- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Kuzumm ne bıleyım 2 hafta once 3 kere gıtmıstım o hafta dedım ıyıyız ıdare edıyroum bıraz daha gecsınKız kontrol günün gelmiş hazır niye gitmiyorsun tövbe.git dd rahat et işte
Yaa bugunden baktır istersen hazır kendını gostermıskenNormal günüm Cumartesi canım.
Ya bugün, perşembe ve cumartesi baktırayım diyorum.
Ya da cumartesi, pazartesi ve çarşamba.
Yaa ne bıleyım benım kafam yerınde mı cakralarım kapalı bugunAmiiiiiiiin, inşallah canım.
Kız ne ayağı?
Adım adım geliyo demek istedi.
Amiiiiiiin, inşallah canım.
Prof riza madazli ismi o da cerrahpasalilardan misProfun adı neymişbenm doktor da bana prof önerdi ulaşman zor olur dedi ama şansa dr la yıllar önce tanışmıştım düşüklerde. cerrahpaşada yapıyordu muayeneleri ara sıra ücretsiz baktı bana tüp bebek sürecindeki para vermediğim tek şey oldu
Geliyorlar işteNerde ayak kızzben bısey farkedemedım mı dıe bakınıyorum
Ah kuzum yaa, hadi biraz dinlen de yorgun argın gitme kontrole.Yaa ne bıleyım benım kafam yerınde mı cakralarım kapalı bugun
Uyuyamıyorum kı keske kestırebılsem bırazcıkAh kuzum yaa, hadi biraz dinlen de yorgun argın gitme kontrole.
Her şey çok güzel olacak, merak etme.
Elisa kız biraz heyecanlandırıyo annesini, o kadar.
Benim ücretsiz baktırdıgım doktor o işte Rıza MadazlıProf riza madazli ismi o da cerrahpasalilardan misOh sansliymissim kuzum bu surecte hep bi masraf kalemi var Allahim maddi manevi guc versin hepimize
Ben de çalıştırdım çekim yok söylesene nasıl düzelttin
Yavrum dolap işi beni mahvetti oturduğumda da internette bir sorun vardı hiç giremedim. Şimdi şöyle çalışmıyor gibi görünüyor ama pompanın orada pıt pıt birşey atıyor ya onu gördün mü ve memene takmadan asla çeken birşey değil onu anladım. Aslında daha cok deneme yapmak isterdim ama uyarıcı olacak diye korktum çalışıyor ama etkisini gercek denemede ancak anlayabilirim. Bi kez memeye tak bence vakumladıığı gibi de çıkarKuzuuu snei bekliyom başında haa nasıl öyle kuvvetli çekti ben çekim göremedim
Benm de baskı oluyor aşağı çok ayakta kalınca ama böyle bi ağırlık orda bişey batıyor gibi elimle tutuyorum ben de o zmanlar hemen yatıyorumKuzum senın bı kız bı erkek ya kız asagıda oluyor dıyorlar ya acaba ondan mı senınkıde cogu kız bebek bekleyenlerle konusunca hep aynı sıkayetlerı oluyor
Bırde dr a gıdınce bı sorunsanıza bebegın ayakalrı asagdamı dıe benımkı oyleymıs bızde ona baglıyoruz bu durumu
Ben de bunu kaydetmiştim ama bakıcam arkadasım kanz almış en iyiisi o diye. İyi gibi de duruyor gercektenCanim ben bi influencer paylasmis ordan ekran resmi aldim ancak henuz inceleme firsatim olmadi baya memnun kalmis yillardir kullaniomus Eki Görüntüle 2927031
Yaa canımmm çok güzel maşallahh
Güzel inmiş gercekten ama ben arabayı önce gidip orada bi denemem lazım sonra da seçtiğim arabanın indrme girmesini takip edicem veya direk alıcam araba biraz şansa olacak gibi
Eveeeeeeeet, benim de içim içime sığmıyor.Yaa canımmm çok güzel maşallahhŞuanki heyecanını düşünemiyorum içim içine sığmıyordu benim sağlıkla gelsin bebişin inşallahh
Yaaaa, öyle mi diyorsun canım?Geliyor gelmekte olan. Yavrum sanki fazla mı koyu bu
Valla kendimden yola çıkarak öyle diyorum ama tabii bakalım asıl muayene önemli dediğin gibi hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsunYaaaa, öyle mi diyorsun canım?
Hayırlısı, 1-2 hiç farketmez.
Kaç tane olursa olsun yeter ki sağlıklı olsunlar.
Aynen canım benim, hayırlısı inşallah.Valla kendimden yola çıkarak öyle diyorum ama tabii bakalım asıl muayene önemli dediğin gibi hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun
Normal kuzum kasık ağrısı yaşanması Allah ın izni ile. Gazda yapar ya da ağırlaştırır ağrıyı. Hiç bir şey olmaz tatlıdan. Afiyet olsunAynen canım benim, hayırlısı inşallah.
Biraz kasık ağrım var dün akşamdan beri. Bir de gaz var çokça.
İlkinde de olmuştu diye hatırlıyorum.
Normaldir dii mi?
Azıcık tatlı yedim de dün, bişi olmaz heralde.
Nasıl oldun canım kaçta drUyuyamıyorum kı keske kestırebılsem bırazcık
Heyecanlandırsın bakalım bem sorarım ona
Merhaba canım ben ilk dozu bir hafta önce oldum. Şu an için en azından olumsuz bir şey yaşamadım. Açıkçası hastalık korkum ağır bastı. İnşallah da sorun yaşamayızGünaydın kızlar nasılsınız
Yarın covid aşısı olacagım biontech bi yandan endişeliyim diger yandan olmasam o şeklde endişeliyim sizlerden bununla ilgili olanlar varsa yorum alabilirmiyim
Anladım canım biontech oldun degil miMerhaba canım ben ilk dozu bir hafta önce oldum. Şu an için en azından olumsuz bir şey yaşamadım. Açıkçası hastalık korkum ağır bastı. İnşallah da sorun yaşamayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?