Bilmiyordum kuzum sağda ondan dolayı hissedeceğimi iyi ki sormuşum çok saol bende bundan sonra düşünmemeye çalışacam
Sola yatın diyorlar ya genelde sebeplerinden biri de oymuş rahim yapı olarak sağa doğruymuş daha çok. Estf. Kuzum bende öyle çok düşünüp kendimi dinliyor stres oluyordum. Rabbim esirgesin inşallah herkesin yavrusunu

Aksilik gibi ne zaman uyansam saga dogruyum artik

Amin canım inşallah sağ sol sırt üstü ben karışık yatmaya devam ediyorum ya heleki en rahat ettiğim sırt üstü yatmak ama kendimi zorluyorum yatmamak için ama uyuyup uyanınca kendimi sırt üstü buluyorum genellikle

Benim son günlerde kalktığımda sırt üstü bulduğum olmadı kendimi ama sağa bilerek bile dönüyorum ne yapayım. Sen de yastık yerleştir kuzum. Sırt üstü yatmama konusunda doktorlar netler ama anlık dönmüşsün filan robot değiliz normal tabii. Sadece için rahat olur diye diyorum sırt üstü benimde en rahat ettiğim pozisyondu en son son zamanlarda bilinçli hatırlamıyorum belki gece dönüyorumdur yani bilmiyorum

Aynen sağa da yatabilirsiniz diyorlar en iyisi sol diyorlar. Zararı olmasında arada sağa filan normal benim kalbim rahatsız olmasa inan kemiğim batıyor mümkün değil saatlerce sola yatmak
Valla bacagm agriyor hep aynı yone yatmaktan yapacak bisey yok dönüsümlü yatıyorum

Aynen haklısın kuzum ben yastık yerleştireyim en iyisi

Ben normalde yüzüstü uyurum arada kendimi yüzüstü ne yakın buluyorum ama sağ sol konusunda sizinle aynı fikirdeyim sürekli sol imkansız insanın kemikleri batıyor
Ayy onu bende yasıyorum daha meyilli yatıyorum güya yan diye de kendimi.kandiriyorum zor is valla hersey dikkat istiyor hayırlısıyla sag salim dogsalardi bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…