- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Sormaa yaa yetısmıyor kı tek maasYaa var ya daha şurda kaç yıl önce mont aldığımız paraya hırka koymuşlar. Napcak bu insanlar napcak hele tek maaşlıların işi daha zor yalan yok. Cinlerim tepeme çıkıyor ya
Öyle mi diyosun. Ben daha almam bu aldıklarında başka. Lcninkiler iyiymiş valla ben beğendim onu diyecektimYa ben yaza dogru alcam galiba 3 tane var bende ev zaten soguk cok isimi yaramaz gibi simdi
Var benim bir tane ince var hala almadim baskaKızlar müslin eksiği alcak olan var mı
Sana da Allah o yönden yüzüne gülüyor işte gelmese inan zorlanırdın yani yanlış anlama da ben zorlanırdım.bana gelen de olmaz dı. Çocuğa Bi memeyi verirdim heraldeSormaa yaa yetısmıyor kı tek maas
Kii allahtan bana da bıcok sey geldıgı halde oda vs yapmadığım halde bu sekılde yoksa nerde bu kadar bolbol esyalarını hazırlamak
Lc nin o kısmına hic bakmadm ordan alınabilir ama soguk iste beni triko battaniyeler götürür bu kış galibaÖyle mi diyosun. Ben daha almam bu aldıklarında başka. Lcninkiler iyiymiş valla ben beğendim onu diyecektim
Yokkuzumm oyleee neden yanlıs anlayayım cok şükür oyuzden sevınerek hep dıyroum kızımın kısmetıne bıcok seyyelr geldı dıeSana da Allah o yönden yüzüne gülüyor işte gelmese inan zorlanırdın yani yanlış anlama da ben zorlanırdım.bana gelen de olmaz dı. Çocuğa Bi memeyi verirdim heralde
Bak bende 2 katlı muslın almıstım 4 katlı alamadım dıe uzuluyordumLc nin o kısmına hic bakmadm ordan alınabilir ama soguk iste beni triko battaniyeler götürür bu kış galiba
Bak ben bimden almıştım 13 e 2 tane onlar çok çol inceymiş gene bişeye illaki kullanırım da. Lc home bölümüne bak orda paketli müslinler var. 2lisi 25 e var. Bir tane baya geniş 30 liraya yumuşaklığı da hoşuma gittiVar benim bir tane ince var hala almadim baska
Tmm bakayim hemen saol .Bak ben bimden almıştım 13 e 2 tane onlar çok çol inceymiş gene bişeye illaki kullanırım da. Lc home bölümüne bak orda paketli müslinler var. 2lisi 25 e var. Bir tane baya geniş 30 liraya yumuşaklığı da hoşuma gitti
Kız ne tatili tövbe gün yüzü mü gördükYokkuzumm oyleee neden yanlıs anlayayım cok şükür oyuzden sevınerek hep dıyroum kızımın kısmetıne bıcok seyyelr geldı dıerabbım kımseyı bunaltmasın valla zaten bı dr a gıt gel en az 400 kusur bazen 600 lerı buluyor bemde mubarek bı ayagım hep orda yapacak bısey yok bebegımız saglıklı olsun dogsun dıe aklımız gıdıyor goze alıyoruz yaz boyu hıc bısey bıle yapamadım tatıl vs 1 kere cocukalrı denıze goturmustuk o zaman bu kadar degıldım araba ıle gıdebılmıstım
Evden bu kadar masrafbıde dısarıalrda olsam ne olurdu
Ne demek canım benim. He çok kalın ve yumuşak istersen de trendyoldan aldığım vardı o biraz pahalı her zman kullanmam onları daTmm bakayim hemen saol .bende biraz kalın istiyorum çünkü
Ozamn yaza doğru alırsın kuzum sen de demen gibi doğruLc nin o kısmına hic bakmadm ordan alınabilir ama soguk iste beni triko battaniyeler götürür bu kış galiba
Uyumadım ben canoAaaa Bi duşa girdim herkes uyumuş
Aha Bi gece kuşu burdaUyumadım ben cano
Uyumak zor zanaat artıkYarın kontrolü olanlar el kaldırsıııınnn
Aaa niye korkuyorsun o nerden çıktı korkmaUyumak zor zanaat artıkbenim var muayenem. Aşırı korkuyorum. İnşallah her şey yolundadır Akşama kadar bekleyeceğim bir de temizlik yapmam gerek mecburen jilet ama nasıl yapcam kafamda deli sorular
Bence bebek arabası çok acil ihtiyaç diil. Zaten yıl sonunda doğacaklar, dışarda gezdirmek için havaların ısınmasını beklicez. Nisan, Mayıs’a kadar bekleyebilir. Gerçi alıyım kenarda dursun, ilerde fiyatı artar dersen sen bilirsin, ki çok haklısın. Bizim durumumuzda alsak bile koyacak yer yokOlur canım chicco markalı anakucagına uygun takılandan olmalıbu ay olmasa da bı daha kı aya alırım napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?