Yaa var ya daha şurda kaç yıl önce mont aldığımız paraya hırka koymuşlar. Napcak bu insanlar napcak hele tek maaşlıların işi daha zor yalan yok. Cinlerim tepeme çıkıyor ya
Sormaa yaa yetısmıyor kı tek maas
Kii allahtan bana da bıcok sey geldıgı halde oda vs yapmadığım halde bu sekılde yoksa nerde bu kadar bolbol esyalarını hazırlamak

Sormaa yaa yetısmıyor kı tek maas
Kii allahtan bana da bıcok sey geldıgı halde oda vs yapmadığım halde bu sekılde yoksa nerde bu kadar bolbol esyalarını hazırlamak
Sana da Allah o yönden yüzüne gülüyor işte gelmese inan zorlanırdın yani yanlış anlama da ben zorlanırdım.bana gelen de olmaz dı. Çocuğa Bi memeyi verirdim heralde

Sana da Allah o yönden yüzüne gülüyor işte gelmese inan zorlanırdın yani yanlış anlama da ben zorlanırdım.bana gelen de olmaz dı. Çocuğa Bi memeyi verirdim heralde
Yokkuzumm oyleee neden yanlıs anlayayım cok şükür oyuzden sevınerek hep dıyroum kızımın kısmetıne bıcok seyyelr geldı dıe rabbım kımseyı bunaltmasın valla zaten bı dr a gıt gel en az 400 kusur bazen 600 lerı buluyor bemde mubarek bı ayagım hep orda yapacak bısey yok bebegımız saglıklı olsun dogsun dıe aklımız gıdıyor goze alıyoruz yaz boyu hıc bısey bıle yapamadım tatıl vs 1 kere cocukalrı denıze goturmustuk o zaman bu kadar degıldım araba ıle gıdebılmıstım
Evden bu kadar masraf bıde dısarıalrda olsam ne olurdu

Lc nin o kısmına hic bakmadm ordan alınabilir ama soguk iste beni triko battaniyeler götürür bu kış galiba
Bak bende 2 katlı muslın almıstım 4 katlı alamadım dıe uzuluyordum
2 tamr normal battanıye hastane cıkısı vs ıcınden cıkan
Kıslık yegenımın ordugu
Bırde kuzenımın getırdıgı var dedıgın gıbı yaza kadar goturur hamd olsun

Var benim bir tane ince var hala almadim baska
Bak ben bimden almıştım 13 e 2 tane onlar çok çol inceymiş gene bişeye illaki kullanırım da. Lc home bölümüne bak orda paketli müslinler var. 2lisi 25 e var. Bir tane baya geniş 30 liraya yumuşaklığı da hoşuma gitti

Tmm bakayim hemen saol .bende biraz kalın istiyorum çünkü

Kız ne tatili tövbe gün yüzü mü gördük

Uyumak zor zanaat artık benim var muayenem. Aşırı korkuyorum. İnşallah her şey yolundadır Akşama kadar bekleyeceğim bir de temizlik yapmam gerek mecburen jilet ama nasıl yapcam kafamda deli sorular
Aaa niye korkuyorsun o nerden çıktı korkma
Ben nasıl yaptım anlatamam. 1 saat sürdü duş aynayı koydum Bi tabureye kendim bir tabureye gerisini sen getir işte

Olur canım chicco markalı anakucagına uygun takılandan olmalı bu ay olmasa da bı daha kı aya alırım napim
Bence bebek arabası çok acil ihtiyaç diil. Zaten yıl sonunda doğacaklar, dışarda gezdirmek için havaların ısınmasını beklicez. Nisan, Mayıs’a kadar bekleyebilir. Gerçi alıyım kenarda dursun, ilerde fiyatı artar dersen sen bilirsin, ki çok haklısın. Bizim durumumuzda alsak bile koyacak yer yok Bagajda bekler muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…