre almak lazım.
Klima kurutur evet. Neyle ısınıuosunuzBende bi bakym hic ihtiyac duymamistm bende aslinda ama ev soguk oluyor klima calisinca kuruyabilir gibi geldi
Ben oda icin bi termometre aldm e bebekten ısı nem ölcüyor ama her halukarda aspiratör lazım bence cunku cok cabuk tıkanıyor bebisler elinin altında alması gerek ozellikle emzirme öncesi burnu acıkmı emin olmak lazımBenim eşimin bekarlığında aldığı sinbo marka bi nemlendiricimiz var. Evde yer kaplıyo diye kaldırmayı düşünüyordum. Şu hasta olduğum dönemde hayat kurtarıcı oldu resmen. Burnum tıkanmıyo, rahat nefes aldım. Burnum tıkanmadığından sürekli temizlemek zorunda kalmadım, çünkü temizlerken kulağıma baskı yapıyordu bu sefer de kulağım çınlamaya başlıyordu ki orta kulak iltihabı için en korktuğum belirti bu.
bebeklere de mutlaka burun aspiratörü alın diye okuyorum yorumlarda, yeterince nemlenen bi ortamda zaten burnu tıkanmaz, aspiratöre de gerek kalmaz.
bi de odanın nemini ve sıcaklığını ölçen küçük bi alet almak lazım, yine eşimin varmış önceden. Nemi ordan takip ediyorum, çok işe yarıyo.
Mustela‘nın çatlak kremini aldım, iyi geliyor. Mustela Maternite Strech Marks 150ml | Çatlak Kremi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLKızlar bana göbek catlamamasi için krem deyin Dalin kullandım hiç işe yaramadı şimdi başladı çatlaklar ilerlemeden dur diyeyim
Ya merkezi sistem ama pay ölcer ayrılmadı adamlar yakmıyor her kış aynı sorun kendi kafalarına göre acıp kapatıyorlar zaten surekli nobete gidil geliyorduk bizi cok etkilemiyordu da bebis insallah gelince durum degisiyor tabiKlima kurutur evet. Neyle ısınıuosunuz
Ben iki sene önce kendim için almıştım buhar makinesini ben aspiratör sorucam bebeğe burun aspiratör ne alacaksınız bende almadım daha bilgileneyim sizdenBen oda icin bi termometre aldm e bebekten ısı nem ölcüyor ama her halukarda aspiratör lazım bence cunku cok cabuk tıkanıyor bebisler elinin altında alması gerek ozellikle emzirme öncesi burnu acıkmı emin olmak lazım
Intagrama girilmiyor evet internette bir yavas genel olarakKızlarrr sızde ınternet ne durumda İstanbul da vhatsap ınstagram vs girilmiyor
Ay inşallah yaa. Yoksa klima da her anlamda nereye kadarYa merkezi sistem ama pay ölcer ayrılmadı adamlar yakmıyor her kış aynı sorun kendi kafalarına göre acıp kapatıyorlar zaten surekli nobete gidil geliyorduk bizi cok etkilemiyordu da bebis insallah gelince durum degisiyor tabi
Ayy bende evime yeni taşındım 3 ay oldu burasıda merkezi sistem ilk defa yaşayacağım ins çok sorun olmazYa merkezi sistem ama pay ölcer ayrılmadı adamlar yakmıyor her kış aynı sorun kendi kafalarına göre acıp kapatıyorlar zaten surekli nobete gidil geliyorduk bizi cok etkilemiyordu da bebis insallah gelince durum degisiyor tabi
Tek İstanbul değil heryerde canım. Watsap da yokIntagrama girilmiyor evet internette bir yavas genel olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?