- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Ne vardı ki bak bisey alamıycam ya aklimdan silmisim herseyiKızlarrr yarın ki şok aktuelını unutmayın
Bem kendımı muaf tutuyorum artık alısverıs tensıze bu yolda basarılar
Pusetı takabılecegım bı araba ama bulmaazsam alamazsam yapacak bsıey yokYaaa hepimiz o haldeyiz bide ekstra cıkan seyler olmasa ne alsan o kâr kalıyor bir sonraki ay o zamlanmıs oluyor anlamadm paranın adı var kendisi yoksenin puset var zaten nasıl araba bakıyorsn
Nurselek atmıstı yaNe vardı ki bak bisey alamıycam ya aklimdan silmisim herseyi
Öyle var mıdır ki takilan araba hep travel olur bence digerlerine de takılmaz bence hazır pusetin varsa travel masrafı yapma biraz pusetle idare et sonra normal araba alPusetı takabılecegım bı araba ama bulmaazsam alamazsam yapacak bsıey yok
Aa gercek mıııYa bugun benim dr nobet cikisiydi dogum salonunda muayene etti ayyy ben ordaki gebeleri görünce anksiyete oldum resmen
Bayıldımmmmmm...
Bellı arabalara aparat takıyorsun kuzu kullanılıyorÖyle var mıdır ki takilan araba hep travel olur bence digerlerine de takılmaz bence hazır pusetin varsa travel masrafı yapma biraz pusetle idare et sonra normal araba al
Ayy herkes karnı burnunda nst ye baglı ciyak ciyakAa gercek mıııyaa keske erkenden o psikolojiye gırmeseydın
Aa bilmiyordum dur bende bakarim sanaBellı arabalara aparat takıyorsun kuzu kullanılıyor
Yapabılrısn kuzuu omsadece bı surec nak ben 2 tame dogurudm bıle ısteye bı daha yaptımAyy herkes karnı burnunda nst ye baglı ciyak ciyaknormal yapabilirim sanıyordm ta ki o ana kadar
Olur canım chicco markalı anakucagına uygun takılandan olmalıAa bilmiyordum dur bende bakarim sana
Masallahh git gide renk koyulasiyor
Masaallah bebeğimizeKızlar bende dr den cıktım bebek iyi rahim iyi dedi cati kemigim agriyor dedim bol yatak istirahati yapacak bisey yok dedi kanlarimi verdim 75 gr yüklendm bekliyorum insallah sekerde iyi cıkar
Kızlar dr um bu sancınların kemık ve bel agrılarından oldugunu soyledı
Baska ılac daha verdı degsıtırdı magnezyum u ayy daha buyusun yaa hemen dogmasın dedı
Agrı kesıcı serum verdı
1 hafta 10 gune tekrar konucagız gerekırse fızık tedavıye yonlendırıcem artık dedı
Vallaa aenın kı popoyu dayamıs hıc bıseyy umrunda degıl
Nee cektırdıı bee sana dedı
Cok şükür bebegım ıyı
28+2
1.215 gr
37.38 cm boy
Suyu plesanta sı da guzel dedı
Senın kı sinirli bugun deddı
İşte bu sekılde sımdı evıme gıdıyorum cok şükür erken dogmasında korkum oydu
Hepinize ayrı ayrı tesekur ederım canım arkadaslarım
Amiin inşallah kuzum inşallahÇok güzel olmuşlar yasağlıkla giysin kuzular
Yaa var ya daha şurda kaç yıl önce mont aldığımız paraya hırka koymuşlar. Napcak bu insanlar napcak hele tek maaşlıların işi daha zor yalan yok. Cinlerim tepeme çıkıyor yaGercekten öyle ama yiyeceginden giyecegine herseyiine kadar
Sağ ol canım benimBayıldımmmmmm...
Emeğine sağlık canım.
Valla öyle gercekten Allah hepimizin yardimcisi olsunYaa var ya daha şurda kaç yıl önce mont aldığımız paraya hırka koymuşlar. Napcak bu insanlar napcak hele tek maaşlıların işi daha zor yalan yok. Cinlerim tepeme çıkıyor ya
Ayy insallah valla.ne bilimYapabılrısn kuzuu omsadece bı surec nak ben 2 tame dogurudm bıle ısteye bı daha yaptım
Ya ben yaza dogru alcam galiba 3 tane var bende ev zaten soguk cok isimi yaramaz gibi simdiKızlar müslin eksiği alcak olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?