Avokado yu sevvmeye calısırken ben
İcindekıler = yarım avokado 1 ad. Kucuk muz 2. 3 ad. Cevız içi 1 tatlı kasıgı organık memleketten dut pekmezı
Yavrum muz ve pekmez kesin yasaklı değil mi avokado filan iyi de. Yine de düşük çıkmış şekerin ben yesem fırlardı kesin nar ekşisi zannettim ben onu da şekerli diye kullanmayı kestim lanet şeker

Yavrum muz ve pekmez kesin yasaklı değil mi avokado filan iyi de. Yine de düşük çıkmış şekerin ben yesem fırlardı kesin
Meyveye sınır konmadı bana
Pekmez de ewet ama memleketımden dıe 1 tatlı kasıgı attım ıste
Kansızlıktan ılac alıyorum ama bama cok fayda etmıyor belkı o fayda eder dedım kuuzm

Meyveye sınır konmadı bana
Pekmez de ewet ama memleketımden dıe 1 tatlı kasıgı attım ıste
Kansızlıktan ılac alıyorum ama bama cok fayda etmıyor belkı o fayda eder dedım kuuzm
Ay ne kaa güzel benim yediğim tek tatlı şey magnezyum takviyesi azmış aslında pekmez ama muz ile iyi olmamış demek ki

Ay okadar kilo almadığım görünürde ödemim olmadığı halde ben bu sinir sıkışmasına nasıl yakalandım anlamadım. Tek mantığı hastalığımın tetiklemiş olması
Tabıkıı 2 bebek bırde sende kemıkler esnıyor gevsıyor kasların yumusuyor tum sınır damlarını bıle tetıklıyor tum organlarına baskı yapıyor 1 beden de 3 kalp kuuzm bunların hepsı haatalıkları tetıklıyor

Ellerim ağrıdı bütün gece ellerim yaa, bi insan sırayla bütün alakasız yerlerinden çekermi. Her sağa sola dönüşte destek alamadığım için eşimi uyandırdım.napacam ben bu işi off
Ahh canımm valla bnde tutuna tutuna kalktm bu agri bni mahvedecek bazen yuruyemiyorum bile

Ya benimde ufak ufak mide sorunlarım geri dönüyor biliyor musun senin kadar değilde yanma ağzıma gelme gibi. Rabbim yardımcımız olsun
Aminnn benım kız 6 aydan sonra basladı dun oturduguj6yerse bıanda ögurmeye baslayınca ablam bana bakıyor
Dedım korkma cıkatma yok sadece boyle oluyorum
Ama öguruken gozlerım yas burnum kıpkırmızı oluyor

Aslında sabredeyim diyorum ama en büyük korkum doğuma kadar daha çok ilerlemesi ve ileride kalıcı kalması. Bu benim iş hayatımı bile etkiler ben bu ellerle çalışamam ki el işlevini yitiriyo baya baya

Aslında sabredeyim diyorum ama en büyük korkum doğuma kadar daha çok ilerlemesi ve ileride kalıcı kalması. Bu benim iş hayatımı bile etkiler ben bu ellerle çalışamam ki el işlevini yitiriyo baya baya
Kalmaz kuzum endıse etme bedenen yükun agır
Bak butun sıkayetlerım ın sonuna benım de fıbromıyeljı ye varıyor dun ablamı cagırıdm dr a gıtmek ıcın benım halımı gorunce drnum ayrı ablam ayrı korktular gebelıgımı bu skeılde ılerletemıcemı düşünüyorlar
Bneım yengemde benım gıbı romatızma hastalıgı yasıyor
Bana dıo 8 aylıkken alabılırler senın bebegını
Yanıı senınde yıllardır yasadıgın hastalıgın var
Tum hormonel dengeni gebelıkte şasırıyorsun bırde
Anotomı olarak herseyın altust oluyor
Kolay degıl rabbım yardımcın olsun ama gecıcek dogum sonrası korkma

Vallahi Zeynep yaa moralimi yüksek tutayım diyorum ama hep bişey tetikliyor bizi. Napalım ne edelim bilemedim
Geçmiş olsun kızlar haftalar geçtikçe artıyor maalesef bu şikayetler Ama ben gebelik sonrası biteceğini düşünüyorum. Bedenin yükü fazla normal bir kilo değil orada başka bir organizma büyüyor ve tamamen sana bağlı. Ne bileyim kilo alsan her yanında oluyor ama sadece göbek çevresine toplanan bir şey her anlamda farklı. Sonuçta bebeğinizi etkileyen şeyler değil öyle düşünün. Bebeğe sirayet eden bir şeyin stresi çok daha kötü. Geçecek inşallah hepsi

Kizlar size bu sabahki şokumu anlatıyım giriş katta ıturuyoruz biz de halıfleks için biri geldi oda ölçülerini falan aldı 12.000 liracık fiyat biçti neyyy dedim m2si 350 tl cik miş odalarımda çok büyük değil yani dedim abi sen daha uygun halıyı göster bizee neyse daha uyguna hallettik kendi evimiz olsa hadi acımıyım ama bu nedir yaa nereye gidioruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…