- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Bırakta onu ben soyleyeyyım sama me oluyorAllah ım o gıcıklardan birisi sen misin
Sola yatın diyorlar ya genelde sebeplerinden biri de oymuş rahim yapı olarak sağa doğruymuş daha çok. Estf. Kuzum bende öyle çok düşünüp kendimi dinliyor stres oluyordum. Rabbim esirgesin inşallah herkesin yavrusunuBilmiyordum kuzum sağda ondan dolayı hissedeceğimi iyi ki sormuşum çok saolbende bundan sonra düşünmemeye çalışacam
Ay deme öyle hayatımın en obur zamanlarını yaşiyorum yiyince de fena alirim aliyorum zatenBırakta onu ben soyleyeyyım sama me oluyor
Aksilik gibi ne zaman uyansam saga dogruyum artikSola yatın diyorlar ya genelde sebeplerinden biri de oymuş rahim yapı olarak sağa doğruymuş daha çok. Estf. Kuzum bende öyle çok düşünüp kendimi dinliyor stres oluyordum. Rabbim esirgesin inşallah herkesin yavrusunu
Halılar güzelmis valla oda yapacak olsam alırdm
Tek başıma dışarıya çıkmayı özledimAvm ye geldim yine dışarının hem soğuğu hem kalabalığından iyidir. Bilindik mağazalara giderim size de haber veririm
Hıc bırınız bır ben edemezsınızAy deme öyle hayatımın en obur zamanlarını yaşiyorum yiyince de fena alirim aliyorum zaten
Kız ben dün sürekli sağa yattım hem de bilinçli solda kalbim rahatsız oldu yatamadım kendimi zorlamanın daha kötü olacağını düşündüm. Hep sağa yattım maalesefAksilik gibi ne zaman uyansam saga dogruyum artik
Sag tarafta da cok bi sıkıntı olacaginı sanmiyorm en sahsenKız ben dün sürekli sağa yattım hem de bilinçli solda kalbim rahatsız oldu yatamadım kendimi zorlamanın daha kötü olacağını düşündüm. Hep sağa yattım maalesef
Benım agrılarımın daha cok hıssetmeme sebep oluyor nedense o tarafa dönunce sankı kemıklerım kıtlenıyor kendım kalkamıyorumSag tarafta da cok bi sıkıntı olacaginı sanmiyorm en sahsen
Amin canım inşallahSola yatın diyorlar ya genelde sebeplerinden biri de oymuş rahim yapı olarak sağa doğruymuş daha çok. Estf. Kuzum bende öyle çok düşünüp kendimi dinliyor stres oluyordum. Rabbim esirgesin inşallah herkesin yavrusunu
Aynen sağa da yatabilirsiniz diyorlar en iyisi sol diyorlar. Zararı olmasında arada sağa filan normal benim kalbim rahatsız olmasa inan kemiğim batıyor mümkün değil saatlerce sola yatmakSag tarafta da cok bi sıkıntı olacaginı sanmiyorm en sahsen
Benim son günlerde kalktığımda sırt üstü bulduğum olmadı kendimi ama sağa bilerek bile dönüyorum ne yapayım. Sen de yastık yerleştir kuzum. Sırt üstü yatmama konusunda doktorlar netler ama anlık dönmüşsün filan robot değiliz normal tabii. Sadece için rahat olur diye diyorum sırt üstü benimde en rahat ettiğim pozisyondu en sonAmin canım inşallahsağ sol sırt üstü ben karışık yatmaya devam ediyorum ya heleki en rahat ettiğim sırt üstü yatmak ama kendimi zorluyorum yatmamak için ama uyuyup uyanınca kendimi sırt üstü buluyorum genellikle
Valla bacagm agriyor hep aynı yone yatmaktan yapacak bisey yok dönüsümlü yatıyorumAynen sağa da yatabilirsiniz diyorlar en iyisi sol diyorlar. Zararı olmasında arada sağa filan normal benim kalbim rahatsız olmasa inan kemiğim batıyor mümkün değil saatlerce sola yatmak
Markete bile çıkamam heralde artık tekTek başıma dışarıya çıkmayı özledim
Aynen haklısın kuzum ben yastık yerleştireyim en iyisiBenim son günlerde kalktığımda sırt üstü bulduğum olmadı kendimi ama sağa bilerek bile dönüyorum ne yapayım. Sen de yastık yerleştir kuzum. Sırt üstü yatmama konusunda doktorlar netler ama anlık dönmüşsün filan robot değiliz normal tabii. Sadece için rahat olur diye diyorum sırt üstü benimde en rahat ettiğim pozisyondu en sonson zamanlarda bilinçli hatırlamıyorum belki gece dönüyorumdur yani bilmiyorum
Ayy onu bende yasıyorum daha meyilli yatıyorum güya yan diye de kendimi.kandiriyorum zor is valla hersey dikkat istiyor hayırlısıyla sag salim dogsalardi biBen normalde yüzüstü uyurum arada kendimi yüzüstü ne yakın buluyorumama sağ sol konusunda sizinle aynı fikirdeyim sürekli sol imkansız insanın kemikleri batıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?