Ben iki sene önce kendim için almıştım buhar makinesini ben aspiratör sorucam bebeğe burun aspiratör ne alacaksınız bende almadım daha bilgileneyim sizden
Otri bebe aldm nasıl cıkar bilmiyorum yorumlar da memnunlardı bide bakım.cantasindan cikan seyyar var onu da deniycem

Pay ölcer ayriysa sorun olmuyor hatta daha iyi ısınıyor 2 yıldır pay ölceri bozuk olanlar yüzünden ayrılamıyor ve ısınamıyoruz resmen
Bizim bina kentsel dönüşümle yenilendi üç ayri site var bildiğim pay ölçer ayrı umarım sorun yaşamam yaşarsam klima salonda yatak odasına katalitik var eski tupluden onu açarım büyük ihtimal

Bizim bina kentsel dönüşümle yenilendi üç ayri site var bildiğim pay ölçer ayrı umarım sorun yaşamam yaşarsam klima salonda yatak odasına katalitik var eski tupluden onu açarım büyük ihtimal
Yok yok yasamazsniz o zaman insallah bizimkiler para cok gelecek diye üst katlarda oturanlar istemiyor ayrı olsa hic sorun kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…