Yaa bilemiyorum da alsam ıyı olur alamasam da napayım

Yaa bilemiyorum da alsam ıyı olur alamasam da napayım
Letgo’dan falan baksan. Nasılsa dışarda kullanılacak bi ürün. İkinci el de alınabilir Bi de her bebek arabaya alışmıyomuş, o kadar masraf edip elinde kalırsa üzülürsün.
Ben şimdilik ortalama bi puset almayı düşünüyorum. Uygun fiyatlı olanların kumaşlarını beğenmedim, terletir cinsten çok polyester. Özellikle hastaneden bebeği çıkarırken istiyorlarmış, puset olmayınca hastanenin bebeği vermediğini duydum. Hem emniyet kemeriyle arabaya da takılıyor. Yaza doğru da kabin cinsi bi bebek arabası alırız, katlarız bagajda durur.

Letgodan bakamam da yansadece ana kucagını kullanıcam
Yada alanaa kadar beklıcem

Ben erkenden alıp gerekirse evde bindirmeyi düşünüyorum. Yoksa çocuk belli bir aydan sonra bindirmeye kalkınca yadırgıyormuş, alışamıyormuş bebek arabasına. O yüzden riske atmayıp baştan çocuğu alıştırmak lazım bence. Yasamademek123

Sımdı sabahta hafıf olsun dıe mıde bualntım yıne kuduruk larda
Bı kac badem ıle bundan atıstıryorum
Telafi etmek adına bakalım ne kadae dayanıcam

Ellerim ağrıdı bütün gece ellerim yaa, bi insan sırayla bütün alakasız yerlerinden çekermi. Her sağa sola dönüşte destek alamadığım için eşimi uyandırdım.napacam ben bu işi off
Cok zor yavrum yaa cok haklısın romatızmayı allahım kımseye vermesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…