Kız kontrol günün gelmiş hazır niye gitmiyorsun tövbe.git dd rahat et işte
Kuzumm ne bıleyım 2 hafta once 3 kere gıtmıstım o hafta dedım ıyıyız ıdare edıyroum bıraz daha gecsın
Ama sankı ben oyle dedım o bana yok gıdıceksın dıe bu gece yı sabah ettırdı
Ayy cok korkuyorum bugceee agrılar vurdukca erken olmasın saglıkla daha da buyusun

Prof riza madazli ismi o da cerrahpasalilardan mis Oh sansliymissim kuzum bu surecte hep bi masraf kalemi var Allahim maddi manevi guc versin hepimize

Prof riza madazli ismi o da cerrahpasalilardan mis Oh sansliymissim kuzum bu surecte hep bi masraf kalemi var Allahim maddi manevi guc versin hepimize
Benim ücretsiz baktırdıgım doktor o işte Rıza Madazlı bu işin üstadı o imiş. Ay sevindim şuan. Dr um demişti sana üstadları yazacağım ama ulaşman zor olur kim ki demiştim. İsmini duyunca aaa o doktorla bağlantım vaar diye baya sevinmiştim

Son düzenleme:
Ben de çalıştırdım çekim yok söylesene nasıl düzelttin

Kuzuuu snei bekliyom başında haa nasıl öyle kuvvetli çekti ben çekim göremedim
Yavrum dolap işi beni mahvetti oturduğumda da internette bir sorun vardı hiç giremedim. Şimdi şöyle çalışmıyor gibi görünüyor ama pompanın orada pıt pıt birşey atıyor ya onu gördün mü ve memene takmadan asla çeken birşey değil onu anladım. Aslında daha cok deneme yapmak isterdim ama uyarıcı olacak diye korktum çalışıyor ama etkisini gercek denemede ancak anlayabilirim. Bi kez memeye tak bence vakumladıığı gibi de çıkar
Benm de baskı oluyor aşağı çok ayakta kalınca ama böyle bi ağırlık orda bişey batıyor gibi elimle tutuyorum ben de o zmanlar hemen yatıyorum
Canim ben bi influencer paylasmis ordan ekran resmi aldim ancak henuz inceleme firsatim olmadi baya memnun kalmis yillardir kullaniomus Eki Görüntüle 2927031
Ben de bunu kaydetmiştim ama bakıcam arkadasım kanz almış en iyiisi o diye. İyi gibi de duruyor gercekten
Yaa canımmm çok güzel maşallahh Şuanki heyecanını düşünemiyorum içim içine sığmıyordu benim sağlıkla gelsin bebişin inşallahh

Valla kendimden yola çıkarak öyle diyorum ama tabii bakalım asıl muayene önemli dediğin gibi hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun
Aynen canım benim, hayırlısı inşallah.
Biraz kasık ağrım var dün akşamdan beri. Bir de gaz var çokça.
İlkinde de olmuştu diye hatırlıyorum.
Normaldir dii mi?
Azıcık tatlı yedim de dün, bişi olmaz heralde.

Normal kuzum kasık ağrısı yaşanması Allah ın izni ile. Gazda yapar ya da ağırlaştırır ağrıyı. Hiç bir şey olmaz tatlıdan. Afiyet olsun dozajında yenilen hiç bir şeyin olumsuz etkisi yok.

Günaydın kızlar nasılsınız
Yarın covid aşısı olacagım biontech bi yandan endişeliyim diger yandan olmasam o şeklde endişeliyim sizlerden bununla ilgili olanlar varsa yorum alabilirmiyim
Merhaba canım ben ilk dozu bir hafta önce oldum. Şu an için en azından olumsuz bir şey yaşamadım. Açıkçası hastalık korkum ağır bastı. İnşallah da sorun yaşamayız

Merhaba canım ben ilk dozu bir hafta önce oldum. Şu an için en azından olumsuz bir şey yaşamadım. Açıkçası hastalık korkum ağır bastı. İnşallah da sorun yaşamayız
Anladım canım biontech oldun degil mi
Benimde doktorum olabilirsin dedi ama yinede endişeliyim ne kadar kötü bir zamana geldk olmamakta kötü bende yarın olucam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…