Kuzum ben o yiyip kilo almayan gıcık tipim zaten çok zayıftım 4.5 kilo aldım henüz, şimdi bir de şeker diyeti başladı ki sen ona ölüm orucu da diyebilirsin. 8 kg ile falan tamamlayacağız dedi diyetisyen
Allah ım o gıcıklardan birisi sen misin

Kilya nurselek hangi bebeğin nerede hareket ettiğini ayırt edebiliyor musunuz ben hiç ayırt edemiyorum sanki sürekli aynı tarafta hareketleri
Canım senin bugün muayenen yok muydu ? Bende açıkçası çok anlamıyorum endişe ettiğim bir konu. Toplanıyorlar benimkiler o zaman net belli oluyor mesela iki ayrı yerde şişlik oluyor. Onun dışında bebekler birbirine çok yakın gerçi karnımız zaten küçük bir alan neyse yan yanalar benimkiler kafalar yukarıda ayaklar aşağıda ondan dolayı anlamıyorum kuzum. Bıraktım tahmin etmeye çalışmayı moralimi bozuyordu. Bir de yerleri değişedebilir. Sağda mı daha fazla hissediyorsun ?

Yok kuzum haftaya pazartesi gidecem. Daha çok sağda hissediyorum hareketleri düşününce moralim bozuluyor diyorum sanki sürekli bir tanesi hareketli hatta bugün eşimede söyledim eşimde diyoki doktor dedi ya bazen soldaki hareket eder sağda hissedersin sağdaki hareket eder solda hissedersin diye aslında dün tetanoz aşısını oldum hemşire aşıyı yapmadan kalp atışlarına bakmam lazım dedi bakınca dediki yanyanalar ve bayağı hareketliler dedi pat pat vuruyorlardı o anda

Bana hiç bitmeyecek gibi geliyor hep bi şey çıkacak hissi... Bu ayı kapattım valla önümüzdeki ay bakarım duruma artık elimden gelmiyor Bi şey
Valla bana da. Güya liste yaptım liste tamam gibi. Ama listenin dışında alınan çıkan şeylr çok. Hayırlısı bakalım yüzdük kuyruğuna geldik

Allah ım o gıcıklardan birisi sen misin
Maalesef kuzum maalesef geçen hamile pantolonu bakıyoruz eşim bile dedi hayattan nefret ettirdin gerçekten lcw defacto dene çıkar dene çıkar 1 i mi olmaz olmuyor... Bunun da zorluğu başka işte. Ortalarda buluşsaydık iyiydi

Kilya nurselek hangi bebeğin nerede hareket ettiğini ayırt edebiliyor musunuz ben hiç ayırt edemiyorum sanki sürekli aynı tarafta hareketleri
Ben edemiyorum kuzum hangisi hangisi bilemiyorum. Ama bazan kasık alt tarafta daha az kıpraşma oynama hissediyorum. En güçlüleri yukarıda göbek deliğim in üst tarafında dehşet saçıyolar. Ben onu tek bebeğin yapamayacağını düşünüyorum mesela ikisi de orda oluyorlar o vakit

Onların pat patını yesinler İşte o moral bozukluğu bende de oluyordu kuzum. Ve kendimi yıpratmamak adına o muydu bu muydu düşünmemeye çalışıyorum. Yerleri dar ya bizimkilerin çok hissedemeyebiliriz kıyamam dönecekleri alan yok kuzuların. Neden sağ dedim bende sağda hissediyorum daha çok. Rahim sağa doğru imiş konum olarak solda daha az yer kapladığı için de normal bence diye düşündüm kendimce.

Ben özellikle sağ tarafta hissediyorum bazen dediğin gibi kasıkların orada kırpışma ve göbeğimin üst tarafında hissediyorum bazı forumlarda okuyorum hani birini şurda hissediyorum birini burada ama herhangi bir ayrım yapamıyorum acaba tek bende mi bu şekilde oluyor dedim

Yoo valla kuzum normali onlar mı biz mi bilemem ama ben de ayrım yapamıyorum valla

Bilmiyordum kuzum sağda ondan dolayı hissedeceğimi iyi ki sormuşum çok saol bende bundan sonra düşünmemeye çalışacam

Valla bilemedim o dert nasıl oluyor ama haklisın valla ne deyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…