Yavrum muz ve pekmez kesin yasaklı değil miAvokado yu sevvmeye calısırken ben
İcindekıler = yarım avokado 1 ad. Kucuk muz 2. 3 ad. Cevız içi 1 tatlı kasıgı organık memleketten dut pekmezı
Yavrum bırak telafiyi ye peynirini zeytinini bence bundan iyidirEki Görüntüle 2928054
Sımdı sabahta hafıf olsun dıe mıde bualntım yıne kuduruk larda
Bı kac badem ıle bundan atıstıryorum
Telafi etmek adına bakalım ne kadae dayanıcam
Yavrum muz ve pekmez kesin yasaklı değil miavokado filan iyi de. Yine de düşük çıkmış şekerin ben yesem fırlardı kesin
Ay okadar kilo almadığım görünürde ödemim olmadığı halde ben bu sinir sıkışmasına nasıl yakalandım anlamadım. Tek mantığı hastalığımın tetiklemiş olmasıCok zor yavrum yaa cok haklısın romatızmayı allahım kımseye vermesın
KıZ mıde bulantım suan revaçta kalkıyorum öguruyorum oturuken öguruyorum yaa resmennYavrum bırak telafiyi ye peynirini zeytinini bence bundan iyidir
Ay ne kaa güzel benim yediğim tek tatlı şey magnezyum takviyesiMeyveye sınır konmadı bana
Pekmez de ewet ama memleketımden dıe 1 tatlı kasıgı attım ıste
Kansızlıktan ılac alıyorum ama bama cok fayda etmıyor belkı o fayda eder dedım kuuzm
Tabıkıı 2 bebek bırde sende kemıkler esnıyor gevsıyor kasların yumusuyor tum sınır damlarını bıle tetıklıyor tum organlarına baskı yapıyor 1 beden de 3 kalpAy okadar kilo almadığım görünürde ödemim olmadığı halde ben bu sinir sıkışmasına nasıl yakalandım anlamadım. Tek mantığı hastalığımın tetiklemiş olması
Ya benimde ufak ufak mide sorunlarım geri dönüyor biliyor musun senin kadar değilde yanma ağzıma gelme gibi. Rabbim yardımcımız olsunKıZ mıde bulantım suan revaçta kalkıyorum öguruyorum oturuken öguruyorum yaa resmennazıcık dedım gevvıstıreyım
Ay ne kaa güzel benim yediğim tek tatlı şey magnezyum takviyesiazmış aslında pekmez ama muz ile iyi olmamış demek ki
Ahh canımm valla bnde tutuna tutuna kalktm bu agri bni mahvedecek bazen yuruyemiyorum bileEllerim ağrıdı bütün gece ellerim yaa, bi insan sırayla bütün alakasız yerlerinden çekermi. Her sağa sola dönüşte destek alamadığım için eşimi uyandırdım.napacam ben bu işi off
Aminnn benım kız 6 aydan sonra basladı dun oturduguj6yerse bıanda ögurmeye baslayınca ablam bana bakıyorYa benimde ufak ufak mide sorunlarım geri dönüyor biliyor musun senin kadar değilde yanma ağzıma gelme gibi. Rabbim yardımcımız olsun
Aslında sabredeyim diyorum ama en büyük korkum doğuma kadar daha çok ilerlemesi ve ileride kalıcı kalması. Bu benim iş hayatımı bile etkiler ben bu ellerle çalışamam ki el işlevini yitiriyo baya bayaTabıkıı 2 bebek bırde sende kemıkler esnıyor gevsıyor kasların yumusuyor tum sınır damlarını bıle tetıklıyor tum organlarına baskı yapıyor 1 beden de 3 kalpkuuzm bunların hepsı haatalıkları tetıklıyor
Vallahi Zeynep yaa moralimi yüksek tutayım diyorum ama hep bişey tetikliyor bizi. Napalım ne edelim bilemedimAhh canımm valla bnde tutuna tutuna kalktm bu agri bni mahvedecek bazen yuruyemiyorum bile
Kalmaz kuzum endıse etme bedenen yükun agırAslında sabredeyim diyorum ama en büyük korkum doğuma kadar daha çok ilerlemesi ve ileride kalıcı kalması. Bu benim iş hayatımı bile etkiler ben bu ellerle çalışamam ki el işlevini yitiriyo baya baya
Geçmiş olsun kızlar haftalar geçtikçe artıyor maalesef bu şikayetlerVallahi Zeynep yaa moralimi yüksek tutayım diyorum ama hep bişey tetikliyor bizi. Napalım ne edelim bilemedim
Kiyamam kuzum sana saglikla gelsin bebislerin gecicek insallah bu agrilar sizilar zordur eminimki ama az kaldiVallahi Zeynep yaa moralimi yüksek tutayım diyorum ama hep bişey tetikliyor bizi. Napalım ne edelim bilemedim
Aklına oyle kotu seyler getirme Allah in izniyle dogum sonrası hepsi gecip gidecek öyle düsün hepVallahi Zeynep yaa moralimi yüksek tutayım diyorum ama hep bişey tetikliyor bizi. Napalım ne edelim bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?