Ufff çok beğendim çorap renklerine bayıldım
Ya geceleiklerine nasıl yaa kaça geldi onlar sana şimdi Bi de bu rengi mi aldın penye daa malı

Dura dura gitmek daha faydalı heralde ipin ucu hep kaçık bizde başından beri tutamadık biz koşuyoz peşinden o kaçıyo Allah sonumuzu hayır etsin
Aynen acil ihtiyaç değil sonuçta. Haftasonu odasına boya yapılacak sonra mobilyalar Önce eşyaları gelsin bakalım alıyoruz yer yok yerleştirecek. Ben anamdayım zaten koca uğraşıyor ev ile

Aynen acil ihtiyaç değil sonuçta. Haftasonu odasına boya yapılacak sonra mobilyalar Önce eşyaları gelsin bakalım alıyoruz yer yok yerleştirecek. Ben anamdayım zaten koca uğraşıyor ev ile
Ahh çok güzel yaa maşalllah mobilyaların takım mı almıştın sen ne kadar zamanda geliyor

Ahh çok güzel yaa maşalllah mobilyaların takım mı almıştın sen ne kadar zamanda geliyor
Yok kuzum sadece dolap ve şifonyeri aynı diğerleri karışık ikea da ben modellerini seçtim gidip alacağız sadece,
zaten hepsi demonte ürün eşim kuracak ,nakliye ücreti çok çıkarıyor biz kendimiz alacağız kısmetse. Kafada belirleyince çok bir şey kalmıyor.

He bende mobşlyacıdan bekliyorsunuz sandım. İyi bari yaa kendiniz görüp seçebilmişsşnz. Samsunda ikea da yok zaten de. Bakalım biz napacağız

Yasamademek123 kuzum geldi benim yavrular güzel görünüyor bakalım tadınca yorumlarım yine muz söylediğimi unuttum ve muz aldm bugn nyse bunlar anca olgunlaşır

Eklentiler

• 2DDB96C9-EEBC-474B-A78C-605BE323B2B2.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 39
  • 1725FB79-844A-4EB0-9853-5C3B6B772BBC.webp
    75,6 KB · Görüntüleme: 38
  • AC9425EB-DC5E-490A-A1F5-DA06D0DBCC22.webp
    66,3 KB · Görüntüleme: 40
  • 31D3C52E-5195-4BC1-9596-92778D326BA0.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 41
He bende mobşlyacıdan bekliyorsunuz sandım. İyi bari yaa kendiniz görüp seçebilmişsşnz. Samsunda ikea da yok zaten de. Bakalım biz napacağız
Başka yerlere açıkçası bakmadım kuzum ikeanın kullanışlı ve kalitesi benim için yeterli aldığım her şeyden çok memnunum. Yaklaşık olarak 10.500 tl civarı bir şey tutuyor ki hepsi öyle yaşı büyüyünce değiştireceğim şeyler değil hepsinin kullanım süreleri uzun

Çok güzel kuzum şu catherines e bayılıyorum kilya da almıştı sanırm. Üstüne giyecek hırka uzun bişi bulursanız beni de etiketleyin ben bulamadım bir türlü güzel bişey
Catherines için gerek yok canım benim, ben aldığım pijama için gerek duyacağım
Ufff çok beğendim çorap renklerine bayıldım
Ya geceleiklerine nasıl yaa kaça geldi onlar sana şimdi Bi de bu rengi mi aldın penye daa malı
Kuzum bu sayfada gecelik 140 sabahlık 140 TL ben vizon renk aldım görseldekinin aynısı, yumuşacık bir kumaşı var ama penye gibi evet çoraplar yulakidstore diye bir sayfadan 50 TL falandı sanırım. Ben de retro ve bohem hayranıyım azıcık

Allahım sağlıkla kullanırsın inşallahh
Yaşı büyüyünce kullanacağı şeyler olması da çok iyi ben montessori bakıyorum kocaman karyolaları var zaten. Dolap şifonyer yatak 3 ü mü peki 10.500 tuttu canım

Yani bi takım yapsam 280 yapıyor. Kendi sitesinde nasıldı ki dur bi bakayım ona da

Yani bi takım yapsam 280 yapıyor. Kendi sitesinde nasıldı ki dur bi bakayım ona da
Bak bakalım, bana çok uygun gibi geldi burası. Bi Trendyoldan bakmıştım 170 180 Di orda daha pahalıya geliyordu. bir de ben small beden almak istediğim için beden yoktu, o yüzden bu siteyi tercih ettim. Daha ucuza bulursan söyle iade ediyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…