- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Yaa bilemiyorum da alsam ıyı olur alamasam da napayımBence bebek arabası çok acil ihtiyaç diil. Zaten yıl sonunda doğacaklar, dışarda gezdirmek için havaların ısınmasını beklicez. Nisan, Mayıs’a kadar bekleyebilir. Gerçi alıyım kenarda dursun, ilerde fiyatı artar dersen sen bilirsin, ki çok haklısın. Bizim durumumuzda alsak bile koyacak yer yokBagajda bekler muhtemelen
Letgo’dan falan baksan. Nasılsa dışarda kullanılacak bi ürün. İkinci el de alınabilirYaa bilemiyorum da alsam ıyı olur alamasam da napayım
Letgodan bakamam da yansadece ana kucagını kullanıcamLetgo’dan falan baksan. Nasılsa dışarda kullanılacak bi ürün. İkinci el de alınabilirBi de her bebek arabaya alışmıyomuş, o kadar masraf edip elinde kalırsa üzülürsün.
Ben şimdilik ortalama bi puset almayı düşünüyorum. Uygun fiyatlı olanların kumaşlarını beğenmedim, terletir cinsten çok polyester. Özellikle hastaneden bebeği çıkarırken istiyorlarmış, puset olmayınca hastanenin bebeği vermediğini duydum. Hem emniyet kemeriyle arabaya da takılıyor. Yaza doğru da kabin cinsi bi bebek arabası alırız, katlarız bagajda durur.
GünaydınnnnnnGünaydnn kızçelerrrr kontrolü olanlar insallah hersey yolunda gider bizi habersiz bırakmaynnn
Ben erkenden alıp gerekirse evde bindirmeyi düşünüyorum. Yoksa çocuk belli bir aydan sonra bindirmeye kalkınca yadırgıyormuş, alışamıyormuş bebek arabasına. O yüzden riske atmayıp baştan çocuğu alıştırmak lazım bence.Bence bebek arabası çok acil ihtiyaç diil. Zaten yıl sonunda doğacaklar, dışarda gezdirmek için havaların ısınmasını beklicez. Nisan, Mayıs’a kadar bekleyebilir. Gerçi alıyım kenarda dursun, ilerde fiyatı artar dersen sen bilirsin, ki çok haklısın. Bizim durumumuzda alsak bile koyacak yer yokBagajda bekler muhtemelen
O kadar taburem yokAaa niye korkuyorsun o nerden çıktı korkma
Ben nasıl yaptım anlatamam. 1 saat sürdü duş aynayı koydum Bi tabureye kendim bir tabureye gerisini sen getir işte
Günaydın hadi yine sizin sabah ben akşamı bekle yineGünaydınnnnnninşallah canım bakalım heyecanlıyım
Hadıı bebeıslrınızı gorun gorun gelın guzelceGünaydın hadi yine sizin sabah ben akşamı bekle yineinşallah hayırlı güzel geçer
O ne ki zararlı bir şeye benzemiyorEki Görüntüle 2928046
Bunu aksam yıyıp bırde uzerıne kahvaltılık atıstırıp yatıp sabaha
Kan sekerım aclık 105
Tansıyonum B. 11.5. K. 7.7
Kafam kazan gıbı uyandım
Ay inşallah amiinHadıı bebeıslrınızı gorun gorun gelın guzelce
Avokado yu sevvmeye calısırken benO ne ki zararlı bir şeye benzemiyorşeker etkilemiştir tansiyonu belki de kuzum
Dün sabahladım ya agrılardan dunden vardı zaten bugunnde sekerle etkılesıme gectı galıbaO ne ki zararlı bir şeye benzemiyorşeker etkilemiştir tansiyonu belki de kuzum
Cok zor yavrum yaa cok haklısın romatızmayı allahım kımseye vermesınEllerim ağrıdı bütün gece ellerim yaa, bi insan sırayla bütün alakasız yerlerinden çekermi. Her sağa sola dönüşte destek alamadığım için eşimi uyandırdım.napacam ben bu işi off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?