Ohh super canımmAyy kizlar gece gece yaziyorum ama su an tam anlamiyla net sekilde hissettim bebegimi cok ama coook mutluyum nasil degisik duyguymus off Allahim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu bizlere de saglikla kucagimiza almayiiyi gecelerrrrr
Git canım git icin rahat eder tecrübem olmadıgı icin normal ya da degil diyemiyorum malesefOff kızlar bence benım 3. Bebegım oldugu ıcın yalancı kasılmalarım var hııcc uyuyamıyorum agrım var ve bebbek sıksık toplanıyor sertlesiyor vajına agrım cok varr resmen yatamıyorum da oturamıyorum da anım cok acıyor
Aslında 5 ekım kontrol zamanım 2 haftaaya düşürmüştü ama bem bıraz daha zaman gecsın dıe gıtmem dedım ama belkıde sabah ararım dr um musaıt ligi varsa gıderım
Nasılsın şimdi canım?Off kızlar bence benım 3. Bebegım oldugu ıcın yalancı kasılmalarım var hııcc uyuyamıyorum agrım var ve bebbek sıksık toplanıyor sertlesiyor vajına agrım cok varr resmen yatamıyorum da oturamıyorum da anım cok acıyor
Aslında 5 ekım kontrol zamanım 2 haftaaya düşürmüştü ama bem bıraz daha zaman gecsın dıe gıtmem dedım ama belkıde sabah ararım dr um musaıt ligi varsa gıderım
Offf ne bıleyım agrılarım tuttuu ıyıden ıyıyeeNasılsın şimdi canım?
Git bi sancına baktır istersen, aklında kalmasın.
Eğer böyle düşünüyorsan git kuzum zaten, belki yapılabilecek bir şey vardırOff kızlar bence benım 3. Bebegım oldugu ıcın yalancı kasılmalarım var hııcc uyuyamıyorum agrım var ve bebbek sıksık toplanıyor sertlesiyor vajına agrım cok varr resmen yatamıyorum da oturamıyorum da anım cok acıyor
Yahu tofidik ayakların güzelliğine bakkk
Csnım cok acıyor dr cagırmıstı dıe ıhmal etmeyeyeım dıe gıdıcem artıkEğer böyle düşünüyorsan git kuzum zaten, belki yapılabilecek bir şey vardır
Ahh kuzumm masallaahhh rabbım arttırsın
Yok yok ihmal etme Allah korusun, git hem Bi ibaksın nasılmış ne kadar büyümüş kuzucukCsnım cok acıyor dr cagırmıstı dıe ıhmal etmeyeyeım dıe gıdıcem artık
Nerde ayak kızzYahu tofidik ayakların güzelliğine bakkkallahımmmm inşallah sağlıkla doğuma gidiyorum dediğini de göstersin
10.45 e aldım randevu bakalımYok yok ihmal etme Allah korusun, git hem Bi ibaksın nasılmış ne kadar büyümüş kuzucuk
Kız kontrol günün gelmiş hazır niye gitmiyorsun tövbe.git dd rahat et işteOff kızlar bence benım 3. Bebegım oldugu ıcın yalancı kasılmalarım var hııcc uyuyamıyorum agrım var ve bebbek sıksık toplanıyor sertlesiyor vajına agrım cok varr resmen yatamıyorum da oturamıyorum da anım cok acıyor
Normal günüm Cumartesi canım.hayrunnisa85 kuzu kanda ne zamn bakıcaksın
Amiiiiiiiin, inşallah canım.Yahu tofidik ayakların güzelliğine bakkkallahımmmm inşallah sağlıkla doğuma gidiyorum dediğini de göstersin
Kız ne ayağı?Nerde ayak kızzben bısey farkedemedım mı dıe bakınıyorum
Amiiiiiiin, inşallah canım.Ahh kuzumm masallaahhh rabbım arttırsın
Profun adı neymişIstanbuldayim kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?