- 19 Ocak 2021
- 2.023
- 3.362
- 83
- 35
Burada sabahlık 140 ama gecelik 130 kuzum az baksana sen deBak bakalım, bana çok uygun gibi geldi burası. Bi Trendyoldan bakmıştım 170 180 Di orda daha pahalıya geliyordu. bir de ben small beden almak istediğim için beden yoktu, o yüzden bu siteyi tercih ettim. Daha ucuza bulursan söyle iade ediyim
AmiinnnŞifa olsun sen kaça alıyodun bu avakadocu Ayşe teyzeden
Yok kuzum ben de aldııgm pijama için istiyorum ince penye cunku şimdi evde bile giysem üşürümCatherines için gerek yok canım benim, ben aldığım pijama için gerek duyacağım
Kuzum bu sayfada gecelik 140 sabahlık 140 TL ben vizon renk aldım görseldekinin aynısı, yumuşacık bir kumaşı var ama penye gibi evetçoraplar yulakidstore diye bir sayfadan 50 TL falandı sanırım. Ben de retro ve bohem hayranıyım azıcık
Daha kârlı olmuş kızAmiinnn
Normalde aldığım yerde 10 tane 125 ti
Ayşe teyzede 10 avokado 1 kg limon 1 kg muz 132 ye aldm kzumm
Kuzum gecelik önden düğmeli olan değil, üst çaprazında beyaz var iki göğüs üzerinden de açıklığı olan bir model onun vizonunu aldım ben o 140. Önden açılanlardan hiç tercih etmedim hep iki göğüs üstünden açılan bakıyorum daha kolay olur gibi geldiBurada sabahlık 140 ama gecelik 130 kuzum az baksana sen de
AhhYok kuzum ben de aldııgm pijama için istiyorum ince penye cunku şimdi evde bile giysem üşürüm
Amin canım hepimiz için inşallah. Yok canım aşağıdakilerin hepsiAllahım sağlıkla kullanırsın inşallahh
Yaşı büyüyünce kullanacağı şeyler olması da çok iyi ben montessori bakıyorum kocaman karyolaları var zaten. Dolap şifonyer yatak 3 ü mü peki 10.500 tuttu canım
Dene yavrm ama korkma bak mememi yutacak snadımDaha kârlı olmuş kızafiyet şifa olsun
Ha bu arada akşam tekrar deniycem şu pompayı yapamazsam resimlerle falan yine başını ağrıtırım senşn
Haklısın öyle daha iyi olur. Offf çıkamıyorum işin içinden valla hâlâ ihtiyaçlar var hâlâKuzum gecelik önden düğmeli olan değil, üst çaprazında beyaz var iki göğüs üzerinden de açıklığı olan bir model onun vizonunu aldım ben o 140. Önden açılanlardan hiç tercih etmedim hep iki göğüs üstünden açılan bakıyorum daha kolay olur gibi geldi
Bak şöyle:
Kız ben de yapıştırdım memeye işte çekmediDene yavrm ama korkma bak mememi yutacak snadımve uyarmamak için hızlıca çektim aslnda gücüne bakmak istyordm da güvenmedm çekme işlemi olmuyorsa parçaları tekrar yerleştirmeyi dene ben baktm içindekiler tam oturmamıştı
Bitmiyor ki... Bi de sizin çarpı 2 Allah kolaylık versin vallaHaklısın öyle daha iyi olur. Offf çıkamıyorum işin içinden valla hâlâ ihtiyaçlar var hâlâ
Maşallah, hala small oluyor mu canım?Kuzum gecelik önden düğmeli olan değil, üst çaprazında beyaz var iki göğüs üzerinden de açıklığı olan bir model onun vizonunu aldım ben o 140. Önden açılanlardan hiç tercih etmedim hep iki göğüs üstünden açılan bakıyorum daha kolay olur gibi geldi
Bak şöyle:
O apayrı bişey zaten de napalım işte. Yaa ben de bitirelim sadece beklemek kalsın kafamız rahat olsun istiyorum işte de olmuyorBitmiyor ki... Bi de sizin çarpı 2 Allah kolaylık versin valla
Nasıldı iyimiydi
Nasıldı iyimiydi
Kuzum ben o yiyip kilo almayan gıcık tipimMaşallah, hala small oluyor mu canım?
Ne büyük ihtiyaçlar bitiyor ne küçük ihtiyaçlar bitiyorHaklısın öyle daha iyi olur. Offf çıkamıyorum işin içinden valla hâlâ ihtiyaçlar var hâlâ
Bana hiç bitmeyecek gibi geliyorO apayrı bişey zaten de napalım işte. Yaa ben de bitirelim sadece beklemek kalsın kafamız rahat olsun istiyorum işte de olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?