Burada sabahlık 140 ama gecelik 130 kuzum az baksana sen de

Eklentiler

• Screenshot_20211005_161956_com.instagram.android.webp
    29 KB · Görüntüleme: 34
Yok kuzum ben de aldııgm pijama için istiyorum ince penye cunku şimdi evde bile giysem üşürüm

Burada sabahlık 140 ama gecelik 130 kuzum az baksana sen de
Kuzum gecelik önden düğmeli olan değil, üst çaprazında beyaz var iki göğüs üzerinden de açıklığı olan bir model onun vizonunu aldım ben o 140. Önden açılanlardan hiç tercih etmedim hep iki göğüs üstünden açılan bakıyorum daha kolay olur gibi geldi

Bak şöyle:

Eklentiler

• IMG_20211005_163022.webp
    35 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20211005_163005.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20211005_162954.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 36
Amin canım hepimiz için inşallah. Yok canım aşağıdakilerin hepsi
Gardırop
Şifonyer
Alt açma ünitesi( çalışma masası oluyor sonra)
Beşik ve yatağı
Büyük montesori tarzı yatak
Saklama ünitesi 3 lü
Halı

Daha kârlı olmuş kız afiyet şifa olsun
Ha bu arada akşam tekrar deniycem şu pompayı yapamazsam resimlerle falan yine başını ağrıtırım senşn
Dene yavrm ama korkma bak mememi yutacak snadım ve uyarmamak için hızlıca çektim aslnda gücüne bakmak istyordm da güvenmedm çekme işlemi olmuyorsa parçaları tekrar yerleştirmeyi dene ben baktm içindekiler tam oturmamıştı

Haklısın öyle daha iyi olur. Offf çıkamıyorum işin içinden valla hâlâ ihtiyaçlar var hâlâ

Kız ben de yapıştırdım memeye işte çekmedi
Tekrar yerleştirim olmadı bakayım

Maşallah, hala small oluyor mu canım?

Maşallah, hala small oluyor mu canım?
Kuzum ben o yiyip kilo almayan gıcık tipim zaten çok zayıftım 4.5 kilo aldım henüz, şimdi bir de şeker diyeti başladı ki sen ona ölüm orucu da diyebilirsin. 8 kg ile falan tamamlayacağız dedi diyetisyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…